با کابل هست hdmi v4 اما طول اش 15 متر هستنقل قول:
ایا مشکل از طول خیلی زیاد کابل هست
Printable View
با کابل هست hdmi v4 اما طول اش 15 متر هستنقل قول:
ایا مشکل از طول خیلی زیاد کابل هست
دوست عزیزنقل قول:
از این روش استفاده کنید
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصور کنیدی را[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی من است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستمو[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]، برنامه کمحجم و کاربردیSh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
انتظار برای جوابنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
چک کنید که در منو صرفه جویی انرژی آیتم آن روشن نباشد و اگر نبود اتصالات برق و پورتهای ورودی و کابل HDMI آن را چک کنید و از کابل دیگر استفاده کنید و اگر مشگل هم چنان باقی بود با خدمات سام سرویس تماس بگیرید
با سلام
دوستاني كه مشكل كنترل صوتي داشتن به جديدترين ورژن عرضه شده (1114) آپديت كنن مشكل بلخره تو اين نسخه برطرف شده
داداش من زدم آپدیت ورژن من 1105 زده ورژن جدید 1108 ولی وقتی میره تو آپدیت بزن تا 10 درصد حتی تا 50 هم رفت بعد یهو ریستارت میشه زده زمان انتظار هم 1 ساعت 50 دقیقه به نظرتون مشکل از سرعت نته؟
دوست عزیزنقل قول:
اگر بخواهید آنلاین آبدیت کنید همین مشگلات را دارد مگر اینکه اینترنت پر سرعت داشته باشید.ولی می توانید آن را بطور آفلاین از این سایت دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی ولی تو این سایت مدل رو زده 8000 در صورتی که مدل تی وی 8880 به نظر شما این فریمور که برای 8000 خارجی اومده برای 8880 ایران مشکلی ایجاد نمیکنه؟
دوست من باید شما مدل اسیا 8000 رو در نظر بگیرید که میشه uaf8000نقل قول:
دوست عزیز میدونم مدل آسیاش میشه ua8000 میخوام بدونم از نظر سام سرویس گارانتی غیره مشکل ایجاد میشه یا نمیشهنقل قول:
و اینکه این فریم ور با مدل 8880 ما سازگاره یا خیر
نه عزیز من شما ورزن اسیا رو بگیر مشکلی پیش نمیادنقل قول:
دادش جسارته شما خودت تست کردی ؟نقل قول:
من همین tv رو دارم و اپدیت اش هم نکردم چون هیچ احتاجی ندارمنقل قول:
شما دقیقا برای چی میخوای اپدیت کنی؟
چون کنترل صوتیش غیر فعاله و تو اجرای فیلم به خصوص 1080 بعضی مواقع و زمانی که فیلمو جلو عقب میکنم خود به خود ریستارت میشه تی وی
عزیز باید فرمت زیرونویس رو unicode در tv انتخاب کنی تا مشکل ریستارت حل شهنقل قول:
با سلامنقل قول:
دوست گرامي
از اينجا دانلود كن
هيچ مشكلي پيش نمياد
فريمور F8880 رو يا بايد از سايت امارات دانلود كني يا از سايت استراليا كه تو اون كشورها اين تي وي تحت عنوان F8000 شناخته ميشه
من خودم تست كردم
در كل سام سرويس مشكلاتي كه بعد از آپديت واس تلويزيونت پيش بياد رو قبول نميكنهنقل قول:
اينو تو برگ گارانتيش هم نوشته،كنترل دستگاه و مشكلات بعد از آپديت توسط كاربر
آقا مرسی بابت راهنماییاتون، من قصد کردم آپدیت کنم فایلشم گرفتم تو فلش unzip شده، فقط مشکلم اینه تو توضیحات نوشته برو تو software update بعد by usb رو بزن ولی من اونجا اصلا by usb ندارم، فقط یه update now هست اونم میزنم میره آنلاین چک میکنه، داستان چیه؟
دوستان عزیز مشکلی که با آپدیت اتوماتیک داشتم حل شد و تی وی به خوبی آپدیت شد
دلیلشم پیدا کردم تو وی وقتی با وای فای وصل میشه به نت تو آپدیت اتو مشکل پیش میاد برای جلو گیری از این مشکل مودم رو مستقیم و با کابل LAN به تی وی وصل کنید به راحتی دانلود و آپدیت میشه بعد از آپدیت مشکل کنترل صوتی و ریستارت های پیاپی حل شد
و الا ن به راحتی از کنترل صوتیش استفاده میکنم هم از طریق کنترل هوشمند و هم از طریق میک داخلی تی وی
دوستان برام یک سوال پیش اومده،خود سام سرویس فریم ویر مستقل با سرور مجزا داره؟!
الآن در سایت سامسونگ برای مدل مشابه جهانی این دستگاه آپدیت جدید وجود دارد ولی با چک کردن به واسطه خود منوی تلویزیون نشون میده آپدیت جدیدی وجود نداره و آخرین نسخه نصب شده است! (در حالی که شماره نسخه اون پایینتر است)
با سلامنقل قول:
دوست گرامي فايل فريموري رو كه دانلود كردي رو حتمن بايد از حالت زيپ خارج كني و روي فلش مموريت كپي كني،بعد فلش مموريت رو به پورت يو اس بي تي ويت(پورت يو اس بي وسط) متصل كني و در نهايت تي ويت رو روشن كني و 3 دقيقه صبر كني،وقتي به منوي بروزرساني بري وقتي بزني به روز رساني واست گزينه ي به روزرساني توسط يو اس بي رو مياره،اونو اوكي كن كارش تموم بشه تي ويت ريست ميشه و ميتوني از ورژن جديد استفاده كني
با سلام
دوست گرامي من هم یک 46f8880 از دی جی کالا قبل عید گرفتم وقتی به دستم رسید به ورژن نرم افزار نگاه کردم 1107 بود که متاسفانه خود سام سرویس ایران آبدیت کرده بود
دو سه روز قبل خود تلوزیون اعلام کرد آبدیت جدید امده که بعلت اینکه نمی خواستم آبدیت آن لاین داشته باشم فریم ور رو از سایت سامسونگ امارات گرفتم اما هر کاری که به ذهنم میرسید انجام دادم ولی آبدیت از روی فلش نصب نشد یه سرچ که کردم یه جایی گفته بود که سام سرویس آبدیت از روی فلش رو بسته برای مشکلات پیش آمده ( راست یا دروغش رو نمی دونم ) من هم آن لاین آبدیت کردم کنترل صوتی تلویزیون فعال شد بعلاوه یه سری تنظیمات جدید برای تنضیم تصویر و صدا
دوست عزیز سام سرویس سرور مجزا نداره و تی وی به همون سرور امارات وصل میشه در ضمن در حال حاضر آخرین ورژن برای 46f8880نقل قول:
ورژن 1108 که تو این ورژن کنترل صوتی فعال شده
ممنون،تا چند روز پیش چیزی نشون نمیداد ولی امروز صبح چک کردم پیام داد برای نسخه جدید. دوستان آپدیت با wi fi مشکلات جانبی داره؟نقل قول:
(به غیر از مشکل سرعت اینترنت) یکی از دوستان لینک همین فریمویر رو میتونه بهم بده؟
خیلی برات عجیبه؟! فیرم ویر هر منطقه بصورت مستقل بروز رسانی میشه فقطم سامسونگ نیست که اینجوریهنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر با wifi مشگل دارید از طریق کابل لن استفاده کنید و اگر از طریق آفلاین می خواهید استفاده کنید از این سایت دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
لازم بذکر است که در سری 8فلش مموري را به پورت يو اس بي تلویزیون(پورت يو اس بي وسط) متصل كنيد و در نهايت تلویزیون رو روشن کرده و 3 دقيقه صبر كنيد وقتي به منوي بروزرساني بروید وقتي بزني به روز رساني گزينه ي به روزرساني توسط يو اس بي فعال می شود و آن وقت آن را انتخاب کرده و فریمور را نسب کنید
ممنون،امروز که برای آپدیت چک کردم پیغام بروز رسانی 1108 میداد ولی لینک شما نسخه 1114 هست.راهنمایی میفرمایید؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که در پست بالا توضیح دادم هم می توانید از آفلاین و هم می توانید از آنلاین استفاده کنید یعنی ورژن پایین و یا ورژن بالا آن را نصب کنید
دوست عزی با wi fi آپدیت نمیشهنقل قول:
مودم رو با کبل LAN وصل کن
داداشم من به عینه این کارارو میکنم ولی اصلآ گزینه ای برای آپدیت از usb نمیاد. همه جا نوشته تلویزیون سوال میکنه که آیا میخوای محتویات فلش متصل شده رو برای فیرم ویر جدید چک کنم؟ ولی این اصلآ هیچی نمیپرسه فقط آپدیت آنلاین میکنه. فیرم ویرشم 1105 هستنقل قول:
چطور مگه؟مشکلی پیش میاد؟ من زدم دانلود میکرد ولی کنسل کردم! متاسفانه نمیتونم با کابل Lan وصل کنم به تلویزیون.راه حلی هست؟نقل قول:
منم دقیقا همین برام ایجاد سوال کرده که چرا از طریق سیستم خود تلویزیون نسخه پایینتر به عنوان آپدیت معرقی میشه در حالی که نسخه جدیدتری وجود داره!نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر سرعت اینترنت شما بالا باشد از طریقه wifi هم می توانید استفاده کنید ولی اگر سرعت پایین باشد ممکن است با تاخیر و یا قطع شود .برای همین گفته می شود که بهتر است با کابل لن این کار را بکنید.
دوست عزیزنقل قول:
ممکن است که سرویسی را که شما از سایت سامسونگ می گیرید هنوز بروز نشده باشد و یا آن سایت موردنظر شما را بسته به ورژن سیستمتان بصورت پلکانی بروز می کند البته در حالت آنلاین ولی در حالت آفلاین معمولا در سایت آخرین ورژن را نمایان می کنند و شما حتی نمی توانید از ورژن های قدیمی آن برای دانگیریت کردن ( برگرداندن به ورژن قدیمی) استفاده کنید که البته آن یک بحث تخصصی و خیلی پیچیدست و فقط متخصصین خاصی می توانند آن کار را انجام دهند.
لازم بذکر است که ورژن جدید معمولا تمامی خصوصیات ورژنهای قدیمی را نیز دارد
داداشم علتش اینه که فیرمویری که تو ایران آپدیت میشه با اونیکه شما بصورت آنلاین میگیری یکی نیست. نه اینکه فرق خاصی داشته باشن، فقط فایلها از یکجا دانلود نمیشن، تلویزیون شما از سرور امارات دانلود نمیکنه که بخواد با اونا یه فیرمویر یکسان رو بگیره. تو گوشیای سامسونگم همینه، برای هر منطقه جدا جدا Release میشه یه موقع میبینی بین پخش شدن ورژن 4.3 اندروید توی مناطق مختلف جهانی حتی چند ماه اختلافه یا حتی واسه ایران شاید هیچ موقع نیاد...نقل قول:
یکی توروخدا راهنمایی کنه، ممکنه آپدیت از طریق USB رو سام سرویس کلا غیر فعال کرده باشه؟
دوست عزیزنقل قول:
بعید میدانم ولی اگر شما از طریق آنلاین آبدیت کرده باشید ممکن است در فریمور شما دستور داده باشند که نصب از طریق usb را از منوی مخفی سیستمتان خاموش و یا غیر فعال کرده باشند. و این عمل سابقه ندارد.
آیا آیتم نصب از usb در بروز رسانی اصلا وجود ندارد و یا اینکه عمل نصب را انجام نمی دهد؟
نه داداشم اصلآ نصب از روی USB توی اون منو نیست. اگه بود و نصب نمیکرد یه چیزی ولی این اصلآ اون گزینه رو نداره. یه گزینه داره به نام Update Now که تا میزنم میره آنلاین چک میکنه، اینترنت رو قطع میکنم ارور میده میگه کانکشنتو چک کن، کلا هیچ چیزی برای آپدیت از روی USB نمیاد که من بزنم. flash من Fat32 فورمت شده، تلویزیون هم شناختتش توی لیست ورودیها هست...نقل قول:
دوستان من با همون wifi آپدیت کردم و خوشبختانه سرعت سرورهاش هم خوبه و راحت و سریع دانلود شد. فرمان صوتی هم در این نسخه فعال شد ولی همچنان به زبان انگلیسی!
من فکر میکردم سام سرویس حرکت جدیدی قراره انجام بده و دستورات فارسی اضافه کنه!
سلام
من فریمور تلویزیونم 1102 هست ولی مرورگرش زبان فارسی نداره
میخواستم ببینم ورژن 1114 که اخرین فریمور هست در مرورگر زبان فارسی داره یا نه ؟