آقا!!! یه اینکاره بیاد توضیح بده چه غلطی کنم.چه گو........ی بخورم
آقا!!! یه اینکاره بیاد توضیح بده چه غلطی کنم.چه گو........ی بخورم
کنسول رو وصل کن به TV ببین چه اروری میده ؟ E63 یا E64 ؟
هیچ اروری نمیده!
نگاه کن . درایو رو با SATA وصل کن به مادربورد ، بعد تو قسمت I/O رو بذار روی همونی که درایوت رو قبل از اینکه خراب بشه میشناخت ! بعدش برو به قسمت MTK Flash 32 بعدش Lite-On Erase رو بزن . چند تا پیغام که اومد تایید کردی باید تو 2 ثانیه کلید شماره 6 رو با کلید قطع وصل کنی .ببین درایوت میره تو حالت Vendor Mode یا نه ! واسه من هم اینجوری شده بود . نه درایو رو کنسول میشناخت نه برنامه جانگل فلشر . ولی به هر حال تو بخش I/O باید همونی باشه که درایوت رو شناخته بود . اگه هم چیزی نیومد موردی نیست !
---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
ولی اشتباه کردی خودت DVD Key رو بدست نیاوردی !
منظورت از کلید کدوم هست؟! ( رفیق از شما انتظار ندارم بیای کمک کنی دمت گرم کسای دیگه باید بیان که نمیان)
نمیدونستم میشه کلید رو در آورد! تازه همین دیروز متوجه شدم:41: اعصابم ریخته بهم
میشه بپرسم چرا برای کاری که این قدر حساس هست یه بار آموزش پست اول رو نخوندی؟ اگه حوصله خوندن آموزش رو نداری ببر بده بیرون یکی واست درستش بکنه.نقل قول:
حالا کاریه که شده شما جهت بهبود حاله من اینها رو میگید؟ روش سوزنی رو اصلا امتحان نکردم...ولی یه روش بود که ازش 4 تا کلید میشد استخراج کرد که اونم بعدش متوجه شدم...من دستگاهمو از میثم گرفتم و خودش میگه کلید همه دستگاهها رو سیو میکنه ... ببرمش چقدر هزینش میشه ؟
شاید باز راهی باشه که بتونم خودم درستش کنم
سیم شماره 6 رو از وسط قطع کن یه کلید خاموش روشن بهش وصل کن ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آیا با این کار برق به درایو میرسه وراه میوفته؟
اگه کلید On باشه میرسه .وقتی میخوای درایو رو وصل کنی به مادربرد باید کلید On باشه تا جانگل فلشر اونو بشناسه .بعد Lite-On Erase رو زدی و چند تا پیغام رو Yes زدی باید کلید رو خاموش کنی بعدنقل قول:
از 1 ثانیه دوباره روشن کنی اون موقع درایو میره تو حالت Vendor Mode !
ممنون ولی چه طور میشه وقتی همه سیمهای برق به درایو وصله برق بهش نمیرسه ولی با کلید میرسه؟ شما مطمعنی؟! بعد از تایید شما من میرم انجامش میدمنقل قول:
هر کلیدی باشه فرقی نمیکنه ؟ چه کلیدی بخرم؟
حتما لازمه یه بار قطع وصل بشه دیگه . کلید فرقی نمیکنه فقط زیاد بزرگ نباشه که دست و پا گیر باشه !نقل قول:
سلام دوستان من dvd key رو استخراج کردم و موقعی که گزینه liteon erase رو میزنم یه 2 تا پیغام میاد وقتی ok میزنم در آخر کار این گزینه رو میده Device Intro failed!
و وقتی میخوام write با جانگل کنم drive returned invalid statue با برنامه dos flasher هم که اصلن نمیشناسه ممنون میشم کمک کنید
وقتی Erase Lite-On رو زدی و اون پیغام ها رو تایید کردی باید کلیدی که به سیم شماره 6 وصل کردی رو به مدت 1 ثانیه خاموش کنی و بعد روشن کنی و بعد درایو میره به حالت Vendor Mode و بعدش باید Write رو بزنید .با Dos Flasher هم کاری نداشته باش . من هر وقت از اون برنامه استفاده کردم ارور صفحه آبی ویندوز میومد !نقل قول:
امتحان کردم جواب نداد... اصلا برق نمیرسه به درایو که بخواد on یا off بشه.. حالا میگید چیکار کنم.. اینم میدونم که درایو از لحاظ سخت افزاری مشکلی نداره..نقل قول:
توی فروم بازی سنتر یکی عین مشکله منو داره ولی 20 روز مونده بتونم پست بنویسم اونجا!
من از طریق داس هم امتحان کردم ولی در آخر که W رو میزنم پیغام uneknown chipset رو میده و اصلا درایو نمیشناسه:41:
1- مطمئنی کلید برق روشنه ؟نقل قول:
2- پورت I/O همونی هست که قبلا درایوت رو میشناخت ؟
اصلا کلیدت چه شکلیه ؟ اگه مثل کلید من هست که بگم اینجور کلیدا برعکس عمل میکنن یعنی تو حالتی که فکر میکنی روشنه خاموشه ! اصلا یه بار بر عکس امتحان کن . من مطمئنم که یه جای کلید اشکال داره یا سوال دومم رو بد اجرا کردی !
از داس استفاده نکن !
اگه شما مطمعنی که برق بهش اینجوری میرسه من 100 نه 1000000000 بار دیگه امتحان میکنم! مگه تو این روش به اصلاح شک به دستگاه وارد میشه یا برق یهویی بهش وصل میشه؟
نه به خدا چیزیش نمیشه .من خودم که هیچی کنسول های دوستامو هم اینجوری دقیقا کپی کردم هیچیش نمیشه . اصلا اینجوری که گفتم کردی خداییش؟نقل قول:
نه اشتباه نکن منظورم این نبود:31: نمیترسم امتحان هم کردم ولی میخوام بدونم یه جوری دستگاه رو دور میزنه و برق بهش میرسه؟ چون درحالتی که همه سیمها وصلن که اصلا برق ندارهنقل قول:
وقتی فریم ور درایو پاک میشه به نظر میاد که مرده! یعنی اصلا بیرون نمیاد و آدم فکر میکنه که بهش برقی نمیاد ولی این طور نیست. از طرف دیگه هم جانگل فلشر درایو رو شناسایی نمیکنه. برای اینکه دوباره قابل شناسایی بشه باید در عرض کمتر از یک ثانیه روشن و خاموش بشه تا بره به وندور مود. برای روشن خاموش کردن درایو هم میتونی از کلید استفاده بکنی که راحت میشه این کار رو انجام داد. بعدش که روی وندور مود رفت کافیه یه دونه فریم ور بهش رایت بکنی تا دوباره درایو زنده بشه! برای اجرای بازی ها باید این فریم ور LT Plus 1.9 سفارشی شده با DVD KEY خودت باشه.
ممنون فرید جان !نقل قول:
دوست عزیز مگه راهنمایی نمیخوای ؟ چرا به جزئیات میپردازی ؟ من از ته دل میخوام راهنماییت کنم ولی باز حرف خودت رو میزنی !نقل قول:
نه اشتباه نکن منظورم این نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیترسم امتحان هم کردم ولی میخوام بدونم یه جوری دستگاه رو دور میزنه و برق بهش میرسه؟ چون درحالتی که همه سیمها وصلن که اصلا برق نداره
دوستان مشگل من سوختن لنز و برد درایورم در اثر بدجا زدن پاور درایو بود که یه دونه درایو نو لایت آن خریدم و اسپوف کردم و الانم درست شد اینو یادتون باشه که موقع جا زدن سیم پاور درایو حتما دقت کنید که اون خارهای بالای درایو همیشه رو به بالا باشه
از هر دوی شما تشکر میکنم که اینقدر باهوش و دلرحم هستید..واقعا ممنونم.. امروز حتما امتحان میکنم:46:
سلام
امتحان کردم ولی به حالت وندور نمیره... و کلیدش هم سالمه و پورت رو هم درست زدم ولب بازم اونجوریه...
باز بیشتر توضیح میدم: کلید رو وصل کردم و کلید رو به حالت روشن گذاشتم - دستگاه رو روشن کردم و رو پورت مربوطه زدم نوشته بود no drive ditected بعد روی lite on ears زدم و در جا کلید رو خاموش روشن کردم ولی به حالت vendor نمیره چند بار امتحان کردم... ضمنا کلیدمم حالت برعکس داره!
باید Intro رو بزنی. یه پیغام میده که باید YES بزنی. بعدش کلید رو سریع روشن خاموش بکن تا درایو به وندور مود بره.
intro رو هم امتحان کردم ولی نرفت به حالت وندور
باید حتما به پورت6 وصل بشه کلید؟
دوست عزیز میدونم به اینجا مربوط نیست اما میتونم بپرسم درایو رو از کجا خریدید منم دنبالشمنقل قول:
زدم درایو رو پوکوندم :31:
من چتد بار دیگه امتحان میکنم ولی شما منو تنها نزارید بهتره... نمیدونم چرا بچه های بازیسنتر جواب آدم رو نمیدن تا حالا به 3 نفرشون ایمیل زدم
با سلام خدمت دوستان گل و محترم , من برای بدست آوردن dvdkey با توجه به آموزش یک مشکل از جانب کامپیوتر دارم , دقیقا بعد از زدن گزینه phat key از برنامه جانگل طبق آموزش کابل مربوطه رو بیرون میکشم ولی به محض بیرون کشیدن کابل سیستم کلا هنگ میکنه » اشکال کارم کجاست ؟ درایوم 93450c
دوسته عزیز آقای هرور گمونم درایو شما هم به رحمت خدا رفته منم هرکاری میکردم به حالت وندور اصلن نمیرفت و توی داس فلاش هم پیغام no atapi میداد اگر شما کی رو داریم غمتون نباشه میتونید یه درایو دیگه بخرید منم این اشتباه رو کردم با این که تا حالا کلی درایو فلش کردم سره این یکی کمی بی دقتی کردم و پورت برقش رو برعکس جا زدم تازه با این سریع فهمیدم و کشیدم ولی برد دستگاه خراب شده بود و با اینکه قابله تعمیر هم هست ولی ارزش نداره چون بعد از تعمیر هم مشگلات پریدن بیرو ن از بازی رو باهاش طرف هستیم درایو رو عوض کردم و یه لایت آن نو خریدم
دوستانی که میخوان بخرن برن پاساژ رضا طبقه چهارم واحد 401 طرف اسمش میثم هست و توی بازی سنتر هم فعالیت میکنه کارش خیلی درسته
حرف شما درسته ولی من فیش رو اشتباه نزدم ...موقعی که writ رو زدم کامپیوتر هنگ کرد وریست شد وبعد از اون دیگه درایو کار نکرد و چراغ پاور چشمک زن موند! نمیدونم دیگه چیکار میشه کرد .. بچه ها که دیگه هر چی توانشون بود گذاشتن... ولی هنوز ناامید نشدم!:31: ( ببینم میتونم بیشتر خرابش کنم!:31:) ولی چیزیش نی مطمعنم باور کنید نیست:31:نقل قول:
i want to helping me ... just 50 more time!:31:
دیگه دارم دیوونه میشم یا شدم نمیدونم فرقی نداره!:34::37:
با سلام خدمت دوستان گل و محترم , من برای بدست آوردن dvdkey با توجه به آموزش یک مشکل از جانب کامپیوتر دارم , دقیقا بعد از زدن گزینه phat key از برنامه جانگل طبق آموزش کابل مربوطه رو بیرون میکشم ولی به محض بیرون کشیدن کابل سیستم کلا هنگ میکنه » اشکال کارم کجاست ؟ درایوم 93450c
(( لطقا اگه کسی دلیلشو میدونه کمک کنه ))
بله حتما باید به سیم شماره 6 وصل بشه !نقل قول:
باید حتما به پورت6 وصل بشه کلید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز تا به حال آموزش صفحه اول رو کامل خوندی ؟ میتونی اصلا کلید وصل نکنی و وقتی Erase Lite-On زدی کنسول رو سریع خاموش روشن کنی که باید سیم آداپتور رو بکنی بعدش کلید پاور رو بزنی تا کنسول روشن بشه !
لطفا یه بزرگوار یه آموزش برای استفاده از آموزش پست اول بزاره!
به نظر میرسه که خیلی مورد نیاز دوستان هست!
حالا که دیگه سیم6 رو قطع کردم! نیازی نیست کنسول خاموش روشن بشه.. آقا بخدا بیشتر از 10 بار از اول تا آخرش خوندم این حرفا چیه... همین جوری دارم دیوانه میشم شما دیگه..... توش
از هر کی پرسیدم راهه شما رو میگن ولی نمدونم دیگه چشه!
اگه این درست نشد بخوام درایو بخرم قیمتش چند هست؟
شرط میذارم یه مرحله ای اشکال داره ! بده همون جایی که خریدی درست کنه !:20:نقل قول:
اتفاقا کنسول رو بستم..دیگه خسته شدم:41: بازم ممنونم از همتون که کمک کردیدنقل قول:
حالا فریم ویر که پریده یه دفعه نگه درایو باید عوض شه.... شما چقدر احتمال میدید درست شه؟ ( درایو با dvd key - و نسوخته است)
ببر بیرون نشون بده اگر درایو نسوخته باشه برات ردیفش میکنن ولی اگر برد سوخته بود و طرف گفت باید تعمیر کنم قبول نکن و حتما بگو عوض کن یه نو بزار چون درایو تعمیر شده برات دردسر میشه وسط بازی یهو میپره بیرون
قیمت نداری؟نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یک X-BOX Elite خام با درایو Lite-on و فریمور 93450c دارم ,آک خریدم ,تازه بازش کردم. چندتا سوال داشتم خدمت اساتید:
1- آیا جدیدترین داشبورد(19 می) رو برای کپی خور کردن باید نصب کنم؟
2-این آپدیت برای خواندن DVDKey می باشد یا نصب کردن LT+1.9 ؟(یعنی اگه این داشبورد نصب نباشه نمیشه DVDKey رو استخراج کردیا نه؟)
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین.