امیدوارم با با یه اکشن نقش آفرنی روبرو نشم!
نمی دونم چرا وقتی یه بازی موفق میشه. و تحسین بر انگیز میشه می خوان تغیرات کلی توش بدن؟
همش تقصیر EA است!
خدا کنه خیلی عوضش نکنن.
ولی برای من داستان مهم تر از همه چیزه که انگار به این یکی توجه زیادی شده.
Printable View
امیدوارم با با یه اکشن نقش آفرنی روبرو نشم!
نمی دونم چرا وقتی یه بازی موفق میشه. و تحسین بر انگیز میشه می خوان تغیرات کلی توش بدن؟
همش تقصیر EA است!
خدا کنه خیلی عوضش نکنن.
ولی برای من داستان مهم تر از همه چیزه که انگار به این یکی توجه زیادی شده.
این Bioware دیده ME2 اینقدر فروش کرده حتمی این بازی هم تغییراتی رو توش انجام میده ... :دی
نسخه ی اول که واقعا فوق العاده بود... بعد از Fallout 3 یکی از بهترین بازی هایه نقش آفرینیه من بود...
تازه نسخه ی 1 هنوز جا داشت واسه نقش آفرینی اگه این نسخه کمش کنن داغون میشه.
مخصوصا اگه به ME2 نزدیک بکنن که من یکی حالم ازش بهم میخوره دیگه :2:
( Gears of War در نقشه R.P.G ! )
حیلی باحالی. من سه ساعت پس چی توضیح دادم :31:نقل قول:
گفتم که مس افکت قضیه اش فرق داشت. از شماره یکش هم نقش آفرینی اون زیاد نبود
ولی Dragon Age به این صورت نیست. از اول هم نگاه کنی از نظر نقش آفرینی اینا با هم خیلی فرق داشتن
Dragon Age الان از نظر اکشن به مس افکت نزدیک شده نه از نظر نقش آفرینی
Bioware با این همه سابقه در این سبک بعیده که بیاد کلا از نقش آفرینی بازی بزنه
سازنده Baldur's Gate همچین کاری نمی کنه. خیلی خیلی بعیده!
من تریلر ها رو که دیدم متوجه شدم گرافیک بازی خیلی خرابه!(البته از عکس ها هم معلومه) به خصوص خود هاوک از همه بدتره!
چرا پسرفت داشته به جای پیشرفت؟!
فقط تا تونستند. اکشنش رو زیاد کردند. یکی نیست بگه آخه یه نقش آفرینیه کلاسیک این همه اکشن می خواد چیکار؟نقل قول:
می بینی وحید؟ همه از بازی ناراضین ! :دی اینم بازی هست طرفداریشو می کنی؟ :دی
این شمارشم origins داره مثل قبلی؟ ( مثلا 6 تا شروع داشته باشه/ )
نه این جوری نیست.نقل قول:
من فکر نمیکنم الان موقعی برای نظر قطعی باشه چون یک بازی عموما در سبک خودش بایدبمونه و باید بهش وفادار باشه تا طرفداران هم اون رو حمایت کنند شاید تو این تریلر ها و دموها کمی هم بیشتر از اون چیزی که باید نشون بدن نشون داده شده(حالت اکشن و دور شدن از سبک اصیل) ولی در کل نسخه اصلی بازی مهم هست چرا که اکشن بودن یا نبودنش تو بازی حس میشه و مولفه نقش آفرینی جزو پایه بازی هست اگر بخوان این کار رو انجام بدن میشه دیوانگی - ریسک و... بازی به نظر من روند خوبی داره امیدواریم این هم همانند نسخه قبل باز هم لحظات ناب انتخاب ها و حوادث رو با خودش داشته باشه که حتما داره!
منم چندتا تریلر دیدم بنظرم که خیلی عالی شده اکشن بازی بیشتر شده انیمیشن های زیادی ساخته شده و روند بازی کمی سریعتر شده البته این به مذاق طرفداران نقش آفرینی کلاسیک خوش نمیاد ولی خب این میتونه طرفداران جدیدی رو جذب کن.
من دوست دارم همه المان های سبک نقش آفرینی رو داشته باشه + مبارزات متنوع تر و سریعتر که با دیدن این ویدئو ها بنظرم نتیجه کار موفقیت آمیز خواهد شد.
به طور قطع سازنده ها بیشتر توجهشونو به طرفداران کلاسیک معطوف کردن و کمی هم به فکر جذب طرفداران جدید هستن که امیدوارم نتیجه کار همه رو راضی کنه.
به هر حال جو بازی و اون موسیقی حماسی همراه با داستان فوق العاده چیزی نیست که بشه براحتی ازش گذشت حالا هر سبکی داشته مشکلی نیست.
این جمله رو کاملا قبول دارم! ولی این طور که پیداست المان های نقش آفرینیش کمتر شده . البته اینا شاید هستا! قطعی نیست!نقل قول:
من دوست دارم همه المان های سبک نقش آفرینی رو داشته باشه + مبارزات متنوع تر و سریعتر که با دیدن این ویدئو ها بنظرم نتیجه کار موفقیت آمیز خواهد شد.
تا این بازی نیاد ، نمی شه در مورد سبک و تغییراتش نظر قطعی داد .
شخصأ علاقه دارم که همون سبک origins رو پیش بگیره و یک بازی نقش آفرینی کلاسیک بمونه ...
درسته که mass effect یک شاهکار محسوب می شه ، ولی نزدیک شدن سبک dragon age به اون ، خیلی از نکاتی که این بازی رو جاودانه می کرد رو ازش می گیره . همچنین عرضه ی دو بازی کاملأ هم سبک از یک شرکت و در یک زمان آنچنان منطقی نیست...
کلأ تو بازی های rpg ، مبارزات به صورت محاسبات و احتمال هست ، یعنی قوی بودن در یک زمینه یک نوع قوت محاسباتی به وجود می اره و این با بازی های اکشن سوم شخص که سرعت عمل و مهارت فردی برنده رو تعیین می کنه فاصله داره (امیدوارم که منظورم رو متوجه شده باشین:دی) پس این مطلب که اکشن بازی سریع تر بشه و بازی اکشن تر بشه ، مفهوم کاملأ گنگی داره!!
یه نکته ای وجود داره که قبلا فکر کنم بهش اشاره نکردیم
شماره قبلی برای کنسول خوب ساخته نشده بود و نسبت به پی سی توی کنسول یکمی مشکل داشت و امتیاز های اونم کلا پایینتر بود
به خاطر همین توی این شماره روی این قضیه هم کار شده و ظاهرا خواستن که توی همه پلتفرم ها به شکل و کیفیت باشه
خود همین می تونه فروش بازی رو بیشتر کنه چون کلا توی کنسول فروش بازی ها بیشتره مخصوصا اگه بازی عامه پسند باشه
ببینید این خیلی مهمه. توی پی سی کپی زیاد میشه و همین روزگار همه رو سیاه کرده :31:
بازی هایی که می بینید توی پی سی خیلی فروششون بالائه بیشتر به خاطر بخش آنلاین اونا ست که این بازی این بخشو کلا نداره! به خاطر همین این مثل دیابلو نیست که بخش آنلاین عظیمی داشته باشه و با اینکه یه پلتفرم داره فروش بالای اون از الان تضمین شده باشه
پس مسئله اینه. یه شرکت خودش بازی های کلاسیک و بهترین بازی های تاریخ این سبکو ساخته یه دفعه مریض که نیست بیاد کلا سبک یه بازیو تغییر کنه و کلا یه مدل دیگه بشه!!! پس یه سری قضیه این وسط نقش داره. الان فکر می کنید چرا مس افکت 3 رو برای PS3 هم ساخته شده؟ دلیلش اینه که روی اون کنسول هم فروش خودشو می کنه
خلاصه این بازی های کپی دمار از روزگار پی سی در اورده! به خاطر همین شرکت ها به فکر این کارا می افتن
اگه یه بازی بخش آنلاین نداشته باشه انگار همه باید برن اونو دانلود کنن و اصلا به زحمت سازنده بازی توجه نکنن :(
الان من می تونم بهتون اطمینان بدم که میانگین امتیاز بازی بالای 9 میشه و اون کسایی که خیلی rpg دوس ندارن رو جذب می کنه ولی الان روی این قضیه تردید وجود داره که طرفداران کلاسیک نقش آفرینی راضی میشن یا نه که هیچی هنوز معلوم نیست و باید بازی منتشر بشه تا فهمید
من چندوقت پیش یه ایمیل اومد از طرف Bioware برای پیس فروش Signature Edition، منم دیدم آفر خوبیه زد به سرم یه حماقتی کردم، جَوگیر شدم برای اولین بار در زندگیم، از طریق یکی از دوستان بازی رو پیش خرید کردم!! از اون موقع تا حالا همش تو فکرم من چطوری این کار رو کردم.
بعضیا شاید بگن یارو پولش زیادی کرده؟ الان خودمم همین فکر می کنم که من واقعاً پولم زیادی کرده بود همچین کاری کردم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه اینم که اصلاً معلوم نیست چی از آب دربیاد. حالا امیدوارم بازی بدون مشکل به دستم برسه اگر بازی سالم به دستم برسه حتماً اینجا شات از بازی میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:دی چی جالب! چند گرفتی؟ تازه چیزی هم نداره که ! ویچر حداقل یک مجسمه ای یک پوکری و یک پاستوری و یک نقشه ای داره ! :دی حتما یک عکسی بگیر :دی تا حالا بازی اریجینال ندیدم :دی ( شنیدم می گن طلاییه بازی های اریجینال :دی می گن خیلی قشنگه :دی نه؟ :دی )
چند می فروشی اگه به دستت رسید؟ :دینقل قول:
من چندوقت پیش یه ایمیل اومد از طرف Bioware برای پیس فروش Signature Edition، منم دیدم آفر خوبیه زد به سرم یه حماقتی کردم، جَوگیر شدم برای اولین بار در زندگیم، از طریق یکی از دوستان بازی رو پیش خرید کردم!! از اون موقع تا حالا همش تو فکرم من چطوری این کار رو کردم.
بعضیا شاید بگن یارو پولش زیادی کرده؟ الان خودمم همین فکر می کنم که من واقعاً پولم زیادی کرده بود همچین کاری کردم! تازه اینم که اصلاً معلوم نیست چی از آب دربیاد. حالا امیدوارم بازی بدون مشکل به دستم برسه اگر بازی سالم به دستم برسه حتماً اینجا شات از بازی میزارم.
آقا یکمی در مورد این نسخه که خریدی توضیح بذار
اگه توش مثلا عکسای ایزابلا یا مجسمه یا همچین چیزایی بود خیلی خوب میشد :31:
کاری نداره اونو با استار کرفت عوض کن :31: به این میگن معامله پایاپای :31:نقل قول:
چند می فروشی اگه به دستت رسید؟
اقا منم مشتریم
قربون دستت تا بازی بیاد این قصد بندی ها رو تنظیم کن نیوفتیم تو فشار :دی
هه هه خودتونو مسخره کنید، شماها فرهنگ بازی ارجینال ندارین من خودم آخره با فرهنگ و کپی رایت و حمایت از تولید و از این جور مزخرفاتم :2: (50 تومن پول مفتو دادم رفت بخدا :37:)؛نقل قول:
از این قضیه فرهنگ بالای من و اینکه من هیچی دانلود نمیکنم که بگذریم، آره فیزیکی چیزی نداره البته داشتم دردسر بود معلوم نبود پست اینجا گیر بده هم هزینه پستش زیادتر میشد. ولی روش DLC زمان عرضه از این جور چیزا داره که البته تو نسخه ی اولم بود و قابل دانلود.
منم فعلاً 50 تومن دادم برای بازی فقط که تقریباً 25 پوند بود. یه 20 تومنم هزینه حمل و کارمزدش میشه که زمان ارسال میدم.
خیلی چیز خدایه چه بسته بندی چه بازی مگن توش دموی MassEffect 3 هم داره!:21: من که نمیفروشم عمرا ولی 100 تومن بره تو.نقل قول:
نقل قول:
اگه توش مثلا عکسای ایزابلا یا مجسمه یا همچین چیزایی بود خیلی خوب میشد
هیچی جز چندتا آیتم اضافه نداره:31:
(سپر.کمان.شمشیر.گرز)
استار رو که عمرا نمیدمنقل قول:
کاری نداره اونو با استار کرفت عوض کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این میگن معامله پایاپای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر روز دارم بازی میکنم در نتیجه به درد هیچ کس نمی خوره جز خودم! :دی
من زودتر گفتم :دینقل قول:
اقا منم مشتریم
قربون دستت تا بازی بیاد این قصد بندی ها رو تنظیم کن نیوفتیم تو فشار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاسب نیستیا :دینقل قول:
خیلی چیز خدایه چه بسته بندی چه بازی مگن توش دموی MassEffect 3 هم داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من که نمیفروشم عمرا ولی 100 تومن بره تو.
بزار بیاد دستت بعد تجربه ی منو خواهی داشت
وقتی استار رسید دستم بوس کردم بستشو :دی چون می دونستم ارزش پولی که دادم داشت
ولی شاید تو این بیاد دستت بگی ای بابا عجب پول مفتی دادم :دی
اگه اینطوری شد با من تماس بگیر :دی :دی
واقعا اگه این طوری باشه بردی...نقل قول:
منم فعلاً 50 تومن دادم برای بازی فقط که تقریباً 25 پوند بود. یه 20 تومنم هزینه حمل و کارمزدش میشه که زمان ارسال میدم.
من نسخه اورجینال HALO 3 رو اون موقع زده بود 45 دلار که اومد رسید دستم 90 هزار تومن تموم شد.
البته واسه من اکشن فیگور مسترچیف هم بود که کریستال تمام بود روی یه صخره.
ولی اگه بیست تومن پست بدی خیلی خوبه عالی گرفتی یعنی بردی.
آره 20 تومن نرخ اون شخصه برای آوردن هر نوع دیسک.نقل قول:
من داشتم ویدئو Dragon Age 2 combat walkthrough رو میدیدم.
میتونم بطور قاطع بگم این بازی هم طرفداران قدیمی و کلاسیکشو راضی میکنه و هم اونایی که کلا زیاد با نقش آفرینی میونه خوبی ندارن و بیشتر اکشن آرپی جی رو ترجیح میدن به خودش جذب میکنه.
برای دراگون ایج دموی قابل بازی منتشر نمیشه؟
از ته دل امیدوارم همین طور باشه!نقل قول:
نه.تا حالا که در این مورد از طرف سازندگان حرفی زده نشده.
یه زره جدید از بازی رونمایی شده که خیلی جالبه و از بازی dead space الهام گرفته شده! :31:
در زیر عکس این زره رو می بینیم که اسم اون Ser Isaac's Armor هستش:
اینم لینک ویدئو اون:
19 مگ
4 مگکد:http://www.gamespot.com/dl_movie/169_dragonage2_ser_isaac_ot_multi_012011a_2000.mp4?s=6286699&c=movie_ftp_988968&site=1&u=http%3A%2F%2Fll.lo.download.gamespot.com%2Fd3%2Fgsc%2F2011%2F01%2F169_dragonage2_ser_isaac_ot_multi_012011a_2000.mp4%3Frs%3D150%26e%3D1296329145%26h%3D894ce1740e5e877bfe7bfddbd49d0b2d%26file%3D169_dragonage2_ser_isaac_ot_multi_012011a_2000.mp4
کد:http://www.gamespot.com/dl_movie/169_dragonage2_ser_isaac_ot_multi_012011a.ipod.mp4?s=6286699&c=movie_ftp_988968&site=1&u=http%3A%2F%2Fll.lo.download.gamespot.com%2Fd3%2Fgsc%2F2011%2F01%2F169_dragonage2_ser_isaac_ot_multi_012011a.ipod.mp4%3Frs%3D150%26e%3D1296329145%26h%3Dd29a444a8d423f3c27488d5caad8faa1%26file%3D169_dragonage2_ser_isaac_ot_multi_012011a.ipod.mp4
من اونو دیدم .خیلی کوتاه بود و جالب طراحی شده بود
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:
dead space? :دی حرکت کاملا مسخره ای کردن ! :دی
اما من خيلي خوشم اومد!:31:نقل قول:
دوستان این خبر فکر کنم جدیده....بایوواره دیگه..کاریش نمیشه کرد
کد:http://attackofthefanboy.com/news/dragon-age-2-cinematic-experience/
من که می دونم تو کلا با اسم بازی و شرکتش مشکل داری :21::31:نقل قول:
dead space? :31: حرکت کاملا مسخره ای کردن ! :31:
قرار نیست که خود ایزاک تو بازی باشه فقط زره اون هست! :31:
مرسی حامد جون خبر جالبی بودنقل قول:
دوستان این خبر فکر کنم جدیده....بایوواره دیگه..کاریش نمیشه کرد
کد:http://attackofthefanboy.com/news/dragon-age-2-cinematic-experience/
2 ساعت cut scene خیلی خوب می تونه باشه واقعا بازی خیلی سینمایی شده!
فقط بازم امیدوارم در کنار این چیزا روی قسمت های نقش آفرینی بازی هم خیلی کار شده باشه
آره تاخیر نخوردهنقل قول:
دوستان،حوصله سرچ نداشتم،بازی تاخیر نخورده که؟ یعنی 2ماه دیگه میاد؟؟!
دو ماه هم کمتر. 40 روز دیگه میاد
دوستان،حوصله سرچ نداشتم،بازی تاخیر نخورده که؟ یعنی 2ماه دیگه میاد؟؟!
سرچ نکنید ، حاقل بالای سرتونو که نگاه کنید :دی پست بالایی جوابتونه :دینقل قول:
( ای ولا ، این قسمت بازی +18 گرفته ، رومنساش باحال تر پس میشه :دی )
پست بالایی که جواب همین پستی که شما نقل قول کردی رو داده دیگه، ویرایش کرده ! یعنی نفهمیده بودی؟ : دی
در مورد این مدت کات سنس هم به احتمال زیاد شاید اکثرا in game باشن ! نسخه قبلی که فوقش 5 دقیقه هم سی جی ای نداشت .
ولی در هر صورت رقم بالاییه !
راستی دوستان خبر دارید که 22 February قرار دموی بازی بیاد؟ این دمو قسمت Prologue بازی و همچنین ایزابلا و شهر Kirkwall رو شامل میشه. اونایی که این دمو رو کامل کنن یه اسلحه ی ویژه برای بازی اصلیشون باز میشه که جون، مانا و مهارت مبارزتون رو افزایش میده
کد:http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/5920207/1
کد:http://dragonage.bioware.com/da2/demo
جالبه، تو همون صفحه جواب اینو داده!'نقل قول:
سرچ نکنید ، حاقل بالای سرتونو که نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست بالایی جوابتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( ای ولا ، این قسمت بازی +18 گرفته ، رومنساش باحال تر پس میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
but there was no mention of butt-secks so those of you that were hoping for more of that sort of thing may be disappointed
:31:
ای بابا. :دی این قسمت آخرشو نخوندم :دی رمزی اون کلمه رو نوشته فکر کردم مثلا اصطلاحات بازیه :دی ماکه از بازی نا امید شدیم :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: لینک های بزرگ نمایی
+
فقط دو هفته تا انتشار دمو مونده
چمپیون خود را انتخاب کنید...:5:
چه هیجانی داره این ویدئو...
کد:http://www.gamespot.com/pc/rpg/unnameddragonageprojectworkingtitle/video/6298160
ویدئویی که حامد گذاشت قشنگ بود
اینو هم بگیرید مطمئنا خوشتون میاد:
خیلی قشنگ بود. دقیقا یه قسمت هایی از بازی رو نشون میده و همین طور درخت مهارتی بازی هم به نمایش در میاد که به یه شکل جدیدی در اومدهکد:http://www.gamespot.com/pc/rpg/unnameddragonageprojectworkingtitle/video/6298174/dragon-age-ii-mike-laidlaw-interview?tag=related_video%3Btitle%3B1
نکته جالب در مورد این ویدئو و ویدئوی قبلی اینه که سریع تر شدن بازی خیلی مشخصه و خون و خونریزی هم که خیلی زیاد در اون دیده میشه!
فکر کنم کسایی مثل مراد و مسعود که به این سبک علاقه ندارن با دیدن این دو تا ویدئو به این بازی علاقه مند بشن! :31:
با دیدن این تریلر
choose your champion
کلا نا امید شدم
امیدوارم اون اتفاقی که پیش بینی می کنم برای این بازی نیفته
مخصوصا این که میان میگن این بازی از بالدورز گیت 2 هم بهتره! این ادعا نشون میده که خودشون هم به بازیشون زیاد امیدوار نیستن می خوان با تبلیغات بازیشونو گنده کنن
هر چند امیدوارم اینطوری نباشه
علی جان موافقم باهات...اگه با این رویکرد بازی گیم پلی خودشو پیش بره که خب جای بسی ناامید کنندگی داره
ولی یه خوبی که داره طرفداران دیگری رو به خودش جلب میکنه .
و من فکر کنم تو این امر ویچر 2 بهتر از دراگون ایج 2 عمل کنه....فقط د رحد احتمال.
خب اولین نقد بازی هم اومد و بازی تونست از نشریه PC Gamer جایزه Editor’s Choice رو بگیره
البته نقد کامل اونو الان نمی تونید بخونید و 16 فوریه در این نشریه منتشر میشه
این نشریه کلی از بازی تعریف کرده و به شدت نظر اونو جلب کرده. اشاره کرده که:
مبارزات آذرخشی و سریع و حرکات ویژه بسیار تماشایی در بازی کمک می کنه که این بازی بتونه از نشریه ما جایزه Editor’s Choice رو بگیره
البته همچنین بازی در قسمت های دیگه هم برتری داره. سیستم مکالماتی بازی بسیار بازه و شمارو به هیچ وجه محدود نمی کنه. شهر عظیم Kirkwall باعث شده Dragon Age II با کارکتر های بیشتر و سرزندگی بیشتر از هر عنوان باشه که اخیرا در حافظه شما ثبت شده بوده!
بازی 8 مارس در آمریکا و 10 مارس در اروپا منتشر خواهد شد و همچنین دموی اون هم 22 فوریه منتشر میشه
+کد:http://www.pcgamer.com/2011/02/11/first-dragon-age-2-review-takes-editors-choice-award-in-pc-gamer/
یه خبر دیگه اینکه BioWare اعلام کرده که:
بازی مثل بعضی بازی ها از جمله Fallout: New Vegas که در همه پلتفرم ها به صورت یکسان نبودن ، به هیچ وجه نیست و در هر سه پلتفرم به طور یکسان هستش
همچنین درسته بازی در PC از DirectX 11 پیشتیبانی می کنه و از این نظر بهتره ولی همه چیز برای هر سه پلتفرم طراحی شده
نکته جالب در مورد بازی اینه که اگه شما Xbox 360 داشته باشید کنترل خیلی عالی و روون و ویژه ای رو تجربه خواهید کرد
کد:http://www.news10.net/life/entertainment/game-guys/story.aspx?storyid=122393&catid=99