معرفی شخصیت های بازی با عکس
شخصیت های این نسخه از بازی تا الان 5نفر هستن، Spectre، Vector، Beltway، Berta و Leon.
Leon S. Kennedy:
معروفترین و محبوب ترین شخصیت بازی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اطلاعات بیشتر Leon S. Kennedy در ویکی:
[HTML]http://en.wikipedia.org/wiki/Leon_S._Kennedy[/HTML]
چهار شخصیت جدید نقاب دار که از طرف Umbrella Corporation اومدن و هدفشون نابود کردن لیون هستش تا الان و احتمالا تمام کردن بازی مشخص نخواهد شد دقیقا کی هستن و اینکه آیا پشت این نقاب ها چهره آشنایی هم هست یا نه.
Spectre:
به معنای شبه.
Vector:
که احتمالا به معنای رهبر منظور بوده.
Beltway:
من معنای خاصی واسش نمیدونم اما فک میکنم شخصیتش باید کماندوی جلودار باشه، کسی که عملیات نظامی رو انجام میده.
Berta:
به معنای روشن.
توی این صحنه از تریلر شخصیت Bertha کاملا مشخص میشه که یک زن هستش. و احتمالا دلیل نامگذاری به نام Bertha (که به معنی روشن هستش) هم، زن بودنش هست.
رزیدنت اویل 6 به اصول باز می گردد
رزیدنت اویل 6 به اصول باز می گردد
:18:
گفتم این خبر اینجا هم بزارم تا طرفداران قدیمی این سری یه امیدی تو روحشون دمیده بشه :31:
یکی از نمایندگان شرکت کپ کام در نمایشگاه E3 اذعان کرد که طرفداران این سری بازی از اکشن تر شدن این بازی در قسمت های گذشته ناراضی هستند و در قسمت جدید رزیدنت اویل 6، مانند گذشته تمرکز بازی بر روی ترسناک بودن آن خواهد بود.
او در بخشی از این مصاحبه گفت “ما می دانیم که بسیاری از طرفداران خواهان صحنه های ترسناک تری در قسمت بعدی این بازی هستند و تیم طراحی هم این موضوع را به خوبی درک کرده است. ما نظرات بسیاری را بررسی کردیم و انتقادات بسیاری از گرایش رزیدنت اویل 5 به سبک اکشن وجود داشت. من فکر می کنم که گرایش تیم طراحی رزیدنت اویل 6 به ژانر ترسناک خالص، مورد قبول همه قرار خواهد گرفت.”
اگرچه این اظهارنظر به تنهایی چیزی را اثبات نمی کند، اما می توان گفت که رزیدنت اویل 6 به اصول و پایه های رزیدنت اویل های قبلی باز می گردد.
http://www.dbazinews.com/1390/03/22/%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D8%AF%D9%86%D8%AA-%D8%A7%D9%88%DB%8C%D9%84-6-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B5%D9%88%D9%84-%D8%A8%D8%A7%D8%B2-%D9%85%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%AF/
:20: