سلام،
منم به نوبه خودم تبریک میگم.
زندگی بدون موسیقی اشتباه است. فردریش نیچه/:headphone
Printable View
سلام،
منم به نوبه خودم تبریک میگم.
زندگی بدون موسیقی اشتباه است. فردریش نیچه/:headphone
خیلی عالیه...بی صبرانه منتظر شروع مجدد فعالیت تاپیک تاپ 10 هستم....
Very Nice!
خوشحال شدم، اصلا یه وعضی :دی
دم همه بچه های گروه موقت، خصوصا کوروش گرم که این مدت همه جوره هوامون رو داشتن و نذاشتن بچه ها جدا بشن.
و خیلی خیلی هم خوشحالم که دوباره مهران جان فعالیت میکنه (یعنی باید بکنه!!!!!) و ما میبینیمش و خوشحالیم.
به امید روزهای بهتر و اون روز خوبی که میاد:46:
===============
بعد نوشت:
راستی یه مشکلی فکر کنم هست
باید از نو توی تاپیکهایی که مشترک بودیم مشترک بشیم؟
وااااااای....من که دیگه نمیدونم چی بگم.... خیلی خیلی خوشحالم و تبریک میگم به همه این بازگشتو. همچنین از تمام کسانی که در این مدت تلاش میکردن برای بازگشت انجمن موسیقی تشکر ویژه دارم.
نه، نیازی نیست، اشتراکها همه به حالت اول برگشتن ... انجمن مخفی بوده، پاک نشده که : دینقل قول:
تبریک میگم.
یوهووووو! :31: های فایو!! (مدل بارنی):27:
تبریک فراوان به همه و تشکر فراوان از تمام کسانی که برای بازگشایی این انجمن دوست داشتنی تلاش کردن.
ضمناً تا جایی که قوانین رو خوندم، هیچ سخت گیری ای در کار نیست. که این بر خلاف اون چیزی هست که تصور میکردم. امیدوارم همه تا اون مدتی که لازمه قوانین رو مو به مو اجرا کنیم تا دیگه مشکلی پیش نیاد. فکر اینکه دوباره همچین حالتی پیش بیاد الان خیلی آزار دهنده هست ولی امکانش تا یه مدتی وجود داره.
بازم ممنون.:40:
سلام
بالاخره انتظارات به پایان رسید و تالار موسیقی هم برگشت :40:
به امید این که همگی دست به دست هم بدیم و تالار رو به سر منزل مقصودش برسونیم...
:11:
مبارک باشه..........:31:
منم تبریک میگم و امیدوارم دیگه مشکلی پیش نیاد.............
انجمن فیلم و اینا رو هم برگردونید دیگه خیلی خوبه!:31::27:
من هم به عنوان عضو کوچکی از انجمن این بازگشت رو تبریک می گم و امیدوارم دوباره حذف نشود.
موفق باشید.
تبریک میگم که بهترین بخش انمن ها برگشت :31:
و از کسانی که برای برگشتش کمر همّت بسته اند نهایت تشکر رو دارم
آقا خیلی خیلی خوشحالم که برگشته مرسی از همه دوستانی که زحمت کشیدن
من هم نيز به نوبه خود بازگشت اين انجمن را تبريك مي گويم!
اميدوارم كه هميشه پابر جا باشه :)
با سلام
اینجــــا کجاست . . . ؟
انجمن موسیقی . . . !
هـــــا . . .
وای باورم نمیشه
دم همه بچه ای موسیقی دوست و موسیقی پرور گرم باشه همیشه
من هم به نوبه خودم بازگشت غرور آفرین انجن موسیقی رو به دامان P30World تبریک میگم .
سپـــــاسگذارم.
با سلام
تبریک میگم بازگشت انجمن بسیار خوب موسیقی رو به مهران و کوروش عزیز که زحمت زیاد کشیدن به مدیران و همکاران گذشته که هنوز تاپیک های پر باری دارن
امیدوارم این انجمن دوباره به اوج برگرده :40:
بی نهایت حوشحالم...:40:
و این خوشحالی بیشتر به خاطر اینکه دوستان عزیزم در تاپیک موسیقی رو بیشتر میبینم...
سپاس از کوروش عزیزم که این خبر خوشحال کننده رو به من داد و میدونم که چه قدر پیگیری کرد تا سرانجام ...:40::11:
به امید روزهایی نیلی ....
به عنوان عضو کوچکی از پی سی بازگشت انجمن موسیقی رو شدیدا تبریک میگم به همه کاربران، خصوصا آن دسته از کاربرانی که موسیقی و انجمنش بخش مهمی از زندگی شون بوده و هست...
به مهران و کوروش و بابک عزیز و همینطور ادمین های محترم و البته تیم فعالان این انجمن هم باید خدا قوت گفت... چون حقیقتا زحمات بازگشت انجمن روی دوش این عزیزان بوده.
قربون همتون
یاعلی:11:
تبریک میگم بازگشت غرور آفرین انجمن موسیقی رو :20::33::26:
اشک تو چشمام جمع شده :10: :37:
سلام
به به منم این بازگشایی دوباره ی انجمن رو تبریک میگم :40:
امیدوارم پست ها ، صفحه ها و تایپک ها برای مدیران ، ناظم ها و سایر کاربران بچرخه :دی
من هم بازگشت انجمن رو تبریک می گم...
کار دوستان عزیزی که با عشق زحمت کشیدند تا این انجمن دوباره زنده باشه بسیار قابل تقدیر بود.
متشکرم
:11:
وايييي ... زنده باد P30 . خيلي خوشحال شدم...
:10::40:
مبارکه:31:
تبریک میگم
با توجه به جو فعلی قدم بزرگی برداشته شده
تشکر از مدیران محترم
امیدوارم ما کاربران شرایط رو درک کنیم و باعث مختل شدن کارها نشیم
ممنون
فقط میگم دم همتون گرم
آقا تبریک خییییییییییییلی شدید میگم خیلی خوشحال شدم هم دلم برا دوستام تنگ شده بود هم تاپیک های باحالش
بازگشت پيروزمندانه كاربران انجمن و دوستدار ان موسيقي مبارك باشه ...:10:
بالاخره پايان شب سيه ...رسيد ...
يك جمله ي به ياد موندني از پدرم :
اگر موسيقي رو از ملتي بگيرن اون ملت وحشي ميشه...
اين يكساله واقعا" وحشي شده بوديم ها !!! (خودمو ميگم كه به كسي برنخوره !!!):8:
قدم نو رسیده مبارک .
انشاالله پایدار باشه و پر بارتر از گذشته .
انشالله
بازگشت پيروزمندانه و غرور انگيز انجمن موسیقی رو به تمام زحمتكشان و فعالان اين انجمن تبريك مي گم
و اميدوارم اين انجمن هميشه فعال و پرشور بمونه
تبریک میگم هر چند که خیلی چیزا زده شد و باید زده شه ازش ولی همینم غنیمته
فقط یه نکته ای رو به مدیران بگم اینطور که من تو یکی دو فروم دیگه هم شاهد بودم انجمن موسیقی بدجور باید پاکسازی باشه حتی خواننده های غیرمجاز داخل هم نباید اسمشون اورده شه فقط مجاز چون دیدم چند تا تاپیک بود هنوز در این رابطه و یه نکته دیگش هم فقط مختص کاربران سایت باید باشه و مهمون ها نتونن ببینن که الان دیدم مهمان ها هم انگار میتونن
این دو نکته رو فکری براش بکنید که دوباره فی.لتر نشه
مرسی
حامد جان ممنون از توجهت به انجمن ...نقل قول:
در مورد نکتهی دوم که مهمانها میتونن انجمن رو ببینن، صحبتهای لازم با بابک عزیز انجام شده و به زودی دسترسی مخصوص کاربرا میشه تا کمی دستمون بازتر بشه ...
اما در مورد پاکسازی ... محدودیتهایی که به ما ابلاغ شده فعلاً در همین حده؛ قبلش کمتر هم بود، یعنی محدودیت مربوط به خوانندگان لسآنجلسی وجود نداشت، اما بعد از بازگشایی، صلاح بر این شد که این دست آهنگها و تاپیکها هم از انجمن پاکسازی بشه ...
برای جلوگیری از خطر احتمالی، حتی تاپیکهای رپ فارسی و مشاعرهی رپ هم منتقل شد تا احیاناً مشکلی برای انجمن پیش نیاد ...
با این حال اگه حساسیتی در مورد خوانندگان غیرمجاز غیرلسآنجلسی به وجود اومد، حتماً اقدام لازم جهت پاکسازیشون انجام میشه ...
مطمئن باش کوتاهیای از طرف تیم انجمن موسیقی رخ نخواهد داد؛ چون موسیقی رو راحت به دست نیاوردیم که راحت از دستش بدیم ...
خوبه که همه نگران انجمنمون باشیم ... :11:
بابا ایول مرسی ممنون
صبر مون نتیجه داد
تو این یه سال کلی مطلب علمی جدید دارم که در اختیار دوستان قرار میدم
هنوز باورم نشده !:10::15::16::33::26::thumbsup::headphone:دی
مرسی کوروش جان از پاسختنقل قول:
یکی از دلایلی که سایت های موزیک هر دو سه روز یه بار یه عدد میرن بالا به خاطر همین خواننده های غیرمجاز داخل هست مطمئن باش خطر داره و ممکنه باز بلا سر انجمن بیاد همانطور که خودم شخصا دیدم این مورد برای سایت دیگهنقل قول:
برای جلوگیری از خطر احتمالی، حتی تاپیکهای رپ فارسی و مشاعرهی رپ هم منتقل شد تا احیاناً مشکلی برای انجمن پیش نیاد ...
با این حال اگه حساسیتی در مورد خوانندگان غیرمجاز غیرلسآنجلسی به وجود اومد، حتماً اقدام لازم جهت پاکسازیشون انجام میشه ...
مطمئن باش کوتاهیای از طرف تیم انجمن موسیقی رخ نخواهد داد؛ چون موسیقی رو راحت به دست نیاوردیم که راحت از دستش بدیم ...
در هر صورت امیدوارم دیگه بلایی سر انجمن موسیقی نیاد
:8:منم به عنوان کاربر جدید قدیمی تبریک میگم:8:
بازگشتت موارک باشههههه :10::31::40:
تبریک میگم ...
من قبلا فعالیت زیادی تو این انجمن نداشتم
از این به بعد سعی میکنم بیشتر فعالیت داشته باشم
............................. تبریک ه فراوان .........................
تبریک میگم به همه دوستان مخصوصاعزیز که خیلی تو این زمینه تلاش کردندنقل قول:
Kurosh Nobody
اما من یه سوال داشتم چی شد این تالار بسته شد و دوباره باز شد
یک سال قبل، انجمن پیسیورلد به دلایلی فیلتر شد؛ چند روزی فیلتر ادامه داشت، تا اینکه ادمینها تونستند با حذف چند تالار و بخش مثل موسیقی، دانلود فیلم، گالری عکس، دانلود بازی و مالتیمدیای موبایل، موافقت ارشاد رو برای رفع فیلتر کردن انجمن بگیرند ...نقل قول:
اما من یه سوال داشتم چی شد این تالار بسته شد و دوباره باز شد
تو این یه ساله به خاطر خطری که با بازگشت این بخشها به پیسیورلد، متوجه انجمن میشد، ادمینها ریسک نکردن ... اما با پیگیریهای مهران و بابک عزیز، و حسن نظر ادمینها به خصوص میثم جان، انجمن موسیقی با اعمال برخی محدودیتها برگشت ...
بخش موسیقی یه مشکلی داره ه پست کاربرهای جدید نیازی به تایید نداره به راحتی هر کسی بیاد و همون موقع عضو بشه میتونه هر چیزی بخواد بنویسه اینو یکی از دوستای من که تازه عضو شده گفته:46:
امیدوارم اینجا هم مثل بقیه قسمت ها بشه که پست اعضای جدید نیاز به تایید ناظران ومدیران داشته باشه
موفق باشید:11: