کسی از بچها تونسته تصاویر دو بعدی سه بعدی بکنه اگه تنظیمش کسی بلد لطفان بگه
و اینکه توی 100 ساعت اول روی کدوم حالت باشه بهتر عادی یا پیش فرضهای دیگش
Printable View
کسی از بچها تونسته تصاویر دو بعدی سه بعدی بکنه اگه تنظیمش کسی بلد لطفان بگه
و اینکه توی 100 ساعت اول روی کدوم حالت باشه بهتر عادی یا پیش فرضهای دیگش
خوب، مي خوام نحوه انجام Break-In (همون آب بندي كه چند تا پست بالاتر عرض كردم) رو براتون توضيح بدم.
براي شروع كار اول فايل زير رو دانلود كنيد:
بعد از دانلود فايل Zip رو باز كنيد تا به اسلايدها دسترسي پيدا كنيد. حالا نياز هست كه شما همه اسلايدهاي داخل فايل Zip رو به يك كارت مموري SD و يا يك فلش USB منتقل كنيد. توجه داشته باشيد كه فقط اين اسلايدها روي حافظه مورد نظر ريخته بشن و هيچ فايل اضافه اي داخل مموري SD و يا USB شما نباشه!کد:http://rapidshare.com/files/451876810/break-in_images.zip
حالا براي شروع كار اگر فايلها داخل مموري SD هست، اون رو به پورت مخصوصي كه كنار تلويزيون وجود داره متصل كنيد و اگر هم داخل فلش USB ريختيد، اون رو به يكي از پورتهاي USB كنار تلويزيون متصل كنيد.
اگر كارت مموري SD باشه كه بصورت اتوماتيك وارد بخش Photo ميشيد ولي اگر USB باشه خودتون با زدن دكمه Viera Tools به بخش Photo بريد.
حالا براي شروع كار بايد تنظيمات زير رو انجام بديد (توجه داشته باشيد كه اين تنظيمات مخصوص مدل VT20 هست و مدلهاي ديگه تلويزيونهاي پلاسماي پاناسونيك تنظيمات خودشون رو دارند):
Picture:
Picture Mode: Photo
Contrast: 100
Brightness: 50
Color: 75
Sharpness: 50
Color Temp: Cool
Photo Settings:
Display Interval: 30 Seconds
Repeat: On
بعد از انجام تنظيمات بالا Slide Show رو شروع كنيد و زمان رو هم محاسبه كنيد. جمعاً 100 ساعت بايد اين اسلايدها رو روي تلويزيونتون پخش كنيد. اين 100 ساعت ميتونه پشت سرهم باشه (هيچ مشكلي نداره كه تلويزيون پشت سرهم روشن باشه، فقط حواستون به نوسانات برق باشه، البته هواي اتاق هم نبايد زياد گرم باشه تا به تلويزيون فشار نياد) و يا ميتونه با فواصل زماني انجام بشه، فقط تا حد امكان سعي كنيد تا قبل از تموم شدن 100 ساعت چيزي ديگه اي روي تلويزيونتون پخش نكنيد. همونطور هم كه قبلاً هم اشاره شده بود، اگر اين كار رو در همون ابتداي خريد تلويزيون انجام بديد بسيار بهتر هست و نتيجه مطلوب تري رو در بر خواهد داشت.
بعد از اتمام 100 ساعت يك سري تنظيمات هست كه با انجام اونها تلويزيونتون از لحاظ كيفيتي تا حد زيادي به تلويزيوني كه بصورت حرفه اي كاليبره شده نزديك ميشه. اون تنظيمات خاص رو هم بعداً خدمتتون ميگم.
در مورد موثر بودن و بي خطر بودن اين روش براي من جاي هيچ شكي باقي نمونده چون قبل از اينكه خودم انجامش بدم روي اينترنت خيلي گشتم و اطلاعات جمع كردم و به من ثابت شد كه اين كار براي تلويزيون مفيد هست.
با تمام اين تفاسير باز هم تصميم گيرنده نهايي شما هستيد، و مسئوليت هر اتفاق احتمالي كه در طول انجام اين كار و يا پس از اون رخ بده (سونامي، زلزله، سيل، آتش سوزي و ... :31:) به عهده خودتون هست.
اگر سوالي بود در خدمت هستم.
دوست عزيز "raminas" مدل هاي VT20 امكان تبديل تصاوير دو بعدي به سه بعدي رو ندارند! البته طبق گفته بسياري از افراد در سايتهاي مختلف اين قابليت همچين چيز دندونگيري هم نيست.
موفق باشيد :20:
میشه بگید شما این اطلاعات رو از کجا بدست آوردید؟ چون تو هیچ سایت معتبر پاناسونیک نگفته همچین کاری لازمه! تا اونجاییکه من میدونم این کارهارو قبلا در مورد مدل های اول پلاسما ها انجام میدادن. تلویزیونهای نسل جدید دیگه نیازی به این کارها ندارن و من فکر نمیکنم مهندسین پاناسونیک این کارها به عقلشون نرسیده باشه ! حتی استفاده از کنتراستهای پایین هم جایی ذکر نشده مگر تو سایتهای مختلفی که ربطی به پاناسونیک نداره. البته اینا چیزایی بود که من طبق تحقیقات بدست آوردم ها وگر نه جسارت نشه شما استادید.
نقل قول:
خواهش ميكنم، شما لطف داريد، منبع اصلي اطلاعات سايت معتبر AVSForum هست. البته طبيعتاً هيچ وقت هيچ شركتي نمياد بگه بعد از خريد تلويزيون لطفاً 100 ساعت آب بنديش كنيد! همينطور هم بايد بگم كه براي اكثريت مردم اين چيزا اصلاً مطرح نيست، شايد يك كساني مثل من و شما برامون گرفتن كيفيت عالي از تلويزيونمون مطرح باشه وگرنه خيلي از افراد عادي كه همين جوري ميرن و يك تلويزيون ميخرن اصلاً از وجود چنين انجمنها و سايتهايي اطلاع ندارند!نقل قول:
اين هم تاپيك اصلي مربوط به اين بحث :
کد:http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1232441
به نظر من هم اگه ضعف یا حالا هر چی که اسمش رو میزارید بگیم شرکت خوب خودش 100 ساعت رو آب بندی میکنه بعد میده بیرون
به نظر من هم این زیاد نمی تونه صحت داشته باشه
اما به نظر می رسه که کار مضری نباید باشه برای تلویزیون جون آروم آروم فشار رو زیاد میکنه D:
بله، بهرحال همونطور كه عرض كردم، اين كار رو شايد درصد بسيار كمي از افراد انجام بدن و اغلب افراد بدون هيچ مشكلي با تلوزيونشون كار كنند و هيچ وقت هم سراغ چنين كاري نيان. به هر صورت من خواستم اطلاعاتي رو كه كسب كرده بودم را براي دوستان بازگو كنم، حالا ديگه استفاده كردن يا نكردنش با خود عزيزان هست.نقل قول:
بهرحال يكي از مزاياي اين قضيه اين هست كه بجز بحث تنظيمات رنگي تصوير، ميگن تلويزيونهاي پلاسما در 100 ساعت اوليه استفاده شون به مسائلي مثل Image Retention يا همون باقي موندن اثر يك تصوير بر روي پنل بعد از يك مدت كه تصوير ثابت باشه، حساس تر هستند و اين پروسه ميتونه تا حدي جلوي اين قضيه رو بگيره.
دوستان من میخواستم برای دستگاه vt20 خودم یه پخش سه بعدی پاناسونیک بخرم ولی مثل اینکه تو ایران این دستگاه خیلی کم پیدا میشه ولی ظاهرا یکی از فروشندهای خود پاناسونیک می گفت بجاش می تونی از ps3 استفاده کنی که فیلمهای سه بعدی رو هم پخش می کنه میخواستم ببینم این مطلب اگه صحت داره یه دستگاه پلی استیشن 3 بگیرم که هم ظاهرا میگن فیلم سه بعدی پخش می کنه هم بازی سه ببعدی داره دوستانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن
دوستان من تا بحال نتونستم برنامه ها رو روی فلاش از روی vt20 خودم ضبط کنم مگه این تلویزیون قابلیت ضبط برنامه رونداره اگه نداره پس چرا قابلیت وصل شدن هارد رو داره
مرسی دوست من وقتی من مرحله 1و 2 رو که شما گفتید انجام دادم منوی باشده با عنوان self check complete که قسمت های مختلف تلویزیون رو تست می کرد بعد هیچ دکمه ای نه بروی کنترل نه برروی خود دستگاه کار نمی کنه بعد مجبور شدم تلویزیون رو از طریق دکمه برقش خاموش کنم روشن که شود شد مثل تلویزیون که اولین بار خریدیم وباید تنظیمات ش رو نو انجام بدمنقل قول:
من خودم از PS3 براي تماشاي فيلمهاي دو بعدي و سه بعدي و همينطور اجراي بازيهاي سه بعدي استفاده مي كنم و مشكل خاصي هم تابحال نداشتم.نقل قول:
فقط يك نكته ميخوام بگم در مورد قفل جديدي كه اخيراً داره روي فيلمهاي مختلف گذاشته ميشه بنام Cinavia كه توسط كنسول PS3 و يكسري از بلوري پليرهاي بازار پشتيباني ميشه. اين قفل به اين صورت عمل ميكنه كه اگر شما نسخه كپي فيلم رو داخل پلير قرار بديد بعد از گذشت چند دقيقه در اغلب موارد صداي فيلم قطع ميشه (در برخي موارد هم كلاً پخش فيلم متوقف ميشه) و پيغام خطايي مبني بر مجاز نبودن استفاده از اون ديسك بر روي پلير بر روي صفحه نوشته ميشه!
در حال حاضر بعضي از مدلهاي بلوري پلير موجود در بازار از جمه كنسول PS3 از اين قفل پشتيباني مي كنند. البته اين نكته هم تقريباً قطعي هست كه بزودي اغلب پليرهاي موجود در بازار و خونه هاي مردم با يك آپديت Firmware به پشتيباني از اين قفل مجهز ميشن و دردسر ديدن فيلم كپي زياد ميشه.
هم اكنون برخي از فيلمهاي جديد به اين قفل مجهز هستند از جمله Resident Evil Afterlife كه من نسخه بلوري اون رو گرفتم و براي اولين بار با اين قفل برخورد كردم. مثل اينكه بيشتر فيلمهاي Sony Pictures دارن به اين قفل مجهز ميشن، البته بايد انتظار استفاده ديگر شركت ها از اين قفل رو هم داشته باشيم، چون بالاخره يك تكنولوژي جديد هست كه هنوز شكسته نشده و احتمالاً تا چند وقت هم شكسته نخواهد شد! البته من كه اميدوارم كه سريع تر شكسته بشه، چون بالاخره ما كه تو ايران دسترسي به فيلم اورجينال نداريم و مجبوريم فيلم كپي تهيه كنيم.
من بلوری پلیر سه بعدی سامسونگ رو bd-c6900 پیشنهاد میکنم فوق العادست شامل یه کابل high speed hdmi و یه دانگل وایرلس هست من ps3 پیشنهاد نمیکنم برخلاف خیلی ها :46: فاقد خروجی 1.4 hdmi و تصاویر سه بعدی رو 1080i بیشتر نمیتونه نشون بده البته اگه نمیخوای بازی کنی وگرنه که تصمیم با خودت هستنقل قول:
مطمئنيد دكمه ها رو دست گرفتيد؟چون من با انجام همين كارها كه توضيح دادم وارد قسمت مربوطه شدم.نقل قول:
دوست خوب، كي گفته كه PS3 نميتونه 1080p سه بعدي نشون بده ؟!!؟!نقل قول:
اگر نميتونه نشون بده پس من چطوري دارم با همين PS3 فيلم 3D 24p 1080p نگاه ميكنم؟
مطمئناً PS3 همه امكانات يك بلوري پلير حرفه اي رو نداره اما در مورد اجراي فيلمهاي سه بعدي مشكلي نداره.
[PHP]نقل قول:
http://www.gizmodo.com.au/2010/02/how-the-ps3-will-playback-3d-blu-ray-without-hdmi-1-4[/PHP]When it comes to 3D Blu-ray playing from your PS3, you won’t be getting 1080p signals to each eye, you’ll only be getting 1080i. Without HDMI 1.4′s speed, version
1.3 just can’t push dual 1080p images through the pipes.
اتفاقا ps3 یه بلوری پلیر حرفه ای فوق العادست از خیلی از پلیر های دیگه بهتره ولی تو حالت 2dنقل قول:
عارضم به خدمت شما كه مقاله اي كه شما لينك داديد تاريخش براي فوريه 2010 هست، اون موقع اين مطلب رو اعلام كردند كه بعداً تكذيب شد!نقل قول:
کد:http://www.3d-audiovisuals.co.uk/blog/post/Sony_PS3_3D_Update-572
It’s been falsely reported that once the firmware update to support movies is released that the PS3 will not be able to support progressive 1080P resolution and will fall back to 1080I (interlaced). This is incorrect as the amount of data (clockrate/bandwidth) is identical between the two formats (HDMI 1.3a and HDMI 1.4a) however Audio Return Channel and Ethernet will not be available meaning that people with AVR might be required to use a separate audio channel
به هر صورت من خودم قصد دارم يك Stand alone BD Player بگيرم، چون نمي خوام براي ديدن فيلم به كنسولم فشار بيارم، ولي تا اون موقع از PS3 استفاده ميكنم.
سلام
آقا میتونید آموزش این آبندی رو برای v20 هم بزارید
من فردا یکی میخرم و نیاز مبرم دارم
ممنون میشم
به هر صورت من بازم ps3 رو به عنوان اولویت اول بهتون پیشنهاد نمیکنم مشکل دیگه ای که هست اینه که موقع پخش یه بلوری سه بعدی نمیتونید صدای Dolby Digital TrueHD و DTS-Master بگیرید که یه مشکل بزرگ برای خیلی ها
[HTML]http://news.cnet.com/8301-17938_105-20017116-1.html[/HTML]the PS3 is incapable of outputting high-resolution audio formats, namely Dolby Digital TrueHD and DTS-Master, when playing back 3D Blu-rays.
ضمن این که ممکن بعضی از دیسک های سه بعدی بلوری رو هم اجرا نکنه هیچ تضمینی نیست مثل monsters vs aliens ....
اساس كار و تنظيمات مثل همين VT20هست با همون تنظيمات.نقل قول:
كاملاً صحيح هست، بنده هم عرض كردم، ديگه انتظار يك بلوري پلير حرفه اي رو از يك كنسول گيم نبايد داشت.نقل قول:
در مورد اون پلير سامسونگ كه شما گفتيد،خودتون داريد؟ تاييد مي كنيد؟ قيمتش چنده؟ من ميخوام به همين VT20 وصلش كنم.
بله 400 خریدم گرونه شدید ولی عالیه خیلی زیباست خیلی سری کار میکنه و کیفیت تصویر عالیه تو این 2 ماهه هم مشکلی پیدا نکرده بالاترین امتیاز رو از سایت cnet گرفته :[HTML]نقل قول:
http://reviews.cnet.com/blu-ray-players-recorders/samsung-bd-c6900/4505-9991_7-33971078.html[/HTML]یه کابل hdmi high speed و یه adaptor wireless باید تو جعبه باشه
سه تا بلوری سه بعدی avatar -under the sea-monsters vs aliens هم روش اجرا کردم بدون مشکل
راستي اين قفل Cinavia رو ساپورت ميكنه يا نه؟ فعلاً اگه نكنه بهتره، ولي شكي نيست كه توي آينده نزديك بهش اضافه ميكنند!
یک قضیه رو که حتما بعد از خرید مراقب باشید اینه که تصاویره ثابت رو به مدت خیلی زیاد پخش نکنین. در ضمن این گارانتی بانیان در مورد این تلویزیون خیلی عالیه!
بله دقيقاً، مساله Image Retention (باقي موندن اثر تصوير روي صفحه پلاسما) يكي از معايب پلاسما هست كه البته در مورد پلاسماهاي جديد خيلي بهتر شده و ديگه تقريباً مساله ي خرابي هميشگي تصوير به وجود نمياد ولي بازهم بهتره حواستون باشه و مخصوصاً در 100 ساعت اوليه استفاده از تلويزيون بيشترين مراقبت رو انجام بديد تا به چيزي شبيه عكس زير دچار نشيد.نقل قول:
محتوای مخفی: Image Retention on Plasma
تصویر این vt20 در مقابل v20 ایرانی چطوریه؟
V20 ايراني ديگه چيه؟ منظورتون اينه كه براي پخش در ايران توليد شده؟نقل قول:
تا اونجا كه من تحقيق كرده بودم روي نت، اين دو تلويزيون تفاوتشون پشتيباني مدلهاي VT از 3D و همچنين داشتن تكنولوژي Infinite Black Pro هست. تكنولوژي Infinite Black Pro نسخه جديد Infinite Black هست كه ميزان خلوص رنگ مشكي بيشتري رو به پنل ميده. همچنين داشتن فسفر سريعتر بخاطر جلوگيري از پديده Ghosting در هنگام تماشاي 3D در مدلهاي VT.
اما در كل طبق Review هاي موجود در نت از جمله اين Review كه لينكش رو در زير ميذارم، V20 هم تلويزيون بسيار خوبي براي ديدن تصاوير HD دو بعدي هست:
کد:http://www.avforums.com/review/Panasonic-V20-TX-P50V20B-50V20-HDTV-Plasma-Review.html
سلام.من همراه VT20 بلوری پلیر 3بعدی پاناسونیک DMP_BDT300 گرفتم, وچون با یک کنترل کارها راه میوفته خوبه.نمیدونستم که CD حتی اوریژینال هم پخش نمیکنه.اگر یک DVD RECORDER پانا بگیرم آیا مشکل حل میشه؟چون نیاز به ریکودر هم دارم.
V20 های ایران ظاهرا منو THX ندارند ولی VT20 ها دارند.نقل قول:
من برای یکی از بستگان خیلی نزدیک یک V20 اندازه 42 گرفته بودم، والا اینجور که در مقایسه بنظرم میاد، تصاویر روی VT20 خیلی بهتره. البته شاید تا حدی به علت بزرگتر بودنش باشه.
يكمي واضح تر توضيح بديد. يعني چي CD اورجينال پخش نميكنه؟نقل قول:
پلير شما امتيازات خوبي از سايتهاي معتبر گرفته. نبايد چيز بدي باشه!
اینطور که شنیدم، امکان ضبط فقط از طریق تیونر دیجیتال است. حالا من نمی دونم که VT20 ما که تیونر دیجیتال نداره، اگه ----T از طریق HDMI بهش وصل بشه می تونه ضبط کنه؟نقل قول:
دوستان VT20 دار اگر دقت کرده باشند، روی کارتن TV بعضی جاها برچسبهای خیلی تر و تمیز نصب شده که نوشته های زیر آنها را بپوشاند. آیا کسی اینها را کنده ببینه زیرش چی بوده؟
در ضمن از یک منبع غیر رسمی و نامطمئن شنیدم که VT20 ها ایران ----T یا حتی ----S داشته که آنرا غیر فعال کرده اند. شاید از طریقی بتواند آنها را فعال کرد، البته شاید.
قابلیت ضبط روی فلش و هارد دیسک فقط تو مدلهای ریجن اروپا موجود هست.
اتفاقاً من هم متوجه برچسبي كه بالاي جعه بود شدم و زيرش رو يه نگاهي انداختم، زيرش DivX License هست! نمي دونم به چه دليلي روي اون برچسب زدند.نقل قول:
در مورد --- هم من شك دارم همچين چيزي باشه، چون منطقي نيست كه هزينه نصب اين سيستم رو توي دستگاه انجام بدن و بعدش غير فعال كنند!
منظورمVCDبود:20:یعنی مثلا قهوه تلخ رو هم پخش نمیکنه چه برسه به کپی ها.نقل قول:
مدل R که توسط بانیان عرضه میشه و مدلPکه مربوط به خاورمیانه مثل عربستان هست هیچ تیونری جز انالوگ ندارن:41:
مدل E اروپائی هردو ----T & ----S داره.
یک سوال :دکمه REC که روی کنترل تلویزیون هست چیکار میکنه؟
:31: عزيز ديگه VCD ! انتظار اين يكي رو ديگه از BD Player نداشته باشيد ديگه!نقل قول:
نمي گم نبايد پخش كنه ولي قهوه تلخ و كلاً ديسكهاي توليد داخل رو از نظر كيفيت توليد اصلاً جدي نگيريد، چون فاجعه هست!
اون دكمه هاي پايين كنترل از جمله Rec هم مربوط به دستگاه هاي ديگه پاناسونيك مثل پليرها و ركوردرها هست كه مي تونيد همه رو با كنترل تلويزيونتون كنترل كنيد.
سلام
چطور میشه فریمویر تلویزیون را آپدیت کرد و اصلا نیاز هست؟
براي VT20 يك Firmware هست كه توي سايت پاناسونيك اگر بريد و قسمت James Cameron's Preferred Settings For Avatar رو چك كنيد مي تونيد دانلود كنيد، كه البته بعد از آپديت و انجام يكسري تنظيمات رنگ و غيره، گفته ميشه كه از نظر جيمز كامرون نزديك ترين تصوير ممكن رو به نسخه سينمايي فيلم آواتار به شما ميده!نقل قول:
من فرمورش رو گرفتم ولي حيقيقتش رو بخوايد هنوز آپديت نكردم و شايد اصلاً آپديت نكنم، چون از تصوير تلويزيونم فعلاً كاملاً راضي هستم.
ولي بهرحال براي آپديت نياز به يك مموري SD داريد كه بايد به پورت كنار TV وصلش كنيد و مراحل آپديت رو انجام بديد.
[QUOTE=Poisonman;5926276]مطمئنيد دكمه ها رو دست گرفتيد؟چون من با انجام همين كارها كه توضيح دادم وارد قسمت مربوطه شدم.
آره دوست من من دقیقا چندین بار امتحان کردم فقط صفحه self check complete
باز می شود شاید نحو عملکردش در VT20 فزق می کنه دوستان دیگه هم می تونند امتحان کنند درضمن اگه می شه بگین من چطوری می تونم فیلم رو روی فلاش یا هادر ضبط کنم اصلا شما مطمئن هستید روی VT20 همچین امکانی وجود داره
میگن برای دیدن فیلم سه بعدی آواتار حتما باید بلو ری پلیر پاناسونیک داشته باشین
من هر چقدر هم سايتهاي مختلف رو گشتم چيزي پيدا نكردم ولي عجيبه كه اين كد براي V20 فرق داشته باشه، چون همين كد رو سري قبلي كه اصلاً از سري V نيستن هم جواب ميده!نقل قول:
در مورد ضبط برنامه هم دوستان گقتند كه مثل اينكه اين امكان در نسخه اروپايي اين تلويزيون هست و فقط از شبكه هاي ديجيتال اين كار رو انجام ميده. البته اين رو هم بگم كه تازه در اون حالت هم شما وقتي برنامه رو روي USB ضبط ميكنيد نمي تونيد ببريد بريزيد روي كامپيوتر و تماشا كنيد! برنامه بصورت ديجيتالي با تلويزيون شما Sign ميشه و در نتيجه فقط امكان پخش روي تلويزيون خودتون رو داره! در عمل چيز اون چنان خفني هم نيست.
نه اينطور نيست. اصل قضيه اينه كه ظاهراً تا سال 2012 شركت پاناسونيك بصورت انحصاري بلوري سه بعدي آواتار رو با محصولات خودش ارائه ميده و اين فيلم بصورت سه بعدي فعلاً بصورت عمومي به فروش نميره!نقل قول:
البته در كشور ما كه شما مي تونيد نسخه كپيش رو تهيه كنيد كه من هم تهيه كردم و با PS3 تماشا كردم.
از آنجا که برای استفاده از viera cast نیاز به آپدیت نرم افزاری بود با استفاده از دفترچه راهنما عملیات! ذیل را انجام دادم:
از روی کنترل تلویزیون:
menu
setup
network setup
چون از کابل lan استفاده میکنم در قسمت network type گزینه wiered را انتخاب کردم
در IP/DNS settings هر دو مورد را روی auto گذاشتم
بعد connection test در حالیکه که کابل لن به پشت پنل وصل بود مراحلی را طی کرد
بعدگزینه software update را زدم و انجام شد
حالا ویرا کست به کار افتاد و یوتیوب هم باز شد:8:
سرعت اينترنت شما چقدره و اينكه آپديت كردنش از اين طريق چقدر زمان برد؟نقل قول:
مگه YouTube ف.ي.ل.ت.ر نيست؟
اینو منم شنیدم! من که فعلا محو تصویرم چند روزه! نتونستم دنبالشو بگیرم.
[
QUOTE=Injaneb2;5927350]دوستان VT20 دار اگر دقت کرده باشند، روی کارتن TV بعضی جاها برچسبهای خیلی تر و تمیز نصب شده که نوشته های زیر آنها را بپوشاند. آیا کسی اینها را کنده ببینه زیرش چی بوده؟
در ضمن از یک منبع غیر رسمی و نامطمئن شنیدم که VT20 ها ایران ----T یا حتی ----S داشته که آنرا غیر فعال کرده اند. شاید از طریقی بتواند آنها را فعال کرد، البته شاید.[/QUOTE]