مراد جونم خودت بازي كردي ؟؟ از لايوش آمار داري باحاله يا نه ؟؟؟
Printable View
مراد جونم خودت بازي كردي ؟؟ از لايوش آمار داري باحاله يا نه ؟؟؟
آره حامد جان بتاشو که داده بودن بازی کردم......چیز خاصی نداشت........متوسط بودنقل قول:
يعني به Bc2 ميرسه يا نه ؟؟ ديگه خسته شدم از Bcنقل قول:
فكر نكنم مولتي بازي به BF:BC2 برسه.نقل قول:
تا الن 3 مرحله بازي كردم.بايد بگم از سطح انتظارا پايين تره واقعا ولي خيلي هم بد نيست بازي.:20:
البته تو این یکی بازی پلتفرم اصلی PS3 هست نه X360...نقل قول:
بله درسته....من اشتباه کردم ..... .نقل قول:
ولی در کل فرقی نداره ساختار بازی مبتنی بر سخت افزار و نرم افزار کنسوله...... .
من بازی رو امروز گرفتم....:21:
در یک ساعتی که بازی کردم باید بگم بازی خیلی زیباست و منو جذب خودش کرد!
بریم سر اصل مطلب:
این بازی باید اسمش MW3 می بود.:دی واقعا خیلی به هم شباهت دارن.یه چیز عجیب اینه که آهنگها عربی هستن ولی با این حال خوشگلن.صحبت کردن افغان ها امیدوارم بودم فارسی پشتو :دی باشه که نیست.یه چیز که شما رو گیج میکنه و فرق خودی و غیر خودی رو نمی فهمید قرمز نشدن نشونه روی دشمنا هست.
گرافیک زیبا و چشم نوازه و همچنین صدا گذازی که محشره.سازنده ها اومدن بخش احساسی رو بالا بردن و شما بیشتر با شخصیت ها درگیر میشید.یه قابلیت جدید نسبت به MW اینه که می تونید با زدن X بین رفقاتون البته یک طرفه به نفع شما مهمات تحویل بگیرید و بستگی به این داره که طرف جنسش جور باشه یا نه...:دی
یه چیز خوب دیگه هم اینه که با زدن جهت بالا جزییات بازی و محل رفقاتون مشخص میشه و جلوی دیدتون رو نمی گیره...
و در آخر چیزی که نفسم رو بند آورد نور مهتاب بازیه خیلی طبیعی کار و شده و ازش لذت می برید.
ولی در کل یه کپی از MW و تا حدودی بد کمپانی 2 هست.
نمی دونم چرا IGN گیر داده باید نقدشو بخونم شاید به دلیل تقلید بازی بوده باشه اما این بازی یه تقلید خوبه.البته چون من خودم عشق جنگ مدرنم از این بازی خوشم اومده!!
و
رفقای گرام این بازی زیبا و مهیج رو از دست ندید...
خوب من راستش بازی رو تموم کردم و باید بگم که خیلی قشنگ بود
من خودم از طرفدارای دو آتشه cod هستم اما باید قبول کنیم که EA بازی خوبی رو درست کرد که میتونه حریفی واسه cod تو بخش singleplayer باشه
از این بابت خوشحالم چون باعث میشه که رقابت بالا بگیره و infinity ward نیاد بعد یکی دو سال صبر بازی بده بیرون که سریع تو 5-6 ساعت تموم شه
البته این medal of honor هم زود تموم شد ولی میدونین...به نظر من یه چیز باعث شد که medal of honor بازی خوبی بشه اونم اینه که:
این بازی مسخره بازی های bad company 2 رو نداره
خصوصا......خصوصا..... در مورد شخصیت هاش.......بازیه جدی هستش
جاش اینجا نیستنقل قول:
این بازی مسخره بازی های bad company 2 رو نداره
bc2 اصولا برای مولتی هست ! کلا bf ها از اول روی مولتی بازی معروف بودن نه سینگل .
سلام
خوب فکر کنم بهتره به جای pc بیام همین x360 رو بگیرم. ظاهرا هم راحتر میشه بازی کرد و صد رد صد مولت یهم میشه زد بر خلاف pc که هنوز درگیره کرکه.
با توجه به این که پلتفرم اصلی این بازی ps3 یه میخواستم ببینم که تفاوتی هم حاصل شده که این قدر EA سنگ شو به سینه میزد....:13:
ممنون
نقل قول:
سنگ چی رو به سینه میزد دوست من؟؟؟
خب نمرات بازی منتشر شد:
میانگین نمرات از 19 نقد: 7.6
نمرات سایتای معروف:
IGN: 6.0/10
GameSpot: 7.5/10
GameZone: 7/10
Eurogamer: 8/10
VideoGamer: 7/10
Gametrailers: 8.1/10
1up: B
گیم اسپات هم از نکات بد به هوش مصنوعی (راست میگه.:دی) - برخی میان پرده های غیر همجنس بازی - برنامه نویسی سنگین بخش تکنفره اشاره کرده...
منکه این بازی رو بازی نکردم اما خیلی بده که هنوز آدم تو بازی و عکسهای بازی چنین ایرادهای گرافیکی رو میبینه(همون که با دایره سبز مشخص کردم)-البته این ایراد تو اکثر بازی ها هست!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بازی سلطان باگ....... .
تو نقد ign هم اشاره شده که باگهای بازی بسیار زیاده.... . حالا اینش خوبه..
یهو می بینی هم تیمیت درست نصف بدنش تو دیوار.....یا مثلا تفنگ به دست داره شلیک می کنه ولی چون تفنگش تو دیوار از تو دیوار نور اسلحه خارج میشه:41:
مثلا این یه نمونش که نصف بدن یارو تو دیوار:
هوش مصنوعی هم که رفته گل بچینه:31:کد:http://www2.bazinama.com/message/attachments/5403d1286878202-image004.jpg
بازی رو بدون چک و کنترل دادن بیرون.
اين پست بالايي شديدا تاييد ميشه!من يه بار داشتم همينجوري راه ميرفتم يهو ديدم دارن بهم تيرميزنن.بعد همه جار ونيگا كردم ديدم يه AK47 كه رو هوا معلقه داره بهم تير ميزنه!:31:بعد به اطرافش تير زدم يكي مرد!
رفیق شاید خورزو خان بوده الکی از بازی ایراد نگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .به هر حال اصل در این بازی ها کشتنه که شما یکیو کشتی :31:نقل قول:
سلام.
به نظر شما این بازی ارزش خرید داره؟
چون من فقط با این سبک حال میکنم!
کسی خبر داره که بلک اپس کی میاد؟
ممنونم
نقل قول:
مطمئناً اگر با سبک دیگه ای حال نمیکنید تا اومدن Black Ops میتونه سرگرم کننده باشه در ضمن مگه شما قرار 50 تومن پول بدی که میگی ارزش داره یا نه ؟!!! فوقش 3 تومن میدی دیگه :31: Black Ops هم حدوداً 1 ماه دیگه میاد.
...
این IGN چرا تازگی ها اینقدر شیرین میزنه ؟!! :19: دیگه نمره ی 6 انصافاً خیلی خیلی برای این بازی کمه :27:
واقعا مراد راس میگه من امروز بازی کردم دیگه هوش مصنوعی خیلی شوته...:دی
یه مرحله مخفی کاری با این برادر ریشو Dusty :دی رفتم دشمنا منو کامل نگاه میکردن ولی عکس العملی نداشتن...
و
مرحله کوه های Shahikot خیلی جالب و جذاب هست.
کلا نمیدونم تو اون شرکت سازنده عنصری به نام کنترل و چک بوده یا نه..........نقل قول:
.یه مورد یه نفر پشت آر پی جی نشسته دفعه اول هر چی میزنی هیچیش نمیشه....بعد بازی رو reset که می کنی با یه تیر یارو میمیره..... .
اینجور باگا تو بازیهای دیگه هم هست ولی مثلا تو 10 ساعت بازی یکی دو مورد می بینی(مخصوصا تو سینگلش که کمتر دیده میشه)ولی اگه دقیق باشی تو این بازی هر 10 دقیقه یه بار با یه شگفتی مواجه میشی...... .:31:
حالا ما که بازی کننده معمولی هستیم اینهمه به هوش مصنوعی و باگا ایراد میگیریم...ببین یه منتقد که شغلش اینه بعد از دیدن این باگها اونم از این بازی چطور میشه....
میدونم 3-4 تومنه ولی خوب نمیخوام ضد حال بخورم چون سبک تیراندازی رو دوس دارم کال ها رو همه رو تموم کردم آخرین بار رفتم kyne2 رو خریدم حال نکردم باش الان 2 هفته اس کنسول خاموشه! :دی
دوستان این باگ جدیدا در بازی مشاهده شده از دستش ندین:
دننیا در مقابل بازی کننده برعکس شده::blink::blink:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی به خاطر امتیازهای نه چندان عالی این بازی سهام شرکت EA دچار افت محسوسی شده:
کد:http://www.vg247.com/2010/10/13/ea-s...s-ea-responds/
يكي از مشكلات بزرگ هوش مصنوعي بازي اينه كهياراتون جلو جلو برن بعد اونجا يه سري دشمن باشه طبيعتا به ياراتون شليك ميكنن.حالا شما برين به سمت دشمنا هيچ كاري نميكنن و فقط به ياراتون شليك ميكنن.
يا مثلا يه سري دشمن گير كرده بودن توي ديوار من بهشون تير ميزدم چيزيشون نميشد ولي اونا راحت به من تير ميزدن.
این اصلاً قابل مقایسه با Modern Warfare نیست ..
داستان بازی پتانسیل خیلی بالایی داشت که حتی میتونست MW رو هم کنار بزنه ....
حیف
ولی ارزش یک بار تموم کردن رو داره ..
منم خریدم..
هوش مصنوعیش آشغاله :دی فک کنم میخواسته افغانی ها رو خنگ نشون بده..
ولی باز بهتر از هیچ چیزیه!
وات ده هل :دي
بابا اين چيه ديگه ؟؟ امروز بازيو گرفتم تا مرحله 4 رفتم خيلي بازيه ضعيفيه . چرا اينقدر دشمنا باقالي ان ؟؟
دشمنا خيلي مصنوعي ميميرن .
حيف فكر ميكردم بتونه جاي BC2 رو بگيره . حالا بايد لايوشم امتحان كنم . البته معلومه چيه ديگه .
EA اين چي بود ساختي ...:41:
فقط ارزش يك بار بازي كردن رو داره .
البته مولتي پلير اين بازي رو همون DICE خالق سري بتلفيلد ساخته كه بسي تجربه تو ساختن مولتي پلير داره!نقل قول:
ولي فكر نكنم از BF:BC2 بهتر باشه.:20:
آره علي جان من فقط به اميد DICE بازيو خريدم كه لايو BC رو ساخته . الان ميخوام تستش كنم
Oh Shit ...
دوستان اصلا سمت لايوش نرين كه اينجوري ميشين :2:
حامد جان من که گفتم.....بتاش رو که تست کردیم آشغال بود......در کل من نمیدونم دو تا شرکت جداگانه تو این دو سه سال بازی رو ساختن(یه شرکت سینگل و یه شرکت هم مولتی(که dice بوده)) ولی آخرش چرا اینطور شده.............. ؟:41:نقل قول:
اصلا حس ميكنم اين بازي رو الكي دادن چون ميدونستن مدال طرفدار داره همينجوري ساختن كه خرج كم داشته باشه اما به خاطر علاقه مردم به مدال افتخار فروش زيادي داشته باشه . چون اصلا در حد يه بازي از طرف EA و DICE تو اين نسل نيست .
تموم شد اينم.واقعا نميدونم چي بگم.داستان بازي براي يه بازي اول شوتر اول شخص خيلي خوب بود و اگه روي بازي واقعا بهتر كار ميشد 100% از بهترين بازي هاي سبكش ميشد.در كل خيلي از باگ ها رو آدم ميديد شاخ در مياورد.به قول اين دوستمون halflife g
يعني اين بازي رو قبل از عرضه تستي چيزي نكردن؟!
بهترين امتياز براي اين بازي 7 هستش.:41:
یه تیکه دیگه هم پیدا کردم
با dusty مرحله مخفی کاری داشتیم رد میشدیم یه افغانیه پشتش به ما بود .. من چاقو زدم بهش نمرد dusty ضد ..مرد :دی
سلام دوستان من بازي رو متاسفانه يا خوشبختانه هنوز نگرفتم(آخر ماهه و منم بي پول:31:).يه سوال داشتم به نظرتون ارزش داره بگيرم يا نه؟
آخه همه دوستان هي ميگن باگ داره اونم باگ ضايع!! نه قابل تحمل!
نه دیگه ارزش خریدن رو داره دوستان یکم کم لطفی می فرمایننقل قول:
---------- Post added at 04:48 AM ---------- Previous post was at 04:45 AM ----------
نورپردازیه خورشید و بخصوص ماهش من رو به شدت یاد الن ویک میندازه من که الان حدود 4 ساعته بازی کردم چیزی به اسم باگ ندیدم! نمیدونم شاید شانس اووردم!
ولی یه سه کوچولو دیدم البته باگ نیست
توی مراحل مخفی کاری که یارت از طریق گوشی اونم باصدای خیلی یواش باهات حرف میزنه اگه خودت مهمات داشته باشی ولی از دوستت مهمات بخوای با یه صدای بلندی جوابت رو میده که اگه دشمن خواب هم باشه بیدار میشه!البته خدا رو شکر اون لحظه به غیر از شما همه کر میشن!:31:
آقا واسه من يه سوال پيش اومده . كسايي كه لايو بازي كردن حتما ديدن كه گرافيك MP خيلي بيشتر از SP هست . چرا ؟؟
اصلا قابل مقايسه نيستن باهم ...
سازنده mp و sp با هم تفاوت داره. در نتیجه موتور بازی ها هم با هم تفاوت داره.نقل قول:
نقل قول:
همونطور که دوستمون گفتن کلا موتور گرافیکی نسحه مولتی با بخش تکنفره فرق داره......... .
تو e3 امسال هم فقط بخش چند نفره به نمایش دراومد و به هیچ عنوان از بخش داستانی چیزی پخش نشد.... .
راستی:
یک پچ برای بازی در راهه که باگهای بازی رو تا حدود زیادی رفع می کنه(البته به گفته سازندگان)...... .
سلام یه سوال داشتم خدمتتون
من اول بازی چرا یه سوال درباره حرکت اسلحه میپرسه منyesاشتباهی حالا میخوام عوض کنم که اونطوری نباشه چه کنم؟؟؟:31: