بازی برای Xbox 360 لیک شد.........(Region Free)
Printable View
بازی برای Xbox 360 لیک شد.........(Region Free)
امتیاز های بازی :
G4tv 10/10
Guardian 10/10
Atomic Gamer 10/10
Gamers Hub 10/10
EGM 9.5/10
GamerXtreme 9.5/10
Playstation Universe 9.5/10
NowGamer 9.4/10
GameTrailers 9.2/10
Aus Gamers 9.2/10
GamesBeat 9.2/10
Xbox360 Achievements 9.1/10
EDGE 9/10
Strategy Informer 9/10
Game Spy 9/10
The 6th Axis 9/10
Play UK 9/10
Video Gamer 9/10
Game Revolution 9/10
Gaming Bolt 9/10
Official Xbox Magazine 9/10
Official Xbox Magazine UK 9/10
Playstation Lifestyle 9/10
3DJuegos 9/10
Playstation Official Magazine 9/10
Eurogamer 9/10
Joystiq 9/10
Gamereactor UK 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
GameSpot 8.5/10
Destructoid 8.5/10
1UP 8/10
Games Radar 8/10
GiantBomb 8/10
Polygon 7.5/10
---------------------
منم بازی رو حدود 2-3 ساعت بازی کردم،بازی واقعا فوق العادست.محیط های جدید و آب و هوای مختلف که به بازی اضافه شدن واقعا به پیشرفت بازی کمک کردن،گیم پلی بازی واثعا روون و خوب هستش،ماموریت های فرعی هم تا اینجایی که بازی کردم جالب و سرگرم کننده هستن،در مورد داستان هم فعلا نمشه نظر داد!
یکی از نکات برجسته بازی صداگزاری و موسیقی های اون هست،صداگزاری ها توی بازی واقعا عالی کار شدن.....گرافیک بازی هم به نظر من مشکل خاصی نداره و اینک هسبک گرافیکی بازی سل شید هست ایراد حساب نمیشه ولی ممکنه بعضی از دوستان از این سبک گرافیک خوششون نیاد...
به طرفدارهای شماره قبلی بازی و کلا به همه طرفدارهای بازی های Action-Rpg پیشنهاد میکنم بازی رو 100% تهیه کنن،مطئنم بازی نا امیدتون نمیکنه.
+
من بازی رو باکلاس کوماندو شروع کردم،برای دفعه های بعدی که بازی رو دوباره شروع کردم Zer0 و Maya تو اولویت قرار دارن!
-------------------------
ویرایش:
NowGamer 9.4/10
Edge 9/10
Gamereactor UK 9/10
Gamereactor Sweden 9/10
اصلا انتظار نداشتم Edge بالای 8 بده!
دوستان این هم مث ِ نسخه ی اولش خر تو خر هست محیطش و بیشتر عین ِ مالتی ها میمونه ؟
راستش دقیقا منظورتون از خر تو خر رو متوجه نشدم!نقل قول:
دوستان این هم مث ِ نسخه ی اولش خر تو خر هست محیطش و بیشتر عین ِ مالتی ها میمونه ؟
اگه منظورتون مبارزات شلوغ با دشمن های زیاده که بله بازی هنوز هم همونطوره(مخصوصا توی باس فایت ها).اگه منظورتون بزرگ بودن محیط بازی و کوئست های زیاد هست،بازم بازی مثل قبل هست و نیای بازی بزرگتر و کوئست ها بیشتر وجذاب تر شدن.....
در مورد شبیه بودن بازی به بازی های Multi-player هم بله،هموطنوره و در کل co-op بازی کردنش واقعا لذت بخشه،خیلی از منتقد ها هم اشاره کردن که بازی یکی از بهترین بازی های co-op هستش....
split screen میشه بازیش کرد؟
پس حق دارم یه جورایی شبیه ِ fallout حس میکنمش ؟ درسته ؟ Single پلیر هیچ کدوم رو درست حسابی نتونستم بازی کنم :|نقل قول:
درسته،بازی به فال آوت هم شباهت هایی داره ولی جو و محیط های فال آوت خیلی نسبت به این تاریک تر هستن + فال آوت نسبت به این بازی آزادتر بود ولی اکشن بوردرلندز خیلی سریع تر و بیشتره ولی سبک کلیشون یکیه......نقل قول:
پس حق دارم یه جورایی شبیه ِ fallout حس میکنمش ؟ درسته ؟ Single پلیر هیچ کدوم رو درست حسابی نتونستم بازی کنم :|
به ظنر من با اینکه لذت بازی کردن co-op این بازی خیلی زیاده ولی اگه تکنفره هم بازی کنید از ارزش بازی چیزی کم نمیشه و میتونید از بازی لذت ببرید....
+
بله میشه،من split-screen 2 نفره بازی کردم،اگه اشتباه نکنم split-screen 4 نفره هم داره...نقل قول:
split screen میشه بازیش کرد؟
گیم پلی روون گرافیک شیدد جذاب ! ولی موسیقی تا الان درحد متوسط میتونم بگم بوده ...! تنوع اسلحه ها واقعا عالیه ولی بازم صداگزاری اسلحه ها خیلی نمیچسبه یعنی زیاد روشون کار نکردند ! نمیدونم کلن با صدای بازی مشکل دارم !دی!
با Assassin شروع کردم ..
+
این درجه سختی رو تو هر Mission خودش میده ؟ آخه اول بازی صحبتی از درجه سختی نشد ...یه مرحله هم رفتم زده بود Normal !
اون درجه سختی که توی هر مرحله مینویسه بستگی به لولتون داره.اگه لول شما مثلا 10 باشه و لول مرحله هم 10،مینویسه که اون مرحله Normal هست.اگر لول مرحله بالاتر از لول شما باشه میزنه Tough و اگه پایین تر باشه یادم نیست چی مینوشت!:31:نقل قول:
این درجه سختی رو تو هر Mission خودش میده ؟ آخه اول بازی صحبتی از درجه سختی نشد ...یه مرحله هم رفتم زده بود Normal !
ولی توی منوی بازی که مشحصات افرادی که توی بازی هستن رو مینویسه،من رفتم روی کاراکترم زده بود Normal!نمیدونم میشه تغییرش داد یا نه...
بازی واقعا حرفه ای کار شده بخصوص نسبت به قبل... داستان و دیالوگ ها رو بیشتر سایت ها ازش تعریف کردن واقعا عالی!
بقیه نمرات
IncGamers - 10 out of 10
Gameplanet - 9.5 out of 10
Gamer Limit - 9.5 out of 10
PSX Extreme - 9.4 out of 10
Worthplaying - 9.2 out of 10
PC Gamer - 90 out of 100
Digital Spy - 5 out of 5
Cheat Code Central - 4.8 out of 5
The Escapist - 4.5 out of 5
ZTGameDomain - 8.8 out of 10
gamesTM - 8 out of 10
میانگین نمرات بازی
نسخه PS3 از 11 نقد با میانگین 92.05%
نسخه PC از 7 نقد با میانگین 90.71%
نسخه Xbox360 از 28 نقد با میانگین 90.27%
دوستان پي سي باز توجه كنيد اين بازي روي كو آپ تمركز داره و از اونجايي كه خيلي راحت با همين نسخه هاي كركي هم ميشه كوآپ بازي كرد پيشنهاد ميكنم اصلا تك نفري بازي نكنيد. جمع بشيد با هم بازي كنيد حالشو ببريد!
از بعضي از كاربراي فعال انجمن بازي هم دعوت ميشه اعلام آمادگي كنن با هم بازي كنيم :دي
این Bad Ass Rating چیه ؟ خوب متوجه نشدم این قسمتشو ....
تقریبا میشه گفت یه جور امتیازه که با انجام دادن یه سری کارها بدست میاد.مثلا اگه با Assault rifle ها 50 تا critical hit بزنید یه مقدار امتیاز Bad Ass بهتون میده(یا اینکه 10 نفر رو با اسنایپر بکشید به شرطی که از دوربین استفاده نکنید).نقل قول:
این Bad Ass Rating چیه ؟ خوب متوجه نشدم این قسمتشو ....
این امتیاز های BadAss به یه مقدار که رسید یه Bad Ass Token میده بهتون که با استفاده از این Tokenـه یه سری انتخاب میزاره جلوتون(4-5 تا)که میتونید یکیشون رو انتخاب کنید و هرکدوم یه مقدار از مهارت هاتون رو افزایش میدن.مثلا Gun Damage,Melee Damage,Shield recharge Delay و ......
اقا من واقعا دیگه نمیدونم چی کار کنم
رفتم بازیرو خریدم کامل نصبش کردم کرکشم کپی کردم دارکت ایکس هم اپدیته ولی وقتی میخوام وارد بازی بشم این ارور رو میده
Couldn't locate '..\..\Gearbox\Config\GearboxEngine.ini' which is required to run 'Willow'
تورو خدا هر کی میتونه کمک کنه
واقعا اعصابم ریخته به هم:41::42:
دوستان شما با اسکیلها مشکلی ندارین؟
من لول 4 هستم ولی تا حالا بهم اسکیل پوینت نداده
باگه یا چیز دیگه؟
نه از باگ نیستش از لول 5 به بعد اسکیل پوینت میدهنقل قول:
بازی وقعا فوق العاده اس خیلی باحاله به نظرم بیشتر اکشن شده نسبت به قبل . تنوع اسلحه ها خیلی زیاده ادم میمونه کدومو انتخاب کنه . تنوع محیط ها هم عالیه . 100 % پیشنهاد میشه:18:.
من بازی رو با کلاس Assassins شروع کردم.
راستی یه سوال یه قسمت هست که رنگ Skin رو عوض میکنیم یه گزینش نوشته Reset skill point اون ینی چی؟ اگه اونو بزنم دوباره پوینت هام برمیگرده؟
یکی لطفا جواب بدهنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز من نمیدونم مشکلتون دقیقا چیه
ولی مطمئن باشید هر کدوم از دوستان کاری از دستشون بر بیاد دریغ نمیکنند
حالا شما این کرک از skidrow با حجم حدودا 8 مگ رو امتحان بکن شاید درست شد:
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( ستاره ها حذف بشن)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
co-op آنلاین ؟ با نسخه کرک شده ؟ من بازی رو ندارم. اگه میشه بیشتر توضیح بدین .نقل قول:
دیروز اومدم بازی کنم دیدم خبری از سیوهام نیست و پاک شدن :|
سرچ کردم دیدم خیلی ها این مشکل رو داشتن
از سیوهاتون بک آپ بگیرین تا یه پچی چیزی واسه این مشکل بیاد
دوستان کسی آنلاین بازی نمی کنه ... ؟؟؟
من لول 9 ام کوئست Road to Sanctuary
نسخه 1 این بازی بدک نبود، ولی موقع بازی سر درد میگرفتم!
اینم مثل اون دور خودش میچرخه یا . . . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ارزش بازی کردن رو داره؟
سلام. . .نقل قول:
توی امضات نوشتی Waiting for Most Wanted?!!!!
مگه قراره جدیدش بیاد؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله استودیو criterion در حال ساخت نسخه 2012 این بازیه و آبان ماه منتشر می شه.نقل قول:
ببخشید جریان پریدن سیو بازی چیه کسی میدونه؟با این کرک 3DM مشکل حل میشه من تازه شروع کردم حوصله ندارم دوباره از اول بازی کنم؟با تشکر.
اقا از بازي راضي هستين؟
بازی خیلی خوبیه و خیلی حال میده مخصوصا به صورت co-opنقل قول:
من مشکل صدا دارم...
صدای دیالوگهای بازی نمیاد....لطفا راهنمایی کنید
مرسی :40:
نسخه اولش رو من بازی کردم تا تهش رفتم ولی اصلا خوشم نیومد.همون موقع هم میگفتن باید اینو چند نفره بازی کنی.
حالا این تک نفره اش چجوری هست؟کسی پایه هست من نسخه بلک باکس رو دانلود کنم از اول تا اخر با هم بریم.نمیدونم نتم میکشه یا نه 512 نامحدود دارم؟!
نقل قول:
در حالت Coop شما میتونی به همراه 3 نفر دیگه خط داستانی یا مراحل فرعی بازی رو بری و هر وقت خواستی هم میتونی ادامه بازیت رو تک نفره بری
اگه World of warcraft رو بازی کرده باشی ، تقریبا میشه گفت حالت Coop ـش مثل اونه ( از نظر اینکه هر کسی میتونه بیاد داخل بازیت بهت کمک کنه مثلا یک مرحله سخت رو رد کنید و بعد بره )
وقتی Coop بازی کنید دشمنان شما سخت تر میشن ( حتی در لول های پایین ) ولی Loot ها و آیتم های بهتری گیرتون میاد
با اینترنت 512 هم راحت میتونی بازی کنی ( البته به Host ـی که وصل میشی بستگی داره ) ؛ اگه به Host یک ایرانی وصل بشی هیچ لگی نداری
دوستان این سیو بازی بدجوری رفته رو مخم.هر چقدر میری جلو وقتی از بازی میای بیرون و دوباره میری تو بازی از اون مرتیکه کابوییه دست فلزی بدبخت شروع میشه
یکی دیگه هم افت فریم بدجوری دارم موقع درگیری
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی از بازی برید بیرون از نزدیک ترین کیوسک Fast Travel ظاهر میشه که فکر میکنم به خاطر سبک Coop بازیه چون وقتی بازی رو start میکنی بقیه هم میتونند بهت ملحق بشن و باید از یک نقطه خاص بازی شروع بشهنقل قول:
پیشنهاد میکنم اگه وسط یک ماموریت هستید بازی رو ترک نکنید چون بر میگرده عقب یا اگه میدونید وقت کافی برای تموم کردن یک مرحله رو ندارید ، نرید
مرسی
خب با افت فریم چیکار کنم؟دارم با 17 فریم بازی میکنم.خیلی رو مخه
هان؟؟؟
شما split-screen بازی میکنی؟نقل قول:
مرسی
خب با افت فریم چیکار کنم؟دارم با 17 فریم بازی میکنم.خیلی رو مخه
هان؟؟؟
من تنها بازی میکردم مشکلی نداشتم،ولی یکی از دوستام که لایو میاد میگفت که وقتی split-screen بازی میکنه افت فریم داره بازیش...
(شما؟) :دی منو یادت رفته علی؟ :دینقل قول:
من رو pc بازیش میکنم.split هم نمیزنم.ولی افت فریم ناجوری دارم
نقل قول:
آپدیت 1 و 2 رو نصب کن شاید بهتر بشه
من آپدیت 2 رو که نصب کردم وقتی کسی رو میکشم خونش میپاشه و گوشتاش میریزه رو زمین مال شما هم همینطوره یا تو آپدیت اضافه شده ، دقت نکرده بودم
من نسخه بلک باکسو دارم.خود بلک باکس همه چیزیو آماده داره.نیازی به آپدیت و کرک نیست
به عبارتی هلو برو تو گلو :دی
یه کم با تنظیمات بازی ور رفتم تونستم 30 فریمی از بازی بگیرم.
فریم شماها چقدره تو بازی؟
دوستای که ati دارن و افت فرم میگیرن برا فیزیک هست تنظیم فیزیک اکس رو حالت low بزارین