کاملا درسته پایه الومینیومی فقط واسه همین مدلهاست. شاید فروشنده اشتباه بهشون گفته.:41:نقل قول:
Printable View
کاملا درسته پایه الومینیومی فقط واسه همین مدلهاست. شاید فروشنده اشتباه بهشون گفته.:41:نقل قول:
تنظیمات تصویر برای Sony Bravia KDL-46NX720 :
Home menu>Settings>Picture & Display
--Picture Adjustments menu--
Setting Memory: [any]
Picture Mode: Custom
Backlight: 1
Picture: Max
Brightness: 50
Color: 50
Hue: 0
Color Temperature: Warm 2
Sharpness: 15
Noise Reduction: Off
MPEG Noise Reduction: Off
Dot noise reduction: Off
Motionflow: Off
CineMotion: Off
-Advanced Settings submenu-
Black Corrector: Off
Adv. Contrast Enhancer: Off
Gamma: 0
LED Dynamic Control: Standard
Auto Light Limiter: Off
Clear White: Off
Live Color: Off
White Balance: [see below]
Detail Enhancer: Off
Edge Enhancer: Off
Skin Naturalizer: Off [grayed out]
i/p Conversion Preference: Quality [grayed out]
-White Balance submenu-
R-Gain: -2
G-Gain: -1
B-Gain: -3
R-Bias: 0
G-Bias: 0
B-Bias: 0
--Screen menu--
Setting Memory: [any]
Wide Mode: Full
Auto Wide: Off
4:3 Default: Off [grayed out]
Auto Display Area: Off
Display Area: Full Pixel
Screen Position: [grayed out]
Vertical Size: 0 [grayed out]
--Pro Picture Setup menu--
[all settings default/Auto]
--Home Menu>Settings>Preferences--
--Scene Select menu--
General
--Eco menu--
Power Saving: Off
Light Sensor: Off
دوست عزیز من از طریق adsl.... سرعتش هم 512 از شرکت اسیا تک گرفتم .....با شرکت تماس گرفتم گفت ما تجربه این تلویزیون ها را نداریم ولی تا این حد کمک کرد که مودم را در حالت pppoeقرار دادم بعد برای کانکت شدن نیازی به کلیک کردن ان نیست یعنی در کامپیوتر خودم اتوماتیک وصل میشه ...زمانی که سیم لن را به tv میزنم و مراحل تنظیم اتوماتیک را انتخاب میکنم local acsses وnetwork acsses جواب faildمی دهد ....وقتی حالت دستی را انتخاب میکنم وکد های ای پی ادرس .........به صورت دستی وارد میکنم ..هم تائید یه سیم را میدهد هم تائیدیه لوکال اکسس را ..فقط نت ورک اکسس را نمی شناسد از بچه پرسیدم نکنه مودم روتر نداره ؟؟؟؟ ولی گفتند این مدل روتر داره!!!!!! در ضمن من پلی استیشن 3 دارم و الان به صورت ان لاین با همین مودم وصل میشوم ومشکلی نداره وراحت بازی میکنم....من ببخش وقتت را می گیرمنقل قول:
شما از ------ استفاده نکنید. اگر کانکشن رو توی مودم معرفی کردی نباید مشکلی داشته باشی تنظیمات رو به صورت اتومات انجام بدی باید اوکی بگیری. حتما از ------ استفاده نکن. مودم رو روی حالت pppoe قرار بده.
دوست عزیز البته شما ها از من وارد ترین ....اگه اشتباه نکنم مدل پایه معرفی شده برای nx720 سایز 46 ....نقل قول:
SU--B461S می باشد که در مدل های HX 925,HX820 هم ازاین شماره پایه استفاده می شود .....
وبکم CMU---BR100 که در سه مدل مشترکند .
پایه NX710 به این خاطر نمی خوره !!! که ابعاد زیرین تلویزیون از مدل 720 پهن تر واگر 720 را داخل استند قرار بدهی لغ می زند و پیچ های نگهدارنده نسبت به 720 بلند تر است
اتفاقا بچه های اسیا تک هم همین را گفتن .....منم از ------ استفاده نکردمنقل قول:
دوستان ما سایز 46 این مدل رو داریم ولی گوشه سمت راستش بین اون طلق محافظ براق با خود دستگاه یه قسمتیش فاصله افتاده .یعنی از بقل که نگاه میکنی اون قسمت نور LED دیده میشه .هر چقدر هم با دست میبندمش دوباره بعد از چند دقیقه باز میشه ! میشه بگید چکار کنم ؟
شاید پیچش باز شده میتونی پیچهای اون قسمت رو باز و دوباره ببندی.نقل قول:
ببخشید فک کنم منظورم رو درست متوجه نکردم . ببینید قسمت جلو LED یه پنل داره حدود یه میلیمتر همون گوریلانقل قول:
گلس ! یه قسمتیش باز شده وقتی از بغل میبینی نور یخی معلوم میشه !
ازش عکس بگیر من متوجه نشدم کدوم قسمتش رو میگی. چرا زمان خرید دقت نکردید.نقل قول:
دوستان کسی از نمایندگیهای شهرتون وبکم گیر نیوردید.
دوستان سلام. Startup Tone با اینکه فعاله ولی روشن که میکنم صدا نمیده. کسی میدونه چرا؟ ممنون
دوستان nx 710 جدیدتر هست یا nx 720 -ممنون میشم بهم بگین
اقا من کاملا گیج شدم هر کاری میکنم نتونستم tv رو به لب تاب وصل کنم.وقتی روی گزینه wi-fi direct میرم روی لب تاب نام tv میاد وقتی میخوام بهش کانکت بشم ازم کد میخواد روی اپشن --- دستی---سایر روشها--- حالا باید جلوی حرف کلید wpa اون اعداد و حروفی که میاد به عنوان پسورد توی لب تاب وارد کنم؟ لطفا یکم شمرده و ساده تر بگید ممنون میشم.نقل قول:
دوستان آیا راهی برای پخش زیرنویس از طریق USB وجود نداره؟
میتونید از قسمت منو زیر نویس رو فعال کنید ولی در حالت کلی خود فیلم باید زیر نویس رو پخش کنه حالا چه usb چه بدون usb و به شکل دیسکی
با سلام برای اینکه بتونیم تصاویر 3d رو بر روی nx720ببینیم حتما باید بلوری تی وی باشه و کابل hdmiاستفاده کرد یا با کامپیوتر و پورت پی سی این تلویزیون میشه این تصاویر رو دید؟من یک فیلم 3dداشتم ولی هر کاری کردم از تو کام نتونستم 3d تصویر رو روی صفحه تلویزیونم ببینم ایا پلیر مخصوص لازم داره روی پی سی برای نشون دادن تصاویر 3d؟
lمرسی
بله باید حتما دستگاه پخش بلوری داشته باشی.
الزاماً نیازی به بلوری و بلوری پلیر برای دیدن فیلم سه بعدی روی تی وی نیست!نقل قول:
شما میتونی این فیلم های 3D که با فرمت MKV توی اینترنت هست رو دانلود کنی یا بخری.
پی سی رو با کابل HDMI (با کابل پی سی یا همون RGB نمیشه رزولوشن 1080p رو انتقال داد) به تی وی وصل کن.
فایل رو با پلیر (من از KM Player استفاده میکنم) اجرا کن و با انتخاب حالت مناسب پخش 3D با ریموت تی وی ، فیلم رو سه بعدی خواهی دید!
دوستان من یه ----- k9k9 xvid full گرفتم وقتی یو اس بی رو به ----- وصل میکنم و میخوام فیلم را به همراه زیر نویس تماشا کنم متاسفانه زیر نویس رو بصورت عجق وجق نشون میده میگویید چه کنم
---------- Post added at 02:03 AM ---------- Previous post was at 02:03 AM ----------
یادم رفت بگم که tv sony nx 720 دارم
چطوری میتونم پی سی رو با کابل hdmiبه تی وی وصل کنم؟
ایا باید کارت گرافیک با خروجی hdmiداشته باشم یا راه دیگری هم هست؟
متشکرم
سه تا ره دارینقل قول:
1-dlna لینک سوم امضا من
2- خروجی تصویر و صدابا اچ دی ام آی (شما رو ی خروجی کارت گرافیک هم باید حتما داشته باشی(پشت کیس روی کارت گرافیک)
3 خروجی تصویر vga با کابل صدای aux
شما USB رو به رسی ور وصل میکنی بنابراین رسی ور شما توانایی نمایش زیرنویس فارسی رو نداره و ارتباطی به تی وی نداره!نقل قول:
همونطور که hovo جان در بند 2 توضیحاتشون فرمودن، کارت گرافیک کامپیوتر شما باید خروجی HDMI داشته باشه!(اکثر کارت های جدید دارن!)نقل قول:
درود
دوستان برای امتحان تصویر nx720 من کارهای زیر رو انجام دادم اما نمیدونم چه مشکلی داره
با کابل HDMI تصویر رو انتقال دادم و با WD HD PLAYER یه مستند 3D رو پخش کردم.اورجینال نبود از همین دانلودی ها.بعد تنظیمات 3D LED رو روشن کردم.هم Side BY Sideرو امتحان کردم هم زیر-رو تصویر بهم میریزه یعنی Side by Side میشه اما عینک رو روشن میکنم و میزنم هیچ تغییری نمی بینم!!
حالا چکار باید کرد؟نظیمات تخصصی داره؟آخه توی قسمت 3D سه تا گزینه بیشتر نداره. یکی نوع 3D یکی عمق یکی هم مربوط به عینک میشد.تنظیم دیگه ای من ندیدم.حالا موندم با این چکار باید بکنم
ممنون میشم یه راهنمایی بکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
شما دی وی دی پلیر 11 رو امتحان کن
یه حالت 3 دی داره اون رو فعال کن
ورژن کابلت چنده؟
ورژن کابل که 1.3 هست.کامپیوتر بهش وصل نکردم.WD HD Player یه دستگاه هست برای پخش انواع فرمت ها
اما هر کاری کردم نتونستم با عینک 3d ببینم
WD HD Player این دستگاه قابلیت پخش 3d رو نداره شما باید یا بلوری داشته باشی یا کنسول بازی x boxنقل قول:
خیر Xbox فعلا قابلیت پخش 3D رو نداره . PS3 شاید منظورتونه !نقل قول:
مشکل از کابل هم هست
حتما 1.4 به بالا نیاز داره
از آت پوت کارت گرافیک هم میتونی استفاده کنی نرم افزار هم برای پلی دی وی دی پلیر11
من با همین گیرنده دیجیتال x-vision تصویر سه بعدی رو پخش میکنم اونم با HDMI 1.3 هیچ مشکلی هم نداره. HDMI 1.4 فقط واسه فیلم های سه بعدی بلوری اورجینال نیاز میشه! ولی واسه تصاویر سه بعدی دانلودی با حجم زیر 10gig همین 1.3 کفایت می کنه.
اینکه گفتین WD Media Player سه بعدی رو پخش نمی کنه خیلی عجیبه، آخه منم میخواستم این دستگاه رو بخرم . مطمئنی فیلمت مشکلی نداره؟ از طریق usb خود تلویزیون امتحان کردی؟
اگه فیلمت فرمتش mkv هست با نرم افزار PS3muxer تو کمتر از 1 دقیقه میتونی اونو به m2ts تبدیل کنی تا به راحتی از طریق خود تلویزیون قابل پخش باشه!
دوستان NX-720 فرمت mkv رو پخش نمیکنه ؟ آخه یه فیلم 3D گرفتم فرمتش mkv هست چه جوری باید پخشش کنم ؟
وقتي تلويزيون تصوير سه بعدي به عنوان مثال پهلو به پهلو رو تشخيص بده دو تصوير با هم ديگه ادغام ميكنهنقل قول:
بطوريكه اگه با چشمتون نگاه كنيد تصويري تك سايد مشاهده ميكنيد كه مقداري نويز دار و در هم ريخته است اما بعد از اين تغيير مي تونيد بوسيله عينكتون سه بعدي مشاهدش كنيد
بله منظورش همون ps3 هست.نقل قول:
نه دوست عزیز من نگفتم WD Player سه بعدی پخش نمیکنه دوستان گفتن.من یه مستند گرفتم با حجم 600 مگ که سه بعدی هست با فرمت MKV.وقتی با WD پخش کردم به نظر خودم که سه بعدی داشت نشون میداد(قرمز و آبی کنار هر جسم بود)اما سه بعدی LED رو روشن کردم تصویر یه جورایی بهم ریخت و وقتی عینک رو زدم هیچ تغییری ندیدم.حالا نمیدونم مشکل چی هست؟شاید از فیلم باشهنقل قول:
با تشکر
دوست عزيز اين فيلمي كه مي گيد سه بعدي قديمي (آناگليف ) بوده و سايد باي سايد نبوده كه تلويزيون بتونه اون رو پردازش كنه....نقل قول:
xbox هم قابلیت 3d داره بعضی ازبازی هایی که می دانم و دیدم : COD:BO و TopSpin 4 و حتی دمو سونیک جدیدنقل قول:
سلام بچه ها ,من هرچی تنظیمات تصویری tv رو شبیه اون اعدادی که در صفحات قبل نوشته شده تنظیم میکنم نمیتونم یه تصویر شفاف و خیلی با کیفیت در کانالها تماشا کنم لطفا اگه دوستی به تنظیمات یاد شده رسیده که خودش راضی باشه برام بگذاره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6605182#post6605182
با سلام
ایا تی وی nx720 گیرنده دیجیتال رو روی خودش داره؟(چون گزینه اون تو تلویزیون هست پس حتما داره)این سوال رو برای اطمینان پرسیدم برای فعال کردن و یا استفاده از اون باید چیکار کنم تنظیمات خاصی داره ایا کشور خاصی رو در منوی دستگاه باید انتخاب کنم تا فعال شه؟
ممنون میشم دوستانی که تست کردند جواب بدن
استرالیا و برای فعال سازی اون تایپک مجزایی وجود داره اونو پیدا کنید