یکی از عجیب ترین تعویض هایی که تو این جام انجام شد!! ( فن پرسی )
*شاید خودش اشاره داده تعویض شه...
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یکی از عجیب ترین تعویض هایی که تو این جام انجام شد!! ( فن پرسی )
*شاید خودش اشاره داده تعویض شه...
+
روبن بدجوری داره حرس منو در میاره. هرچی توپ میرسه بهش دوست داره دریپل کنه بره خودش بزنه. موقعیت های خوبی داشت که پاس بده اما نداد !
اینجا نهایت 7 بازی هستنقل قول:
روبن بدجوری داره حرس منو در میاره. هرچی توپ میرسه بهش دوست داره دریپل کنه بره خودش بزنه. موقعیت های خوبی داشت که پاس بده اما نداد !
ببین این چند فصلی که تو بایرن هست چقد از عمر ما رو کم کرده :n09:
اگه نگیم داور به نفع مسی و دوستان نگرفت واقعا ظلم بزرگی در حق هلند کردیم !!!
یه صحنه کاملا دست روین رو گرفتن و نذاشتن بره جلو و داور کلا کاری نکرد
تو 90 دقیقه هم یه جا آفساید مسی رو نگرفتن و نزدیک بود توپ گل بشه
==
از اونطرف هم تکروی های روین بیشتر از داور رو اعصابه !!:n15:
نقل قول:
آره والا حق داری !!
خیلی رو اعصابه !!!
تبریک به آرژانتین ، هردو خوب بازی کردن اما پنالتیه دیگه.
تبریک به هوادارای آلبی سلسته...
هلند بد شانس بود
دروازه بانشون یه جوری بود خیلی ادعا داشت
باختیم ! البته در پنالتی باختیم!:n14:
همه چیز 50 /50 بود!
فکر کنم الان فن خال پشیمونه که چرا جای ون پرسی ، روبن رو نکشید بیرون !!!!
به نظر من بهتره روبن تو رده بندی کلا تو ترکیب نباشه !!!
خیلی بد بازی کرد. خیلی !!!
بازی عجیبی بود.
هلند سنت همیشگی خودش رو حفظ کرد
همیشه در یک بازی از تورنمنت هلند همیشگی نیست
و امشب همون بازی بود.
هلند به خودش باخت
آرژانتین خوش شانس ترین تیم جام هست
تا حالا به هیچ تیم قوی نخورده بود حالا هم که به هلند خورد اون هلند همیشگی نبود.
حیــــــــــــف
خب تبریک به آرژانتینی ها
فینال در برزیل در غیاب برزیل
جالبه فن های برزیل خودشون رو برای رده بندی مقابل آرژانتین آماده کرده بودند ولی این دشمن دیرینه در خاک برزیل به فینال رفت تا تحقیر برزیل هنوز هم ادامه دار باشه ولی مطمئنا قهرمانی با آلمان هست و ژرمن ها نمیزارن که برزیلی ها بیشتر از این تحقیر بشن. البته یک دوگانگی خیلی سختی برای هوادارای برزیل در فینال وجود داره. آلمانی که نابودشون کرده رو تشویق کنن یا آرژانتینی که چشم دیدنشون رو ندارن؟!
خلاصه بی صبرانه منتظر این فینالم. فینالی که یادآور نبرد ستاره های تکرار نشدنیه تاریخ فوتبال هر دو کشور و جهان هست
تبریک به هوادارای آرژانتین...... ولی به قول خود طرفدارای آلمان جامو بدین برن دیگه :n02:
مسی هم به اون صورت کار خاصی نکرد! مگه تو فینال بدرخشه و آلمان شکست بخوره وگرنه نه........این آرژانتین برنده بشو نیست :دی
عجب بازی ضدحالی بود ...
بازیکنان هلند برعکس بازیهای قبلیشون انگار اصلا حال دویدن نداشتن.
به هر حال فوتباله و چیزی قابل پیش بینی نیست .
به هوادارای آرژانتین تبریک میگم.
شاد باشید
آرژانتین یه رکورد جالب داره...
محتوای مخفی: رکورد
پیش گویی های Cortana همون هوش مصنوعی مایکروسافت تا اینجا همه درست از آب در اومد که :n04:
ما هر وقت اومدیم تو 4 تیم و هر وقت اومدیم تو فینال اصلا و ابدا حقمون باخت نبوده ... چه 74 و اون گل استثنایی به آلمان. چه 78 و وقت اضافه و 1-1 ی که به 3-1 تبدیل شد. چه 98 که تو پنالتی باختیم به برزیل و چه 2010 که 4-5 دقیقه ی آخر بازی با 2 تا تک به تک گل نکردن روبن به اسپانیا باختیم و په الان که در نهایت وقتی همه چیز مساوی بود بازی رو واگذار کردیم. اما فوتبال همینه بالاخره یه تیم باید بازنده باشه و یه تیم برنده منتها این چاشنی شانس تو این تورنمنت هایی که نام بردم اصلا به نفع هلند نبوده. اصلا چیزی از آرژانتین کم نداشتیم ... خوش به حال آلمان واسه 1 روز بیشتر استراحت کردن و بازی جلو تیمی که 140 دقیقه بازی کرد. البته آلمان خیلی تیم خوبیه :)
هلند مگه نمی خواست تو فینال، آلمانم ببره؟نقل قول:
رفت فینال.هی ما میگیم آرژانتین میبره هی ملت میگن نه...اینم مدرک
خوب بازی کلا توی 120 دقیقه خیلی هیجان انگیز نبود اما دیگه افتضاح افتضاح هم نبود , توی همون 90 دقیقه اول آرژانتین باید کارو یکسره میکرد , هلند تنها توی 7 8 دقیقه پایانی نیمه ی دوم یکی دو تا موقعیت اونم نصفه و نیمه داشت ولی آرژانتین موقعیت هاش بیشتر و زهردارتر بود و در ضربات یکی مونده به آخر خیلی حرص درار بازی میکردن !! جاهایی که باید پاس میدادن دریبل میزدن جاهایی که باید دریبل میزدن پاس میدادن !
تعویض هاشون هم یکی از یکی مزخرف تر بود ! آگرو توی اواخر نیمه ی دوم روی یه صحنه با یه پاس خیلی ساده میتونست تیم رو به گل برسونه که یه پاس هم بلد نبود بده ! اونم از ضربه ی افتضاح پالاسیو !!
در کل درسته بازی زیاد جذاب نبود ولی همینشم دست آرژانتین بود و هلند کاملا خنثی شده بود ... آمار هم همین رو میگه :
بازیه آرژانتین شاید خیلی زیبا نباشه اما اگه با دید فوتبالی بهش نگاه کنید میبینید هیچ تیمی جلوش نمیتونه عرض اندام کنه !! شما نگاه کنید هر تیمی میاد جلوی آرژانتین اصلا قفل قفل میشه ! بلژیک خیلی خیلی آماده که توی هر بازی بالای 10 تا موقعیت گل داشت توی بازی با آرژانتین حتی 2 تا موقعیت درست حسابی نتونست خلق کنه , هلندی که اینقدر ساده اومد بالا و درسته جلوی کاستاریکا هم رفت پنالتی اما اونهمه تیرک زد و موقعیت داشت ! به اسپانیا 5 تا زد و کلا تکنیک خوب و روونی رو ارائه میداد که همه ی اهالی فوتبال رو مجذوب خودش کرد , اما دیدیم که اومد جلوی آرژانتین و دریغ از یه همکاری ساده و یک موقعیت گل مسلم !
کاری به این ندارم آرژانتین تماشاگر پسند فوتبال بازی میکنه یا نه , ولی هر مدل و سبکی که داره بازی میکنه توش به صورت 100% موفقه و هیچ تیمی تا به حال جلوش نتونسته خودی نشون بده ! پس نیاید بگید آرژانتین با شانس اومد بالا ! همینی که هیچ تیمی جلوی آرژانتین نمیتونه فوتبال همیشگیش رو بازی کنه حالا بنا به هر دلیلی نشون از قدرت آرژانتین و لیاقتش برای فینال رفتن هست ...
حالا باید ببینیم این آرژانتینی که هر تیمی میاد جلوش بازی میکنه کلا خنثی میشه آلمان رو هم میتونه خنثی کنه و با تفاضل یک گل یا ضربات پنالتی ببره یا اینکه آلمان مثل بازیهای قبلی همون آلمان میمونه و تحت تاثیر بازیه آرژانتین قرار نمیگیره ! اینو دیگه نمیشه پیش بینی کرد به هیچ وجه ! البته طرفدارا آلمان پیش بینی میکننا:n08:منتهی من دارم منطقیشو میگم:n06:
خوب ضمن تبریک به هواداری آرژانتین و انتظار دیدن یک فینال کلاسیک و مهیج...
فکر میکنم تماشاگران برزیلی بیشتر با آلمانها باشن، منطقیه...ممکنه برزیلیا دوست داشته باشن رقیب سنتیشون هم ببازه مثل خودشون، تا بگن ما فقط نباختیم و آلمان خیلی قدرتمند بود..
شما همین پرسپولیس /استقلال رو در نظر بگیر .. معمول طرفدار پرسپولیس نمیاد بگه ما از فولاد باختیم خدا کنه استقلال انتقاممون رو بگیره:n02:
یک کامنت جالب زیر پیام بیادموندنی اوزیل به برزیلیها بود:I am Brazilian, but the respect you all had with us yesterday was amazing. Any other team would try to humiliate us during the match but you did not!u
I will support Germany...hope you can win this World Cup
تبریک میگم به آرژانتینی ها ولی شخصأ برای من که پیروزی تلخی بود به قیمت حذف یکی از دوست داشتنی ترین تیم های جهان:n03: تو بازی و ضربات پنالتی حرص برد آرژانتین رو زدم ولی بعد از آخرین پنالتی یه لحظه لبخند از رو لبام محو شد:n03:
رویایی ترین حالت برای من اینه که آرژانتین آلمان رو ببره و هلند برزیل رو:n02:
اگه قبل بازی برنامه 2014 رو میدیدی نمیگفتی همیشه حق آرژانتین بوده، مخصوصا اون دو آفساید و بقیه ماجرانقل قول:
ما هر وقت اومدیم تو 4 تیم و هر وقت اومدیم تو فینال اصلا و ابدا حقمون باخت نبوده ... چه 74 و اون گل استثنایی به آلمان. چه 78 و وقت اضافه و 1-1 ی که به 3-1 تبدیل شد.
دم کیروش گرم بیش از پیش بهش ایمان آوردم با تیم داغون ایران اون نمایش عالی در نیمه دوم جلوی آرژانتین از خودش ارایه داد:n05:
هلند خیلی حیف شد:n03:
تکرار فینال جام جهانی 90 و باختی دیگر در انتظار آرژانتین:n02:
هوراااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااا:n20:
کلا هلند خیلی حیف شد. خودمونیم این تیم مسی هم شخمی شخمی اومد بالا:n13:
شما لطفأ از خودتون مایه بذارید :n02:نقل قول:
همه گل سالم آرژانتین رو دیدن ، کاملاً حق آرژانتین بود بازی رو ببره ... هلند فقط می ترسید گل بخوره!!!
این برد رو به خودم و تمام طرفداران آلبی سلسته تبریک می گم !!!:n16:
متوجه نشدم ... من گفتم حق آرژانتین بوده؟نقل قول:
اگه قبل بازی برنامه 2014 رو میدیدی نمیگفتی همیشه حق آرژانتین بوده، مخصوصا اون دو آفساید و بقیه ماجرا
برنامه رو کم و بیش دیدم. قضیه 2 تا آفساید چیه؟
شخصا دوست داشتم هلند به فینال بیاد
چون هم هلند - آلمان جذابتر میشد و مهمتر اینکه جدال دو رقیب دیرینه برزیل - آرژانتین با اتفاقاتی که برای برزیل افتاد دیدنی تر بود
اما الان یک فینال تکراری داریم و اصلا بعید نیست همین روندی که در بازی امشب دیدیم،در فینال هم ببینیم.
یه صحنه مسی فکر کنم یه 40 تا 50 متر تو آفساید بود ولی کمک داور نگرفت و نزدیک بود گل بشه !!!نقل قول:
اون یکی رو یادم نیست !!:n13: (( اشتباهات داوری زیاد بود همشو یادم نیست !! :n02: ))
آرژانتین با ایران دقیقه 91
آرژانتین با سوئیس دقیقه 118
الانم که تو پنالتی ها...
.
.
.
نمی دونم از سیاست های سابه یاست یا تازه موتورشون روشن میشه:n02:...
یه نکته لازم دونستم بگم اینکه یکی از دوستان که دقیق اسمشو یادم نیست و از طرفداران آلمان بود اومد گفت از دید طرفدارن رقیب ، همیشه حریفان آلمان یا تو روز خوبشون نیستن یا بدشانسن یا آلمان خوش شانسه یا داوری با آلمانه و . . .
الان من فقط یک گوشه از حس ایشون رو درک کردم! اومدن پست گذاشتن داوری به نفع آرژانتین بود!!:n04: انگار مثلأ پنالتی نگرفتن برای هلند! یعنی تو هیچ بازی پیش نمیاد یه اوت اینور اونور بشه؟ یه خطای وسط زمین گرفته نشه؟
داوری به نفع آرژانتین بود؟؟؟ :n04: یا مثلأ گفتن هلند بدشانس بود!!! :n04: آره 4 تا توپی که هلند زد به تیرک واقعأ بدشانسی بود!! فکر کنم بعضیا از پشت تلویزیون داشتن بازیو نگاه میکردن:n04: اگه اون دو تا توپ دقیقه های آخر وقت اضافه دوم گل شده بود که اصلأ کار به پنالتی نمیکشید!
ضمن اینکه واقعأ متأسفم که بازیکنی مثل پالاسیو باید تو جام جهانی باشه و بازیکنانی مثل ابراهیمویچ و خیلی های دیگه از خونه بازیارو نگاه کنن
خب میشه یک لیستی بزای از حریفان قدری که نتونستن جلو آرژانتین بازی خودشون رو ارائه بدن؟نقل قول:
بازیه آرژانتین شاید خیلی زیبا نباشه اما اگه با دید فوتبالی بهش نگاه کنید میبینید هیچ تیمی جلوش نمیتونه عرض اندام کنه !! شما نگاه کنید هر تیمی میاد جلوی آرژانتین اصلا قفل قفل میشه ! بلژیک خیلی خیلی آماده که توی هر بازی بالای 10 تا موقعیت گل داشت توی بازی با آرژانتین حتی 2 تا موقعیت درست حسابی نتونست خلق کنه , هلندی که اینقدر ساده اومد بالا و درسته جلوی کاستاریکا هم رفت پنالتی اما اونهمه تیرک زد و موقعیت داشت ! به اسپانیا 5 تا زد و کلا تکنیک خوب و روونی رو ارائه میداد که همه ی اهالی فوتبال رو مجذوب خودش کرد , اما دیدیم که اومد جلوی آرژانتین و دریغ از یه همکاری ساده و یک موقعیت گل مسلم !
به اسم ها نگاه کنی مسیر خنده داری برای رسیدن به فینال توسط این تیم قدرتمند و تاکتیکی که حتی جلوی ایران هم با یک گل پیروز شد رو میبینی. فقط یک حریف بزرگ داشت و اونم هلند بود.
کلا همه حرفات بر اساس منطق هست.نقل قول:
البته طرفدارا آلمان پیش بینی میکننا:n08:منتهی من دارم منطقیشو میگم:n06:
راستی بعد بازی آلمان برزیل هم منتظر آمار هات بودیم که از تعداد شوت های بیشتر برزیل نتیجه بگیری که آلمان لوله بوده و شانسی برده ولی نمی دونم چرا تو برد قاطع دیشب نبودی و ما رو از منطق فخیمت بهرمند نکردی
واقعا این منطقت من یکی رو درگیر خودش کرده :n09:
واقعا حیف شد :n27:
انشالله آلمان بازی رو به سبک هیتلری ببره :n02:
من نمی دانم چرا هیچکس این آرژانتین رو باور نداشت و نداره!
چون عادل که معمولا حرفش میشه حرف دهان مردم ما چند بار گفته آرژانتین شانسی آمده بالا یا خوب نیست یا.... همه این رو تکرار می کنند !
وقتی بوسنی رو برد ! بوسنی که در مقدماتی جام جهانی خط حمله وحشتناکی داشت همه گفتند آرژانتین خوب نبوده شانسی برده ! نیجریه رو برد باز همینطور ! سویسی که تیم واقعا خوبی بود رو برد باز همه گفتند
شانسی بود ! و جالب اینجاست همه تیم هایی که گفتم مقابل آرژانتین یک بازی متقاوت با بازی ها دیگرشون به نمایش می گذاشتند یعنی 11 نفره دفاع و ضد حمله !
و اما بلژیک ..
من به شخصه به خاطر یک سری روابط خانوادگی عاشق کشور بلژیک هستم و مشخصا تیم فوتبالش
تمام بازی های این تیم رو حتی در مقدماتی هم دیدم ! و شما نمی دانید چقدر این تیم بلژیکی که حذف شد قوی بود در مقدماتی جام جهانی که در گروه اول شد در تمام بازی هاش به جرات بالای 10 تا 15 موقغیت خلق
می کرد بی نظیر بود ! حتی من در برنامه بیست چهاره هم برد بلژیک رو مقابل آرژانتین پیامک کردم ! اما وقتی بازی شروع شد فهمیدم این آرژانتین خیلی حرفه ای و یک جورایی بازی تیم حریف رو تخریب می کنه و تمام
برنامه های حریف رو بهم میزنه !و جالبه میدیدم دوستان پست می دهند که آرژانتین به تیم ضعیف بلژیک خرده و راحت پیروز شده !!!!!!!!
و جالب اینجاست همین الان که هلند رو هم شکست داده باز دوستان میان می فرمایند هلند هم روز بدش بوده ! و مثل تمام تیم ها آرژانتین باز شانسی پیروز شده ! چرا هیچکس به این اشاره نداره که این آرژانتینه که باعث
میشه تیم ها روزخوبشون رو نداشته باشند !
انصافا آرژانتین در حد آلمان و این فینال نیست.......
غیر این هلند تاحالا محک جدی نخورده...تازه جلو همین هلند هم زایید تا ببره....
نقل قول:
حرف این مارو زدی! دمت گرم.
متاسفانه بعضی دوستان هر جا به ضررشون باشه میگن روز ما نبود و هر جا به نفعشون باشه میگن پیروزی حق ما بود، فکر کنم آرژانتین قهرمان هم بشه میگن شانسی قهرمان شد، آخه عزیز من مگه جام جهانی یه تورنمنت الکیه که هر تیمی شانس داشته باشه قهرمان شه.
اینم اضافه کنم رفتن به فینال و قهرمان شدنه که تو تاریخ میمونه حالا یا با شانس یا با اشتباهات داوری ، بسه دیگه تو رو خدا این همه شانسی شانسی ...
برزیل هم با بریل جام کنفدراسیون ها خیلی فرق داشت...... بلژیک هم مطابق انتظار ظاهر نشد!نقل قول:
ن نمی دانم چرا هیچکس این آرژانتین رو باور نداشت و نداره!
چون عادل که معمولا حرفش میشه حرف دهان مردم ما چند بار گفته آرژانتین شانسی آمده بالا یا خوب نیست یا.... همه این رو تکرار می کنند !
وقتی بوسنی رو برد ! بوسنی که در مقدماتی جام جهانی خط حمله وحشتناکی داشت همه گفتند آرژانتین خوب نبوده شانسی برده ! نیجریه رو برد باز همینطور ! سویسی که تیم واقعا خوبی بود رو برد باز همه گفتند
شانسی بود ! و جالب اینجاست همه تیم هایی که گفتم مقابل آرژانتین یک بازی متقاوت با بازی ها دیگرشون به نمایش می گذاشتند یعنی 11 نفره دفاع و ضد حمله !
و اما بلژیک ..
من به شخصه به خاطر یک سری روابط خانوادگی عاشق کشور بلژیک هستم و مشخصا تیم فوتبالش
تمام بازی های این تیم رو حتی در مقدماتی هم دیدم ! و شما نمی دانید چقدر این تیم بلژیکی که حذف شد قوی بود در مقدماتی جام جهانی که در گروه اول شد در تمام بازی هاش به جرات بالای 10 تا 15 موقغیت خلق
می کرد بی نظیر بود ! حتی من در برنامه بیست چهاره هم برد بلژیک رو مقابل آرژانتین پیامک کردم ! اما وقتی بازی شروع شد فهمیدم این آرژانتین خیلی حرفه ای و یک جورایی بازی تیم حریف رو تخریب می کنه و تمام
برنامه های حریف رو بهم میزنه !و جالبه میدیدم دوستان پست می دهند که آرژانتین به تیم ضعیف بلژیک خرده و راحت پیروز شده !!!!!!!!
و جالب اینجاست همین الان که هلند رو هم شکست داده باز دوستان میان می فرمایند هلند هم روز بدش بوده ! و مثل تمام تیم ها آرژانتین باز شانسی پیروز شده ! چرا هیچکس به این اشاره نداره که این آرژانتینه که باعث
میشه تیم ها روزخوبشون رو نداشته باشند !
کلا آرژانتین با احترام به هواداراش تیمی نبود که بخواد یه فینال رو با آلمان برگذار کنه. اما همیشه فینالیست ها برترین ها نیستند......شایدم قهرمان برترین تیم نباشه!
آره آرژانتین در حد فینال نیست! از نظر شماها که میگین آرژانتین در حد فینال نیست خیلی دوست دارم بدونم چه تیمی در حد فیناله؟نقل قول:
اسپانیا ؟ ایتالیا ؟ انگلیس؟ فرانسه؟ الجزایر؟ کاستاریکا؟ یا هلندی که تو 120 دقیقه یه موقعیت درست درمون نداشت؟
یه پیشنهاد دارم! حالا که آرژانتین در حد فینال نیست میخواید آلمان دو دسته بشن خودشون فینال رو بازی کنن! ها؟ چطوره؟
نقل قول:
بلژیک با تیمی که در مقدماتی داشت زیاد فرق نداشت !
شما بازی های بلزیک رو کامل دیدید در این جام ؟ بازی با الجزایر شاید هم انتظار داشتند بلزیک 4 تا گل بزنه اما 2-1 پیروز شد و شما بعد ها دیدی همین الجزایر چه تیمی بود و چقدر آلمان رو به چالش کشید ! در بازی با کره
تا قبل از ده نفره شدن بلزیک بهتر بازی می کرد اما بعد از 10 نفره شدن کره عالی بود و حقش بود مساوی بگیره ! در بازی با آمریکا هم بی نظیر بود بلژیک
مثل همان بازی های مقدماتی جام جهانی اما در مقابل آرژانتین
فاجعه بود که این بر می گرده به قدرت آرژانتین !
در مورد مطلب دومی کر فرمودید زیاد موافق شما نیستم ! دلیل شما برای اینکه آرژانتین لایق فینال نبوده چی هست ؟ یعنی شما می فرمایید برزیل و یا هلند لایق تر بودند ؟! همین هلند که تیم خوبی بود
در بازیش با آرژانتین در یک سطح بودند و نمیشه زیاد گفت آرژانتین شایستگی نداشه! به نظر من شاید شاید فرانسه تنها تیمی باشه که شما بتونی این اعتبار بهش بدی چون تیم خیلی خوبی داشت !