px2370 همون px23720plus هست!نقل قول:
فرقی ندارن.فقط محل مونتاژ!
Printable View
px2370 همون px23720plus هست!نقل قول:
فرقی ندارن.فقط محل مونتاژ!
درسته من فکر کردم منظور دوستمون مانیتور xl2370 هست که واقعا مانیتور خوبی بود :31::46:نقل قول:
کد:http://lio nco mpu ter.ir/index.php?product_id=1616
من Asus ML238H دارم و ازش اصلا راضی نیستم. بیخود پولتون رو بالای این آشغال هدر ندید و اساسا پنل های LED رنگها رو طبیعی نشون نمیدن. پس بهتره LCD معمولی بگیرید. این مانیتور 5 مشکل اساسی داره:
1. طبیعی نبودن رنگها
2. مشکل در نمایش رنگ سیاه و نقاط تاریک
3. کنتراست بسیار بالا که چشمها رو واقعا اذیت میکنه
4. نداشتن تنظیمات کافی برای بهبودی رنگ
5. دگمه هاش اصلا خوب کار نمیکنن
در کل مانیتور بیخودیه. :2:
نقل قول:
دقیقا
مانیتور های LED یا در اصل backlight LED به درد نمیخوره و همه توی نمایش رنگ و کالیبره شدن مشکل دارن و اذیت شدن چشم با نور حتی با پایین آورد کنتراست یا تغییر در کارت گرافیک و از تنظیمات خود مانیتور هم نمیشه کاری کرد.
من این همه درخواست کردم از دوستان همه میگفتن خوبه و فلان. نگو همه فروشنده بودن. دو سه تا نکته بود برای خرید مانیتور مناسب کسی به من نگفت. همه با مشخصات تئوری مقایسه میکردن و ظاهر زیبا!!
من 23720 میخواستم بگیرم نشد 2285 نصیبم شد. میخواهید دو صفحه راجع به معایبش و عدم تناسبش با کار خودم بنویسم؟
فقط بگم ازین LED Backlight اصلا نگیرید چون پول اضافه بالای LCD دادین و همون کیفیت و حتی بدتر رو تحویل گرفتین و برای دیدن تصویرش هم با مشکل مواجه میشید.
برای مثال در ساهی کامل تصویر تابش نور از چهار جهت کاملا مشخصه و صفحه روشن است.
رنگ خاکستری را در تقریبا قوه ای نمایش میده.
امکان استفاده از رزولیشنهای پایین نیست.
یک کابل DVI به HDMi داره که فقط موقع بالا امدن ویندوز میتوان HDMI رو دستی انتخاب کرد ولی در محیط ویندوز میره سیگنال رو از انالوگ میگیره و با ورودی دیجیتال سازگار نیست و علکی دو تا HDMi گذاشتن واسش!
زمان پاسخگوییش به درد نمیخوره . در 2 میلی ثانیه تغییرات تصویر به شدت پرشدار و غیر قابل تحمل میشه با بهترین کارت گرافیک. من گذاشتم روی normal
بدون استفاده از تنظیمات کارت گرافیک و پایین آوردن مقادیر این ماینتور مثل نورافکن است و مثلا در یک تصویر ابری همه رو سفید نشون میده.
نوشته ها در حالت عادی تار هستند و خیلی ریز و باید از خاصیت sharp less استفاده کرد و فونتها رو هم بزرگ کرد.
برای خوندن و نوشتن مناسب نیست و همچنین بازی. شاید بشه یک فیلم معمولی رو باهاش دید!
بدنه خیلی براقی داره و نور خود تصویر رو که هیچ نور محیط رو مخصوصا در شب منعکس میکنه و ما رو آزار میده!
اون LED پاور آبی رنگش خیلی تو چشم میزنه! (روش کاغذ چسبوندیم!)
تجهیزاتش همه ساخت چینه!
رفتم ثبت نام کنم در سام سرویس گفت مشخصات این مانیتور تعریف نشده هنوز!
مهمتر از همه پایه غیر قابل تنظیم اون است و صفحه رو به بالاست و برای افدراد 3 متری خیلی مناسبه! (من زیرش کتاب گذاشتم بیاد پایین!)
و...
بگردین LCD مناسب رو با نصف این قیمت بگیرین. این LED ها به درد نمیخوره از ما گفتن بود. در ضمن اگه به رزولیشن 1024 عادت دارین و کار خاصی با 1920*1080 ندارین لازم نیست ماینتور 19 اینچ به بالا بگیرین که حسابی اذیت میشین توی کارهایی مثل وبگردی یا طراحی و این جمله که میگن در مانیتور های width فضای بیشتری در اختیار دارین و راحت تر هستین و فراموش کنید. واسه بازی هم این مانیتورها مناسب نیست نه گول رزولیشن رو بخورید و نه 2 میلی ثانیه سرعت و LED داشتن و تزریق چندگانه رنگ و از این شعار های تبلیغاتی!!
من قبل خرید خیلی گشتم نمونه از نزدیک ببینم نشد. یک نمفر توی این فروم گرفته بود اولش میگفت خیلی خوبه و بعد که سوالی ازش پرسیدم در مورد مانیتور دیگه خاموش شد و رفت پی کارش اصلا تحویل نگرفت نگو میخواسته ما هم دچار این مانیتور بیخودی بشیم!
الان دیگه بخوام مانیتور بگیرم میدوم دنبال چی بگردم. باید یک مرتبه تجربه کنید.
البته دوستانی بودن که صادقانه و در حد توان اطلاعاتی دادن در مورد مانیتور به من و از اونا تشکر میکنم.
مانیتور های سونی چه طور هستند؟شنیدم گران و با کیفیت هستند.
LCD یا LED های موجود در ایران 99 درصدشون اشغاله فرقی نمیکنه هر کدوم یه مشکلی دارند ....نقل قول:
دوست عزیز ،نقل قول:
این مساله رو همه میدونن.
ما توقعی از اصلش نداریم این که تازه مونتاژ ایران است معلوم نیست چی هست!
باید دید کدامیک از این جنسهای ایرانی بهتره همونو بگیریم.
سلام و با تشکر از دوستانی که راجع به مانیتور سامسونگ 2285 نوشتند
من که متقاعد شده بودم برم 2485 بخرم یک سوال برام پیش اومده بود که چرا چنین مدلی نه در سایت اصلی امسونگ که زبان فارسی هم داره وارد نشده و در هیچ سایت خارجی و فروشگاه های بزرگ اینترنتی مثل ای بی یا آمازون یا یاهو و هیچ کجا اثری از سری 85 وجود نداره تا این که دست به تلفن شدم و به نمایندگی سامسونگ زنگ زدم و بعد از حدود 10 تا تلفن مدیر فروششون گفت که این همون سری 44 هست و داخلی شماره شده اما....
اما به نظر شما شرکت بزرگی مثل سامسونگ چرا یک سری رو شماره رو عوض میکنه و به جا مثلا 2255 میگه شما بگو 2285 و مشخصات این مدل رو نه توی سایت خودش نه هیچ کجای دیگه بروز نمیده
عقل سالم حکم میکنه که حتما یک جای کار میلنگه و ایراد داره.
من توی یک سایت این مانیتور رو گیر آوردم و چند روزی هم هست که تازه وارد بازار ایران شده فروشنده خیلی ازش تعریف میکرد روی کارتنش هم نوشته بود وارداتی فقط حیف 24 اینچ ندارشت لطفا کسانی که دارند و برخورد کردند راجع به این مونیتور نظر بدهند :
LG IPS 226 V
قیمتش 325000 تومان البته زمان پاسخگویی رو نوشته 6 میلی ثانیه و توی توضیحات سک جا نوشته 12 نیلی ثانیه و سرعت خیلی خوبی داره . نمیدونم چرا 12 میلی ثانیه سرعت خوبیه مثل این که مدل IPS نوع صفحه نمایش که نسبت به TN فرق داره و خیلی بهتره این هم لین توضیحاتش:
این هم تفاوت دو نوع صفحه نمایش:کد:http://www.digitalversus.com/lg-flatron-ips226v-p357_10200_35.html
کد:http://www.differencebetween.net/technology/difference-between-tn-and-ips/
سلام و با تشکر از دوستانی که راجع به مانیتور سامسونگ 2285 نوشتند
من که متقاعد شده بودم برم 2485 بخرم یک سوال برام پیش اومده بود که چرا چنین مدلی نه در سایت اصلی امسونگ که زبان فارسی هم داره وارد نشده و در هیچ سایت خارجی و فروشگاه های بزرگ اینترنتی مثل ای بی یا آمازون یا یاهو و هیچ کجا اثری از سری 85 وجود نداره تا این که دست به تلفن شدم و به نمایندگی سامسونگ زنگ زدم و بعد از حدود 10 تا تلفن مدیر فروششون گفت که این همون سری 44 هست و داخلی شماره شده اما....
اما به نظر شما شرکت بزرگی مثل سامسونگ چرا یک سری رو شماره رو عوض میکنه و به جا مثلا 2255 میگه شما بگو 2285 و مشخصات این مدل رو نه توی سایت خودش نه هیچ کجای دیگه بروز نمیده
عقل سالم حکم میکنه که حتما یک جای کار میلنگه و ایراد داره.
من توی یک سایت این مانیتور رو گیر آوردم و چند روزی هم هست که تازه وارد بازار ایران شده فروشنده خیلی ازش تعریف میکرد روی کارتنش هم نوشته بود وارداتی فقط حیف 24 اینچ ندارشت لطفا کسانی که دارند و برخورد کردند راجع به این مونیتور نظر بدهند :
LG IPS 226 V
قیمتش 325000 تومان البته زمان پاسخگویی رو نوشته 6 میلی ثانیه و توی توضیحات سک جا نوشته 12 نیلی ثانیه و سرعت خیلی خوبی داره . نمیدونم چرا 12 میلی ثانیه سرعت خوبیه مثل این که مدل IPS نوع صفحه نمایش که نسبت به TN فرق داره و خیلی بهتره این هم لین توضیحاتش:
این هم تفاوت دو نوع صفحه نمایش:کد:http://www.digitalversus.com/lg-flatron-ips226v-p357_10200_35.html
کد:http://www.differencebetween.net/technology/difference-between-tn-and-ips/
سلامنقل قول:
اگه قصد خرید پنل IPS رو دارین که از کیفیت تصویر بهتری برخوردار هست دوستان سخت افزاری به من ml239h asus رو پیشنهاد کردن
هرچی هم در موردش خوندم از کیفیت تصویر خیلی خوبش گفتن
با توجه به پنل IPS و زاویه دید بسیار عالی و وسیع در مقایسه با مانیتورهای مونتاژ داخل با ml239h موافقم
من این مانیتورو گرفتم(ml239h) بسیار بسیار عالیه قبلش ml238 داشتم واقعا از از اون خیلی بهتره هم زاویه دید هم کیفیت تصویر و.............
قیمتasus ml239h در حال حاضر چنده من قصد خرید این مانیتور را برای بازی با ps3 دارم لطفا بنده را راهنمایی کنید
هر چی میگردم سری ml گیرم نمیاد هم 22 و هم 23
کسی اطلاعی داره اهواز کجا میشه گرفت؟
با سلام ..دوستان من مانیتور asus ml239h خریدم اینم عکس تو حالتهای game mod و night mod
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
راضی هستی ازش؟
نظرت رو دربارش بنویس و چقدر و از کجا خریدیش؟
چشم رو اذیت نمی کنه؟
والا کیفیت صفحه اش فوق العاده هست و کیفیتش عالیه ولی نمیدونم چرا چشمم رو اذیت میکنه روز اول و دوم خیلی بد بود و چشمم میسوخت نمیدونم چرا ؟؟؟ قبلا ال جی داشتم همینجوری بود که یک سی دی داخلش بود بعد از نصب کیفیتش عالی شد و دیگه چشمم اذیت نکرد ..... من این مانیتور را از شیراز تو مجتمع pc center خریدم نمایندگیش بود
نقل قول:
اذیت کردن چشم بخاطر شفافیت بیش از حدش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
چرا مال شفافیتش هست ولی خوب من زدم رو حالت night mod که تاریکتر بشه ولی صفحه اش اذ ال جی قبلیم عالیتره و اینکه نوشته ها داخلش واضحتره
5ms بودنش واضحه نسبت به 2ms؟
یا زیاد قابل تشخیص نیست؟
ممنون
آره عزیزم خیلی واضح هست خیالت راحت راحت
از چی خیالم راحت باشه!
بین ml239 و ml238 موندم
یعنی شما میگی خیلی تاثیر داره و همون ml238 رو بخرم بهتره؟
سوال: ml238 با ml239 چه فرقی داره؟
اتفاقا این 2 میلی ثانیه خیلی اذیت میکنه. همون 5 میلی ثانیه بهتر تر است.
---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------
یکی لطفا سامسونگ 2285 یا 23720 یا همون مدلهای اصلی 2370 و 2350 رو با asus 238 و asus 239 مقایسه کنه از لحاظ وضوح و کیفیت رنگ و تصویر و اذیت نشدن چشم و ریز و درشت شدن نوشته ها. کدوم واسه وبگردی و متن text بهتره؟ به هیچ عنوان برای بازی و فیلم لازمش نداریم و اون 5 میلی ثانیه نه تنها بد نیست بلکه میخوام دقیقا 5 میلی ثانیه باشه.
به اضافه تست بالا اگه مدلهای مشابه اینا رو توی LCD بگین منون میشم.
گمون نکنم کسی جواب این پست رو بده. یعنی چشمم اب نمیخوره!!:5:
نقل قول:
من مقایسه های تجربیم رو n مدت پیش اینجا عنوان کردم!!!!فکر کنم خودتون هم یادتون بیاد!
سامسونگ نسبت به ایسوس تابش LED از پهلوهای تصویرش بیشتره!!!
ایسوس بخاطر شفافیت بیش از حدش خیلی چشم رو در طولانی مدت اذیت میکنه و این شفافیت هم تا حد زیادی قابل تنظیم نیست و در پایین ترین حد باز همینطوره!!
از لحاظ دیده شدن متن و این موارد تفاوت چندانی ندارن! 5میلی پانیه و 2میلی بودنشون هم بیشتر تو بازی و صحنه هایی با فریم بالا خودشو نشون میده که به نظر من 2میلی بودن خیلی بهتره ه آدمم خیالش راحت میشه!:46:
یعنی میگی ml239 بدرد نمیخوره و چشم رو اذیت و ضعیف میکنه ؟؟؟
نقل قول:
من همچین چیزی نگفتم!!!!
گفتم شفافیت تصویر بیش از حد زیاده که حتب تو حالت night mode که تصویر تاریکه باز شفافیت زننده اس!
باز بستگی به نظر شخصی افراد داره!
بهترین روش واسه خرید اینه که چند مدل مشابه کنار هم مقایسه بشن و هر کس بسته به سلیقه و استفاده اش خریداری کنه!
من چون طولانی مدت پشت pc میشینم ایسوس به کارم نمیاد!ولی در کل مانیتور خوبیه!
سلام بین دو مایتور samsung bx2285 و ml239h asus ml229h کدوم پیشنهاد میشه فقط برای بازی با ps3 میخواهم با دلیل بگید کدوم بهتره مرسی
نقل قول:
نوشته شده توسط 900913
سوال: ml238 با ml239 چه فرقی داره؟
اتفاقا این 2 میلی ثانیه خیلی اذیت میکنه. همون 5 میلی ثانیه بهتر تر است.
یکی لطفا سامسونگ 2285 یا 23720 یا همون مدلهای اصلی 2370 و 2350 رو با asus 238 و asus 239 مقایسه کنه از لحاظ وضوح و کیفیت رنگ و تصویر و اذیت نشدن چشم و ریز و درشت شدن نوشته ها. کدوم واسه وبگردی و متن text بهتره؟ به هیچ عنوان برای بازی و فیلم لازمش نداریم و اون 5 میلی ثانیه نه تنها بد نیست بلکه میخوام دقیقا 5 میلی ثانیه باشه.
به اضافه تست بالا اگه مدلهای مشابه اینا رو توی LCD بگین منون میشم.
سلامنقل قول:
Amirrezaajalli
من مقایسه های تجربیم رو n مدت پیش اینجا عنوان کردم!!!!فکر کنم خودتون هم یادتون بیاد!
سامسونگ نسبت به ایسوس تابش LED از پهلوهای تصویرش بیشتره!!!
ایسوس بخاطر شفافیت بیش از حدش خیلی چشم رو در طولانی مدت اذیت میکنه و این شفافیت هم تا حد زیادی قابل تنظیم نیست و در پایین ترین حد باز همینطوره!!
از لحاظ دیده شدن متن و این موارد تفاوت چندانی ندارن! 5میلی پانیه و 2میلی بودنشون هم بیشتر تو بازی و صحنه هایی با فریم بالا خودشو نشون میده که به نظر من 2میلی بودن خیلی بهتره ه آدمم خیالش راحت میشه!
بله کمی تا قسمتی یادم میاد امیر رضا جان کاش بقیه هم میامدن حرف میزدن در مورد اینا که گفتم
البته این شدت نور که میگید در شسعsمشاهده کردین من هم در سامسونگ 2285 دیدم و به هیچ وجه نمیشد از طریق مانیتور تنظیمش کرد. شدت نور به حدی بود که رنگهای روشن رو سفید نشون میداد مثلا در یک تصویر ابری تمام ابرها را سفید و رنگهای زرد رو محو میکرد. بنابر این هم نور رو از مانیتور هم کارت گرافیک آوردم پایین. اگه گرافیک تنظیم نکنیم با میانیتور خالی نمیشه!× یکی میگفت مشکل از ویندوزته!!!!!!!!!!!! مگه ویندوز میتونه خود به خود بدون در نظر گرفتن درایوری که ما برای مانیتور نصب کردیم نور صفحه رو تغییر بده!؟؟؟ البته به دلایل کاری فعلا از ورژنهای 7 استفاده نمیکنیم.
اون دو تا تصویر که گرفتم در صفحه کاملا سیاه مشخصه چقدر نشت نور داره اما در محیط کاری ویندوز قابل احساس نیست زیاد و اختلالی نداره. شاید تو بازی و فیلم اذیت کنه!
من اینو وقتی میزارم روی 2 میلی ثانیه تصویر موقع عوض شدن اذیت میکنه و مثل رعد و برق عوض میشه.. چه جوری بگم! نرم نیست!!!
بازی نکردم باهاش اما یکی از این برنامه های تست رو گرفتم تو حالت جابه جاییش در بازی دیدم خیلی ضعیف عمل میکنه.
فعلا که گذاشتم روی normal فکر کنم همون 5 میلی ثانیه شده و اینطور بهتره برای کارهای عادی.
حالا غیر از اینها مقایسه دیگری نیست؟؟؟؟؟ اونا هم خیلی همه.
چی بگم والا!!!!!
من که فعلا خیلی راضی هستم و با اینکه بعضی روزها بالای 15 ساعت کار میکنم (فیلم-بازی-اینترنت) فعلا به مشکلی بر نخوردم!
همونطور هم که گفتم نه تو فیلم نه بازی نه ..... با رنگ مشکی خالص مواجه نشدم که نشت نور تو ذوق بزنه!:10:
سلام
دوست عزیز امیررضا شما 2285 دارید که گفتید راضی هستید؟؟؟ منم میخام 2285 بخرم گفتم سوال کنم برای پی اس3 میخام راضی هستید از اندازش و کیفیش و تصویر کش نمیاره که؟ مرسی
نقل قول:
سلام!
نه واسه من px23720plus هستش!
ولی تا جایی که میدونم فرق چندانی با 2285 نداره!
2285 جدیدترم هست اصولا بایستی بهتر باشه!
behnambb جان جواب من رو ندادی؟نقل قول:
از چه نظری میگی تاثیر داره ؟؟
یعنی 5ms بودنش اذیت نمیکنه تو تصاویر اکشن فیلم ها یا بازی ها؟
ONLY PX23720 !!
VERY GOOD...
سلام
این PX23720 پایش جابه جا میشه حرکت میکنه به بالا و پایین؟
نور LED POWER اون در پنل جلوی مانیتور تو چشم نمیزنه!!؟؟؟
ترانسش ساخت کجاست؟ چین؟
روی 2ms پرشهای تصویر رو احساس میکنید؟
تو سیاه کامل (مثلا اسکرین سیور سیاه کامل بدون تصویر) backlight صفحه خیلی تابلوه؟
بالا پایین حرکت نمیکنه.نقل قول:
این نور پنلی هم که میگی اصلا به چشم نمیاد .
من فعلا هیچ پرشی رو 2میلی ثانیه حس نکردم.
عکسی هم که گذاشتم بک گراند مشکی خالصه.
بالا و پایین نمیشه! خوب اینم مثل 2285 . من زیر پایش کتاب گذاشتم بیاد پایین! تازه من میز اداری دارم. اونا که میز کامپیوتر دارن و مانیتور بالا قرار میگیره صفحات رو خیلی تیره میبینن با زاویه 20 تا 45 درجه!نقل قول:
منظورم بکگراند نبود. تصویر کامل سیاه رو میگم. وقتی میره روی اسکرین سیور انگار صفحه هنوز روشنه! توی دیدن فیلم و بازی در صحنه های سیاه کاملا اون backlight چهار طرف صفحه مشخصه!!
ممنون. من فقط اینها رو میگم برای اطلاع کسانی که قصد خرید دارن.. ما که باهاش مشکلی نداریم و حداقل من بهش عادت کردم دیگه اشکالاتش زیاد به چشم نمیاد!
حداقل دیگه پای مانیتور اشک نمیریزم!:8:
یه سوال؟!!
چرا قیمت جهانی مانیتور های Asus Ml229 و Ml238 نسبت به Samsung مثلا همین px2370 اینقدر پایینه؟
نقل قول:
یک سوال خارج از بحث
آقا با این دسکتاپ به این شلوغی سرگیجه نمیگیری ؟ :18:
سیستمو ی خونه تکونی بکن :31: