سلام دوستان ممنونم ازتون بخاطر راه اندازی این تاپیک
نمیدونم من چرا نمیتونم تشکر کنم! اصلاً این دکمه تشکر کجاست؟!! :n13:
سلام دوستان ممنونم ازتون بخاطر راه اندازی این تاپیک
نمیدونم من چرا نمیتونم تشکر کنم! اصلاً این دکمه تشکر کجاست؟!! :n13:
10-15 تا پست بدید فعال میشه:دی
همه ی این کارا رو انجام دادم. ولی دوستمون که گفته 2 یا 3 روز با 2 ساعت بازی در روز (و اگر 2 ساعت بازی نکنم تا 5 روز هم جواب میده) اصلا در این حد نیست مال من.نقل قول:
خیلی جواب بده با استفاده معمولی 2 روز، شاید 2روز هم نشه... :n03:نقل قول:
آخه من باتری خیلی برام مهم بود و این بین این و S duos یکی از دلیلام همین باتری خیلی قوی ترش بود ولی یه جورایی ناامیدم کرد
دوست عزیز شما برو setting-about-battry-battry use ببین android os چند درصده؟نقل قول:
دوستان ي كه اين مورد رو تست كردن لطفا جواب بدن:n13:
نقل قول:
کلا یک اسکربن شات از باتری یوزیج بدید
نقل قول:شفافیت صفحه هم بطور میانگین روی 35% هست..کد:Battery Use:
Voice Calls 31%
Screen 25%
Android System 7%
Cell Standby 7%
Android OS 7%
Phone 6%
Google Service 4%
Viber 3%
Phone idle 2%
Line 2%
media Server 2%
گذاشتم. ممنون بابت پیگیری دوستان :n12:نقل قول:
سلام
2سیمکار همزمان فعاله؟بایکی ازخطتاحرف میزنین دومی اشغال میشه یامیره روانتظار؟
ممنونم
سه ساله اینجا عضوم اما فعالیتم کم بوده :n02:نقل قول:
بچه ها من آکبندشو گرفتم فردا به دستم میرسه اما با توجه به مشکلاتی که داره مثلاً کلیپ های اچ دی رو راحت پخش نمیکنه و نداشتن نور دکمه های پایین دلمو زده!! :n27: یکی به من دلگرمی بده میخوام نخریده ردش کنم بره ! :n28:
مشکلی نداره دوست عزطز. کلا مکالمتون در چه حدیه؟ اینطور که میبینم زیاد بوده. ولی با توجه به چیپ و مقدار باتری باید با مصرف بالاتون یک روز کامل رو یاری کنهنقل قول:
اگه بخواهیم به این قضیه عاقلانه نگاه کنیم فیلم hd برای تلویزیون های با سایز بالای 40 اینچ عرضه میشه که با توجه به سایز بزرگ کیفیت تصویر افت پیدا نکنهنقل قول:
اخه دیدن فیلم چه لذتی داره تو یه نماشگر 4.3 اینچی
ضمن اینکه با نصب برنامه یا نسخه اندروید دیگه بشه فیلم اچ دی هم دید
اون چراغ هم شاید با برنامه حل بشه
خیلی که نیست شاید بشه نهایت روزی 10-15 دقیقه! واقعا زیاده؟نقل قول:
حس می کنم الجی تو مصرف باتری بهینه نیست اصلا.
من یه Y Pro Duos داشتم 1350 باتریش بود راحت با همین استفاده 2 روز جواب میداد. انتظار داشتم این بیشتر باشه نه کمتر... :n03:
یعنی باتری مشکلی نداره پس؟ همینطور هست؟ نمی خواد از نمایندگی پیگری کنم؟
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما این گوشی رو با B5512 مقایسه میکنید؟ اون صفحه نمایش کجا و این کجا شما مصرف یک صفحه نمایش 2.6 اینچ رو با مصرف یک صفحه نمایش 16 میلیون رنگ 4.3 اینچ مقایسه میکنید؟ یا مثلا" مصرف سی پی یو 800 رو با 1 مگ دوهسته ای مقایسه میکنید؟ و به همین ترتیب بقیه موارد .....خوب مسلمه که این گوشی جدیدتون باید مصرف باطریش از اون یکی بیشتر باشه.درسته که باطریش قوی تره ولی به هر حال شما وقتی به صفحه این نگاه میکنی و این کیفیت رو با قبلی مقایسه میکنی و لذت میبری باید هزینه ش رو هم بدی دیگه.(همون مصرف باطری):n02::11:
آخه عزیز من بگو که باتریشم تقریبا دو برابر اون هست قدرتش.
میگم که انتظار بیشتری داشتم. ولی اینطور نبود. آخه تعجبم بعضی دوستان از 2 یا 3 روز و حتی 5 روز صحبت می کنند. :n13:
این دیگه باعث شد فکرم بیشتر از پیش درگیر بشه...
به جز هزینه باطری البته پول هم هست. :n02:
البته من با S2 هم مقایسه می کنم بازم قدرت باتری ضعیف تری داره! دیگه از اون که نباید کمتر باشه قانونا... :n13:
سلام دوستان
منم چند روزیه گرفتم این گوشی رو. به نظرم اصلا باتریش در حد 2460 نیست!
بدک نیست ولی فقط در حد یه گوشی سامسونگ با توان ١٥٠٠ میلی آمپر تو این رده برابری میکنه!
این تجربه چند روزه من با این گوشی در مقایسه با گوشیهای دیگه ای بود که کار کردم.
اگر اینطوره پس مشکل رام هست و بدون چاره
فرمایش شما متینه اما 4.3 اینچ شاید الان با عرضه تبلت ها و گوشی های بسیار بزرگ، کوچیک به نظر برسه... (فقط کافیه زمانی که HD2 به بازار عرضه شده بود رو به خاطر بیارین تا بفهمین چی میگم) شاید واسه خیلی ها بزرگ بودن گوشی مشکل ساز بشه... و همچنین این قابلیت هم براشون مهم باشه مثل خودم!نقل قول:
دوست عزیز باتری و رام مشکلی ندارند شما نباید صفحه 2.6 را با 4.3 مقایسه کنید TFT 256k کجا ips 16m کجانقل قول:
شما از قسمت mobile network گزینه use 2g را تیک بزنید کمی تو مصرف باتری تاثیر داره
عزیز من که دارم میگم اصلا اون هیچ! اون گوشی قبلیم بود با این مقایسه کردم.نقل قول:
با SII که میشه مقایسه کرد؟؟ اون 1800 هست این 2460.قانونا باید بیشتر از اون باشه که نیست (بله میدونم اون تک سیم هست این دوسیم! ولی بازم باید مقداری بیشتر جوابگو باشه) ... :)
همچین گزینه ای فکر کنم تو JB نیست. تو نسخه های قبلی بود. ولی اگر منظور همون GSM Only باشه. اینکارو انجام دادم ...
بله همون جی اس ام only هست. عجیبه مصرف بد باشه. باتریش اندازه اس 3 ه!!
همون میگم بهینه نیست!
من با S II مقایسش کردم. بدتر نباشه بهتر نیست. S II که باتریش 1800 هست...
تعجب من از اینه که چرا دوستان هیچ مشکلی با این موضوع تاحالا نداشتن...
شما چند بار شارژ دچارژ کن شاید بهتر شد
باطری من که عالیه!حتی شارژ اولیه هم نذاشتم!
یه مساله ای هم هست ،گوشی خیلی وقتها به اشتباه شارژ رو 100درصد نشون میده.
بهترین کار برای شارژ گوشی اینه که خاموشش کنید و بذارین به شارژ و تا وقتی که علامت فلش روی باطری هست یعنی داره شارژ میشه، که حدود 3ساعت زمان میبره
کسی تونسته برای این گوشی گارد پیدا کنه؟
سلام بنده هم این دستگاه رو چند روزی هست که خریدم
در مورد باتری هم توی این چند روز با توجه به اینکه دستگاه رو تازه خریدم فیلم و بازی و استفاده از وای فای و بلوتوث وگشتن توی برنامه ها و غیره زیاد داشتم همینطور به طور متوسط روزی 10 الی 15 دقیقه مکالمه و بعد از دو روز شارژ به 10% رسید.
به نظرم میاد که عالی نباشه ولی بد هم نیست...
الان هم حدودا 24 ساعته که شارژ کامل شده و با استفاده معمول (فقط مکالمه و پیام کوتاه) حدودا روی 85 درصد هست...
اگر اینطوری باشه عالیه:n02:نقل قول:
عجب.......نقل قول:
عجب........نقل قول:
آقا منظور شما از این عجب چیه؟!!نقل قول:
اینطور که من متوجه شدم اگر زیاد باهاش کار نکنید هر 24 ساعت کمتر از 15 درصد شارژ مصرف میکنه...
استفاده عادی بش از سه روز و استفاده زیاد تقریبا دو روز شارژ میده...
دوست عزیز من زیاد توی استفاده از گوشی های اندرویید وارد نیستم ولی بررسی کنید آیا برنامه ای پس زمینه در حال کار نیست ؟
همگام سازی روشنه؟، تبادل اطلاعات فعاله؟ بلوتوث ، روشنایی و زمان روشن بودن مانیتور ،جی پی اس ...
من از روز پنج شنبه تا حالا نزدم تو شارژ. 4 روز شده الانم 18 درصد شارژ داره. البته استفاده زیادی نداشتم ازش.
دوستان كيفيت پخش موزيك با هدفون در اين گوشي چطوره؟
اين دكمه هاي لمسي پايين گوشي كه روشن نميشن مشكل ساز نيست توي تاريكي؟
Sent from my iPad using Tapatalk HD
دوستان این گوشی Auto Brightness نداره؟!!!!
نه. نداره!نقل قول:
سلام
خواستم این مطلب رو اضافه کنم برای اونایی که فکر میکنند باطری گوشیشون خوب نیست
دیروز در یک اقدام محیر العقول از صبح تا شب شارژ گوشی رسید به 10% نمیدونم چرا ولی در تعریف استفاده زیاد بنده تغییری ایجا نشده حالا چرا یک روزه شارژ خالی کرده نمیدونم :n24::n04:
میشه نتیجه گرفت که استفاده کم زیاد و متوسط یک تعریف نسبی هست که برای همه مصداق نداره :n06:
پس بهتره از گوشی لذت برد و زیاد به این چیزا فکر نکرد:n16:
سلام
توی پست قبلی گفتم که شارژ یکروزه خالی شد
دیشب با استفاده از usb گذاشتم شارژ شد با توجه به اینکه شارژ آهسته هست تا صبح طول کشید و بعد از شارژ کامل هم فک کنم یه 1 ساعتی توی شارژ بود
امروز تا الان که ساعت 12 هست تنها یک درصد شارژ رفته ! امتحان کنید خیلی موثره...
کلا با یو اس بی شارژ کنی دیرتر شارژ خالی میشه
الان قیمتش چنده ؟
دوستان کسی خبر نداره لوازم جانبیش اومده یا نه؟
دوستان هرکی روت نکرده این روش نهاییشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اینکار راحت میشه برنامه هارو به sd card منتقل کرد
سلام دوستان این سنسور تنظیم نور صفحه نمایش بصور ت خود کارو داره و کلید های پایین این گوشی چراغ دارن؟