خدا لعنت کنه این داور با کمک های عوضیش رو ، کند زد به بازی
Printable View
خدا لعنت کنه این داور با کمک های عوضیش رو ، کند زد به بازی
در اینکه اینتر الان در شرایط آرمانی به سر میبره هیچ شکی نیست ولی دوست دارم ببینم رسانه های ایتالیا و حتی خود سایت گل فارسی اشتباهات داوری این بازی را هم مثل بازیهای گذشته میخوان بزرگ کنن یا نه!
گل آفساید زدن تو دقیقه ی اول بازی و اخراج نکردن لیشتشتاینر بزرگ کردن هم داره!مخصوصاً برای تیمی به اسم یوو*نتوس که این حرکات براش مسبوق به سابقه هم می باشه!بازی دو هفته پیش با کاتانیا هم یادمون نرفته.نقل قول:
Forza Inter
وقتی از گل آفساید میخواید صحبت کنید حداقل از اون پنالتی این*تر هم بگین تا از چیزی فاکتورگیری نشه!نقل قول:
در اینکه داوری ایتالیا مشکل دارد هیچ بحثی نیست ولی اگر بخوایم به این مسئله بپردازیم میبینیم بیشتر به ضرر یووه بوده به علاوه ی استفاده ای تبلیغاتی هم که بر علیه یووه شده.
باشد که متهم کردن و به حاشیه بردن موفقیت های تیمی نوشداروی زخم تیم های دیگر شود.
به هر حال بردتون را تبریک میگن و بعد از این مطمئنا رقابت های سری آ خیلی جذابتر میشه.
بالاخره قرار نبود این رکورد تا ابد ادامه پیدا کنه و یک روزی می شکست. الان مهمترین چیز اینه که تیم انسجام خودشو حفظ کنه و با همین قدرت ادامه بده. چند بازی بعدی بسیار حیاتی هستن٬ قطعا نمی خوایم اتفاق فصل ۲۰۰۳-۲۰۰۴ تکرار بشه.
والا خیلی جالبه از داوری اینجا گله دارن ، گل صددرصد افساید و اخراج نکردن بازیکن یووه رو نادیده گرفتین، نمیخوام جنجال ایجاد کنم ولی بازی فوق العاده و برد عالی اینتر رو اینجوری زیر سوال نبرید خواهشا
انصافا برد حق اینتر بود.نمیدونم چرا یووه اینقدر این بازی را شل گرفته بود.کاشکی دقیقه 1 گل نمیزد
به نظرم یووه وقتی دید که دقیقه 1 گل زده دیگه تلاش چندانی نکرد تا بازم گل بزنه
اصلا و ابدا اون یووه همیشگی نبود.پیرلو پیرلوی هربازی نبود.از مارکیزیو بعید بود اون موقعیت را خراب کنه
از هفته 19 آنتونیو کونته میاد رو نیمکت تا یه حال اساسی به ******* ها بده
بازی برگشت جبران میکنیم ایشالا
نقل قول:
نه قبول ندارم حقش نبود
اره دیگه منم همینو میگم اگه اون گل ثانیه 19 رو قبول نمیکرد یووه سرد نمیشد و بهتر بازی میکرد ، به قول رفیقمون ****** ها کم از داور احمق سود نبردند (یه پنالتی اخراج روی مورچه اتمی و دو تا کارت زرد ) نمیدونم چرا این جوری حرف میزنند
چند روز پیش طلسم شکست ناپذیری یووه در سری آ شکست ولی امروز طلسم عدم پیروزی در اروپا هم شکسته شد! به فال نیک میگیریم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینتر شاید بعدها بابت این پیروزی افسوس بخورد
22 آبان 1391
صحبت ها و ترس هایی از یووه بعد از شکست شدن طلسم شکست ناپذیری اش بود، ولی سوزی کامپانیاله اخطار می دهد که شاید اینتر با پایان دادن به رکورد 49 بازی شکست ناپذیری یووه به آن ها لطفی کرده باشد !
اینتر شاید بعدها بابت این پیروزی افسوس بخورد، چون شاید این سیلی بود که یوونتوس دقیقا به آن نیاز داشت. بعد از مدت ها شکست ناپذیری یووه تبدیل به تیمی از خود راضی و مغرور شده بود که خودش را به انجام دادن حداقل ها برای رسیدن به نتیجه راضی کرده بود.
تیمی که در تضاد کامل با فلسفه و دید انتونیو کونته بود. نه حتی مساوی کردن با نورشلند، یا به زحمت پیروز شدن در بولونیا و دزدیدن 3 امتیاز از کاتانیا هم آن ها را تکان نداد تا از این بی حسی بیرون بیایند.
حقیقت این است که باختن به اینتر نتیجه منطقی مسیری بود که یووه برای مدتی پیش گرفته بود. به هرحال آن چه در فصل پیش یووه را متوقف نشدنی و مهار نشدنی کرده بود، تشنگی عذاب آور آن ها برای موفقیت بود : بسیار مصمم برای پشت سر گذاشتن فاجعه های اخیر و تجسم دادن به روح غران انتونیو کونته در زمین. درحالی که یوونتوس اخیر یوونتوس کم کیفیت، بی دل و اشتها بود و کاری فراتر از آن چه نیاز بود انجام نمی داد.
آن ها آنقدر به شکست ناپذیر بودند عادت کردند که اصلا یادشان رفت در درجه اول چگونه این شکست ناپذیری را شروع کردند. چون یوونتوس در فصل گذشته بهترین تیم سری آ نبود، ولی به راحتی مصمم ترین، پرخاشگرترین و پرتلاش ترین تیم بود.
البته من این را هم تصادفی نمی دانم که یوونتوس بلافاصله بعد از آمدن انجلو السیو آتشش فروکش کرد. شاید او مشاور تاکتیکی کونته باشد، ولی السیو مردی آرام، با وقار و یک جورایی کسل کننده است ! او کسی نیست که مثل کونته بین نیمه دیوارها را به لرزه در بیاورد یا در لحظات سخت بازی سر تیم فریاد بزند. ماسیمو کاررا به مراتب روح کونته، قابلیت رهبری و قدرت تحریک کردن سربازان را بیشتر در خود داشت. ممکن است حوادث اخیر باعث شده باشد که آرایش رختکن یووه تغییر کند و کاررا صحبت های تیمی را به عهده بگیرد و السیو تذکر دادن مسائل تاکتیکی ؟
پیروزی 4-0 مقابل نورشلند و 6-1 مقابل پسکارا تلقین کننده این است که یووه به بیدار باشی که نیاز داشت تا ازین وضعیت خود شیفتگی خارج شود دست یافته است و باختن به اینتر ممکن است روزی به بهترین اتفاقی که ممکن بود برای یووه بیفتد تعبیر شود.
تبریکات زیاد.... دیشب با شایستگی قهرمان اروپا رو بردیم، اگر دوتا مهاجم تراز اول داشتیم بیشتر از اینا به چلسی گل میزدیم.
پیتر چک دروازه بان و کاپیتان تیم چلسی که دیشب شب سختی را در یوونتوس استادیوم سپری کرد در پایان بازی در مصاحبه ای با اسکای اسپرت خاطرنشان کرد یووه مستحق پیروزی بوده است .
” بازی نیمه اول بسیار سخت بود ، موقعیت های زیادی را ایجاد کردیم ، اما وقتی شانس ایجاد میکنیم باید از آن استفاده کنیم ، این تفاوت ما بود ، یووه با خوش شانسی گل اول را به ثمر رساند و گل دوم هم به همین شکل بود ، اما آنها شایسته و مستحق پیروزی بودند ، به آنها تبریک میگوییم ، نتوانستیم از عهده این یوونتوس برآییم ، قبل از بازی سرنوشت دست خودمان بود ، اما اکنون نه ، باید بازی آخر را پیروز باشیم و منتظر باشیم یووه شکست خورد ، کار بسیار برایمان سخت است.
چک در ادامه گفت :
” فصل قبل لیگ قهرمانان برای من مانند یک رویا بود ، اما اکنون یووه لیگ قهرمانان را برای ما به یک کابوس تبدیل کرد . “
منبع:juventusfc.ir
یووه خیلی بد بازی کرد باید چند تای دیگه میزد اصلا جدی نگرفته بودند
نداشتن مهاجم های درجه یک واقعا داره به تیم ضربه می زنه... اگه فالکائو در یووه بود مطمئنم یووه حداقل 30 گل بیشتر در فصل می زد!نقل قول:
صحبت های بازیکنان میلان پیش از جدال با یوونتوس
میلانی ها شرایط خوبی در جدول رده بندی سری آ ندارند اما صعود به مرحله ی بعد رقابت های لیگ قهرمانان باعث شده تا آنها در آستانه ی دیدار مقابل یوونتوس از انگیزه ی بسیار بالایی برخوردار شوند.
مونتولیوو هافبک اسبق فیورنتینا که در فصل جاری به تیم میلان پیوسته در این باره گفت: "ما شرایط خوبی در جدول نداریم و در مقابل صدر نشین بازی خواهیم کرد که از وجود پیرلو بهره می برند اما میلان برای این مسابقه آماده است. ما باید برای رسیدن به شرایط بهتر تلاش بیشتری کنیم. یوونتوسی ها برای قهرمانی در سری آ 70% شانس دارند."
الشراوی ستاره ی جوان باشگاه میلان که یکی از بهترین بازیکنان تیم الگری در فصل جدید بوده در این باره گفت: "بدون شک بازی بسیار سختی خواهیم داشت و دیدار مقابل یوونتوس یکی از مهم ترین مسابقات ما خواهد بود. به خوبی از این موضوع آگاه هستیم که برتری برابر یووه برای ما بسیار ارزشمند است."
بویان ستاره ی اسپانیایی میلان نیز گفت: "در مقابل صدرنشین رقابت ها بازی خواهیم کرد اما در صورتی که بتوانیم فوتبالی سریع و ایده ال را به اجرا بگذاریم بدون شک پیروز خواهیم شد."
حذف نام کیه لینی از فهرست نهایی یوونتوس
تلاش پزشکان برای حضور جورجو کیه لینی مدافع ارزشمند باشگاه یوونتوس در دیدار حساس مقابل میلان نتیجه نداد و بانوی پیر باید بدون حضور مدافع ملی پوش خود راهی این دیدار شود.
لئوناردو بونوچی دیگر مدافع یووه بود که شرایط وی برای حضور در این دیدار مبهم بود اما در لحظات آخر نام وی در لیست نهایی یووه قرار گرفت و او می تواند در ترکیب یوونتوس قرار داشته باشد.
سایر بازیکنان یوونتوس مشکلی برای این دیدار ندارند و می توانند بنا به صلاحدید سرمربی در ترکیب اصلی بانوی پیر قرار گیرند.
لیست نهایی بازیکنان یوونتوس:
بوفون - لوسیو - کاسرس - پوگبا - په په - مارکیزیو - ووچینیچ - ده چلیه - جووینکو - بارتزالی - بنتنر - بونوچی - پادوین - پیرلو - اساموا - ویدال - جاکرینی - لختشتاینر - کوالیارلا - استوراری - متری - ایسلا - روبینیو - مارونه
منبع: هواداران یوونتوس در ایران
خب. نیمه اول یک هیچ به نفع میلان با پنالتی روبینیو تموم شد.
ولی اصلا پنالتی درست نبود چون توپ به هیچ وجه به دست بازیکن یوونتوس نخورد. اشتباه داوری واضح بود.
در کل تو نیمه اول تیم اصلا یه دست نبود.
امیدوارم تو نیمه دوم بازی بهتری رو شاهد باشیم.
یوونتوس به میلان نباخت
دیدار حساس تیم های میلان و یوونتوس در ورزشگاه سن سیرو با برتری یک بر صفر میلان به پایان رسید اما نکته ی جالب توجه این بود که بانوی پیر در این دیدار اول به بازی ضعیف خود و پس از آن به تیم داوری بازی را واگذار کرد.
میلان در این دیدار که در ورزشگاه خودی برگزار شد سه امتیاز حساس را به دست آورد اما تک گل آنها از روی نقطه ی پنالتی با استفاده از اشتباه خنده دار داور دیدار صورت گرفت.
ریتزولی همان داوری است که موجی مدیر اسبق یووه پیش از بازی اعلام کرده بود تمام تلاش خود را برای شکست یوونتوس انجام خواهد داد و بازی دقیقا به همان سمت پیش رفت.
میلانی که در گذشته اعتبار فوتبال ایتالیا بود اکنون با استفاده از اشتباهات داوری به گل دست پیدا می کند و در نیمه دوم با یک بازی کاملا تدافعی و بدون برنامه سعی در گذراندن زمان بازی و شنیدن سوت پایان بازی دارد.
یوونتوس در این دیدار به غیر از مشکلات داوری، در ترکیب خود دچار مشکلات شدیدی بود و بازیکنان یووه یکی از ضعیف ترین نمایش های خود را به اجرا گذاشت و شاید اگر بازیکنان میلان در زمین حضور نداشتند باز هم یووه نمی توانست راهی به دروازه ی میلان پیدا کند.
یوونتوس در یک شب تلخ بازی را به میلانی واگذار کرد که هیچ در چنته نداشت و تنها برای سپری کردن 90 دقیقه زمان بازی به زمین آمده بود.
الگری: پنالتی میلان اشتباه بود
سرمربی باشگاه میلان پس از برتری تیمش در دیدار حساس مقابل یوونتوس از عملکرد روسونری ها تمجید کرد اما اعلام کرد پنالتی اعلام شده برای میلانی ها از سوی داور اشتباه بوده است.
الگری در گفتگو با شبکه ی اسکای گفت: "ما در این دیدار نمایش خوبی داشتیم و بازیکنان من توانستند به خوبی در مقابل یووه مقاومت کنند و آنها شاید یک موقعیت گلزنی هم در این دیدار نداشتند."
"برای من افتخار بزرگی است که میلانی ها به دنبال گواردیولا هستند زیرا وی یکی از بزرگ ترین مربیان دنیای فوتبال است و اینکه میلان برای جانشین من به دنبال چنین فردی است این سطح کاری من را نشان می دهد."
سرمربی میلان در پایان به پنالتی تیم خود اشاره کرد و گفت: "در ابتدا من هم تصور می کردم که پنالتی به درستی به سود ما اعلام شده اما زمانی که تصاویر آهسته را مشاهده کردم متوجه شدم داور به اشتباه این پنالتی را گرفته است."
وای اگر این پنالتی برای ما گرفته می شد ...
یوونتوس در شبی تلخ با نمایش نه چندان زیبا شکست دوم فصل را این بار برابر روسونری متحمل شد. هر چند که بانوی پیر ناهماهنگ ظاهر شد اما قضاوت و اشتباهات داوری نیز در نتیجه بازی تاثیرگذار نبود. با این وجود ما عدم نتیجه گیری را در نمایش خود می یابیم و به اینده می نگریم.
" وقتی که بازی خوبی ارائه نمی کنیم و خسته کننده و ناهماهنگ بازی می کنیم نمی توانیم پیروز شویم. هماهنگی خوبی نداشتیم . هرگز تصور این اتفاق که برای یووه در این بازی افتاد را نمی کردم. "
"ما امروز نتوانستیم بازی همیشگی خود را به نمایش بگذاریم و در واقع از فرم خود دور بودیم و بازیکنان من در این مسابقه نتوانستند ایده ال ظاهر شوند.
سرمربی یووه در مورد پنالتی اشتباه تیم میلان گفت: "حتی جرات ندارم به این موضوع فکر کنم که اگر این پنالتی برای ما اتفاق می افتاد و تیم ما اینگونه پیروز می شد چه اوضاعی درست می شد ولی به هر حال اشتباهات داوری پیش می آید و ما امشب به عنوان یک تیم شکست خوردیم."
از وی در خصوص عصبانیت کوالیارلا سوال می کنند " من داشتم بازی را نگاه می کردم و چیزی نمی دانم اما کوا خوب بود.
با سلام من هم از باخت دیشب ناراحتم اما خب خدا رو شکر دیگه میلانی ها هیچ حرفی از داوری نمیتونن بزنن با این پنالتی مسخره!!
باخت بدی بود ولی فوتبال همینه... به جای اینکه بریم سراغ داور باید یادمون باشه اول به بازی بدمون باختیم. درسته میلان لایق برد نبود ولی قطعا ما هم لایق برد نبودیم. این یکی از بدترین بازیهایی بود که از یووه دیده بودم و این ها همه زنگ خطریه برای تیم٬ اگه قصد رقابت با تیم هایی مثل رئال و بارسا در اروپا رو داریم باید بدونیم اینطور بازی کردن مقابل اونها یعنی باخت با اختلاف 3-4 گل.
این اشتباه داوری هم پیش اومد. پارسال خوشبختانه اون گل میلان که تاثیری در قهرمانی نداشت و جایی برای ادعای اونها وجود نداره (یووه با اختلاف 4 امتیاز قهرمان شد)٬ امیدوارم امسال هم این قضیه تاثیری در قهرمانی نداشته باشه گرچه بعیده چون تفاوتش برای یووه فقط یک امتیازه و میلان هم شانسی برای قهرمانی نداره.
سلام
اینجا چرا اینقد خلوته ناسلامتی فردا شب بازی حساس داریم!!!
متاسفانه باز هم شبکه 3 میخواد زنده پخش کنه که معمولا تو این بازی ها نتیجه درست و حسابی نگرفتیم!! فقط خدا کنه گزارشگر خیابانی باشه که هر وقت گزارش کرد بردیم.
ميخواستم به ضرس قاطع بگم بازي رو يووه ميبره ولي كمي تامل لازمه انگار حريف كمي گردن كلفته:sq_8:
خب من به همه دوستان این برد شیرین رو تبریک میگم
با یه بازی خوب و منطقی بردیم و لایق برد هم بودیم
به عنوان یه طرفدار چلسی صعود تیمتون رو به مرحله بعد تبریک میگم... چیزی که مشخص بود این بود که یووه واقعا استحقاق صعود رو داشت.... امیدورام که در مراحل بعدی هم موفق باشید و توی فینال ببینیمتون....
تبریک بخاطر صعود به عنوان تیم اول در یکی از سخت ترین گروه ها
ولی از بازی های یووه تو جام باشگاه ها و لیگ اصلا راضی نیستم..........مهاجم هامون هیچ کاری نمیکنن........هافبک هامون بیشتر از مهاجم ها گل میزنن
امیدوارم ماروتا ژانویه یه مهاجم خوب بخره تا این فرصت هایی که داریم بیخودی از بین نره !!!!!!!!
قطعا همینطوره و تیم به یه مهاجم درجه یک نیاز داره که متاسفانه توان مالی برای آوردنش رو نداریم. نهایت پولی که می تونیم پرداخت کنیم حدود 25 میلیون یوروست که باهاش بازیکن هایی مثل فالکائو یا کاوانی رو نمیشه آورد، امثال لورنته هم اون بازیکن هایی نیستن که ما نیاز داریم و به نظرم مشابه تجربه ماتری خواهند بود.نقل قول:
ژکو شاید بهترین گزینه باشه در این شرایط.
نقل قول:
تابستان آنیلی به ماروتا 80 میلیون داده بود تا بازیکن بخره من نمیدونم این وسط 80 میلیون چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!:sq_3:
هرچی بازیکن خریدیم قرضی بود که بابتشون زیاد پول نداد
چند روز پیش نوشته بود ماروتا رفته بارسلون تا برای جذب ویا و سانچز اقدام کنه
نمیدونم چی شده خبری ازش نیست !!!!!!!!! :31: فکر نکنم یووه مشکل مالی داشته باشه فقط نمیخواد خرج کنه !
اون 80 میلیون که شایعه بود. خود مدیران هم بارها گفتن توانایی خرید بازیکن های سوپر گرون رو ندارن چون اصلا پشتوانه های مالی فوتبال ایتالیا جوابگوی چنین خرج هایی نیست. یووه مشکل اساسی مالی نداره ولی بی مهابا دست به خرید های بزرگی نمی زنه که قسط هاش تا 4-5 سال با باشگاه بمونه.نقل قول:
کونته : محرومیت مرا قوی تر کرده است
آنتونیو کونته سرمربی یوونتوس پس از پشت سرگذاشتن محرومیت چهار ماهه خود امروز در دیدار پالرمو و یووه که با برتری یک بر صفر بیانکونری همراه بود روی نیمکت یووه قرار داشت .
کنته در پایان و در کنفرانس خبری گفت :
” این اجتناب ناپذیر است که درد دوری از زمین مسابقه را برای مدتی طولانی به شما تحمیل کنند ، حتی اگر شما در طول هفته با تیم باشید ، اما عدم حضور در کنار زمین بسیار سخت است . از دست دادن احساسات بازیکنان در طول بازی سخت است ، اما من مجبور بودم که با این وضعیت کنار آیم و امیدوارم این آخرین شخصیت سازی برای من باشد . ”
کنته در ادامه گفت :
” تیم در این مدت عملکرد خارق العاده ای داشت و از بازیکنان تشکر میکنم ، بازیکنان ما بسیار خاص هستند ، پس باشگاه و من نیز همینگونه هستیم . از بابت وجود دستیارانی همچون کاررا و آلسیو نیز بسیار خوشحالم ، آنها به خوبی به جای من در کنار زمین حاضر شدند و دستورات من را به خوبی به زمین مسابقه منتقل کردند . ”
آنتونیو کونته در ادامه صحبت های خود گفت :
” وقتی شما کار خود را با شور و اشتیاق پشت سر میگذارید ، از دست دادن آن باعث افسردگی شما میشود و انگار که چیزی از دست داده اید . هرچند من حضور در تمرینات را در طول هفته به از دست دادن کلی کار ترجیح میدهم . نکته مثبتی که از پشت شیشه ها و در جایگاه میدیدم ، جو و شوری است که به عنوان یک هوادارا نیز تجربه کردم و این بسیار تجربه خوبی برای من بود ، اگر این محرومیت سال گذشته اتفاق میافتاد …”
juventusfc.ir
پیش بازی یوونتوس - کالیاری : تورینی ها و رویای یک دبل دلنشین
بینکونری با 4امتیاز اختلاف باتیم دوم صدرنشین سری آ است و حالا آنها این شانس را دارد با پیروزی برابر حریف امشب خود به مرحله یک چهارم نهایی کوپا ایتالیا صعود کند.
ترکیب احتمالی
یوونتوس
Storari
Barzagli, Bonucci, CaceresPadoin, G'ini, Pogba, Marchisio, De Ceglie
Giovinco, Quagliarella
کالیاری
Avramov
Perico, Rossettini, Ariaudo, Avelar
Ekdal, Nainggolan, Dessena
Ceppellini
Ibarbo, Pinilla
سایت گل-آنتونیو کنته در بازی اخیر تیمش برابر پالرمو سرانجام پس از سپری کردن محرومیت 4 ماهه رسما به نیمکت سرمربی گری تیمش بازگشت؛ این بازگشت او با پیروزی 1-0 برابر پالرمو از هفته شانزدهم سری آ ایتالیا همراه بود؛ اما حالا آنتونیو کنته در دومین حضور این فصل خود برروی نیمکت مربیگری بینکونری می بایست تیمش را برای میزبانی از کالیاری در مرحله یک هشتم نهایی کوپا ایتالیا آماده کند.
جیانلوئیجی بوفون به نیمکت منقل خواهد شد و مارکو استوراری جای خالی او را در ترکیب پر خواهد کرد تا فرصت درخشش در درون دروازه را داشته باشد. در حالی که آندره آ پیرلو یکی دیگر از بازیکنانی است که در این بازی استراحت خواهد کرد و پاول پوگبا به جای او از ابتدا در ترکیب قرار می گیرد.
با تمام این اوصاف در خط حمله دو گزینه وجود دارد.الساندرو ماتری و میرکو ووچینیچ رهبری خط حمله را در بازی برابر پالرمو بر عهده داشتند؛ اما حالا برای بازی چهارشنبه شب از مرحله یک هشتم نهایی کوپا ایتالیا سباستین جووینکو و فابیو کواليارلا جایگزین این دو بازیکن در خط حمله خواهند شد.
در سوی دیگر کالیاری امیدواراست تا شکست 2-0 اخیرش برابر کیه وو را جبران کند .این تیم که در حال حاضر در جایگاه چهاردهم جدول رده بندی سری آ قرار گرفته حالا برای این بازی حساسس ظاهرا به یکی از بازیکنان کلیدی خود در پست بازیسازی در میانه میدان استراحت خواهد داد,آندره ا کوسو به احتمال فراوان در این بازی به دلیل استراحت حضور نخواهد داشت و این موضوع به معنای استفاده از پابلو کپلینی ستاره سابق پنیارول و تیم ملی زیر 20 ساله های اروگوئه است که این فرصت برای او فراهم می شود تا برابر یوونتوس در تورین بدرخشد.
آیا می دانستید؟
یوونتوس اولین تیم ایتالیایی است که موفق به کسب دو جام داخلی در یک فصل شده.آنها در سال 1960 موفق به کسب عنوان قهرمانی در سری ا و کوپا ایتالیا شدند و همچنین اولین تیم ایتالیایی هستند که در سال 1995 موفق به تکرار آن نیز شده اند.
یوونتوس در حالی این فصل در جمع شانزده تیم پایانی قرار گرفته که فصل گذشته آنها موفق شدند تا به فینال کوپا ایتالیا صعود کنند اما در نهایت در فینال برابر ناپولی شکست خوردند.
پیروزی اخیر یوونتوس در سری آ باعث حفظ 4 امتیاز اختلاف در صدر جدول رده بندی سری آ با تیم دوم جدول یعنی اینتر شد.نر آتزوری نیز موفق شدند تا در بازی اخیر خود برابر ناپولی به پیروزی برسند.
کالیاری موفق شده با دو پیروزی 4-2 برابر پسکارا و 2-1 برابر اسپتزیا در کوپا ایتالیا به مرحله یک هشتم نهایی صعود کند.
تیاگو ریبه یرو (تصویر سمت راست) برترین گلزن تیمش در کوپا ایتالیاست که در بازی با پسکارا هت تریک کرد.
روسوبلو ( کالیاری ) هرگز موفق به کسب عنوان قهرمانی در کوپا ایتالیا نشده و بهترین عملکرد آنها در این رقابت ها به فصل 69-1968 بازمی گردد,زمانی که آن ها به مقام نائب قهرمانی دست یافتند و رم نیز در آن سال فاتح این رقابت ها شد.
گزارش ویژه:نه شکار احتمالی یوونتوس / کدام ستاره در تور بیونکونری؟
اکثر منتقدین و طرفداران این تیم محبوب معتقدند که یوونتوس واقعا به یک مهاجم گلزن و قهار نیاز دارد
سایت گل- این گزارش به بررسی شایعه هایی که قبل از بازار نقل و انتقالات برای تیم یوونتوس در روزنامه ها و محافل ورزشی هست پرداخته است.
با توجه به فرصت های متعددی که توسط مهاجمین یووه در هر بازی هدر می رود اکثر منتقدین و طرفداران این تیم محبوب معتقدند که یوونتوس واقعا به یک مهاجم گلزن و قهار نیاز دارد.
بنابراین ماروتا مدیر ورزشی یووه به دنبال راهی است تا یک مهاجم گلزن را به یووه ملحق کند. در این گزارش برخی از بازیکنانی که در محافل ورزشی شایعه شده ماروتا به دنبال آن هاست آورده شده است. این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 796x598 می باشد.
۱) روبرت لواندوفسکی
محتمل ترین گزینه برای ورود به تیم یوونتوس مهاجم لهستانی تیم دورتموند است که شایعه پیوستنش به بیانکونری ها هر روز قوت می گیرد. هفته ی پیش بود که در روزنامه های ورزشی ایتالیا منتشر شد که ماروتا با مدیر برنامه های این مهاجم خوش آتیه تماس گرفته و خواستار شرایط جا به جایی این بازیکن شده است. با وجود گلزنی های متعددی که لواندوفسکی برای تیم دورتموند انجام داده است به نظر می رسد این تیم قیمت بالایی را برای این انتقال درخواست کند و همچنین با توجه به حضور دورتموند در مرحله ی حذفی لیگ قهرمانان ممکن است با این پیشنهاد یوونتوسی ها مخالفت شود.
۲) فرناندو یورنته
شاید یکی از محتمل ترین گزینه ها برای نقل و انتقالات زمستانی همین مهاجم اسپانیایی تیم اتلتیکو بیلبائو باشد. این مهاجم در نهایت در نقل و انتقالات تابستانی به یوونتوس منتقل نشد. یورنته که رابطه اش با هوادارن تیم اتلتیکو چندان جالب نیست و در بازی هایی که برای این تیم به میدان می رود با سوت هوادارن این تیم روبه رو می شود اعلام کرده است که قصد دارد از این تیم جدا شود. با مشکلاتی که بین هواداران بیلبائو و یورنته به وجود آمده است این بازیکن کم کم به روزهای پایانی اش در این تیم نزدیک میشود و ماروتا خواهان به خدمت گرفتن اوست. این در حالی است که او باید بر سر گرفتن یورنته با تیم هایی مانند تاتنهام و منچستر سیتی رقابت کند.
۳) دیدیه دروگبا
مهاجم محبوب هواداران چلسی که علی رغم میل هواداران این تیم ابتدای فصل، این تیم را به قصد تیم شانگهای شین هوا چین ترک کرد، نیز از گزینه های محتمل خرید زمستانی برای سیاه و سفید های تورین است. گفته می شود رابطه ی دروگبا با این تیم چینی به بن بست خورده و طبق روزنامه های ورزشی ایتالیا ماروتا می خواهد با انتقالی قرضی دروگبا را راهی تورین کند. انتقالی که می تواند مشکل گلزنی یوونتوسی ها را تا حد زیادی کم کند.
4 ) تئو والکات
این بازیکن تکنیکی و سرعتی که این فصل در بازی هایی که برای آرسنال به میدان رفته همواره موفق ظاهر شده است نیز از گزینه ای مد نظر ماروتا می باشد. این در حالی است که آرسن ونگر سرمربی آرسنال اعلام کرده است که می خواهد قرارداد این مهاجم را تمدید کند. این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 660x350 می باشد.
5 ) لوییس سوارز
مهاجم خوش استیل تیم لیورپول نیز از گزینه هایی است که یوونتوس همواره خواهان آن بوده است. مهاجمی که حضور آن در هر تیمی واقعا بزرگ ترین امتیاز برای آن تیم محسوب می گردد. شایعات نیز از علاقه ی ماروتا برای این انتقال در ژانویه خبر داده اند. این در حالی است که این مهاجم در مصاحبه ای اعلام کرده است که من در حضور در آنفیلد بسیار خوشحالم. باید دید آیا ماروتا می تواند این مهاجم را جذب کند یا نه. مطمئنا با حضور سوارز مشکل گلزنی یوونتوسی ها تا حد بسیار زیادی برای این تیم حل خواهد شد.
۶) دیوید ویا
از زمانی که روزنامه های اسپانیا دعوای این بازیکن را با لیونل مسی به راه انداختند شایعات در مورد انتقال این بازیکن بالا گرفت. دیوید ویا که همواره یک مهاجم خیلی خوب برای تیمش و تیم ملی اسپانیا بوده بعد از مصدومیت طولانی مدت کم تر به بازی گرفته شده است و همین امر شایعه برای ترک این تیم را بالا برده است. حتی چندی پیش اعلام شد که دیوید ویا علاقه مندی خود را برای حضور در یوونتوس اعلام کرده است. باید دید آیا یوونتوس می تواند در ژانویه این مهاجم گلزن را به خدمت بگیرد یا نه.
۷)الکسیس سانچز
با بالا رفتن شایعات به خدمت گرفتن نیمار توسط تیم بارسلونا شایعات در مورد جدایی الکسیس سانچز نیز بالا گرفته است. الکسیس که این روزها در تیم دچار بحران شده شاید در ژانویه از این تیم جدا شود. گفتنی است ماروتا نیز سعی در به خدمت گرفتن این بازیکن کرده است. انتقالی که مطمئنا با توجه به استعدادهای خوب این بازیکن می تواند به یک انتقال بسیار مفید و لذت بخش برای یوونتوسی ها تبدیل شود. این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 660x350 می باشد.
۸) استفان یووتیچ
از نقل و انتقالات تابستانی امسال یوونتوس همواره در پی به خدمت گرفتن این مهاجم مونته نگرویی تیم فیورنتینا شده است. در بازار نقل و انتقالات تابستانی این انتقال انجام نشد و به گفته ی روزنامه های ورزشی ایتالیا با توافق طرفین این انتقال در سال آینده انجام خواهد گرفت. ولی با توجه به عملکرد باشگاه یوونتوس برای جذب برباتوف در حالی که این انتقال برای تیم فیورنتینا در آستانه ی انجام شدن بود روابط دو باشگاه کمی تیره شد ( این در حالی بود که در نهایت برباتوف به تیم فولام منتقل شد) و حتی روزنامه های ورزشی ایتالیا از قول سران فیورنتینا اظهار کردند که این انتقال هرگز انجام نخواهد شد. با این حال یکی از گزینه های مهم مد نظر بیانکونری ها این مهاجم صرب است که حتی ممکن است در ژانویه اتفاق بیفتد. این تصویر تغییر اندازه داده شده است. برای مشاهده تصویر کامل روی این جایگاه کلیک کنید. تصویر اصلی دارای اندازه 721x480 می باشد.
9) ماریو بالوتلی
ماریو بالوتلی نیز از گزینه هایی است که در رزوهای اخیر شایعات بر سر پیوستنش به یووه بالا گرفته است. این بازیکن در این فصل برای تیم منچستر سیتی به عنوان یک بازیکن ذخیره به میدان رفته و با توجه به روحیات این بازیکن مطمئنا از حضورش در این تیم راضی نیست. تیم های میلانی نیز خواهان به خدمت گرفتن این بازیکن هستند. تیم منچستر سیتی اعلام کرد که قیمت این بازیکن بین ۳۵ تا ۴۰ میلیون یورو است. همین امر باعث شده تا تیم میلان از خرج این هزینه سنگین این بازیکن صرف نظر کند و توجه خود را به بازیکنان دیگری منعطف کند. هزینه ای که شاید ماروتا نیز از دادن آن سر باز بزند. مطمئنا با خصوصیات جنگندگی و گلزنی که سوپرماریو دارد می تواند خرید دلچسبی برای یوونتوسی ها باشد.
آنیلی: سال 2012 تازه اولین گام یووه بود
رئیس بینکونری براین باور است که قهرمانی تیمش در رقابت های فصل قبل سری آ، شروع دوران خاصی برای بینکونری است
سایت گل- آندره آ آنیلی، رئیس باشگاه یوونتوس در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که موفقیت یووه در سال 2012 تنها گام اولی بینکونری در مسیر بازگشت به جمع برترین های دنیای فوتبال است
بینکونری فصل گذشته موفق شد تا با فاصله 4 امتیاز با میلان رده دومی به عنوان قهرمانی سری آ برسد و در طول تمام رقابت های فصل قبل لیگ ایتالیا بدون شکست باقی ماند.
یوونتوس در رقابت های این فصل نیز عملکرد قابل قبولی داشت؛ آنها در حال حاضر با فاصله 4امتیازی نسبت به تیم رده دومی جدول سری آ، صدرنشین هستند و در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا هم به مرحله یک هشتم پایانی راه یافته اند.
دراین میان، آندره آ آنیلی رئیس باشگاه یووه از این بابت ابراز رضایت کرده وبه خبرنگاران گفته:« امسال ، سال فوق العاده ای بود. ما نسبت به افتخاراتی که به دست آوردیم، احساس غرور می کنیم. ولی مهم است که به اهداف آتی مان هم فکر کنیم. ما درهمین مرحله متوقف نمی شویم و اسکودتوی سال 2012 تنها گام اول ما در مسیر پیش رویمان بود.»
یوونتوس یکشنبه شب موفق شد تا با نتیجه 0-1 از سد پالرمو عبور کند. تک گل این بازی را استفان لیختشتاینر در دقیقه 50 بازی به ثمر رساند. آنها 4شنبه شب در کوپا ایتالیا مقابل کالیاری قرار خواهند گرفت.
مثل اینکه باید شاهد حضور دیدیه دروگبا مهاجم سابق چلسی تو یووه باشیم
ماروتا با مدیربرنامه های دروگبا تماس گرفته و خواستار قرارداد 1.5 ساله با یووه شده و مدیربرنامه هاش توافق کرده
به نظر من امسال نمیتونه بهمون کمک کنه ! چون جام ملت های آفریقا در راهه و دروگبا و آساموا باید به تیم های ملی اشان ملحق بشن و برای تیم ملی بازی کنن
درضمن یووه در این مدت دنبال یه بال چپ هم هست برای جایگزینی آساموا . بنابر نوشته سایت گل ( بین المللی ) یوونتوس دنبال Peluso از آتالانتا ، Armero از اودینزه و Kolarov از من سیتی هستش
ماروتا همه طرفداراری یووه را دق میده تا یه بازیکن بخره ..... :n22:
حضور ذخیره ها در ترکیب یوونتوس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتونیو کونته سرمربی یوونتوس تصمیم دارد در بازی امشب مقابل کالیاری در رقابت های جام حذفی از بازیکنانی که کمتر فرصت حضور پیدا کرده اند استفاده کند اما سیستم بازی یووه همان 3 - 5 - 2 می باشد.
در درون دروازه با توجه به محرومیت استوراری باید منتظر حضور جیجی بوفون باشیم و روبینو ذخیره ی وی می باشد.
در خط دفاعی کونته تصمیم دارد در این دیدار از بارتزالی - مارونه و بونوچی استفاده کند. سایر مدافعان یووه از شرایط آمادگی کاملی برخوردار نیستند.
در خط میانی شاهد حضور ایسلا - پادوین - پوگبا - جاکرینی و ده چلیه هستیم که تمامی این نفرات جزو بازیکنان ذخیره ی تیم می باشند.
سر انجام در خط حمله بنتنر در کنار جووینکو حضور دارند و به نظر می رسد متری یا کوالیارلا در جریان بازی به آنها اضافه شوند.
یوونتوس 1 – کالیاری صفر: برد غمانگیز!
آنتونیو کونته پس از این بازی جام حذفی بیتردید باید بسیار نگران باشد.
سایت گل – تکگل سباستین جووینکو یوونتوس را به یکچهارم نهایی کوپا ایتالیا رساند.
اما یووه از این پیروزی خوشحال نیست. امانوئله جاکرینی، آرتورو ویدال و نیکلاس بنتنر همگی مصدوم شدند و این برد برای یوونتوس گران تمام شد.
یووه در نیمه اول موقعیتهای بسیاری داشت اما نتوانست به ساردینیاییها گل بزند.
بنتنر در اواخر نیمه اول جای خود را به الساندرو ماتری داد. در جریان گرم کردن بازی هم جاکرینی مصدوم شده بود و ویدال هم که به جای او در ترکیب ثابت قرار گرفته بود مشکلی از ناحیه عضله پیدا کرد و او هم آسیب دید.
گل یووه را جووینکو، بازیکن شماره 12 یوونتوس در روز 12 ماه 12 سال 2012 در دقیقه 12 نیمه دوم به ثمر رساند! او روی پاس سیمونه پادویین از دست مدافعان گریخت و دروازه حریف را گشود.
یووه سومین تیمی شد که به یکچهارم نهایی میرسد. کاتانیا و رم هم در این مرحله حضور خواهند داشت.
کنته: می خواهیم درتمام جبهه ها برای جام بجنگیم
سرمربی بینکونری از عملکرد شاگردانش در دیدار با کالیاری در کوپا ایتالیا واقعا راضی و خوشحال بود
سایت گل- آنتونیو کنته، سرمربی باشگاه یوونتوس از تیمش خواست تا در تمامی تورنمنت هایی که در آن حضور دارند، برای کسب جام قهرمانی بجنگند. بینکونری 4شنبه شب با کسب پیروزی 0-1 مقابل کالیاری موفق شد تا به مرحله یک چهارم پایانی کوپا ایتالیا راه بیابد.
تک گل سباستین جووینکو کافی بود تا بینکونری به این برد ارزشمند برسد و در پایان این بازی، سرمربی 43 ساله یووه که اخیرا و بعد از پشت سرگذاشتن محرومیتش به نیمکت مربیگری بازگشته بود و در اولین بازی خانگی تیمش روی نیمکت می نشست به تمجید از عملکرد شاگردانش پرداخت.
کنته در پایان بازی 4شنبه شب به خبرنگاران گفت:« من از اینکه تیمم به دور بعد رسید خوشحالم. چون ما می خواهیم در تمامی جبهه ها برای رسیدن به جام بجنگیم. ما در بازی مقابل کالیاری عملکرد خوبی داشتیم و البته آنها هم در داخل زمین خیلی خوب بودند. الان باید منتظر باشیم و ببینیم که حریف تیم ما در مرحله بعد میلان خواهد بود یا رجینا.»
سرمربی بینکونری ادامه داد:« بازیکنانی که 4شنبه شب برای تیم بازی کردند، همان واکنشی که از آنها انتظار داشتم را به نمایش گذاشتند.من برای امانوئله جیاچرینی ناراحت شدم که به دلیل بیماری شانس حضور در بازی را از دست داد؛ پس من هم مجبور شدم که آرتورو ویدال را که از ناحیه زانو مصدوم بود به زمین بفرستم. من برای نیکلاس ندتنر هم ناراحت شدم؛ دوست داشتم تا او بشی از اینها بازی کند.»
کنته در جریان این بازی مورد استقبال گرم هواداران یوونتوس قرار گرفت و در این باره به این نکته اشاره کرد که به شدت تحت تاثیر قرار گرفته است:« واقعا تکان دهنده است. همیشه خیلی خوب است که این گونه مورد تحسین قرار بگیری.»
بن بست در مذاکرات يوونتوس و دروگبا
دروگبا مايل است تا قراردادي دو ساله با يوونتوسي ها امضا کند اما بانوي پير تنها به دنبال به خدمت گرفتن اين ستاره ساحل عاجي براي 6 ماه است.
به گزارش بخش ايتاليايي سايت گل، يوونتوسي ها ديگر اميد چنداني ندارند که بتوانند ديديه دروگبا، ستاره ساحل عاجي شانگهاي شنهوا را در بازار نقل و انتقالات زمستاني به خدمت بگيرند.
بيانکونريها سخت به دنبال به خدمت گرفتن يک مهاجم گلزن براي تقويت خط حمله شان هستند و دروگبا در کنار لواندوفسکي و فرناندو يورنته، گزينه هاي اصلي آنها در ژانويه هستند.
با توجه به اينکه به نظر مي رسد دورتموند و بيلبائو تمايلي براي فروش لواندوفسکي و يورنته در زمستان ندارند، دروگبا به گزينه اصلي يوونتوسي ها تبديل شده است..
البته دروگبا مايل است تا قراردادي دو ساله با يوونتوسي ها امضا کند اما بانوي پير تنها به دنبال به خدمت گرفتن اين ستاره ساحل عاجي براي 6 ماه است که در صورت توافق طرفين مي تواند براي يک فصل ديگر تمديد شود.
به همين دليل، در حال حاضر اين انتقال به بن بست رسيده؛ مگر اينکه يکي از دو طرف شرايطش را تغيير بدهد.
دروگبا در حال حاضر خود را براي حضور در رقابت هاي جام ملت هاي آفريقاي 2013 آماده مي کند؛ جايي که ساحل عاج بايد در مرحله گروهي با تيم هاي تونس، الجزاير و توگو روبرو شود.
منبع : سایت گل و ورزش 3
مسئولین یوونتوس ادعا می کنند که این باشگاه یک گام به جذب دیدیه دروگبا مهاجم ساحل عاجی شانگهای شنهوا در ماه ژانویه نزدیک شده اند.
دیدیه دروگیا که در حال حاضر با هم تیمی های سابق خود در تیم چلسی تمرین می کند، این فصل فوتبالی اش به همراه شانگهای شنهوا در لیگ چین خاتمه یافته است.به گزارش طرفداری و به نقل از Tuttosport، مسئولین یوونتوس معتقدند یک گام به جذب مهاجم ارزشمند ساحل عاج نزدیک شده اند.دروگبا درخواست قراردادی 2 ساله و نیمه از مسئولان یوونتوس کرده است و مسئولان یوونتوس به دنبال امضای قرارداد قرضی شش ماهه با دروگبا بوده اند ولی سرانجام دو طرف با امضای قراردادی 18 ماهه به توافق رسیده اند.اما در مورد دستمزد سالیانه دروگبا هنوز توافق صورت نگرفته است جایی که مسئولین یوونتوس پیشنهاد 4 میلیون یورویی در هر فصل به دروگبا پیشنهاد داده اند که 60 درصد کمتر از دستمزد فعلی او از باشگاه چینی است.همچنین گزارش ها حاکی از این است مسئولین یوونتوس در صورت رسیدن به فینال لیگ قهرمانان اروپا، یک جایزه بزرگ برای دروگبا در نظر گرفته اند.
یووه مثل بارسا بازی می کند؟ " ما روش خودمان را داریم، روش یوونتوس "
26 آذر 1391
یوونتوس تیم بزرگی ست و این بزرگی را پس از چند سال تیرگی و بازگشت به شکل خاص و ویژه خودش نشان داد. حالا نام یووه هر رقیبی را به هراس وا می دارد. کلودیو مارکیزیو پس از برتری ارزشمند تیمش برابر اتالانتا تاکید کرد که بانوی پیر به روش و سیستم خود بازی می کند و راه خودش را طی می کند.
" خیلی خوب و با روش بسیار خوبی قدم به میدان گذاشتیم، خیلی خوب بازی کردیم و خیلی خوب شروع کردیم و توانستیم در همان نیمه نخست نتیجه را به نام خود ثبت کنیم. "
وی در پاسخ به این سوال که ایا یوونتوس به روش بارسا بازی می کند گفت " یووه به روش و سیستم خود بازی می کند، ما احترام به بارسا می گذاریم اما باید تاکید کنم که با روش خودمان را داریم. روش یوونتوس. ما می خواهیم این راه را ادامه دهیم. حالا به بازی برابر کالیاری فکر می کنیم و البته سه امتیاز ان و بعد بازی های بعدی و بعدی .."
پیش از آغاز جدال دو تیم یوونتوس و آتلانتا در چهارچوب مسابقات سریآ ایتالیا ، جوزپه ماروتا مدیرورزشی و مسئول نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس در مصاحبه ای با اسکای اسپرت ، در خصوص برخی مسائل حاشیه ای این روزهای یوونتوس صحبت کرد . در ادامه این گزارش را به نقل از یوونتوس اف سی دات آی آر بخوانید .
- پیش از صحبت در خصوص مسابقه ، مصدومیت بنتنر در طول هفته ، برنامه های شما برای فصل نقل و انتقالات را تغییر داد ؟ باید به دنبال جانشینی برای او باشید ؟
” نه در واقع ، ما باید به کیفیت این گروه و تیم احترام گذاشته و سپس به فکر تقویت تیم باشیم . این طبیعی است که هر باشگاهی به دنبال کسب بهره و استفاده از خدمه خود است ، اما این دلیلی بر این نخواهد بود که ما با از دست دادن یک بازیکن به دنبال جانشینی برای او باشیم ، ما در این پست بازیکنان خوبی داریم و مشکلی از این بابت نداریم . ”
- شکست شب گذشته اینتر و در صورت پیروزی یووه در دیدار امروز فاصله به ۷ امتیاز خواهد رسید ..
” ما باید ابتدا به بازی های خود نگاه کنیم ، نتیجه جدال دیشب برای ما قابل تامل است ، اما وقتی که به حریف امروز خود نگاه میکنیم در میابیم که تیم ضعیف و دست و پا بسته ای نیست ، آن ها نیز موفق به شکست دادن اینتر در فصل جاری شده اند و این نشان از کیفیت خوب این تیم است . ”
-آیا امروز با پلوسو صحبت کرده اید ؟ شکی نیست که به بازی او بسیار علاقه مند هستید ؟
” از یک نظر چرا که نه ، اما من سعی میکنم نام کسی را اعلام نکنم ، اما حقیقت این است که پلوسو بسیار بازیکن خوبی است ، اما ما هیچ وقت با باشگاه آتلانتا در این خصوص صحبت نکرده ایم . ”
============================================
یعنی این ماروتا منو دق میده تا یه بازیکن درست حسابی بخره !!!!!!! :n14:
به گزارش طرفداری و به نقل از سایت انگلیسی گل، این هافبک باتجربه در دیدار روز گذشته تیمش مقابل آتالانتا نمایش درخشانی ارائه داد و یک گل نیز از روی یک ضربه آزاد به ثمر رساند به همین دلیل، سرمربی بیانکونری در مورد اینکه چه کسی باید به عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۱۲ انتخاب شود، تردیدی ندارد.او در گفتگو با خبرنگاران گفت: ”حتی اگر مسی هزار گل هم بزند، من توپ طلا را به پیرلو می دهم. آن وقتی می توانم از اینکه مربی یک برنده توپ طلا هستم، لذت ببرم. شاید در آینده این اتفاق رخ دهد.”پیرلو یکی از گزینه های اولیه فیفا برای توپ طلای سال ۲۰۱۲ بود اما در نهایت مسی، رونالدو و اینیستا به عنوان نامزدهای نهایی معرفی شدند.یوونتوسی ها با پیروزی ۳-۰ شب گذشته، اختلاف در صدر جدول را به ۷ امتیاز افزایش دادند.
برد 3-0 یوونتوس در برابر آتالانتا به ادامه شکست ناپذیری جیان لوئیجی بوفون در ورزشگاه یوونتوس آرهنا ادامه داد و باعث شد رکود بسته نگه داشتن دروازه یووه در خانه به 6 بازی برسد.
به گزارش فوتبال-ایتالیا، دروازهبان ملی پوش بیانکونری بعد از شکست 3-1 یووه در برابر اینتر در ورزشگاه یوونتوس آرهنا، هنوز گلی دریافت نکرده است. در واقع گل دقیقه 89 رودریگو پالاسیو آخرین گلی بود که بوفون در تورین دریافت کرده است.یووه در طی این مدت، در سری آ میزبان لاتزیو (0-0)، تورینو (3-0) و آتالانتا (3-0) بوده است، آنها در جام باشگاهای اروپا نیز پذیرای نورشلند دانمارک (4-0) و چلسی انگلیس (3-0) بودهاند و در کوپا ایتالیا نیز در ورزشگاه یوونتوس آرهنا به مصاف کالیاری (1-0) رفته اند.جالب اینکه، اگر بخواهیم بازی های خارج از خانه را نیز وارد این آمار کنیم، دروازه بوفون در 8 دیدار گذشته یوونتوس تنها در بازی مقابل میلان و آن هم از روی نقطه پنالتی توسط روبینیو باز شده است!
============================
یعنی عاشششششششششق عمو جی جی ام :n02: رنگ لباس هایی که میپوشه منو کشته ..... با این رنگ خیلی قشنگ میشه
فاصله با یوونتوس بیشتر شد ! کسر دو امتیاز از ناپولی
28 آذر 1391
امروز رسانه های ایتالیا در گزارشی ویژه به حکم های جدید دادگاه پرداختند و از آن جایی که جیانلو برای تلاش به تبانی اعتراف کرده بود، و گفته بود به کاناوارا و گراوا هم پیشنهاد داده است، امروز جیانلو 3 سال و نیم محروم شد.
باشگاه ناپولی به دلیل مسئولیت که در این قبال داشته و انجام نداده است با کسر 2 امتیاز و 70 هزار یورو جریمه شد، و کاناوا و گراوا هم به دلیل گزارش نکردن 6 ماه از فوتبال محروم شدند.
با توجه به کسر دو امتیاز از تیم ناپولی، این تیم که 33 امتیاز داشت اکنون 31 امتیازی شد و به مکان پنجم جدول رده بندی سری آ سقوط کرد.
Juventus. ir
^ به نظرم اون یاروهه کلی از بازگشت کنته ناراحت شده اختلاف هم دوباره زیاد شد برای تسکین درد دیده ناپولی هم اون بالاست از طریق عواملش دستبکار شده! تیمی که نشون داده غیرت ایتالیایی نداره ازش بیشتر انتظار نمیره!