ماده گربه من بیش از حد بازیگوشه فکر کنم از نر ها هم شیطون تره
برای آروم تر کردنش داروی خاصی هست؟
آخه یک سره خسارت وارد میکنه سیم شارژرم رو قطع کرده یا مامان بابام که میان تو اتاقم گازشون میگیره و فرار میکنه
Printable View
ماده گربه من بیش از حد بازیگوشه فکر کنم از نر ها هم شیطون تره
برای آروم تر کردنش داروی خاصی هست؟
آخه یک سره خسارت وارد میکنه سیم شارژرم رو قطع کرده یا مامان بابام که میان تو اتاقم گازشون میگیره و فرار میکنه
گربه ذاتش اینه
البته باید بپرسم چند سالشه یا چند ماهه هستش
به نظر کوچیک میاد
هیچ دارویی نیست باید باهاش بازی کنید البته بازی های خطرناکی میکنه باهاتون که توصیه میکنم یه عروسک پشم الو بدین بهش بازی کنه داغونش کنه
بذارید بره بیرون زیاد تو اتاق زندانی نکنیدش
بره بازی کنه
در مورد جیگر که دوستمون کامل توضیح دادن ولی در مورد بازی گوشی باید بگم که بعضی از گربه ها ذاتا این جوری هستن مثلا گربه من اکثرا خوابه یا وقتی که بیداره فقط داره این طرف و اون طرف میدوه و یا مثلا وقتی ساعت 12 1 شب که میشه شروع میکنه به بازی کردن با اسباب بازی هاش و نمیذاره ما بخوابیم بعد هم دوباره 4 5 صبح بیدار میشه و شروع میکنه به بازی کردن و بعد از 1 ساعت بازی کردن میخوابهنقل قول:
اگر براش اسباب بازی نگرفتین حتما اسباب بازی مخصوص گربه بگیرین و حتما توپ نرم کوچیک بخرین براش تا باهاش بازی کنه و اون توپ رو هم بعد از یه مدتی تیکه تیکه میکنه باز براش توپ نرم بخرین
چیزهای دراز مثل سیم و ... رو هم از دم دست وردارین که دوست داره بازی کنه همچنین در مورد چیز هایی که آویزونه
در ضمن جواب سوال های من رو هم تو پست قبل ندادید
سنش رو هم نگفتید
سلام
نظرتون راجع به خرید کاسکو چیه ؟
کاسکو بهتره یا گربه ؟
دوست عزیز این یه چیز کاملا شخصیه.باید ببینی به چه حیوانی علاقه داری.در ضمن نگهداری حیوانات به این سادگی نیست.هر موجود زنده ای درست عین یه بچه زحمت داره.حیوانات اسباب بازی ما نیستند که هر وقت دلمون نخواست بیندازیمش دور.
به هر حال اگر خواستی گربه بگیری پرشین نگیر.پرشین ها خیلی لوس و تنبل هستند.توی انجمن های حمایت از حیوانات کلی گربه رایگان واگذار میکنند که خیلی خیلی ناز و شیرین و شیطان هستند.در ضمن ثواب هم داره
((این خبر خیلی ناراحتم کرد))
هيچ كس تاكنون حاضر نشده اين بچه گربه ناز را پذيرفته و بزرگ كند، چرا كه مانند هيتلر دستش را بالا آورده و سلام نظامي ميدهد.
ديلي ميل نوشت: مركز مراقبت از حيوانات در كمبريج شاير منطقه گادمنچستر با مشكل بزرگي روبرو شده است. اين مركز كه سالانه 5 هزار و 500 حيوان را به خانوادههاي علاقمند ميسپارد، گربه ناز و ملوسي دارد كه تنها 6 هفته از عمرش ميگذرد و ضمن اينكه كاملا شبيه هيتلر بوده، دستش را نيز مانند وي بالا آورده و سلام نظامي ميدهد.
به گفته تارا داندون سخنگوي مركز آنها گربه را (نامش را كيتلر گذاشته اند)در جادهاي متروك پيدا كردند و بعدا متوجه شدند احتمالا صاحب آن گربه بيچاره را رها كرده و رفته است. وي افزود گربه از گرسنگي در حال مرگ بود و آنها با مراقبت توانستند وي را به زندگي عادي بازگردانند. والدين گربه مشخص نيستند و بدليل بالا بردن دستش، تا كنون كسي حاضر نشده تا وي را پذيرفته و به خانه خود ببرد.
جالب اينجاست كه روي صورت گربه چيزي شبيه سبيل مسواكي هيتلر وجود دارد كه وي را مشابه صورت هيتلر كرده و با ادا درآوردن سلام نظامي هيتلر باعث شده تا مردم جرات نكنند وي را به خانه خود ببرند. در واقع اين بچه گربه به نوعي توقيف شده است و عليرغم اينكه اين مركز اطلاعيه داده تا شايد صاحب جديدي برايش پيدا شود، اما در واقع گربه در اين مركز غير مستقيم محبوس شده است!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه عکس چند تا غذای گربه با قیمت بذارین؟
سلام
گربه کثیف کاریش زیاده یا کم ؟
بچه گربه من مریض هست و من نمی دونم که چه مریضی گرفته. نشانه هاش اینه که اول بچه گربه ضعیف میشه و اصلا بازی نمی کنه و سعی نمیکنه از مامانش بزور شیر بگیره. دندوناش قهوه ای رنگ میشه. پوزش کثیف میشه و تمیزش نمیکنه. غذا نمی خوره و کلی لاغر میشه. دهنش رو باز می کنم میبینم که انتهای دهنش انگار عفونت کرده. لثش صورتی نیست. تیره هست و انتهاش لایه زرد رنگ کثیفی پوشونده. لبهاش انگار داره می پوسه. در جریان باز کردن دهنش که زور میزنم تا توش مایعات بریزم لبش به راحتی زخمی میشه. یک بچه گربه دیگه داشتم که اون هم مثل این بود ولی اون دهنش یک بوی غیر قابل تحمل میداد و در آخر سر یک قسمت بزرگ از دهانش رو بر اثر عفونت از دست داد. (اون قسمت دهنش از موضع جدا شد و قیافش شده بود مثل زامبی آخرش هم مرد) میترسم این یکی هم بمیره. کسی تا حالا همچین مرضی از بچه گربه ها دیده. لطفا راهنمایی کنید که چطوری مداوا میشه.
فقط یه توصیه دارم بهت دست نزن بهشنقل قول:
بچه گربه من یک مریض هست و من نمی دونم که چه مریضی گرفته. نشانه هاش اینه که اول بچه گربه ضعیف میشه و اصلا بازی نمی کنه و سعی نمیکنه از مامانش بزور شیر بگیره. دندوناش قهوه ای رنگ میشه. پوزش کثیف میشه و تمیزش نمیکنه. غذا نمی خوره و کلی لاغر میشه. دهنش رو باز می کنم میبینم که انتهای دهنش انگار عفونت کرده. لثش صورتی نیست. تیره هست و انتهاش لایه زرد رنگ کثیفی پوشونده. لبهاش انگار داره می پوسه. در جریان باز کردن دهنش که زور میزنم تا توش مایعات بریزم لبش به راحتی زخمی میشه. یک بچه گربه دیگه داشتم که اون هم مثل این بود ولی اون دهنش یک بوی غیر قابل تحمل میداد و در آخر سر یک قسمت بزرگ از دهانش رو بر اثر عفونت از دست داد. (اون قسمت دهنش از موضع جدا شد و قیافش شده بود مثل زامبی آخرش هم مرد) میترسم این یکی هم بمیره. کسی تا حالا همچین مرضی از بچه گربه ها دیده. لطفا راهنمایی کنید که چطوری مداوا میشه.
این که نشد راهکار بدید.نقل قول:
نقل قول:
هرچه سریع تر ببریدش دکتر ببیندش.احتمالا باید انتی بیونیک بخوره.دستی دستی حیوان بیچاره را به کشتن ندهید.
سلام من از گربه هايي كه قيافه جالب و شيريني دارن و شيطونن خيلي خوشم مياد . دركل گربه دوس دارم اما خونمون طبقه دومه حياطش دست ما نيست ! + مامانم به شدت از حيوانات خانگي متنفره :|| نميدونم چرا :31:
يه همستر داشتم اينقد بد گفتن از اين بدبخت رفتم پسش دادم !
حالا براي داشتن گربه چه راهكاري هست برا من ؟ :31:
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
بچه ها جگر مرغ به هیچ وجه به حیوانات خانگی ندین . خودتون هم نخورینن که خطرناکه
سلام ...
دوستان اطلاعاتی راجع به این ایگوانا ممکنه بدید !؟
از رنگاش و قیافش خیلی خوشم اومده :دی
چجوریه نگهداری و ایناش ؟!
نقل قول:کد:http://www.parsipet.ir/forum/f71/
فکر میکنم تازگی ها به خاطر وضعیت هوا خوب نگهداری نمیشن و جگر مرغ هم زود فاسد میشهنقل قول:
یکی هم یادتون باشه کلا کبد عضو حساسی هستش و خیلی زود مریض میشه واسه همین ویروس داشته باشه ممکنه حیوانات رو هم زود مبتلا کنه
در مورد گربه خیلی احتیاط کنید بخصوص بچه گربه نگید گربه هستش و چیزیش نمیشه . خیلی موجود حساسی هستن یه گوشه انباری تو خاک و خل جا ندینشون تا زمانی که شیر میخورن
حتی توی انباری هم برای بچه گربه ها و مادرشون یک جعبه اختصاص بدید و کمتر بهشون دست بزنید تا بیشتر مادرشون لیسشون بزنه
اگه زیاد دست بزنید دیگه مادرشون لیسشون نمیزنه و این یعنی بیماری های بدی میتونه سراغ گربه شما بیاد
فاسد شدنش که به جای خود ، جگر مرغ سم خالص هست !نقل قول:
هرچی هورمون و مواد شیمیایی که برای رشد سریع به مرغ ها میدن میره توی جگرشون انباشته میشه .
خوردش باعث بروز جهش های سرطان زا برای تمام موجودات میشه .
البته مرغ های دهات و مرغ هایی که تو حیاط خونه بزرگ میکنن فرق میکنه اونا ضرری ندارن .
خوب دوست عزیز خودت گربه رو به کشتن دادی!!!! به جای این که ببری پیش دامپزشک گذاشتی همین جوری بمونه و خودت هم حداقل درمانش نکردی در ضمن اگر توانایی نگه داری گربه رو ندارین بذارین تو همون کوچه بمونه بهتر از اینه که بیارین تو خونه و بکشینشنقل قول:
طور خاصی هم مداوا نمیشه باید پیش دامپزشک ببرید
من تصمیممو گرفتم برای گرفتن گربه !
فقط به نظر شما خریدن این گربه های پرشین گرون قیمت ( 600-700 تومن ) بهتره یا گرفتن سرپرستی یکی از این گربه ها که معمولاً میگن خیابونی ؟! ( البته پول هم ندارم بدم گربه :دی از لحاظ سلامت و ایناش میگم ! )
من توصیه میکنم یه گربه بی سرپرست خیابونی رو بیارید پرشین ها ارزش ندارن
همینا رو کمی برسید ببریدش دامپزشک واکسن بزنن از هزار تا پرشین با نمکترن من تا حالا 10 15 تا داشتم همشونم کلی باهام موندن
منم موافقم گربه های خیابونی که بهشون برسی هر چقد زشت باشن بازم ناز میشننقل قول:
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
گربه من قهر کرده رفته چی کار کنم برگرده؟
اره شنيدم پرشين ها خيلي لوس ان و شيطون نيستن ! گربه بازيگوشش خوبه :31:
بعد زياد كثيف كاري نداره ؟ چون نميشه ٢٤ ساعته تو حياط نگه دارم اكثرا بايد تو اتاق باشه و چند وساعتم ببرم تو كوچه بگرده :دي
به نظر شما اگه بچه گربه باشه خوبه يا بزرگ باشه ؟! چند ماهه باشه خوبه ؟! ( خيلي كوچيك نميخوام كه سخت باشه نگه داريش در حدي كه رو پاي خودش باشه و مادر نخواد ديگه )
اول خواستم ايگوانا بگيرم اما ديدم خيلي سخته نگه داريش و يه جورايي ترسناكه ! :دي اما گربه خوبه !
Sent from my iPod touch using Tapatalk .
بچه گربه های توی پارک رو اگه آدم به سرپرستی قبول کنه خیلی بهتره هم یه کار ثواب کرده هم گربه های بهتری از آب درمیان
پرشین ها بچه سوسول هستن اگخ ویتامین دی و کلیسیمشون رو ندی از بالای مبل بیافت رو فرش دست و پاشون میشکنه :39:
گربه های خوشگل ( مخصوصا رنگ سیاه و سفید ناحالص ) به شرط اینکه کم سن باشه بیارین و مرتب بهش برسین و تمیز نگش دارین مطمعن باشین خیلی از این نونور های پرشین بهتر هست
من از بدو تولد با گربه بزرگ شدم هیچ کدوم هم نه واکسن زده بودن نه چیزی بعضی وقتا از دیوار هم گربه میاد پایین تا حالا هم چیزی نشدم .نقل قول:
سلام
گربه خیابونی رو از کجا بگیرم ؟
تو خیابون که گربه سر جاش نمیشینه که من برم بگیرمش
گربه ای که میارین باید سنش پایین باشه سعی کنین فصل بهار برین جایی که گربه هاش زیاد هستن و یه لونه شناسایی کنین و یه بچه ازش کش برین :31: من بچه که بودم زیاد این کارو کردم :27:نقل قول:
فقط باید دستکش باغبانی دستت کنی که هم خودش و هم مادرش وحشی هستن در اینگونه موارد :21:
عمو محسن از شما انتظار نداشتم.:41:دوست عزیز هیچ وقت این کارو نکن:18:.اولا بچه ها تا زمانی که سیر میخورند نباید از مادر گرفته بشوند.دوما یه سری به انجمن های حمایت از حیوانات یا سایت های اونها بزنید اونجا هر شهری که باشید گربه واسه واگذاری هست.توی نت هم سرچ کنید گربه یا سگ یا ... واگذاری پیدا میشه
ملا جون اولا عرض کنم که بچه گربه هایی که توی ایجور آشیانه ها هستن 50%شون تلف میشن و اصلا بزرگ نمیشن
ثانیا کجاش نقض حقوق حیوانات هست وقتی گربه رو میبری تو ناز و نعمت بزرگش میکنی و همیشه هم با خودت میبریش توی پارک و خیابون .
چه اشکالی داره گربه به جای آشغال ها که اینروزا دیگه همشون الوده و شیمیایی هستن ؛ غذای مناسب بخوره و زمستون ها مشکل تغذیه نداشته باشه و از سرما هم تلف نشه ؟
نقل قول:
گربه ای که میارین باید سنش پایین باشه سعی کنین فصل بهار برین جایی که گربه هاش زیاد هستن و یه لونه شناسایی کنین و یه بچه ازش کش برین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من بچه که بودم زیاد این کارو کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید دستکش باغبانی دستت کنی که هم خودش و هم مادرش وحشی هستن در اینگونه موارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره که اگر می خواید همچین کاری کنید 1 ماه از سن بچه گذشته باشه - اینطوری میتونید خودتون هم بهش شیر بدید .نقل قول:
عمو محسن از شما انتظار نداشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز هیچ وقت این کارو نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اولا بچه ها تا زمانی که سیر میخورند نباید از مادر گرفته بشوند.دوما یه سری به انجمن های حمایت از حیوانات یا سایت های اونها بزنید اونجا هر شهری که باشید گربه واسه واگذاری هست.توی نت هم سرچ کنید گربه یا سگ یا ... واگذاری پیدا میشه
مشکل زیادی نداره فقط همین که شاید چند هفته بیشتر با مادرش باشه بعدش راهش رو جدا می کنه و میره پی زندگیش ولی اینکه خیلی زود بگیرید امکان زیاد مشکلاتی براش به وجود میاد.
اسم علمی : Geochelone elegans
نوع : خزندگان
دسته (طبقه) : لاکپشت ها ی آبی و خاکی
طبقه بندي فرعي : لاکپشت های گردن صاف یا معمولی
خانواده : لاکپشت ها ی خاکی
زیستگاه : جنوب شرقی پاکستان – هند و سری لانکا
درجه سختی نگهداری : متوسط
حداکثر اندازه : 38 سانتیمتر.
نر ها کوچک تر ،دارای دم بلند تر،پوسته نرم تر و صاف تر , و زیر شان(تقریبا وسط) مقعر و تو رفته است.
تراریوم مناسب جنگلی با کف پوش خاک با عمق حدود 10 سانتیمتر است.مکانی برای basking ،ظرف آبی برای خوردن و ظرف آبی برای حمام کردن فراهم کنید.
سایز تراریوم مناسب برای 1جفت بالغ 100*150*50 سانتیمتر است . دمای مناسب شان 26-32 درجه سانتیگراد ، در شبها 18-22 درجه و basking آنها 38 درجه است.به رطوبت نیازی ندارد. نیاز به روشنایی12-14 ساعت دارند. فعالیت اصلی شان در روز است.
نیاز به Uv 5 دارند.حساس به افت گرما و سرد شدن است.گونه هایی که از طبیعت گرفته میشوند بسختی در اسارت عادت میکنند.در تابستان میتواند بیرون از تراریوم
باشد،در جایی که هم آفتاب باشد هم سایه.تا هم بخوبی گرما بگیرد هم از گرمای بیش از حد در امان باشد.
تغذیه شان: اکثر سبزی ها ، میوه جات حداکثر هفته ایی 1بار. نیاز شدید به کلسیم دارند.
- سایز تراریوم ها طبق استاندارد هایی است که در بهترین شرایط برای حیوان می توانید در نظر بگیرید
خیلی قشنگهنقل قول:
قیمتش تو ایران چنده؟
---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
گربه کوچیک تازه به دنیا اومده بعد از چه مدت بالغ میشه؟
منبع هم سایت180 تومن باید باشهکد:www.khazandegan.com
کد:http://www.exoticpet.ir
180 تومان ادم لاک پشت بخره ...
بابا بیخیال :دی
برید یک تیمنه بخرید حالش بیشتره یا یک گربه پدر و مادر دار.
تیمنه چیه؟؟
کسی اگه گربه خونگی نازو 2.3 ماهه و خرگوش میخواد به سرپرستی قبول کنه بهم پیغام بزاره
مکان هم تهران
سلام /نقل قول:
کسی اگه گربه خونگی نازو 2.3 ماهه و خرگوش میخواد به سرپرستی قبول کنه بهم پیغام بزاره
حداقل 2-3 تا عکس هم بگذارید تا دوستانی که علاقه دارند دیتای بیشتری داشته باشند .
طوطی های کاسکو که دو نوع هستند :نقل قول:
1- کنگو : که دم هاشون قرمز رنگه
2- تیمنه : دم هاشون شکلاتی رنگ هست.
البته در بین اینها موارد خاص هم دیده شده مثلا تیمنه ای که دمش قرمزه .
خرگوش های زینتی و خیلی قشنگ رو از کجا میشه گیر آورد؟