خب مرحله 2 تروريست كه توي pru است فكر كنم املاييش رو اشتباه نوشتم حالا توي پرو بايد چي كار كنم؟
اخه بردن اون همه ويپ خيلي جلوي كانتر ها خيلي سخته در جا ميكشنت.
Printable View
خب مرحله 2 تروريست كه توي pru است فكر كنم املاييش رو اشتباه نوشتم حالا توي پرو بايد چي كار كنم؟
اخه بردن اون همه ويپ خيلي جلوي كانتر ها خيلي سخته در جا ميكشنت.
mohammadagha جان توی اون مرحله شما باید مراقب باشی که کانترها نیان VIP ها رو ببرن.
پیشنهاد:
تیربارچی رو انتخاب کن.
اول بازی سریع VIP ها رو توی یه اتاق جمع کن.
بیسیم بزن یه نفر بیاد کمکت.
دمه در اتاق کشیک بده تا کانتر ها نتونن VIP هارو جابه جا کنن.
موفق باشی
;) ;) ;)
مطمئني كه همينه؟
من بايد اونارو يه جا جمع كنم كه كانترا نيان؟
اخه خيلي سخته هر دقيقه 7 تا كانتر گاو بريزن سرت من 6 تا شونو ميكشم هفتمي منو ميكشه!!!
من فكر ميكردم اونارو بايد ببرم پيش ماشين پليسا!!!
اين بازي يه سيو درست و حسابي نداره ؟
كه مرحله هاي تروريستشم درست باشه؟
من كه هرچي سرچ ميكنم هيچي نيست فقط اون چيزايي رو كه همون اول تاپيك نوشتم هست.
موفق باشيد
ميگم وقتي ميري ترور با مرحله هاي كانتر جاهاشون فرق ميكنه!!!
يعني منظورم مرحله هاشه
محمد آقا شما كارت درسته ها داري گروگان ها رو صاف مي بري تحويل ماشين پليس ميدي ؟! خيلي باهالي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش ميكنم ما هميشه در خدمت پليس ها هستيم.
ميگم من يه سوال داشتم.
چيجوري بمب رو خنثي كنم.
من ميرم پيشه بمب و اسپيس رو ميزنم و اون بمبو ور ميره ولي با اچار باهاش ور نميره من بايد چيكار كنم كه بمب خيلي راحت خنثي بشه؟
خب محمد آقا اين شد يه سوال درست حسابي اول بايد جلوي بمب بشيني بعد بايد مواظب تايمر باشي كه منفجر نشه ! بعد كه بمب رو برداشتي سه تا سيم جلوته كه يكيش بمب رو خنثي مي كنه يعني احتمال اينكه بمب خنثي بشه سه برابر كمتر از انفجاره پس بايد مواظب بود اگر زياد وقت نداشتي كه هيچ بايد يكي رو انتخاب كني واگر وقت داشتي بايد صبر كني تا اون بالا يه چيز مثل لودينگ صفحه پر بشه بعد رنگ رو بهت مي گه تو هم قطع مي كني و مرحله آمريكا رو هم رد مي كني !
نه منظور من امريكا نيست مرحله اول تروريست ها توي مكزيك اون كانترا بمب ميزارن و من بايد خنثي كنم .
من بمبو با اسپيس ميگيرم و يه اچار ميده دستم و با يه لودينگ كه سمت راست بالائه من بايد با اون اچار چي كار كنم؟
يه كي جواب من رو درستع و حسابي و كامل بده.
عزيز بايد بذاري لودينگ پر بشه اينو كه توي پست بالا هم گفتم ! وقتي پر شد رنگي رو كه نشون داد بايد قطع كني تا بمب خنثي بشه ..
ببخشیداااا
مذخرف ترين چيزي كه تو عمرم ديده بودم اين تاپيك بود
منظور من هم همينه كه چيجوري قطعش كنم؟
من بايد روي سيمي كه نشون داده كليك چپ كنم؟
چيجوري سيمو نشون ميده من ميتونم درست ببينم يعني اصلا نميتونم ببينم يعني و جود نداره.
دوست خوبم بايد بري بالاي سر بمب و بمب رو بر داري بعد ..
همين طوري كه بري بالاي سر بمب فقط تايمرش معلومه نه سيماش ! اگر بتوني از كاري مي كني عكس بگيري اون موقع بهتر ميتونم كمكت كنم ..
با كدوم دكمه ميشه عكس گرفت؟
ميگم كسي دانلود تمام مراحل اين بازي رو داره تروريست هاش هم ازاد باشنا
اگه كسي داره حتما بزاره
نقل قول:
نوشته شده توسط mohammadagha
با هيچ دكمه اي ولي ويندوز اين قابليت رو داره :
دكمه : print scrn بالاي كيبورد كنار f12 با اون يه دونه بگير بعد از بازي بايا بيرون در برنامه پينت كنترل + وي رو بزن بعد عكس رو ذخيره بعد آپلود و انجمن .. :happy:
بازیه خوبی بود یادش بخیر...کمکی خواستید در خدمتیم...
آقا من يه مشكل دارم مجير خان بگو اسم ورژن جديد اين بازي چيه كه بريم بخريم من يه جا توي يه انجمن ديده بودم كه دربارش حرف ميزندن حالا شما لطف كن اگه اسمشو داري بگو .
مرسي از توضيحات در ضمن اگر من نباشم خب يارام خنثي ميكنن.
ميگم اگه ميشه سيو اين بازي رو بزاريد با مرحله تروريست هاش ازاد باشه.
من كه همون اول اسم نزديك ترين بازيي كه به اون بود رو گفتم ميخواهي دوباره بگم؟نقل قول:
آقا من يه مشكل دارم مجير خان بگو اسم ورژن جديد اين بازي چيه كه بريم بخريم من يه جا توي يه انجمن ديده بودم كه دربارش حرف ميزندن حالا شما لطف كن اگه اسمشو داري بگو .
محمد اقا نه مي خوام مجير مومن خدا بگه از شما هم متشكرم ..
سامان جان اون بازی رو که میگم گلوبال بود که پول باید میداشتی تا اصلحه برداری و میتونستی به اسلحه ها هم چیزهای اضافه ببندی از خشاب بیشتر تا دوربین و تشکیلات دیگه مرحله اخر هم یه مرد پشت قطار بود که باید میرسوندیش بیرون و البته زنده...
بله درسته همون ولي global Domaination رو هم بگير بازي كن ..
بابا ايول تو كه حسابي مارو خيت كردي!!!نقل قول:
سامان جان اون بازی رو که میگم گلوبال بود که پول باید میداشتی تا اصلحه برداری و میتونستی به اسلحه ها هم چیزهای اضافه ببندی از خشاب بیشتر تا دوربین و تشکیلات دیگه مرحله اخر هم یه مرد پشت قطار بود که باید میرسوندیش بیرون و البته زنده...
پس تروريست هاش چي شد؟
بازم ميگم كسي سيو اين بازي رو نداره كه مرحله تروريس هاش هم ازاد باشه؟
محمد آقا چه قدر تكرار ميكني نه اصلا به جز ما چهار نفر ديگه كي مياد تو اين تاپيك كه همش مي گي ما 4 نفر هم نداريم ديگه اذيت نكن ...
راست ميگي!!
خب بين همين 4 نفر كسي سيوشو داره؟
بمب خنثي كردن رو با تشكر از شما ياد گرفتم من هميشه چون دير ميرسم و ثانيه 6 است سيمو با حس شيشمم انتخاب ميكنم.
ميگم زبونم مو در اورد اين سيوو يكي بزاره ديگه.
بابا حد اقل خصوصي بده كه ضايع نشيم.نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
محمد آقا چه قدر تكرار ميكني نه اصلا به جز ما چهار نفر ديگه كي مياد تو اين تاپيك كه همش مي گي ما 4 نفر هم نداريم ديگه اذيت نكن ...
يه كم رعايت كن
نقل قول:
اولا چه ضايع شدني ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوما خب تو ترور ها رو ول كن يه ضرب برو طرف بمب ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا سر 6 ثانيه نرسي ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا منم هستم يه خورده صبر كنيد save بازي رو ميزارم
متشكريم عزيز ولي من فكر نكنم بازي به اين جذابي نيازي به سيو ديگران داشته باشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Ali&G
mohammadagha جان یه چیزی بگم ناراحت نشی.
اخه این بازی چی داره.نه واقعا چی داره نمی تونی تمومش کنی.
ببین هیچ ادعایی ندارم ولی این بازی انقدر اسون بود که من ظرف یه هفته تمومش کردم
حتی شایدم زودتر.خیلی هم ناراحت شدم چون واقعا مراحلش کم بود واسون.
خدا کنه زودتر ALI&G سیو هاشو بزاره.که شما هم به مراد دلت که تموم کردن این بازی هست برسی.
موفق باشی
;) ;) ;)
عزيز شما كه از تموم شدن اين بازي ناراحتي مي توني نسخه جديدشو با نام Global Domaination بخري و ...نقل قول:
نوشته شده توسط S@eid
متشكرم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا دمتون گرم ديگه يه شبه يه صفحه رو پر كردين كه من كه ديشب تا ساعت 9:20 بودم شما كي اينا رو نوشتين؟
عزيزم من كه بازيو غروب نصب كردم تا شب تمام مرحله هاي كانتر رو رفتم.
و فرداش كه به ترور رسيدم و توي مرحله دومش شكست خردم از اين بازي ناراحت شدم و رفتم توي بازي همسايه ازاري 1 و الان هم اخراي اون بازي هستم.
گرفتي
سلام محمد جان دیگه آره دیگه ما اینیم..البته سامان هم کمک زیاد میکنه ها...بعدم بازی کمه رفتی همسایه آزاری...
بابا دمتون گرم شما كه مارو خيلي خوب خيت كردين.
ما همين ديروز بود كه نظر سنجي گذاشتيم .
شما ها كه همه رو بر عليه ما راي دادين.
با اين راي دادنتون خيلي مارو ضايع كردين
زود تر بيار كه صبرم تموم شدنقل قول:
نوشته شده توسط Ali&G
اقا منم هستم يه خورده صبر كنيد save بازي رو ميزارم
من كه گفتم يه روزه كانتر ها رو تموم كردم تو ترور ها شكست خوردمنقل قول:
نوشته شده توسط S@eid
mohammadagha جان یه چیزی بگم ناراحت نشی.
اخه این بازی چی داره.نه واقعا چی داره نمی تونی تمومش کنی.
ببین هیچ ادعایی ندارم ولی این بازی انقدر اسون بود که من ظرف یه هفته تمومش کردم
حتی شایدم زودتر.خیلی هم ناراحت شدم چون واقعا مراحلش کم بود واسون.
خدا کنه زودتر ALI&G سیو هاشو بزاره.که شما هم به مراد دلت که تموم کردن این بازی هست برسی.
موفق باشی
تو خودت خريدي؟نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
عزيز شما كه از تموم شدن اين بازي ناراحتي مي توني نسخه جديدشو با نام Global Domaination بخري و ...
بازي كردي مطمئني كه نسخه دومشه؟
مگه اين بازي چشه؟نقل قول:
نوشته شده توسط مومن خدا
سلام محمد جان دیگه آره دیگه ما اینیم..البته سامان هم کمک زیاد میکنه ها...بعدم بازی کمه رفتی همسایه آزاری...
خنده داره ديگه
راستي سامان كيه؟
كه اينقدر ميگي سامان كمك ميكنه سامان كمك ميكنه؟
اخر ما نفهميديم كه اين سامان كيه؟
ای خدا از دست تو اسم من مجیر هست اسم سولارس سامان حالا دونستی...
اره گرفتم . مرسي
چقدر بايد منتظر سيوش باشم؟
آقاي mohammadagha من Save بازي راكه تمام مراحلش باز است(ضد تروريست و تروريست) را در پست زيرآپلود كرده ام آنوقت شما تقاضاي Save بازي را مي كنيد. احتمالا اين پست را نديده ايد!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد! :biggrin:
خب در صفحه باز شده بايد چي كار كنم؟نقل قول:
نوشته شده توسط Mikail
آقاي mohammadagha من Save بازي راكه تمام مراحلش باز است(ضد تروريست و تروريست) را در پست زيرآپلود كرده ام آنوقت شما تقاضاي Save بازي را مي كنيد. احتمالا اين پست را نديده ايد!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!
يكي كامل جوابم رو بده
خب مومن خدا دانلود کن دیگه کلیک راست وکنی و سیو ترگت ات رو میزنی گزینه سوم... :blink:نقل قول: