با این قیمت ایسر 5742 که حدود 850 قیمت داره بهترهنقل قول:
پرفروشترین لپ تاپ 2010 منظورم هست
Printable View
با این قیمت ایسر 5742 که حدود 850 قیمت داره بهترهنقل قول:
پرفروشترین لپ تاپ 2010 منظورم هست
بچه ها من زنگ زدم هیچ جا ایسر با این مشخصات i3 و قیمت پایین نداشتن
فقط یه جا زنگ نزدم که تلفن رو برنمیداشتن
اما G62 رو خیلی جاها دارن
یه امار بگیرید ببینید این رو کسی موجود داره
کد:http://www.sazgar.com/fa/product/notebook/detail.aspx?productid=1231
دوستان اینم نگا کنید.فقط در مدل ایسر5742 کارت گرافیک مد نظر من انبرد هست و رم 2 گیگ.پرو بوک هم خوبه امکانات خوبی داره با 30 تومن بیشتر خرج کردن .
d igikala.com/default.aspx?Page=Compare&Products=Notebook&Compar e=Notebook-HP-ProBook-4520s-D%2c%2c%2c%2c%2cNotebook-HP-Pavilion-G62-a11SE%2c%2cNotebook-Acer-Aspire-5742G-A
جهت ورد بین دی فاصله گذاشتم پاک کنید تو مرورگر وارد کنید.
منم میخوام بخرمش ، دیروز نمایندگیش مشهد زنگ زدم گفت نداریم ولی corei5 هستش .نقل قول:
دیدن که corei5 کم میخرن ، این مدل رو برداشتن تا corei5 هاشون فروش بره
فعلا تا هفته دیگه صبر میکنم ببینم چی میشه :41:
اخه ما که اهل بازی نیسیم کور ای5 به چه دردمون میخوره جز تولید گرمای زیاد.سازگار تو سایتش زده دارن حالا باید گشت.خدایی کانفینگ خوبی هم داره خوشگلم هست من که خیلی خوشم اومد ازش.نقل قول:
بله از همه مهمتر قیمت عالیی دارهنقل قول:
باید چند وقتی صبر کرد تا دوباره جنسشون رو بفرستن بازار
وقتی بهترین نمایندگی های تهرانش ندارن از نمایندگی مشهد شما چه انتظاری دارید
فردا از چند جای دیگه هم پیگیر میشم
میگما چرا سارگار زده تو سایتش 5732 رو؟نمیشه از سازگار مستقیم فی خرید کرد؟
سلام به بکس اکثراتون تو مدل های G62 - 5742 - probook گیر کردید
نکته مهمی میخوام بهتون بگم
اکثر شما که لپ تاپ می گیرید روش ویندوز 7 نصب می کنید و خواهید دید که برای هر برنامه هارد به شدت فعالیت می کنه(بیش از حد)
و این به خاطر دور پایین بودن سرعت هارد هستش
اگر میخواهید سرعت بالاتری داشته باشید علاوه بر رم و کش و سی پی یو باید هارد سرعت بالایی داشته باشید
موفق باشید :11:
دیگه داری اغفالمون می کنی بریم جی62 بگیریما شیطون:10:.نقل قول:
مرسی عزیز.یعنی تو ویندوز سون دور 5200 جواب نمی ده؟می شه بیشتر راهنمایی کینی عزیز؟
قطعا سرعت هارد تاثییر خودش رو داره ....نقل قول:
و امروزه بیشترشون با 7200rpm به حجم 500GB عرضه میشن ....
اما 5400 دلیل نمیشه که ویندوز 7 خوب جواب نده !!!
و دوستان این رو مد نظر داشته باشن که 7200 در ویندوز حدود 15-20% سریعتر عمل می کنه ...
نتیجه گیری : بهتره هارد با سرعت دوران 7200 خریداری شود
موفق باشید
من یه مدل دل دیدم اون هم 5400 بود هاردش صدا میداد
شنیدم تو یه قسمتش باید بریم سرچ رو غیرفعال کنیم مثل اینکه تو ویندوز 7 یه سرچ اتوماتیک داره
اين نكته رو هم مد نظر داشته باشين هارد دور بالا= مصرف باتري بيشتر
در نتيجه زود تموم شدن باتري
نقل قول:
اره اگه سرچ رو غیر فعال کنی بهتر میشه ولی کلا 5400 دور کمه مخصوصا با ویندوز 7
چون شما اگه نگه کنی می بینی نرم افزار ها اکثرا در هنگام کرش کردن سی پی یو و رم کمی مصرف می کنن ولی هارد رو خیلی بیشتر از بقیه استفاده می کنن
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
نه ضعیف جواب میدهنقل قول:
من ترجیح می دم 2 گیگ رم داشته باشم با هارد 7200 ولی 4 گیگ رم با هارد 5200 نداشته باشم
:40:
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:28 PM ----------
نقل قول:
بابا دیگه کی از باتری استفاده می کنه :31:
هزار تا راه وجود داره که مصرف باتری رو بیاری پایین خیلی غصه باتری رو نخور :46:
در ضمن یه ارمیچر 1.5 ولتی مگه چقدر به باتری فشار میاره
سلام
یه چند نکته درباره G62 و تعداد دور هاردها (RPM) که هم تو تایپیک های قبلی و بخصوص این چند تاپیک آخر دیدم رو میخواستم عرض کنم.
اولا که به نظر من G62 یکی از بدترین لپ تاپ های HP از نظر طراحی داخلی هستش. طراحی داخلی یعنی کنار هم گذاشتن قطعات و سیم کشی هایی مثل فلت های پاور و ال سی دی و وایرلس و ... . اینقدر فضا کم اوردن که یه فلت رو که به نازکی یه کاغذه و حدود 19 ولت برق از خودش عبور میده رو 3 یا 4 تا کردن و این تاخوردگی ها باعث اصطحلاک بالا و احتمالا اتصالی خواهد شد. این مورد به خصوص رو زیاد برخورد کردم.
و اما در مورد هارد های دور بالا (7200) و دور پایین (5400) : گذشته از اینکه مزیت های هرکدوم و نقاط ضعفشون چیه میخواستم این نکته رو بگم که متاسفانه در ایران به خاطر جلب مشتری خیلی ها یه برچسب 7200 میزنن به جای 5400 و با قیمت بالاتری میفروشن . تو لپ تاپ ها هم دستکاری و تعویض هارد خیلی تو ایران شایع هست . چون هارد یکی از انتخاب های کلیدی مصرف کننده نهایی محسوب میشه. پس خیلی به این اعدادی که مهم نیستند دل نبندیم و واقعیت رو ترجیح بدیم .
موفق باشین!
مرسی دوست عزیز.پس دیگه بریم سراغ 5742z دوستان کی ایسر 5732 ز داره یک عکس ازش بگیره بزاره اینجا ببینم چقدر خوشگله.اخه عکس سایت ها قرار میدن مناسب نیست.دوستان عکسی چیزی جایی از این مدل 5732 ز دارند اینجا قرار بدن ممنون
شما بودید تو این قیمت چی میخرید
پس ؟
در ضمن شما که خودتون تعمییر کار هستید
روبروی خونه ما بهترین تعمییرات لپ تاپ تو شهرمون هست
به من گفت برد HP خیلی از بردهای ACER بهتره
البته من هم شنیدم تو HP این G62 به کیفیت پروبوک نیست
ولی به نظر شما ما انتخاب بهتری داریم ؟
در ضمن ایشون گفتند که 24 ساعت زمان تست بگیر بیار من نگاه کنم اگه ریفر باشه میفهمم
به نظر شما راست گفته یا گنده ... کرده :20:
بچه ها من وسوسه شدم برم ایسر بخرک به سایت چاره زنگ زدم ببینم این مدل رو دارن یا نه اما جوابی نگرفتم الان سفارش انلاین دادم تا شاید فردا جواب درست و حسابی بهم بدن
در ضمن تو یه سایت مشورت گرفتم جواب ها این بود گفتم بزارم شما هم ببینید البته خلاصش کردم سلام و ... بریدمکد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=36336
جواب سه نفر هست
کد:انتخاب قیافشو می زارم برای خودت
از لحاظ فنی ACER در این مدل از کارت گرافیک داخلCPU Core i3 استفاده کرده که هم سرعتش بیشترش و هم HD بودنش آون رو از HP متمایز کرده(600Mhz
و هم مصرفش کم تره
این مدل چیپ کارت گرافیکی که روی مینبورد HP استفاده شده دیگه کمی قدیمی هست و ضعیف به نظر میاد(400Mhz)
در ثانی CPU ، مدل ACER از HP قویتر هستش(13%)
گارانتی , کیفیت ساخت acer بالاتر از HP هستش , شما حرف یه مغازه دار زیر دیپلم رو که می خواد جنسش رو بفروشه باور نکن
در کل فرقه زیادی نمی کننن با هم و شما می تونی بیشتر رو قیافشون توجه کنی
اینو گفتم چون قیمتاشون یکی نیست
در مورد قیمت هم امروز باز قیمت نوت بوک ها یه 50 تومنی رفته روش(دولار گرورن شده)
پیشنهادم ایسر هست چون هم سی پی یو و هم هاردش بالاتر هست و هم جوابش رو پس داده و نوت بوک خوبی در اومده
در ضمن گارانتی سازگار خیلی بهتر از سریر هم هست
620 تومن هم قیمتش نیست و تو بازار زیر 600 میتونید بخریدش .
مدل HP از بیشتر جهات مثل صفحه نمایش و هارد از مدل ایسر بهتر است فقط مدل ایسر که گفتید CPU قوی تری داره... در کل مدل HP نمره ی بیشتری میگیره...من جای شما بودم و دنبال بازی نبودم لپتاپی با همین مشخصات میگرفتم که CPU core i5 داشته باشه...ولی بازم میگم اگه برای وبگردی و افیس میخواید همین HP معرفی شده براحتی کار رو انجام میده... من چون یکم وسواسی هستم بحث CPU رو مطرح کردم
مرسی عزیز.والا این تکست هایی که گذاشتی من پس و پیش داشتم. میشه لینک بدی بخونم.یعنی بریم سراغ 5742 دیگه عکسی از این مدل دارین؟
نقل قول:
انتخاب قیافشو می زارم برای خودت
از لحاظ فنی ACER در این مدل از کارت گرافیک داخلCPU Core i3 استفاده کرده که هم سرعتش بیشترش و هم HD بودنش آون رو از HP متمایز کرده(600Mhz
و هم مصرفش کم تره
این مدل چیپ کارت گرافیکی که روی مینبورد HP استفاده شده دیگه کمی قدیمی هست و ضعیف به نظر میاد(400Mhz)
در ثانی CPU ، مدل ACER از HP قویتر هستش(13%)
گارانتی , کیفیت ساخت acer بالاتر از HP هستش , شما حرف یه مغازه دار زیر دیپلم رو که می خواد جنسش رو بفروشه باور نکن
در کل فرقه زیادی نمی کننن با هم و شما می تونی بیشتر رو قیافشون توجه کنی
اینو گفتم چون قیمتاشون یکی نیست
در مورد قیمت هم امروز باز قیمت نوت بوک ها یه 50 تومنی رفته روش(دولار گرورن شده)
پیشنهادم ایسر هست چون هم سی پی یو و هم هاردش بالاتر هست و هم جوابش رو پس داده و نوت بوک خوبی در اومده
در ضمن گارانتی سازگار خیلی بهتر از سریر هم هست
620 تومن هم قیمتش نیست و تو بازار زیر 600 میتونید بخریدش
مدل HP از بیشتر جهات مثل صفحه نمایش و هارد از مدل ایسر بهتر است فقط مدل ایسر که گفتید CPU قوی تری داره... در کل مدل HP نمره ی بیشتری میگیره...من جای شما بودم و دنبال بازی نبودم لپتاپی با همین مشخصات میگرفتم که CPU core i5 داشته باشه...ولی بازم میگم اگه برای وبگردی و افیس میخواید همین HP معرفی شده براحتی کار رو انجام میده... من چون یکم وسواسی هستم بحث CPU رو مطرح کردم
من از متن بالا نتیجه گرفتم برای کار فیلم - وبگردی - برنامه نویسی و کارهای ساده اچ پی بهتر هستش
و به دنبال پرووبوک می رم
من هم دنبال ایسر5742Z یا 5742میرم چون خوشگلم هست.کیفیت مانیتورشون اونقدرم محسوس نیست.من که برای کار عادی فیلم نگاهه کردن اینترنت افیش ویرایش معمولی فیلم فتوشاپ معمولی می خوام پس ایسر.
نامه خصوصی هستنقل قول:
نمیتونم لینک بدم چون نمیتونید ببینید
من که هیچ تصمیمی الان ندارم رفتم بازار اونجا تصمیم میگیرم
مرسی عزیز.اون دوستمون قرار دادن تکست ها رو.من که تصمیم گرفتم برم سراغ ایسر
ایسر پیدا نمیشه این مدلش
راستی این لپ تاپ برای دیدن کانال HD با --- کم نمیاره ؟
به خاطر کارت گرافیکش میگم
فیلم اچ دی فکر کنم اون کیفیت اچ دی واقعی رو نده چون گرافیک انبرد داره.نقل قول:
کیفیت فیلم هچ ربطی به کارت گرافیک نداره
اجرای فیلم full hd به عواملی مثل :
گرافیک و مانیتور - رم - پردازنده و خود کارت --- بستگی داره ....
همچنین باید شبکه ها هم hd باشن ...
مهربون پس ما اين رو مي خوايم بزنيم به يک ال سي دي 42 50 اينچ چي مي خواد جواب فريم در اين حد رو بده؟:21:نقل قول:
مشکل سایز نداره برای گرافیک رزولشن مهمه عزیز
عزیز تو رزولشن بالا گرافیک قوی می خواد تا فریم در حد قبولی بده.البته تا انجا که من خوندم شنیدم.
عزیزان پروبوک 4520 چطوره core i5 حدود 840 هستش
کانفینگ خوبی داره اما بهتر هست از کسایی که دارن بپرسید.
دوستان که جی62 داشتنیا جیg62-a11 دارند تا حالا خراب شده؟شده ببرن برای تعمیر؟
بیشترین مشکل در کدام قسمت بوده؟
ایا به نظرتون 5742zg ایسر بگیرم یا جیg62-a11 HP .دوام سخت افزاری کدوم بیشتر هست؟
سلامنقل قول:
کلا G62 خرابی تقریبا زیادی داره که بیشترش به خاطر طراحی داخلی اون هست. فلت ها خیلی تاب داده شده اند تا به سوکت ها برسند. جا برای قطعات بع اندازه کافی نیست و حرارت بین قطعات رد و بدل میشه. ولی از لحاظ ظاهر و قیمت مناسب هستند. توی سایت Hp حداکثر قیمت 649 دلار رو زده و حداقل قیمت هم 480 دلار هست. ولی تو ایران یه کم بالاتر هستند. به نظر من از نظر طراحی داخلی ایسوس بهتر از HP عمل کرده. فضای کافی گذاشته برای قطعات و شیک بودن رو هم حفظ کرده. به نظر میرسه HP برای لپ تاپ های باریک کمی مشکل داره و از نبود تجربه رنج می بره. پیشگام این لپ تاپ ها اپل هست و مدل TiME LINE ایسر. ولی تجربه دل و اچ پی در این زمینه کم هست.
موفق باشین.
مرسی عزیز.نقل قول:
یعنی گرفتن جی62 با گرافیک بالا ریسک خرابی رو میبره بالا.حالا من امروز میرم برای خرید.شما بودید ایسر5742zg رو میگرفتید یا اچ پی جی62.فقط از لحاظ دوام سخت افزاری و خر کار بودن ککدام رو می خریدید . اینم لینک 2 تاش
وکد:http://kimiaonline.com/UI/ProductDetail.aspx?PID=181
.بنظر شما اگه جی62 با گرافیک انبر بخرم مشکل خرابی کم نمیشه اخه گرافیک بالا باعث تولید گرما میشه اما انبرد نه و در ضمن جای بیشتری برای تحویه هوا در انبرد میمونه.البته این رو از نظر خودم گفتم.خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم.:11:کد:http://www.chare.ir/index.php?target=products&product_id=37361&smid=23
اقا سلام
با این همه حرف، کسی هست که hp g62 ati 1g داشته باشه و جاییش خراب شده باشه!
اخه من دیگه می خواستم برم بخرم که با این تاپیک روبرو شدم،
اخه من به وسایلم رو نمیدم و دوست ندارم وسیلم ضعیف باشه،