البرز رو میگه :n24:نقل قول:
Printable View
البرز رو میگه :n24:نقل قول:
البرز تنها COD بازیه که استین هاشو زده بالا اومده وسط میدوننقل قول:
یه لحظه فکر کنید اگه همه کال او بازها بیان وسط به سردستگی البرز چه اوضاعی میشه ، حتا تصورشم سخته :n02:
بعد از کلی کلنجار رفتن با خودم بین Bioshock و Half Life و CoD تصمیم گرفتم به قول خارجی ها Heart م رو Follow کنم و دیگه رایم رو بدم در نتیجه رای من میره به CoD !(به خاطر MW فقط : دی)
اصلا فکر آخرش رو که میکنم می بینم باید بهش رای بدم ! شهید شدن اون سیاه پوسته رفیقمون,اومدن زاخائف,شلیکش به سر Gaz,تلاش پرایس,پرت شدن تفنگ توسط پرایس,تیر اندازی به زاخائف(و رفقا) و رسیدن دوستان . لحظه ای که داشتن میبردنمون بالا و این که گوشه چشمی تلاش هاشون برای نجات دادن پرایس رو دیدیم و اون غم از دست دادن پرایس و عکسی که از گروهمون نشون داده شد !
آره والا...لیستو نشونش بده....:دی:دینقل قول:
بــیــا بقلم....:n12:نقل قول:
جالب اینجاست من همین نظرسنجیو تو یه وبسایت خارجی معتبر زدم و حتی یک نفر حتی یک نفر هم به COD رای نداده ! بیشتر نظر روی : Bioshock , Half Life ,Halo , Golden Eye , Metroid اینا هست ...که تقریبا Bioshock و Half Life زیاد مورد توجه هستش ... حالا اشتب سوئبرداشت نشه من خودم از فن های cod ام کلی خاطره دارم باهاش ولی یه جورایی نمیتونم با کله گنده ها یکی بدونمش ....بیشتر تهش به ضرر صنعت گیم شد تا نفعش ....همین ترغیب شدن بازی سازا به اکشن به خاطر COD بود و ....!
من طرفدار طيف خاصي نيستم:n02:نقل قول:
+
در مورد kz3 و gears3 من فقط روي صحبتم با قسمت انلاينشون :
Gears رو كه من كلا از خود كليفي بيشتر بازي كردم:n02:(نويد در جريان:n02:) و تو كاميونيتيشم عضوم ...اگه بري نارضايتي ملتو واسه مولتيش ميديدي(تو امار هفتگي لايو هم هميشه از شماره ٢ نسبت به زمان خودش با وجود اختصاصي شدن سروراش پايينتر بود)
(انلاين judgment هم ادامه همون افتضاح بود)و گرنه كاربراي فروم ما كه ٩٠ درصد پي سينگلن:n02:
در مورد kz3 هم كه كلا طرفداران قشنگ نااميد شدن تو سروراشم بعد چند روز اومدن بازي برگشت معناداري به سروراي ٢ بود......اين مثلا يه لينك بقيشم سرچ كني مي بيني زيادن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
فوق العاده دوسش دارم.....همچين شوتر انلاينهايي كه در كنار سرعت بالا مهارت زيادي هم ميخواستن الان كم پيدا ميشننقل قول:
علتش اينه كه تعدادي از راي دهنده ها به cod(شايد بيش از ٥٠ درصدشون)گيمر نيستن و اين بازي جزو معدود بازيهايي هست كه تجربه مي كنننقل قول:
كه البته اين خودش عامه پسندتر و روونتر بودن و ساده تر بودن اين بازي رو نشون ميده كه حسن قابل توجهيه:n02:
.
خب دیگه خودت میدونی نظر سنجی عمومیه نمیشه که بگیم فقط گیمرها رای بدین حالا بالا حمید میگه اون ور اب نظر سنجی زده یک نفر هم رای ندادن حتما همشون گیمرن :دینقل قول:
حالا همین 50 درصد هم اگه شورش کنن باز باید گفت هوا پسه :دی
الان دیگه شورش میکنن !رهبرشونم (البرز خان) خیلی مقترد هست ...:n02:نقل قول:
خب دیگه خودت میدونی نظر سنجی عمومیه نمیشه که بگیم فقط گیمرها رای بدین حالا بالا حمید میگه اون ور اب نظر سنجی زده یک نفر هم رای ندادن حتما همشون گیمرن
تـــز میدی مراد؟؟نقل قول:
متای این بازیو ک خودت دیگه میدونی...کسانی هم این بازیارو نقد کردن ک گیمرن و نظرشون جهت میده به دنیای گیم(چ میدونم شاید اونارم گیمر ندونی:دی)
خب COD اوله دیگه چرا طاقتشو ندارین من نمیدونم...
حالا رای دهنده ها به بازی های دیگه میشن علامه ی گیم و این صحبتا....بازی باید فراگیر باشه...همه باهاش حال کنن نه داستان لایه ای و از این خرتو پرتا...
اگه بخوام از داستان لذت ببرم مطمئنا بایوشاک و هاف لایف بازی نمیکنم...میرم داستایوفسکی و صادق هدایت میخونم///والا
رکوردای فروش این بازی هم همه چیزو اثبات میکنه...
احیانا "جواد جلوبندی" نیستی شما؟؟؟نقل قول:
این همه گیر بودن بازی مصداق دیگه ایست برای 206 بودنش. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هی دیویس شیش،انژکتور ،قالپاق میکنه!!!D
این همه گیر بودن بازی مصداق دیگه ایست برای 206 بودنش. :n08:
برای بازیی که منتشر نشده میشه صدها نظر اینطوری داد ;)نقل قول:
اگه بحث سر فن بودن باشه که توی سری Battlefield و COD من خودم بیشتر فن COD...
در مورد Half Life 2 من نمیگم که MW1 زیر اون قرار می گیره بلکه میگم اصلا قابل مقایسه نیستن! :دی
اصلا مقایسه قسمت های مختلف این شوتر ها مثل داستان و شخصیت پردازی و گیم پلی و ... با شوتر هایی مثل Half Life و Bioshock بیشتر شبیه یه جوک بامزه می مونه :دی
فقط مولتی پلیر فوق العاده قوی این مدل بازی ها هست که اونا رو نجات میده...
رکورد فروش دلیل برتری یه بازیه؟نقل قول:
رکوردای فروش این بازی هم همه چیزو اثبات میکنه...
الان یعنی مثلا توی سینما فیلم های سطح پایینی مثل Twilight که فروششون سر به فلک می کشن به خاطر فروش بالایی که دارن سطحشون خیلی بالاست؟!
حالا Twilight یه مثاله و اینجوری نیست که COD وضعیت اونو داره ولی بحث اینه که بیشترین فروش معنای بهترین بودن رو نمیده...
بحث رکوردهای دیگه مثل بهترین های سایت های معتبر میاد دیگه همه جزو ایمان آورندگان به بزرگانی مثل Half Life میشن :دی
این سوال پیش میاد که COD توی شماره های مختلف چند بار تونسته به طور قاطع گوتی اون سال لقب بگیره؟ یا اینکه توی لیست بهترین های تاریخ سایت های معتبر مختلف آیا از بازی هایی مثل Half Life جلو زده؟
اگه چند تا از این لیست ها رو پیدا کردی که توی اون نسخه های مختلف COD تونسته از Half Life جلو بزنه ، من جایزه نخل طلایی رو بهت میدم :دی
اولا جوش آوردن ممنوع:n02:نقل قول:
دوما من خودم دارم حرف تو رو مي گم ديگه:n02:......گفتم كه بازي فراگيري هست cod و خيلي ها كه حتي گيمر نيستن هم اين بازي رو انجام ميدن و اين خودش حسن نه عيب:n12:.....
+
البته درمورد بازيهاي مثه هاف لايف و بايوشاك و ...فقط داستان نيستن و گيم پلي و شوترشون هم در حد اعلايي هست ولي فضا و اتمسفر اينا اجازه نميده مثه مثلا بتلفيلد بتركون باشن(مثلا وقتي ميخواي فضاي مرموزي مثه هاف لايف بسازي نميشه كه در ان واحد شونصد تا دشمن كشت يا در حد كال اكتيو بود ...)
نظرات متفاوت كه همينا جذاب:n06:
.
:n04::n02: ! باحال گفتی ولی خب نگاه با نگاه فرق میکنه ....نقل قول:
اگه بخوام از داستان لذت ببرم مطمئنا بایوشاک و هاف لایف بازی نمیکنم...میرم داستایوفسکی و صادق هدایت میخونم///والا
آقا من با وحید صوبتی ندارم...Dنقل قول:
کسی ک اونجور BF3 رو هایپ کنه دیگه HL2 براش میشه رب النوع....
+
چرا همش میپرید تو قیاس های مع الفارغ؟؟
گیم با فیلم...گیم با مکانیکی...گیم با...
به این مثالا باشه خب منم میگم آره فروش بیشتر یعنی ارزش...مسی گرونه ارزش داره...تابلوی ونگوگ گرونه ارزش داره...شرت مارادونا توی جام جهانی گرونه ارزش داره...
من میگم کال آف بهترینه تو سبک خودش...چون هم منتقدارو راضی میکنه هم گیمرارو...الان افتاد؟؟
من نیز رای خود را به صندوق انداختم و به نظر من بهترین شوتر تاریخ عنوان Halo خواهد بود
شخصیت مسترچیف ، کورتانا ، همراه با برخی عناصر خاص و یونیک بازی.
حتا اگه همه قسمت های سری هیلو رو کنار بزاریم Halo : reach خودش به تنهایی منو قانع میکنه تا بهش رای بدم.
اگه بخوام به صورت لیست بهترین شوترهامو بگم به این ترتیب هستن ::n02:
1- هیلو
2- بایوشاک
3- متروید
4- doom
5- COD و نیمه جان
6-Wolfenstein
7-Killzone
و.....
شاید اگه الیزابتی در کار نبود رده بندی تغییر می کرد :n02:
حامد کم کم دارم انوار طلایی هدایت رو بر گراگرد وجودت حس میکنم : دینقل قول:
من نیز رای خود را به صندوق انداختم و به نظر من بهترین شوتر تاریخ عنوان Halo خواهد بود
شخصیت مسترچیف ، کورتانا ، همراه با برخی عناصر خاص و یونیک بازی.
حتا اگه همه قسمت های سری هیلو رو کنار بزاریم Halo : reach خودش به تنهایی منو قانع میکنه تا بهش رای بدم.
+
در اینکه کال یکی از بهترین ها تو شوتر اول شخصه شکی نیست
دلیل برتریش هم تو این نظر سنجیه به نظرم سوای از بحث فنیش اینه که بازیش شبیه یه داستان عامه پسند هست
و البته بازی هایی مثه دووم یا هف لایف خیلی وقته منتشر نشدن و تعداد زیادی از گیمرهای جوون تر بیگانه هستن باهاشون
بازی های انحصاری هم با توجه به شرایط نباید امید زیادی به مقبولیت عمومیشون داشت..
صد در صد HALFLIFE
نمیدونم چرا valve بی خیالش شده اگه این فرنچایز دست اکتیویژن بود احتمالا امسال شاهد نسخه ی دوازده سیزدهمیش بودیم.
من که اصلا از این سبک خوشم نمیاد ، هیــــــــــــــــــچ استعدادی هم توی این سبک ندارم ...
رای هم نمیدم ...
ولی توی کل بازی های این سبک یه بازی رو یادمه وقتی بازی می کردم ازش لذت بردم که توی لیست نیست
اسمش Bullet Storm بود.
تنها FPS ی بود که منو راضی کرد.
سلام
منم کال اف رو انتخاب میکنیم جون تو دوره ای که شوتر اول شخص توی یه حالت سکون قرار داشت اومد و تحول شگرفی تو این سبک داد
یا به جرات بتونیم بگیم کال اف صاحب سبک شوتر اول شخص در حال حاضره.
با تشکر...
این هاف لایف چند تا داده بیرون؟:n13:
تا اونجا که یادمه یه سری قدیما قبله 2005 داد فک کنم سوم شخص بود بعد یه سری هم داد که یه مقدار تم فضایی و fantasy داشت اون اول شخص بود خیلی هم طولانی بود
همونه؟:n13:
بازیها رو هم قاطی کردیم
bullet storm هم بازیه خوبی بود، تیمی و اکشنی بود
syndicate هم فکر کنم بشبیهش بود تا حدی
terminator هم تو بازی های تیمی بازیه خوبی بود تا اونجا که یادمه
الان هم این walking dead riptide رو نصب کردم یه مقدار برای این بازی ها پیر شدم ولی بدک نیست سرگرم میکنه زامبی هم زیاد داره برای کشتن
sniper elite zambie forces هم جالب بود تو این سبک
return to castle Wallenstein و اونیکی بازی ژاپنیه چی بود ربات هم میشدن گمونم ماله طرفای 2003 اینا بود اونا هم جالب بودن
ولی قدیما که این multiplayer و اینا نبود چقدر این بازی های fps طولانی بودن ها! اون doom های اولیه رو لامصب هر چقدر میرفتی تموم نمیشد
duke nukem هم همینطور البته سری manhatan project اش اول شخص نبود دیگه
دوستان کسی نگفت اینا برای پیسی اومده یا نه؟:
:n13: The Darkness
Killzone
Metroid Prime
perfect dark
Resistance
خب بیکار نشینیم، بالاخره یه کم کل کل کنیم : دینقل قول:
اول حامد:
رتبه ی 3 یعنی سری Metroid Prime و اصلا به طور کلی تر سری Metroid (مثل Super Metroid که صحبتشو توی پست قبلی کردم) بیشتر توی ژانر اکشن ماجراجویی
دسته بندی میشه، حتی نینتندو بارها روی بخش ماجراجویی کار و "شوتر نبودن" این سری تاکید داشته، یعنی مسئله ی اصلی حضور/عدم حضور اون توی این رای گیری
هست که خودش یه رای گیری دیگه رو می طلبه : دی
می تونم بپرسم دلیلت رو برای انتخاب Doom بعد از مثلا هیلو و بایوشاک و قبل از HL؟ طبیعتا نظر شخصی هست و اصلا لطف این تاپیک به همینه ولی برای گرم تر شدن
تاپیک می پرسم و دوست دارم دلائلت رو بشنوم.
رتبه ی 5 که دو تا عنوان CoD و HL رو گذاشتی، اون هم با این همه تفاوت ساختاری بین این دو تا عنوان، یعنی واقعا برات در یک رده هستن و به یه اندازه با هردوشون ارتباط
برقرار کردی؟ یا به قول خودت سیگار کاپیتان پرایس در یک کفه ترازو و Crowbar دکتر در طرف دیگه؟
MW نکات مثبت زیادی داره ولی مطمئنا شبیه ساز جنگ یا واقع گرایانه بودن یا اصلا شبیه به "میدان جنگ" بودن جزئشون نیست... بهتره بگیم با یه سطح بالای از کیفیت، با الهامنقل قول:
از فیلم هایی مثل نجات سرباز رایان، عنوانی با تم جنگی درست شده که برا جذاب تر کردنش برای عوام، خیلی از واقعیت فاصله گرفته... شما مثلا عنوان Operation Flashpoint
رو اگه تجربه کرده باشی، می بینی که به عنوان یه سرباز توی روند جنگ نمی تونی تاثیر آنچنانی داشته باشی و اون احساس ضعف عینا منتقل میشه، وقتی مثلا یه تانک روبروی
شماست اون تبدیل میشه به کابوس شما، نه اینکه به ثانیه نکشیده اون تانک منهدم بشه...
قصدم این بود که بگم CoD همون طوری که چند تا دیگه از بچه ها هم گفتن بیشتر عوام پسندانه هست و درصدبالایی از افرادی که CoD بازی می کنند گیمر به اون معنا نیستند که
به همه جنبه های یه بازی(داستان، اتمسفر و ...) توجه داشته باشن و دلیل موفقیتش توی فروش هم اینه که روی اون قسمت هایی از جنگ و فیلم های جنگی که جذابیت بیشتری
دارن یعنی همون تیر اندازی و مهمات جنگی و کشتن و القای احساس "مردونه بودن" که روش تاکید داری و در واقع کاملا خلاف اونه:n02:... خیلی تمرکز کرده و موفق هم بوده.
شبیه ساز جنگ بنظرت اصلا میشه اجرا بشه تو دنیای گیم؟؟نقل قول:
همون OP هم شبیه ساز نبود اگه تیر میخوردی زنده میموندی...
جنگ واقعی مثل فوتبال یا تنیس نیست که بشه براش شبیه ساز ساخت...!!
و
مراحلی که با کاپیتان پرایس داشتیم واقعا حس پارتیزانی داشت...
مرحله ای مثل ترور زاخائف توی MW1 رو کی فراموش میکنه؟؟حسی که به آدم میده فوق العادس...
توی MW2 مرحله ای که تو ارتفاعات رخ میده و اون اسلحه معروف راداری که دستتون هست..سیر هیجانی که این مرحله داره رو دنبال کن...آخرش با جت اسکی فرار میکنی..
مرحله ی فرار روی پشت بوم ها که تو برزیل اتفاق میفته...
یا برعکس زشتی های جنگ رو توی BO 1 کی میتونه کتمان کنه؟؟
یا مرحله ای که به یکی از شهرها با هلی کوپتر حمله میکردیم یادت رفته؟؟ من ب اینا میگم حس جنگ...همونجور که بالا گفتم جنگ شبیه سازی نمیشه...ولی عنوانی مثه MW شمارو حداقل با هیجانی که توی جنگ هست آشنا میکنه.
کال آف هیجان جنگ رو منتقل میکنه به نحو احسن..واسه همینم هست که طرفدار داره...
فقط اولی مال پیسیه...الباقی رتــتــوِِ Dنقل قول:
دوستان کسی نگفت اینا برای پیسی اومده یا نه؟:
:n13: The Darkness
Killzone
Metroid Prime
perfect dark
Resistance
من قبول دارم که COD بیشتر استواره بر جنبه های سینمایی . شما ببین در وسط میدان جنگ این بازی همه کاره ماییم. من بعضی مواقع خسته میشم که همه مسولیت ها رو دوشه منه! سرباز اون تانک بترکون. سرباز اون اسنایپر رو بردار همه رو بکش. سرباز رو اون c۴ هارو بزار رو تانک ها. سرباز همه اینا رو بکش تا ما بیایم جلو! گاهی فکر میکنم اون ۸ نفری که دورمم هیچ کارن! کال اف فقط جذابه چون اکشنش هیجان داره همین!
البرز اینایی که گفتی همه درسته اما از اون ترور بگیر تا فرار با جت اسکی تقریبا همشون روی همون جنبه ی "هالیوودی" کار می چرخن تا شبیه بودن به جنگ.نقل قول:
مثلا توی Operation Flashpoint شما به عنوان یه سرباز فقط یه قطب نما و یه نقشه داری، اطلاعات زیادی نداری، دستورای لحظه ای نمی گیری، با چند تا تیر کشته میشی، مهماتی که داری خیلی
محدوده و اگه درست خرجشون نکنی بلافاصله تموم میشه، مهم تر از همه اون احساس ضعفی بود که منتقل میشد، نه اینکه مثه یه ابر قهرمان صدها نفر، ده ها تانک و ... رو بکشی و بری جلو!
درسته شبیه ساز کامل برای جنگ نمی تونیم داشته باشیم اما مسئله اینجاست که CoD در عمل و در واقعیت تلاش آنچنانی برای این کار نداشته، درست بر عکس، قسمت عمده ی تمرکزش روی
Epic بودن ماموریت ها و قهرمانی ها و ... هست، من نمیگم نباید به این شکل باشه، میگم این واقعیت کاره و اون احساس جنگ و مردونگی(!) پوشالی هست، حتی خود Activision هم فکر نمی کنم
همچین قصد و ادعایی داشته باشه، کما اینکه اگه همچین کاری می کرد قطعا این فروش رو نمی داشت.
البته دوستان از ARMA هم غافل نشيد در زمينه شبيه سازي بسي خفن عمل كرده و مي كنه:n02:
نقل قول:
درست میگین...
کاملا درست میگید...
CoD رو اگه رو Esey بذاری میشی مثه یه سوپر قهرمان!!!!!
!
اگه رو Hard بذاری دو قدمم نمی تونی جلو بری!!!
یه بچه هفت_هشت ساله هم CoD می تونه بازی کنه ولی می تونه Crysis بازی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n27:
بعد تازه شما تو CoD عین یه قهرمان بزرگیو همه کاره(از زاخایوف تو 3 هم قویتری...)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
چرا Crysis بازی نمی کنید ؟؟؟؟؟؟؟ اصلا Crysis بازی کردین؟؟؟؟
از این همه CoD بازی کردنو Half life خسته نمی شین؟؟؟؟
درسته بازی قدرتمندیه ولی دیگه تو این دوره زمون (به ظر من) افت داره یه نفر تو گیم نت کانتر استریک بازی کنه.....یا CoD WaW بازیکردن...
--------------------)))>>>>Crysis <<<<((((---------------------
دوستان من همه بازی هارو دوست دارم :دی ولی کالاف دیوتی زدم آخه خیلی موفق بود... الان 15 در اومده
البته کرایسیس رو هم خیلی دوست دارم !!!
تغییر درجه سختی بازی در objectives که بازی بهت میده تفاوتی ایجاد نمیکنه! بازم این گیمره که باید یک تنه همه رو بکشه وهمه کارهارو بکنه.فقط تفاوتش اینه که رو درجه هارد تعداد دفعات مردن بیشتر میشه . این دلیل نمیشه که از نظر اکشن و گیم پلی بازی بهتر باشه! یک بازی خوب از نظر من باید بتونه در درجه سختی نرمال و easy موفق باشه چون بیشتر گیمر ها در این دو درجه بازی انجام میدن و درجه های بالاتر برای کساییه که دنبال چالشن و یا خیلی با بازی حال کردن!که تو کشور خودمون به علت نبود کپی رایت و وفور پخش بازی در فصل پخش cod کسی وقت نداره هارد بازی کنه! مثلا بازی rage یا bioshock infinite در درجه نرمال هم واقعا سخته و دشمنان هوش مصنوعی خوبی دارن ولی در cod گاهی جلوشونی ولی نمیزننت!نقل قول:
نوشته شده توسط Harvest_moon_majid [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب تر هوش مصنوعی یارامه! گاهی داریم با همه یارام میریم جلو بعد میبینم یکی داره از عقب بهم تیر اندازی میکنه! یعنی یارام اینو نکشتن!!!چطور میشه!بعد دارن میرن جلو:n08:
نکته بعدی Crysis هست. این بازی فقط به خاطر گرافیکش معروفه وگرنه نه داستان درست درمونی داره نه اکشن انچنان بهتری نسبت به Cod. حتی سرور های مولتی پلیر این بازی نسبت به سایر بازی های fps خلوت تره. تازه در Crysis بیشتر حس یک سوپر قهرمان میون میدان جنگ به ادم دست میده. یک لباس قدرتمند که بهمون نیروهای زیادی میده که مارو نسبت به دشمنان متمایز میکنه.
دوست عزیز(اسمتو نمیدونمD)حرفم اینه که حس جنگ انتقال داده میشه...ما که جنگ نرفتیم...فوقش زنگ آخر یه دعوایی کردیم تو مدرسه:دینقل قول:
OF یا ARMA که آرمین گفت هیچ موفقیتی نمیتونن کسب کنن.میرن رو اعصابت..MW ها بخاطر همون جنبه هالیوودی قدرت نمایی میکنن...
جوری که میگی(مثال OF)قراره که توی یه بازی زجر بکشیم نه اینکه از یه بازی لذت ببریم....
کل بحث من اینه که از بازی لذت ببریم...کال آف هم خبره ی اینکاره....گیر دادین به مردونگی:دی
آقا اصا MW چرت و پرته...:دی
من موندم MW چ حسی رو میده با این اوصاف؟؟؟ حس حذف شدن رئال از چمپیونزلیگ؟؟ یا حتی بالارفتن قیمت ماست گلپایگان؟؟
خب حس جنگ میده دیگه D
مام راُیمونو دادیم یکم دیر البته..
با اینکه ارادت خاصی نسبت به HL و BF دارم ولی این بایوشاک امان از کَفِ ما بـُــرید نشد به هیچ کدومشون راُی بدم :n28:
انتخاب من Bioshock اونم فقط قسمت آخرش که کلآ نظرم رو نسبت به سبک شوتر عوض کرد.مثل حال و هوای HL رو انتقال میداد با سبکی مدرن تر و آپشن هایی بیشتر ...
اول Bioshock
دوم Half Life
سوم Battlefield که بیشتر رو حساب فیزیک بالای بازی و واقع گرایی محیطش و همینطور صداگذاریش که حس یه جنگ واقعی رو منتقل می کنه.
+
راستی عنوان برتر از نظر بنده عنوانی هست که بعد از cod دوم باشه( بـــعله عزیزان حالا هی دورِ این ضریحِ cod بچرخین با اتخابتون صـــفا کنید) !!! :n02:
داشتم صفحات قبلو مرور مي كردم ، با يكي از جمله هاي اين چند صفحه اخير البرز شديد موافقم ، اونم قضيه داستانه .
تو تاپيك بايوشاك هم اينو گفتم خوب بودن داستان به پيچيده بودنش ربطي نداره ! من بشخصه داستاني مثله MW1 رو براي يه بازي اول شخص كاملا مناسب ميدونم . ببينيد تو فيلمم همين بحث هست فيلمي مثله ديوانه امريكايي داستاني شديدا پيچيده و تودرتو داره ، از فيلم هاي بسيار موفق هم حساب ميشه ؛ اما كسي هست كه بگه اين فيلم به اندازه رمانش موفق بوده ؟ يا فيلمه shining هم همينطور .صحبتم اينه كه داستان پيچيده هميشه در كتاب بيشتر از باقي هنر ها جواب داده . همين بايوشاك اگه به صورت يه رمان در بياد قطعا ميتونه از ايني كه الان هست هم جذاب تر در بياد ، بخاطر همين ميرسيم به حرف البرز ، اگه كسي به من بگه دنبال يه داستان پيچيده ام خوندن كتاباي استفن كينگ و بهش معرفي ميكنم نه بازي كردن بايوشاك رو .
پس بنظر من پيچيده بودن داستانو از از فاكتورامون حذف كنيم و بجاش كشش داشتن داستان رو مد نظر قرار بديم كه در اين زمينه دو قسمت MW كشش كافي رو دارن بنظرم
( من خودم به halo راي دادم در نتيجه هر گونه وابستگي به طرفين درگيري رو تكذيب ميكنم ، اين پستم صرفا براي بيشتر كردن كل كل دوستان بود و ارزش ديگري ندارد :n02:)
منم تقريبا موافقم ولي ذكر يك نكته لازم :نقل قول:
Bioshock infinite دلستانش خيلي پيچيدس و گرنه bioshock 1 و سري halflife خيلي پيچيده نيستن.....
+
در مورد cod هم كه دوستان يكي دو صفحس دارن بحثش رو مي كنن :
به نظر من cod فيلم ترين بازي هست(چه اصطلاحي:n02:) و بر خلاف كارگردانايي مثل كيج كه ميخوان بازيشون رو به فيلم تبديل كنن cod اينكارو چندين سال قبل و به نحو صحيح انجام داده و ايرادايي مثه هوش مصنوعي و گيم پلي و ... كه اشاره كردين وقتي كه يه گيمر نه چندان حرفه اي در حال تجربش هست اصلا به چشم نمياد
Cod هاليوودي ترين بازي(البته منظور مثه فيلم اكشن هاليوودي نه هر نوع فيلم هاليوودي) هست و همينم همه رو جذب مي كنه(البته سواي دو سه شماره اخيرش)
.
مراد جان صد در صد با حرفات موافقم ( مثله هميشه :n02:) من خودم نسخه اول بايوشاك رو بين بازي هاي محبوبم قرار ميدم ولي اين نسخه اخر بين تاپ ١٠اين نسلم هم نيست . دقيقا مشكل اصليمم با بازي همين پيچيده بودن زياد از حد بازي بود . +
دقيقا همينه .اين گيم عامه پسنده ( علاوه بر جذب برخي هاردكور گيمر ها ) و اين مثبت ترين نكته اين بازيه
اول من : دینقل قول:
متروید در هر دو ژانر جا میگیره ، من موقعی که داشتم این لیست رو تهیه می کردم بودن سایت هایی که از متروید نام میبردن و بودن سایت هایی که نام نمی بردن
حتا شده بود عکس ساموس ، مسترچیف و فریمن رو در یک جا به صورت بنر در نشون دادن پرچم شوتر نیز دیدم.
حتا از دگرگونی های متروید در ژانر شوتر اول شخص مطالب زیادی هم خوندم که خوشبختانه اکثر این اطلاعات در این مدتی که برای جمع اوری این لیست انجام میدادم کسب کردم
در مرحله دوم یک عادتی که من دارم اینه که موقعی که تاپیکی به این شکل میزنم ( که چند مورد زدم ) همیشه برای عناوین حاضر در لیست از افراد دور برم مشورت گرفتم
دوستان هم به خوبی در اطلاع هستن و برای این لیست هم با چند تعداد زیادی از جمله دوستان همکار مشورت گرفتم و لیست رو نشون دادم تا اگر مشکلی کم یا کاستی باشه رفع کنیم
که در این بین حرفی از حذف متروید ندیدم.
بنابراین تصمیم گرفتم همراه با منابعی که دیدم خودم نیز یک دور دیگه بازی رو انجام بدم و وقتی بازی کردم به قطع به نتیجه رسیدم و میگم میشه متروید رو در ژانر (( شوتر اول شخص اکشن ادونچر )) قرار داد و حتا در صورتی که یک لیست از ژانر اکشن ادونچر اول شخص هم داشته باشیم اونجا هم جا میگیره.
یک مثال کوچیک و نزدیک همین بازی Journey در دو بخشی مثل پلتفورمر و ادونچر کاندید میشه یا جایزه میگیره یا در لیست هاشون قرار میگیره.
در مورد Doom
این که بعد از هیلو و بایوشاک دو دلیل داره :
1- هیلو که همیشه در این ژانر برام اوله و doom حتما باید بعد از اون قرار بگیره
2- اگر بایوشاک اینفینیتی نبود شاید نظرم عوض میشد ولی اینفینیتی چیزی فرای شوتر رو ارائه داد علت دیر رای دادنم هم بیشتر این بود که تحت تاثیر نو بودن اینفینیتی قرار نگیرم و فکر کردم و به نتیجه رسیدم که بایوشاک چند برابر برتر از Doom خواهد بود.
و چرا قبل از نیمه جان و کال او :
1- COD تاثیر اصلی خودشو در ادامه برام از دست داد ، البته من لذتی که با کال او های نسل پیش بردم هم مد نظر قرار دادم و با کال او های این نسل جمع بندی زدم
دیدم کال او داره برام لذتی تکراری ایجاد میکنه و از اون سمت DOom با توجه به قسمت هایی که ازش بازی کردم مخصوصا قسمت 3 و فکر کردن برای عمق لذتی که از دووم بردم باعث شد تا بره مقام چهارمی
اما چرا بالاتر از نیمه جان قرار گرفته رو با سوال بعدیت که چرا نیمه جان با کال او هم رده میشه یک جا جواب میدم : دی
من همیشه همه جا سعی کردم اون لذتی که از یک بازی میبرم رو ملاک کار خودم قرار بدم بعد به مقام و منزلتش تکیه کنم و رای کارهام با این تفکر اولویت بندی میکنم
یکی از بزرگ ترین نقطه ضعف های doom 3 برای من یک لذت بزرگ در بر داشت اونم نگه نداشتن همزمان چراغ قوه و اسلحه بود.
دووم برا من هورور هم بود و همیشه هورور هر جا بوده منو شیفته خودش میکنه
قضیه اینه که در نیمه جان هم هورور داشتیم اما موضوع اصلی اینه من هیچ وقت نتونستم با سری بازی های نیمه جان ارتباط برقرار کنم
لذتی که من در عناوینی مثل هیلو یا بایوشاک کسب میکنم در نیمه جان ندیدم ، نیمه جان هیچ وقت منو ارزا نکرد ، هیچ وقت با شخصیت اولش ارتباط برقرار نکردم
من برای بازی کردن doom 3 داشتم نفله میشدم و برای لذت بردن بیشتر ازش یک کارت گرافیک مدل 6200 xfx خریدم : دی
و cod رو میارم کنارش قرار میدم چون به شدت لذت بخش بوده برام و وقتی میاد کنار نیمه جان چون در کال او قسمت های شاهکاری مثل MW , MW 2 میبینم
و چون بالاتر از نیمه جان قرارش نمیدم چون طی مدت ها مقداری اون ارزشش پایین اومد و لذتی تکراری برام تداعی میکرد.
از اون سمت نیمه جان رو دوست دارم به خاطر ویکتور اناتوف به خاطر خلق چیزی مثل City 17 که واقعا کارش کم از معجزه نبود به خاطر همون dog ،
اون سکانس پایانی اپیزود دوم که شیون های الکس برای نجات پدرش مگه یادم میره ؟ و....
اما همون طور که بالا گفتم لذت رو با مقام و منزلت یکی میکنم وقتی میگم لذت نمی برم در اون حدی نیست که به درد نخور فرض کنم ، نه اصلا به هیچ وجه
هر موقع هر جا خودش و استدیو سازندش جایزه و مقامی بگیره من تحسینش می کنم و یه حقش بود نثارش میکنم
توضیحات دیگر و زیادی هم دارم که در گفتگوهای بعدی ادامه خواهم داد
:n16:
یه نمه تاپیک داره بچه بازی میشه ها ( دوستان به دل نگیرن) :دیماشالله تو ایران بچه 7 ساله همه نوع بازی رو میره خدا رو شکر فقط ریاد نتونستن به RPG زیاد دستبرد بزنن :دی
COD واقعا تو اون نسخه های اول قوی ظاهر شد حالا به نسخه های بعدش مخصوصا آنلاینش کاری نداریم ( من اصلا آنلاین بازی نکردم چیزی رو) ولی همون COD و cod pacific assault خیلی قوی تر از Moh و mohA بودن من خودم تا به حال تو این چند سال بازم 3-4 بار COD ها رو ریختم و بازی کردم ولی moha رو همون 7-8 سال پیش بود کی بود همون موقع فقط بازی کردم
حالا دوستان که میان تعصبی میکنن و بعضی دوستان که فقط یه بازی رو تموم کردن ( امون از دست این گروه) دیگه خصمانه برخورد میکنن
راستی الان یادم اومد command and conquer RENEGADE ]م از بازی های خوب و تنها سری اکشن سری C&C بود که اونم خیلی خوب کار شده بود و گرافیک قابلی تو زمانه خودش داشت
گمونم برای 2002 بود
Daikatana هم فک کنم برای 2001 اینا بود اونم کارش خوب بود
سری Soldier of fortune هم بازی های خوبی بود
ای یادش به خیر
بازیکن قدیمی اینجا کسی نیست از قدیما بگیم بخندیم؟ ما که دیگه برای بازی یهای جدید یه مقدار پیر شدیم دیگه
آی گفتیSoldier of fortune خاطرات مارو زنده کردی هنوز لودینگش یادمه فشنگای تفنگ بود
RENEGADE هم بازی شاخی بود BATTLEZONE هم بازی قابلی بود گرچه استراتژیکم محسوب میشد
هر کدوم از بازیهایی که بازی کردم تو این لیست برام خاطره های زیادی دارن
ولی انصافا بهترین تو این لیست Call of Duty هست مخصوصاً MW2
سری های اول Doom که برای DOS ارائه شده بود هیچوقت از یادم نمیره حتی رمزهاش هم یادمه iddqd و idkfa :دی ، ترس و استرس Doom 3 هم جای خودش مخصوصا مرحله Hell
half life هم که نمیشه به سادگی ازش گذشت ، فکر نکنم کسی اول شخص بازی کرده باشه و half life رو نشناسه
wolfenstein هم خیلی عالی بود ، quake 4 هم چقدر زمان دانشجویی شبکه میکردیم تو خونه بازی میکردیم !
تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای تاپیک خوبش
مرسی از توضیحاتت حامد.نقل قول:
صحبتی که می خوام بکنم با توجه به شناختی هست که تا حالا ازت داشتم و صحبت های بالا که یه جورایی سلایق کلیت رو نشون میده؛ از اون قسمتی که راجع به پایان اپیزود 2 و "شیون های الکس" گفتی
شروع می کنیم، اون قسمت یعنی مرگ دکتر ونس واقعا شوک آور و ناراحت کننده بود، اما وقتی مثلا من خودم می خوام اون صحنه رو مجسم کنم، شیون های الکس اونقدر بولد شده نمیاد جلوی چشمم،
یا مثلا من بر خلاف خودت اون صحنه رو به شکل یه "سکانس" نمی بینم، بیشتر فضای کلی و اتفاقی که افتاده که در قالب کار افتاده روم تاثیر گذاشته، قصدم از گفتن اینا این بود که بگم این یکی از نقاطی هست
که در اون دیدمون فرق داره، با توجه به سابقه ای که ازت دیدم مثلا علاقه ی شدیدت به اسنیک یا سری رزیدنت ایول یا سری آنچارتد یا کارهای دیوید کیج یا فیلم در قالب دکمه زنی در بازی یا بعضی از کارهای
ژاپنی، برداشتم اینه که به جملات و دیالوگ های "بولد" شده خیلی علاقه داری، خصوصا جاهایی از یک بازی (یا حتی فیلم) که احساساتت رو -که می خواد احساس ترس باشه، ناراحتی از وقوع یک اتفاق باشه،
خوشحالی از مثلا بازگشت یک قهرمان باشه یا اتفاقات اغراق شده یا موارد این چنینی- با یه حرکت خاص یا در یک لحظه تحت تاثیر قرار بده(موردی که توی کارهای آسیای شرقی زیاد نمود داره، توی بعضی از
کارهای غربی مثل خیلی از فیلم های هالیوودی هم در قالب و شکل و شمایل دیگه هست)، اینا رو روی حساب پست های زیادی که ازت دیدم میگم، حالا بر می گردیم به بحثمون، به نظرم شاید علت اصلی
که میگی نتونستی با HL ارتباط برقرار کنی همین مورد باشه، چون توی HL این شکل از بازی با احساسات (خصوصا از نوع اغراق شده) در قالب مثلا یک دیالوگ یا یک حادثه ناگهانی و ... زیاد مصداق نداره، یعنی
همه این ها به شکل دیگه هست و در قالب کار، مثلا میگم محیط Ravenholm مرموزه، اما این مرموز بودن توی کل اتمسفر کار دیده میشه و تاثیر کلی می گذاره یا مثلا مبارزه با Tentacle که یه هیجان پیوسته
داره و نه تاثیر به این شکل که یک Suspense ناگهانی برات به وجود بیاد(موردی که توی بایوشاک اینفینیت زیاد پیش میاد)، یا اینکه در HL خیلی به ندرت پیش میاد که مثلا گوردون در یک قدمی مرگ باشه و به
طرز معجزه آسایی نجات پیدا کنه یا اینکه تحت تاثیر حرف/دیالوگ خاصی قرار بگیره، یعنی گوردون نسبت به اون کاراکتر هایی که باهاشون ارتباط برقرار کردی یک شخصیت آروم تر و شاید نزدیک تر به واقعیت
(اما از این نظر دورتر نسبت به فیلم های سینمایی) رو داره، که این باعث شده من شخصا بهتر بتونم باهاش همذات پنداری کنم و این صحبت نکردن گوردون هم واقعا از این نظر کمک کننده بوده(و به همون نسبت
ممکنه باعث بشه بعضی سلیقه ها نتونن اون تاثیری رو که دنبالشن ازش بگیرن)، توی HL زیاد خبری از اون درخشش های ناگهانی و بولد شده نیست، خبری از اون "سکانس ها" نیست، یا اون حس ترس که
می دونم زیاد علاقه داری، مثل Doom یا RE در اولویت و یا به اون شدت و به طور مداوم نیست، بیشتر در قالب کار هست، یعنی شاید یک جورایی HL در بین این عنوان ها معتدل تر و نرمال تر باشه و همین دلیل
زیاد ارتباط برقرار نکردنت باهاش شده باشه چون HL با اینکه Sci-fi هست، در عین تناقض در خیلی جاها به نظر کاملا رئال میاد، با اینکه شخصیت اصلیش یک قهرمانه و کارهای بزرگی می کنه، ابر قهرمان نیست
و اتفاقا خیلی جاها شبیه به یه انسان معمولیه که اینها می تونن عاملی بشن واسه جذب یا دفع سلیقه های خاص!
بله صحبت هات درسته، همون طور که گفتی ویژگی هایی از هر دو ژانرش درش دیده میشه و هستن جاهایی که Metroid رو شوتر می دونن، اما باز فکر می کنم منابع مختلف بهنقل قول:
خصوص خود نینتندو رو در نظر بگیریم کفه ی ترازو به سمت اکشن ماجراجویی سنگینی می کنه...
+
البرز: شوخی هات واسه افزایش فان تاپیک و عمر بیشترش مفیده : دی
معراج دیگه حرفی برای زدن به دورشده ها از صراط ِ مستقیم ِ HL باقی نذاشت.
واقعا" هم همین هست. HL هیچوقت آمپولی عمل نکرده ... مث ِ یه درمان ِ طولانی مدته. چیزیه که اگه خودتو توش رها کنی ، افسار ِ روانت رو توی دستاش میگیره ، مسحورت میکنه و به فکر میبردت. مخصوصا" وقتی از همون اول Opposing Force و Blue Shift رو درکنار نسخه ی اصلی بازی کرده باشیو بدونی که یه غم و Outcast بودنی توی ماجرا هست که انگار هیچکس نمیفهمتش ... حتی شپرد و کالهون هم اون غم رو منتقل میکنن. این رها شدنه هست که باعث میشه Crowbarـه برات یه معنی داشته باشه، این رها شدنه هست که روانتو میدزده و وقتی یک دارو رو باور نداشته باشی ، هیچوقت روی سیستم بدنت تاثیر نمیذاره یا اگه بذاره کم تاثیر میذاره.
مناسب - خوب - عالی-شاهکار ! نمیخوام با لغات بازی کنم ولی پیچیده لغت مناسبی نیست ، غافلگیری به نظرم بهتره ! داستانای هالیوودی خب خوبن ، همین ! خوب ! یعنی چیزی نیس که بعد از چند سال آدم بگه اره خیلی شاهکار بود و اینا ولی مثلا بایوشاک تا چند سال بعد هم داستانش گفته میشه از شاهکار بودنش گفته میشه ، الان همه COD رو به گیم پلی و صحنه های سینماتیکش میشناسن نه داستان (به نسبت )نقل قول:
تو تاپيك بايوشاك هم اينو گفتم خوب بودن داستان به پيچيده بودنش ربطي نداره ! من بشخصه داستاني مثله MW1 رو براي يه بازي اول شخص كاملا مناسب ميدونم . ب