آخه این راهش نیست ! اگه منطق قوی پشت حرفاش (نوشته-هاش) باشه لزومی نداره چندین یوزر بسازه ! مگر اینکه قدرت بیانشو نداشته باشه که در این حالت بهتره دوستان هم نظر با خودشو ( حتی از جاهای دیگه ) دعوت کنه به اون بحث تا توازن قوا برقرار بشه:n02:نقل قول:
Printable View
آخه این راهش نیست ! اگه منطق قوی پشت حرفاش (نوشته-هاش) باشه لزومی نداره چندین یوزر بسازه ! مگر اینکه قدرت بیانشو نداشته باشه که در این حالت بهتره دوستان هم نظر با خودشو ( حتی از جاهای دیگه ) دعوت کنه به اون بحث تا توازن قوا برقرار بشه:n02:نقل قول:
منم می دونم بر اساس منطق راهش این نیست ولی بعضی مواقع اصلا جواب نمیده شما اگه حرف درست و راست بزنید و 3 نفر بیان پایین پستتون رد کنند 100 درصد بقیه فکر می کنند شما اشتباه می کنید.نقل قول:
خب این دلیل بر حرف منه دوست عزیز ، الان داره با این حرکت حرف خودش رو تایید می کنه چجوری با تعداد تایید بیشتر از طرف کاربران ، خب بعضی ها این دوستان رو ندارن یا اگه دارن نمی تونن بهشون دسترسی داشته باشن بنابراین میان خودشون دست به کار می شن :دینقل قول:
در این حالت بهتره دوستان هم نظر با خودشو ( حتی از جاهای دیگه ) دعوت کنه به اون بحث تا توازن قوا برقرار بشه:n02:
بالاخره یک جایی ما باید فرق بین گفتگو و دعواهای کوچه و خیابانی و قبیله ای رو مشخص کنیم .نقل قول:
گفتگو اسمش با خودشه و تمرکز اصلی روی صحبت ها رد و بدل شده است و چیزی که بیشتر باید روی اون تمرکز بشه منطق توی بحث هاست .
ولی یارکشی و جمع کردن افراد مختلف برای به کرسی نشوندن صحبتمون بیشتر شبیه به همون دعواهای خیابانیه . چیزی که باید یاد بگیریم اینه که ممکنه توی یک بحث یکی یا دو تا مخالف با صحبتهامون دیده بشه .
جای دیگه ممکنه 10 - 20 یا صد نفر مخالف صحبتمون باشن . ولی این نباید دلیل بشه که ما به روش های دیگه برای اثبات صحبت و استدلالمون متوسل بشیم .
وقتی روش و منطق درست بحث رو یاد بگیریم نه نیازی به یوزر متعدد احساس میشه و نه نیازی به یارکشی توی پروفایل یا دعوت از انجمن های دیگه احساس میشه .
فرق بین این دو مقوله خیلی زیاد و به شدت مهم و تاثیرگذاره .
نقل قول::n27: گفتم :نقل قول::n18:نقل قول:
مگر اینکه قدرت بیانشو نداشته باشه
یکی از دلایلش میتونه این باشه که طرف برای یک نظریه یا هر مسئله ی دیگه ای چندین نظر و رای داشته باشه ولی نظراتش با هم دیگه همخونی نداشته باشن , در این صورت یه یوزر دیگه میسازه و ازش در این راه استفاده میکنه.
مثلا" در یک تایپیکی راجب "سفید بودن ماست" بحث میشه و طرف میگه ماست در هر صورت و شرایطی سفید هست , باطنن شاید علاوه بر این مسئله به چیز غیر از این هم اعتقاد داشته باشه ولی چون در یک بحث پسندیده نیست طرف حرفی بزنه که حتی خودش هم بهش شک داره میره یه یوزر دیگه میسازه و مسئله رو طور دیگه ای بیان میکنه مثلا" میگه " ماست در حال حاضر سفید هست ولی اگر شرایطی پیدا بشه که بتونم رنگ هایی فرا تر از رنگ های معمولی رو ببینم شاید ماست رنگی غیر از سفید داشته باشه".
دلیل دیگر برتر ساختن و سوپر من کردن یک یوزر هست.
بعنوان مثال طرف با کلی زحمت در انجمن فعالیت کرده و دارای اسم و رسمی در بین کاربران هست. ( کاربران با سابقه , مدیران و غیره ...)
در این صورت طرف نمیتونه آزادانه عقایدش رو بیانه کنه و مجبوره حرف هایی بزنه که خوشاینده کاربران هست در این صورت با یه یوزر دیگه بدون اینکه شناخته بشه عقاید درونیش رو به اشتراک میگذاره.
یکی از نمادهای مولتی یوزر بودن در فضای مجازی، رفتار ترول وار هست !!!
حتما اسم ترول رو شنیدین، ترول کسی هست که خیلی وقت ها شمارو سر کار میذاره و از قاطی کردن شما لذت میبره.
در حالیکه شما در یک بحث یا واقعه نگاهی کاملا جدی دارین، ترول صرفا هدفش دیدن ری اکشن ها و سپس خوشحالی از ری اکشن مد نظرش است.
بارها دیده ام که حتی یک سکولار در غالب ترولی مذهبی افراطی!!! نوشته هایی عجیب نوشته تا به جنب و جوش افتادن دیگران را ببیند.
عصبانی کردن ترول، اهانت به ترول و... متاسفانه ترول رو تشویق به پرخاش بیشتر و حملات حساب شده تر میکند.
سعی کنید ترول ها را ببینید، اما بی تفاوت و با لبخند از کنارشان رد شوید، هم برای خودتان هم برای خودشان.
منظورت از نوشته های عجیب نوشته های غیر منطقیه ؟نقل قول:
منطقی و غیرمنطقی معمولا با توجه به جهان بینی ها فرق میکنه.نقل قول:
مثلا ممکنه از نظر من حضور موجوداتی به نام فرشته که بال بال میزنن میان زمین خبر میدن و دوباره با بال میزنن برمیگردن غیرمنطقی باشه اما از نظر انسانی دیگر کاملا منطقی و ضروری باشه.
نوشته های عجیب یعنی نوشته های حساسیت برانگیز.
اینکه بدانیم آستانه تحمل اندیشه مقابل ما کجاست و کجا از هم میپاشه، اونجارو نشونه بگیریم.
مثلا کاربری میاد تیترهای روزنامه وزین کیهان رو در جواب به سایرین مدام اینجا بذاره تا از قاطی کردن اونها لذت ببره در حالیکه خودش هم به این چیزا اعتقاد نداره، اما چون ترول هست حال میکنه با عصبانی کردن دیگران.
از کجا بفهمیم خودش هم به اون چیزا اعتقاد نداره ؟:n27:نقل قول:
آقا بیخیال. :n26:نقل قول:
کسی که به چیزی اعتقاد قلبی داشته باشه، اون اعتقاد رو با تحریک اعتقادات طرف مقابل در معرض توهین و آماج قرار نمیده.
اگر دیدین کسی طوری نظر میده که اکثریت بهش حمله ور میشن و این قضیه رو هم کش میده یعنی نقطه ضعف اکثریت رو شناخته.
و حتی بخش هایی که خودش به اونا اعتقاد چندانی نداره رو تقویت میکنه.
حتی اگر اعتقاد هم داشته باشه، اینکه تمایل به در آوردن کفر دیگران داشته باشه یعنی ترول هست.
این ترولر های شما دو دسته اند:نقل قول:
آقا بیخیال.:n26:
کسی که به چیزی اعتقاد قلبی داشته باشه، اون اعتقاد رو با تحریک اعتقادات طرف مقابل در معرض توهین و آماج قرار نمیده.
اگر دیدین کسی طوری نظر میده که اکثریت بهش حمله ور میشن و این قضیه رو هم کش میده یعنی نقطه ضعف اکثریت رو شناخته.
و حتی بخش هایی که خودش به اونا اعتقاد چندانی نداره رو تقویت میکنه.
حتی اگر اعتقاد هم داشته باشه، اینکه تمایل به در آوردن کفر دیگران داشته باشه یعنی ترول هست.
یا میفهمند که نمیفهمند! ( خودشون میدونن حرفی که میزنن درست نیست و فقط جهت کفری کردن شماست)
یا نمیفهمند که نمیفهمند! ( به اون چیزی که میگن اعتقاد صریح دارند و کلا" با پا فشاری رو مسئله به صورت ناخواسته باعث کفری شدن شما میشن)
دسته دوم خیلی خطرناک اند ازشون دوری کنید.
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم در نظر داشته باشین:n01:نقل قول:
سلام به همه عزیزان.
دیدم بحث خوبیه گفتم منم شرکت کنم.
من افرادی مولتی یوزر میشناسم تو جامعه مجازی که اگه اسم ببرم از یوزرشون تو جامعه واقعی میان کت بسته میبرنم!
همیشه مولتی بودن دوشخصیت بودن متفاوت نیست و گاهی خود فرد میگه من فلان یوزرم اما نه عمومی" و بحث فقط و فقط شبکه اجتماعی نیست.
خودم یجا 253 یوزر دارم، حال من ازش چه استفاده ای دارم؟
تو اون قسمت که یوزرام زیاده هرکسی رو میشناسم تا هرکی انلاین میشه تا کل مشخصاتش و شاید بیشتر میدونم.به چه دردم میخوره؟ مدیرم و اونجایی که ازش صحبت میکنم تقریبا واسه دوستی جووناست و هرگونه کوتاهی گرون تموم میشه و یکی از راهها علاوه بر راهکارهای حرفه ای همین راه ساده مولتی بودن هست برای شناسایی و موقعیت افراد."
حتی با مولتی بودن میتونی خلقیات طرفو در برخورد با افراد متعدد بدست بیاری" اما انجمن فرق داره و بهتره تک کاربره بود.جنبه های بد هم زیاد داره چند کاربره بودن ولی گاهی واقعا لازمه لازم نبود اسنیف بی معنی میشد
نظر شخصیم بود البته زیاد شد.
Tapatalk
خدا روشکر به همزمان بودنش اشاره کردی حداقل :دی ... چون من نه پسوردای قبیلم یادم میاد نه ایمیل ها... لحن نوشته ها در یوزر های قبل هم گواهی میده بر اینکه نظرم تغییر ی نکرده طی چند سال ... :n01: گاها غیبت هایی که دارم باعث فراموش شدن میشه .. گاها تعمد و ... ولی نظرم رو تغییر ندادم ... با نظر یا ایده مخالف هم جایی حضور نداشتم .:n16:این کار اگر توهین به هیچکس هم نباشه قطعا توهین نفس خودفرد هست .نقل قول:
با کاربرانی مواجه میشویم که چندین یوزر دارند و البته مشکل اصلی جایی هست که این یوزرها به طور همزمان در حال فعالیت هستند.
به نظر من مولتی یوزر بودن کار بیخودیه!
انقد واسه یه پروفایل زحمت میکشی نظر میدی پست میذاری صحبت میکنی به یه پروفایل هم نمیشه خوب رسید چه برسه به اینکه بخای چندتاپروفایل داشته باشی!
هم وقت میخاد هم حوصله کار آدمای بیکاره!
من پروفایلمو 2سال پیش درست کردم ولی اون موقع اصلا وقت فعالیت نداشتم این اواخر که کاری برام پیش اومد باهزار بدبختی بازم پروفایلموفعال کردم.که بازفعالیت کنم.
آدمای دوشخصیته فکر میکنم مولتی یوزر باشن چون برای یک شخصیت یک پروفایل کافیه!:n02:
سلام رضا جان.نقل قول:
درسته که داشتن بیش از یه پروفایل، وقت مازاد می خواد و ...
ولی گاهی اوقات بعضی کاربرا میان این کارو می کنن، البته تعداد شونم کم نیست.
من خودم شخصی رو میشناسم که توی فیس*بوک 4 تا پروفایل فعال داره ( دو تا پسر دو تا دختر )
توی هر گروهی هم عضو میشه.
با یه یوزر خیلی منطقی و درست فعالیت می کنه ( چیزی که واقعا هست )
و با اون یکی یوزرش پست های تخریبی میزاره و ازش برای مقصود های دیگه استفاده می کنه.
همون شخص توی فیس*بوک توی گروه خاص دخترونه هم فعالیت می کنه و ...
بماند که چقدرم سوءاستفاده از پسر های بد بخت دیگه کرده.:دی
نقل قول:
ویلیام فاکنر، رُمان نوبس امریکایی و برنده جایزه نوبل ادبیات یک حرفی دارد که من ترجیح میدم همیشه همراهم داشته باشم :
زندگي به من آموخت که هــيچ چــيز از هيـچکـس بعــيد نيـست ..
.
.
اینکه افرادی که مولتی یوزر هستن، چند شخصیتی هستن درست.
(کدام انسان در این جهان ادعای شخصیت مستحکم و ثابت و اراده جاودان دارد؟)
مولتی یوزر شدن ارتباط مستقیمی دارد با تصمیمات اشتباه در لحظه گرفتن به خاطر تنش های بالایی که از آستانه تحمل یک انسان بالاتر هست.
آیا کسی هست ادعا کنه من آستانه تحملم بی نهایت هست و هیچ جا فرو نخواهم پاشید؟
شاید باورتون نشه ولی من با بیش از 20 کاربر مولتی یوزر گفتگوی طولانی مدت داشتم، به خاطر مسئولیتی که در جایی داشتم.
اونم در نقش یک روانکاو برای پیدا کردن چرایی های این عمل.
یکی درست یا نادرست عاشق یک کاربری می شد، با یوزری دیگر میرفت ببینه نظرش در مورد خودش چیه ! وقتی میدید طرف دوستش نداره قاطی میکرد عملیات تخریبی میکرد !!
یکی تو جمعی قرار میگرفت که اکثرا طردش میکردن، برای اینکه دوست داشت تو اون جمع باشه با یوزری نقاب میزد و تغییر چهره میداد و ...
من شخصا اگر مدیر کل این فضاهای مجازی بودم، به جای اخراج مولتی یوزرها، سعی میکردم مولتی یوزرها رو به متخصصینی معرفی کنم که باهاشون صحبت کنند اونم متخصصینی با تجربه در روانکاوی، تا اون تنش هایی که دارن دور ریخته بشه.
مولتی یوزر بودن شیرین نیست، همانند ترولینگ، فردی که مولتی یوزر یا ترول هست از این کار زجر میکشه.
صرفا یک هیجان لحظه ای بهش تزریق میشه و بعدش مدام در خماریه.
از طرفی راه برون رفت از این منجلاب رو کسی جلوی پاش نمیذاره و بیشتر و بیشتر در این مرداب دست و پا میزنه تا فرو بره.
اگر کسی این مشکل رو داشت میتونه به صورت خصوصی با من صحبت کنه، یکسری راهکار بهش بدم. (به عنوان یک دوست) :n26:
کم کم از دست مولتی یوزرهای تالار علوم انسانی دارم سرگیجه میگیرم !!!
هرچی هم از دوستان خواهش میکنی، اگر مشکلی دارین بیخیال شین، دنیای واقعیش ارزش نداره چه برسه به دنیای مجازیش.
اما گوششان شنوا نیست.
نمیدونم چرا بعضی از ما آدما دوست داریم دیگران رو اسکول فرض کنیم.
گیریم موفق هم شدیم و دیگران رو اسکول فرض کردیم و ته دلمون هم بهشون خندیدیم و خوشحال هم شدیم.
کی هست به ما بگه هورا؟ جز تشویق هایی که خودمان بر خودمان نثار میکنیم و نوشابه هایی که خودمان برای خودمان باز میکنیم.
کاش مولتی یوزرهای گرامی، کمی به این هم فکر میکردند که این دیگران نیستند که اسکول میشوند.
خودشان هستند که دارن به دست خودشان اسکول میشوند و دیگران صرفا آیینه ای هستند که حقیقت تلخی از اونارو نشان میدن !!
تو ادبیات دبیرستان یک داستانی داشتیم که شرح حال پرنده ای بود به نام ققنوس. اینقدر این پرنده رو اذیت کردن که خودشو سوزاند و از نوع متولد شد!
یه سری یوزر داریم که میتونیم اسمشون رو بذاریم مولتی یوزر ققنوسی!
کل گذشته رو آتش میزنن و از نو متولد میشن!
در برخورد با این ققنوس ها یک نکته ابهامی دارم:
اینکه چگون آن ققنوس پیر را فراموش کنیم و دوباره به ققنوس جدید خو بگیریم؟
وقتی ققنوس های مجازی حتی ترجیح میدن جنسیتشون رو هم عوض کنند !