computer graphicنقل قول:
:31:
مثلا به اون تریلرای assassins که مثل فیلمه (اول بازی نشون میده) میگن cg
Printable View
computer graphicنقل قول:
:31:
مثلا به اون تریلرای assassins که مثل فیلمه (اول بازی نشون میده) میگن cg
اگه اشتباه نکنم CG مخفف Computer Generated هست نه Graphic .
کل انیمیشنهای بازیها که با انجین بازی ساخته نشدن ( همون کات سنسها) CG هستند.
دوستان به اشتباه فکر نکنند که چون این تریلر CG نبوده پس گرافیکی که ما در نهایت تو بازی شاهد اون هستیم، همینه!
CG یا CGI مخفف Computer Generated Images است، در واقع این نوع تریلرها توسط انجین ساخته نشدن و با برنامه های دیگه ای مثل Maya یا 3D max تهیه میشن،
یوبی هم وقتی گفته این تریلر Real-Time و Engine Made هست به این معنا نیست که گرافیک بازی یا در واقع Actual Ingame همینه! بلکه این معنی رو میتونه به ما برسونه که قدرت این انجین در این حده(در حدی که خیلیا فکر میکردن این تریلر CG هست! مثل خودم، البته یه CG نه چندان با کیفیت).
در کل با اینکه تریلر نسبت به تریلرهای قبل ضعیف تر و کوتاه تر بود ولی خوب بود...
طبق اطلاعات درج شده در سایت Xbox.Com بازی دارای بخش Co-op ا4 نفره است که برای اولین بار برای این سری در نظر گرفته شده.
یوبیسافت هنوز این موضوع رو تایید نکرده، این در حالی هست که این شرکت وجود بخش مولتی پلیر که از Spin-off ـه Brotherhood به این سری اضافه شد رو رسماً تایید کرده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام این شایعاتی که تو این چند ساله بوده پس واقعا شایعه بوده و سرکاری.
این که کاراکتر اسانیز کرید 3 زن هستش و بازی تو مصره و ...
آرهنقل قول:
ولی خوب من که خیلی خوشحال شدم(شرمنده ولی از حقوق زنان برتری مردان و از این حرفها که من هیچوقت طرفشون نرفتم و بحث رو سیاسی نکنم و.....)دو سه ماه بود رو اعصابم رفته بود که شخصیت بعدی یه زنه(اصلا نمی تونم که یه زن رو در مقابل اتزیو تصور کنم)ولی باز هم نمی تونم اتزیو رو فراموش کنم
ولی حتی اگه زن هم بود بهترین نسخش می شد که می شه
دوستان ممنون قلبم داره میفته:31::31::31::31:
خدا کنه هرچه زودتر بیاد
راستی کسی میدونه تو بازی های شرکت یوبی سافت چطور میشه از یو پلی استفاده کرد
اگه میدونید راهنمایی کنید لطفا
کاش اساسین بعدی را از تاریخ ایران بسازن زمان کوروش بزرگ چی میشه پسر!
اینکه از ایران بسازن میشه ولی در زمان کوروش نهنقل قول:
توی اساسینز کرید 2 اونجا که مجسمه های اساسین های بزرگ هست یکیشون ایرانیه (دقیق یادم نمیاد کدوم)
ولی از یوبی سافت بعید نیست چون شاهزادشون ایرانیه
دوست عزیز لطفا پست اول رو آپدیت کن (تریلر/عکس/.........)
دوستان آخر hidden balde چش شد؟
تایید شد یا نه؟
بعضیا میگن حذف شده ...
خدا کنه حذفش نکرده باشن
If you have the Xbox dail news liked on facebook they released an article from a gaming website that has a lot of information about the upcoming title and its been said by the Developers in a interview that they will have the hidden blades but a whole new combat system. heres the link to the website article
این متن رو از یاهو انسر پیدا کردم تو متن بالا نوشته که اطلاعاتی زیادی از بازی تو یه وبسایت قرار داده شده و سازندگان بازی اعلام کردند که از hidden blade استفاده خواهند کرد ولی با یه سیستم جدید مبارزاتی و لینک بالا میتونید این وبسایت رو ببینید...
+
تحلیل من از این موضوع اینه که hidden blade قراره جور دیگه ای تو بازی استفاده بشه من فکر میکنم این چیزی که تو عکس قبلی دست کاراکتره جای hidden blade رو گرفته و هایدن بلید جای دیگه ای مورد استفاده قرار گرفته..
نقل قول:نه بابا.. اصلا این کار رو نکنن....نقل قول:
نکنه میخواین این رو هم ممنون کنن؟!(:31:)
مثل این که همینطوره بیشتر رفتن تو مد سرخ پوستی با تبر و تیر کمون حال میکنن:31:نقل قول:
ولی هیدن بلید هم حال خودشو داشت مخصوصا دوتایی:20:
حیف شد من واقعا با تیرکمان زنبوری حال کردمنقل قول:
هیدن بلید که جای خودشو داره حالا این تبره بد نیست ولی همون هیدن بلید بهتر بود
ها راستی فک می کنین تو دنیای مدرن بازی باشه؟
دزموند ایندفه کاراش بیشتر باید تو دنیای حال باشه تا زمان قدیم
یا اینکه اصلا به خاطر این که این اساسین بعدی تو آمریکاست دزموند هم به احتمال خیلی زیاد توآمریکا کار داره
اساسین بدون هیدن بلید؟؟ حماقته اگه بخوان هیدن بلید و حذفش کنن. حتی میتونن تا زمان حال هم هیدن بلید و جز سلاح های اساسین ها باقی بذارن
هیدن بلید هس...
اگه میخواید از همه چیه بازی سردربیارید اینو دان کنید : (یه چیزایی از بازی نوشته ،آدم خشکش میزنه! اگه اینایی که گفته شده حقیقت داشته باشه یکی از بهترینای 2012 همین AC3 هسش )
Assassins Creed III – GameInformer
Comic
مگه غير از پيشنمايش گيم اينفورمره كه هومان صفحه اول گذاشته؟نقل قول:
اقا یکی شفاف سازی کنه این چیه ؟ همین مجله رو می گم
اها دانلود بکنیم ببینم چی توشه :31:
راستی هیدن بلد هم هست نگران نباشید:31:
نقل قول:
مگه غير از پيشنمايش گيم اينفورمره كه هومان صفحه اول گذاشته؟
مجله گیم اینفرمر 9 صفحس...خب.....!نقل قول:
اقا یکی شفاف سازی کنه این چیه ؟ همین مجله رو می گم
اها دانلود بکنیم ببینم چی توشه
راستی هیدن بلد هم هست نگران نباشید
حتما دانلود کنید!
Charles Lee
George Washington
Connor
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دستتون درد نکنه امضام بزرگ بود درستش کردم حالا چرا پستامو پاک کردید؟:41::9::42::37::13:
داداش تاپیک رو اشتباه اومدی.:دینقل قول:
پستهای قبلیت رو تویه این تاپیک دادی:
عکس امضات هم هنوز خیلی بزرگه ... حداقل باید نصف بشه یا حتی یک سوم الانش.
----
مصاحبه جدید گیم انفورمر با 3 تا از سازندگان. 15 دقیقه است ولی اطلاعتش جالب بود.
صدا پیشه های بازی هم مشخص شد...
Bill Rogers - Connor/Ratohnhaké:ton
Nolan North - Desmond Miles
Danny Wallace - Shaun Hastings
Eliza Schneider - Rebecca Crane
John de Lancie - William Miles
Phil Proctor - Dr. Warren Vidic
TBA - George Washington
TBA - Benjamin Franklin
دو تا شخصیت جدید مثل George Washington مشخص نشده که چه کسی صدا پیشه اون ها هست.برای بقیه کارکتر های سری قبل هم همون صدا پیشه ها هستن.
خوبه حداقل بدن این کانر از اطیر و ازیو , ورزشکاری تره...هیکل قشنگی داره:دی
Benjamin Franklin
George Washington
Charles Lee
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بچه ها این عکسا همشون نقاشین!:41:
گیم خودش هنوز تست نشده؟
من میخوام اینو بازی کنم؟ کسی پکیجی سراغ داره که تمام نسخه های قبلیش توش باشه؟
توی این انجمن دنبالشون بگرد.نقل قول:
یا اینجا درخواست بده تا رسیدگی بشه:
بخاطر اینکه صفحه ی اساسین در فیس به 3 میلیون فن رسیده، یوبی یه ویدئو برای تشکر از فن ها ساخته.
30 ثانیه آخر ویدئو هم عکس افرادیه که لباس اساسینها رو پوشیدن ، خالکوبی کردن و ... .موزیکش هم مثل همیشه فوق العاده بود.
حتما ببینید.من که خیلی حال کردم باهاش.:دی
از 15 مارس هم به مدت 1 هفته خریدهای از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با کوپن “3MILLIONASSASSINS” با 10% تخفیف همراه میشن. البته هیچ جوره به درد ما نمیخوره!
احتمالا کانر میرفته باچگاه بدنسازینقل قول:
کاش هیدن بلید های الطیر یا اتزیو رو طراحی میکردن!:40:نقل قول:
بچه ها اینجور که من دیدم اصلآ از هیدن بلید استفاده نکرد نه؟!!
یعنی تبر جاشو گرفته؟
خداییش تبر خوشگلیه واقعآ! :))
هیدن بلید وجود داره ...تایید هم شده!
هیدن بلید که هست ولی ظاهرا نقش این تبر کلیدی تره
تو تریلر که باحال بود
دوستان به امید اسسینی بهتر و جذابتر!:40:
نگفتن کی میخوان تستش کنن؟:5:
یک سوال که ذهن من رو درگیر کرده اینه که داستان بازی و تخیلاتی که توبازی به کار رفته خیلی خلاقانه بوده و حتی گاهی فکر میکنم اگر اینها واقعی باشن یا بوده باشن چی میشده ؟؟!!
شاید هیدن بلید رو بخوان بزارن تو کفش
آخه چندتا فیلم دیدم که کفششون چاقو در میاد :31:
شاید هم واقعی باشن!نقل قول: