SD از هاچبک خیلی نرمتره . ولی بازم کمک های جلوش میکوبه . میشه عوضشون کرد و مدل بهتر انداخت . تعویض لاستیک ها هم بی تاثیر نمیتونه باشه .فضای داخلشون هم یکی هست و هیچ تفاوتی نداره .نقل قول:
Printable View
SD از هاچبک خیلی نرمتره . ولی بازم کمک های جلوش میکوبه . میشه عوضشون کرد و مدل بهتر انداخت . تعویض لاستیک ها هم بی تاثیر نمیتونه باشه .فضای داخلشون هم یکی هست و هیچ تفاوتی نداره .نقل قول:
دقیقا به همین دلیل هم SD نوشتم ، چون صندوق عقب واسم خیلی مهم نیست ، اما همه گفتن اس دی نرم تره و منم رفتم سراغش...نقل قول:
امیدوارم در حد ال90 و پراید نرم باشه اقلا .....
سری اس دی خرابی هاشون چجوریه؟ ایشالا که دردسر ساز نیستن؟
شک نکن انتخاب خوبیهنقل قول:
از پرایت بهتره نرمیش
ال 90 نمیتونم بگم ولی سخت نگیر 206 اونقد مزیت داره ک بتونی فاکتور بگیری
لاستیک خوب و نرم فقط بنداز
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
با خوندن پست هاي صفحه اول اين مطلبو ميزارم:
متأسفانه صفحه نمايش وسط داشبورد 206 هاي جديد رو كروز مرتب داره به اصطلاح خودش آپديت ميكنه و يه چيز جديد روش ميزاره. اين با انواع فرانسوي اون كه كارش نمايش اطلاعات كامپيوتر ماشينه تحت هيچ عنوان قابل رقابت نيست. بازي با تاريخ و ساعت و تراك پخش و دنده عقب و هزار تا مورد ديگه كه 100 تاش يكي نميشه...
تو (شركت كروز) حتي قالب محصولات فرانسوي رو بعد از اين همه سال نتونستي توليد كني! بعد مياي تريپ كامپيوتر ميزني؟!
تريپ كامپيوتر يا نمايش ساعت پرايد؟ خودت بگو كدومش؟ كه مشتري هات سردرگم نشن موقع ديدن اين صفحه نارنجي و اون رو با تايپ بي اشتباه نگيرن...
جداً جاي تأسف داره
شركتهاي توليدكننده ايراني تو ارائه محصولاتشون اون صداقت لازم رو نداشته و ندارن
سلامنقل قول:
اگه ممکنه تفاوتهای ال.سی.دی تایپ B رو با MFDهای جدید ، بفرمایید؟
ممنون.
یه نکته جدید درمورد سیستم جدید برق اکومکس بگم که شاید جالب باشه .
چندوقت پیش لامپ پروژکتور جلو سوخت . وقتی پروژکتور رو روشن میکردم روی صفحه کیلومتر علامت پروژکتور که چراغ سبزرنگ هست و مشخص میکنه پروژکتور روشنه یا نه شروع به چشمک زدن میکرد . این یعنی یه مشکل توی پروژکتور هست و با تعویض لامپ مشکل حل شد .
بازهم چندروز پیش که بارندگی بود چراغ راهنمای عقب سوخت . موقع راهنمای راست ( سمتی که چراغ سوخته بود ) خیلی تند راهنما میزد . این علایم یه مزیت این سیستم هست که شما متوجه اختلال در سیستم ماشینتون باشید .
سلامنقل قول:
ال سی دی تایپ بی چندیدن و چند پارامتر ارسال شده از طرف ecu که ثانیه ای آپدیت میشه رو برای راننده به نمایش میزاره
مثل مسافت قابل پیمایش با مقدارسوخت داخل باک
سرعت متوسط
مصرف سوخت لحظه ای
متوسط مصرف و ....
mfd خودروهای ایرانیزه به این شکل نیست چون ماشین اصلا مولتی پلکس نیست
موارد بالا که گفتم از خصوصیات ecu های bosch هستش که بالفطره این آپشنها رو داره ولی ecu نصب شده روی 206 های الان این آپشنها رو نداره و نمیتونه داشته باشه
آپشن زیاده برای اسم بردن:
سنسور نور
باران
نصب سنسورهای دیگه
همگی در ecu های bosch قابل تعریفه که در خودروهای ایرانی اینطور نیست
موفق باشید
مصرف سوخت رو بیشتر داره از mfdنقل قول:
البته گویا پیش بینی شده روشون،
که شاید با آپدیتهای بعدی اضافه بشه.
البته mfd. غیراز اینا با موبایل ست میشه،
همینطور نمایش کامل اطلاعات موزیک و پخش
اصلا نميخوام بگم كدوم بهتره كدوم بد. كاري به اين چيزاش ندارمنقل قول:
اطلاعات ديسپلي بدليل قابليت مولتي پلكس بودن و دريافتشون از ecu ئه
كه شكر خدا ايراني سازي جفت اينها رو از هستي ساقط كرده .206 توليد داخل اين قابليت و بسياري از قابليتهاي ديگه رو نداره. به اين شكل اطلاع رساني بشه بهتره بنظرم.
ديگه مطلب واضح و مشخصيه ادامه دادن به اين بحث بي معنيه
واقعيت گوياتر از چيزيه كه نياز به توضيح اضافه داشته باشه. اوضاع خرابتر از صحبت روي آپشن هاي يه خودروي ايرانيه!!!
كيه كه بگه ايراني سازي تو اين ماجرا دخيل نيست؟
چرا قبلاً از اين داستانها نداشتيم؟ :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ممنون از نظراتتون . اگر توضیح کامل بدید که چه قابلیت هایی رو از دست داده هم من سپاسگذارتون میشم و هم دوستان اطلاعاتشو بالا میره . من تیپ ۶ مدل ۹۱ داشتم که واقعا اشکم رو درآورد و هرروز در نمایندگی بودم با خرج های کلان . اما الان حدود ۱۵ هزارتا بدون سرسوزنی مشکل و از همه مهمتر هیچ صدایی توی اتاق ندارم . به ندرت در خودروهای داخلی دیده میشه . مخصوصا در شرایط فعلی . به زودی عکس های سورن رو میزارم تا ببینید تفاوت کجاست و کیفیت مافوق آشغال سورن بدرد هیچی نمیخوره .نقل قول:
ویرایش :
من اصلا دلایل این اشخاص که نظر دادند رو قبول ندارم چون واقعا حرف بی خود زدن . بیشترین مشکل ۲۰۶ دیسک و صفحه هست که با تعویض بهتر میشه چون بازم جنس اصل نمیندازن کاملا درست نمیشه . ولی به هرحال خوبه . اگر مردم یکدست بودن ماشین نمیخریدن خیلی خوب میشد ولی سالهاست وضع همینه و بدترم میشه .
درسته . دلیل گستاخی خودروساز حمایت های بی دریغ مردمه که البته از سر ناچاری رو به سمت این شرکتها میارن و اونها هم خیلی خوب میتازونن
دوست من واقعا نمیخوام درباره تفاوتهای تیپ 5 تولید الان و تولید قبل صحبت کنم خودت که تیپ 6 داشتی میدونی منظورم چیه. اینکه مرتب مشکل پیدا میکرد هم قضیه ش اینه که خودروهای تولیدی داخل مثل تخم مرغ شانسی میمونه که متاسفانه شانس شما بد در اومده.
ایشالا چرخ این یکی (حالا هر جوری که هست. خوب یا بد) بچرخه برات
206 از همون اولا ک تولید شد متاسفانه ی روند نزولی طی کرد(کیفیتی) چون ایران فرغون کم کم قطعاتش رو ایرانی و ات اشغال کرد
206 های چند سال اول واقعا خوب بودن
البته این مورد برای همه ماشینای ایران فرغون صادقه
دیسپلی و صفحه نمایش و سیستم برق (اکومکس) و... کاره ایرانخودرو نیست،
کار یه شرکت نسبتامعتبر کره ای هست، که به سفارش ایرانخودرو ساخته.
درسته که عیب دیسک صفحع دارن، عیبها هم باید گفته بشه، ولی دیگه نباید ما بیایم حسنهای ماشین رو هم عیب تلقی کنیم
سایت کروز تولید کننده بخشی از قطعات ایران فرغوننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان،
آیا 206های جدید، نشانگر فول یا خالی بوذن روغن دارن؟
منظوزم بخشی است که بصورت خطهای تیره یا مربع نشان داده میشه.
ماشین من نشون نمیده جیزی
صفحه نمایش و برق 206 های ایرانی کار شرکت کروزهنقل قول:
کلیه قطعات چین و اسمبل توسط این شرکت انجام میشه
گیج روغن الکترونیکی ندارهنقل قول:
سلام دوستان.
مصرف سوخت شهری 206 چقدره؟
برامن حدوده 11 لیتر سوزونده،
بنظرتون زیاد نیست؟
البته ماشینم 800کیلومتر تا حالا کار کرده.
با بالا رفتن کارکرد، نهایتا چند درصد ممکنه از مصرف سوخت کنونی کم بشه؟
موچکر
من 206 مدل 80 دارم تیپ 1 ، صده ای 8 تا 8.5 با کولر میسوزونهنقل قول:
البته کم گاز رانندگی میکنم
مصرف شما به شدت بالاست . چجوری متوجه شدید ۱۱ لیتر میسوزونه ؟ من با کولر مثل دوستمون که ۸۰ دارن توی شهر ۸.۵ میسوزونم .نقل قول:
اگه بیشتر بسوزونه در حد صدی 12 13 مشکل از کجاست؟ میتونه از نحوه رانندگی باشه؟نقل قول:
شکی نیست که نحوه رانندگی در مصرف سوخت بسیار موثره . من هر ماشینی داشتم طبق تعرفه کمپانی بنزین سوزونده ( از پراید و الی غیره ) ولی بعضیا هر ماشینی بهشون بدی میگن مصرفش بالاست . یا خطای مصرف دارن یا در رانندگی بی جهت پدال گاز رو فشار میدن .نقل قول:
ممنون دوستان از توجهتون،نقل قول:
برای اندازه گیری از روش کامل پرکردن باک و مجدد پر کردن و تقسیم بر کیلومتر بدست آوردم،
رانندگی هم که ماشین در حال آب بندیه، همیشه با سرعت کم راندم،
سوخت بالا بخاطر چه عواملی میتونه باشه؟
چ کارهایی میتونم برای اصلاحش انجام بدم؟
نقل قول:
نام تاپيک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
206 تیپ 5 تحویل اردیبهشت با قیمت 37 میلیون.
کارکرد 5 هزار تا :
1- باز نشدن درب راننده از روز اول.
2-مشکل دمای آب و چسبیدن اون تا خط قرمز!
3-نشت روغن(معلوم نیست از کجاست اما فکر کنم از سمت گیربکس باشد)
4- خرابی واشر قالپاق و روغن ریزی از اون ناحیه
5- خرابی و صدا از سمت گیربکس
6-پاره شدن تسمه دینام و معیوب بودن یک قطعه به نام هرزگرد دینام
7- مصرف بالا
از نظر من شتاب و سرعت ش هم حرفی برای گفتن نداره.
سلام
صاحب قبلی ماشین کد امنیتی رو گم کرده و به من نداده ! الان به خاطر تعمیرات ضبط صوت از کار افتاده ! چطوری اون کد رو میشه پیدا کرد ؟! مدل 93 هست. خواستم بپرسم که اون کد دقیقا چطوری به مشتری ارائه میشه ؟! منظورم اینه کارته ، رو برگ سنده ، کاغذیه یا ...؟!
مورد بعدی هم اینکه کلید دوم رو گم کرده ! برای اون چیکار باید بکنم ؟!
کدش ۴ تا ۱ هست .نقل قول:
ممنون داداشنقل قول:
کدش ۴ تا ۱ هست .
در مورد کد سوئیچ چی ؟! کدی داره ؟! چون کلید دوم رو صاحب قبلی ماشین گم کرده میخوام ببینم از کجا میتونم تهیه کنم ؟!
باید برید نمایندگی تا از روی شماره موتور براتون درخواست بزنن تهران و کد کلید رو بفرستن .نقل قول:
سلام آقا پوریا ..
من بودجه تیپ 2 رو دارم و اولین بارم هست میخوام ماشین بگیرم .
به نظرت تیپ 2 کم نمیاره یا برای من مناسبه ؟
دقیقا ماشن منم با همین مشخصات مشکلات زیادی داشت از روز اولنقل قول:
اول صدا از گیربکس
بعد پاره شدن تسمه دینام
مشکل صفحه کلاج
روغن ریزی
لرزش بی مورد ماشین
مصرف بالا
البته من اول 94 گرفتم تا الان 34 تا باهاش راه رفتم واین مشکلات رو دونه دونه بردم نمایندگی و حل کردم ولی چرا باید ماشین صفر کیلومتر این همه ایراد داشته باشه
با چه انگیزه ای از مصرف کننده میخوان کالای ایرانی بخره؟
من که با خودم عهد کردم دیگه سمت ماشین داخلی نرم حتی مدل های پایین ماشین های خارجی شرف دارن به محصولات بی کیفیت داخلی