همه رو گفتی فقط کلاس 15 رو جا انداختی! مال من که کلاس 15 هست یعنی چنده؟؟ فکر کنم جدودا 150 باشه!نقل قول:
Printable View
همه رو گفتی فقط کلاس 15 رو جا انداختی! مال من که کلاس 15 هست یعنی چنده؟؟ فکر کنم جدودا 150 باشه!نقل قول:
والا ما رم ریدر رو برای لپتاپ دیده بودیم که زیرش رو میکندی جای قراردادن مموری بود.نقل قول:
ولی این مدلیک ه سیمکارت بخونه ندیده بودیم
اگه راست میگی یه عکس ز صفحه دسکتاپت بزار ببینم :27: اون نرم افزارش که باهاش سیم کارت رو میخونه هم نشون بده ببینم
اولین باره میشنوم اگه اینجوری باشه که خوبه میتونی کابل کراس بکشی تا لب سیستم یا با وایرلس اینرتنتشو شیر کنی برای PC
مدل گوشی شما چیه؟نقل قول:
اگه امکان داره اطلاعات تکمیلی و همینطور سئوالای مهم رو تو همین یکی دو پست اول بذارین .
آره! لپ تاپ من مارکش همونه که توی امضامه. فوجیتسو. تاپیکش رو ساختم ولی فعلا چند روزه بهش سر نزدم خبرهای جدید رو بگم. الان اینو گفتی برو بنویسم توش. یادم رفته بود. باشه .یه عکس هم از صفحه میگیرم. الان که اکانتم تموم شد. باید فردا باز شارژ بگیرم البته باید بسته ها رو فعال کنم. اشتباهم این بود که بسته ها روفعال نکردم زود اکانتم تموم شد!!!نقل قول:
اینم عکس جایی که سیم کار میخوره!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این روش اتصال به اینترنت از طریق بلوتوث هم اگه کسی از دوستان بلد بود ممنون میشم بگید
ممنوننقل قول:
دانگل مشخصه که بهترهولی همین طور که گفتید الان گرونه
به نظر من قیمتش با توجه به درحواست بالا به زودی خیلی کم خواهد شد
بزودی ....نقل قول:
باید دوستان کمک کنند اموزش کار با pc-suit تمامی گوشیها رو برای من ارسال کنند تا در پست دوم اموزش اتصال گوشیها رو قرار بدم.
اها :27:خوشمان امد...دورد بر فوجیتسوی ازاده :31:نشون داد مارک خوبیه.نقل قول:
از اون نرم افزارش هم که عکس میگرفتی بهتر میشد.
بعد از کلی تفحس پیدا کردمنقل قول:
Dell Vostro 1500
سیم کارت رو کردم تو جای پشت نوت بوک هیچی نیومده , برنامه ای چیزی داره؟
نی دونم:31:
حذف شود .................................
اسم برنامه ای من دارم 3g Watcher هست.البته باید بگم لپ تاپت باید UMTS رو ساپورت کنه! البته شاید روی بقیه هم کار بکنه. نمیدونم دقیقا!!!نقل قول:
من با خرید بسته ها و internet tethering آیفون اینترنت ایرانسل و رو لپ تاپم میندازم
سرعتمم خوبه،با ۱۰-۱۸ دانلود میکنم.
برنامش رو میتونی برام آپلود کنی من تو گوگل گشتم ولی چیزی پیدا نکردمنقل قول:
دوستان سرعتش واسه وب گردی باموبایل واسه دانلود و... خوبه ؟
یه زحمت بکش یه لینکی مشخصاتی بزار عزیزنقل قول:
چون که خوب سرچ نکردینقل قول:
بفرمایید
ولی دقیقا نمیدونم کدوم ورژنش هست میلادی باید راهنمایی کنه.کد:http://www.sierrawireless.com/en/Support/Downloads.aspx
فرق موبایل و کامپیوتر در باز کردن صفخات حدود 10% اختلاف دارندنقل قول:
برای دالنود هم همون 10-20% هستش .
ولی دانلودش خداست !!! یعنی برای دانلود کردن خوب اوج میگیره و تا 30-40 هم میره ولی برای وبگردی یه مقدار تاخیر داره که این لتنسی هم برای این هست که ارتباط بصورت بی سیم برقرار شده.
اتکال کن برادر اتکال کن:31:نقل قول:
پسر خوب هزینه راه اندازی یه انتن موبایل فک میکنی چقدره ؟ 125 میلیون !
بعد فکر میکنی واسه تو همچین چیزی رو راه اندازی میکنند ؟
نمیشه عزیز نمیشه
باید با GPRs بسوزی و بسازی.
اگر هم aDSL هست که ADSL بگیر
چقدر ایجا سرعتش بالاست!!! آقا اون 3dWacher فکر کنم ورژن من 1.5 هست. قبلی ها دیگه 3G نبوده!!
ولی خوب الان باز به مشکل برخوردم. باز دچار این ارور مسخره و اعصاب خورد کن شدم. فکر کنم دیشب شانسی رفتم نت!
فکر کنم دیگه همتون باهاش آشنا شدین!
مودم gprs/edge قیمت گرفتم از 70 تومان تا 130 تومن
دو نوع usb و اکسپرس دارن
نوع usb ارزونتره و در ابعاد یه فلش.سی دی نرم افزاری هم نداشت، فروشنده گفت خودش نصب میشه
ولی اصلا به قیافش نمیخورد 70 تومن پولش باشه، به نظرم قیمتشش ارزونتر از این حرفاست، الان چون تازه اومده قیمت سر گردنه میدن
نقل قول:
قضیه مشکوکه:21:
دستت درد نکنه قیمتش 70 نیس احتمالا 30-40 تومنه چون که نایابه این قیمت رو میده لطف کن ادرسش رو هم بزار برای کسانی که میخوان بخرند به مشکل نخورند.نقل قول:
مرسی
سلام دوست مننقل قول:
من نوت بوکم دل 1525 هستش که پشتش جای سیم کارت داره مثل دستگاه شما
حالا روش استفاده از این درگاه چی هستش و آیا با نرم افزاری چیزی باید ازش استفاده کرد
ممنون میشم یه کم منو راهنمایی کنید
مرسی از همه
چهارراه ولیعصر بازار رضا پلاک 4
ولی فعلا باید دست نگه داشت تا قیمت ها بیاد پایین
فقط میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن، تازه یه مغازه دیگه همینو قیمت 80 داد!!
اونجا که بازار رضا نیست بازار دزدهاستنقل قول:
پس مطمئن باش 20 تومن بیشتر مایه اش نیست :31:
یکی توضیح بده از کجا بفهمیم دکل bts edge را ساپورت میکند یا نه؟
من sony ericsson p1i دارم که edge ندارد:41:
سلام دوستان
من 2 روز که دارم از این سرویس استفاده میکنم با استفاده از 2 لپ تاپ(گاهی این و گاهی اون:31:)...
امروز نمیدونم چطور شد که دیگه اینترنت قطع شد...یعنی رو موبایل اینترنت دارم اما وقتی توسط usb به کامپیوتر وصل میکنم نمینتونم اون رو رو سیستم شیر کنم و ویندوز گوشی رو هم عوض کردم باز نشد..کابل رو هم عوض کرد نشد...همینطور با هر 2 لپ تاپ هم کردم اما باز نشد...فکر کنم میخواسته تا ماهیانه رو اکتیو کردم سرویسم رو قطع کنه...:21:
ویندوز:vista &seven
گوشی :سونی اریکسون x1
چرا مشکوکه؟
آخه لپ تاپ من خیلی کوچیکه! در مقایسه با LCD 20 اینجی که دارم هیچی نیست! 14 اینچه!
واسه همین اصلا نمیخواستم اینو روی لپ تاپ امتحان کنم و اونم فقط همون شب راه داد .دیگه نشد!!
الان هم که به سیستم میزنم همون اروری که گفتم میده!!! اعصابم رو ریخت به هم. بازم خوبه که 1 روزه شارژ کردم واسه تست و امتحان . چون معملوم نیست کی این مشکل برطرف بشه! تو نت هم سرچ کردم چیز درست حسابی بدست نیاوردم!!!
شما راح میری؟
تازه! جالب بدونی من ورژن جدید پی سی استودیو رو که نصب کردم به طور خوددکار مودم رو نشناخت .بعد به صورت دیفالت توی ویندوز رو گشتم و پیدا کرد!!
اول باید این مشکل رو حل کرد! که با خاموش کردن دوباره بشه رفت. من تو نت که سرچ کردم خیلی ها این مشکل رو داشتن. ولی دلیل خاصی مشخص نیست!!!
البته مال من دل نیست. باید از نمایندگی بپرسی که واسه این نوع لپ تاپ میشه با سیم کار وصل شد . چون همونطوری که قبلا گفتم باید دستگاهت UMTS یا همون آنتن UMTS رو داشته باشه. معمولا تو لبپتاب قدیمیا بالای ال سی دی یکم برامدگی به بالا داره که محل آنتنش هست!!نقل قول:
گفتم برای من برنامه ای به نام 3g Watcher اسمشه! لینکش هم پیدا نکردم به خدا!!!! باید بگیرم تو سی دی درایورم ببینم کجاست.اون تو احتمالا هست!! ولی بهترین راه اینه که زنگ بزنین نمایندیگ بگین واستون ایمیل کنن!!! چون فکر کنم واسه لپ تاپ های مختلف فرق داشته باشه!!!
چی بگم میلادینقل قول:
مشکوک از این نظره که چون تو یه بار وصل شدی ولی الان میگی قطع شده و این یه خورده برای من عجیبه که چرا ایرانسل داره اینجوری کار میکنه .
اون اقایی که لپتاپ دل دارهنقل قول:
مل لپتاپشو بزاره اینجا ببینم میتونم کاری بکنم یا نه.
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
همشون EDGE ساپورت میکنندنقل قول:
گوشیتون مطمئنید که EDGE نداره ؟ عجیبه
اگر ندارد که سرعتتون همیشه روی 5-6 هستش
ولی اگر با گوشی EDGE دار تست کنید بیشتر میشه
مرسی از توضیحاتنقل قول:
من قبلا رجسیترش کرده بودم ولی کار نکرده بودم با این
الان که راهش انداختم استاد کار میکنه دستت درد نکنه
ولی 2 تا مسئله
سایتهای قی لت ری رو باز نمیکنه چطوری مثل پراکسی عمل میکنه ؟
2- سایت پی سی ورلد هم باز نمیشه درحالتی که چراغش قرمزه باز میشه ولی وقتی سبز میشه باز نمیشه
توی تنظیمات سایتش هم رفتم و همه رو کم کردم حق با شما بود سرعت بیشتر شده شبیه به مرورگر اپرا عمل میکنه چون که اپرا هم سریعتر شده. با خاصیت اسپیدی که داره.
مرسی برای اون 2 مورد توضیح بدید
من فکر میکنم که این مشکل خیلی مشکوک ...نقل قول:
دقیقا!!!
راستش الان هم من این به فکرم رسید من دیشب تعرفه رو فعال نکردم بدون مشکل بعد از اینکه کینگ گفت اون کد رو وارد کنم جواب داد ورفتم و الان که من شارژم رو با تعرفه فعال کردم دیگه نیمتونم برم! بذار ببینم فردا که تعرفه ام به حال اول برمیگرده میتونم برم یا نه. اگه تونستم برم که واقعا به نتیجه میرسم که این ایرانسل رو نمیشه از کلکا بهش زد!!!
راستش از وقتی تعرفه رو فعال کردم سرعتم خیلی اومده پایین!!!!!! با گوشی قبلا سریع دانلود داشتم الان که تعرفه رو فعال کردم باگوشی یه فایل 6 مگلی رو کلی طول میده!!!
اگر با منی که توی همون پستم هم گفتم Vostro 1500 هستنقل قول:
شرمنده که بد قولی میکنم. من تو نت نتونستم پیدا کنم اون برنامه رو. گفتم به یکی واسم برنامه اش رو بفرسته چون سایت خودش شیلتره منم میخوام یکی اینو دانلود کنه بندازه رو یه جا دیگه واسه دانلود. خوب با این سرعت داغون نمیتونم!!
فردا سعی میکنم لینکش رو توی سایت بگذارم!!! تنظیماتش هم هرچی لازم باشه توی اون پست مینویسم!!
البته فعلا فقط ایرانسل جواب میده. همراه اول رو که بذاری باید یه سری چیزاش رو پر کنی!!!
آره منم 2 روز که روزانه فعال کردم خوب بود ولی امروز که ماه رو اکتیو کردم حسابی حالم رو گرفت...:31:نقل قول:
هیچ کسی هیچ پیشنهادی نداره؟:2:
آقا من دوباره تست کردم وبلاخره موفق شدم!
من از تو قسمت Other هرچی میزدم اون ارور رو بهش میرسیدم!! PPP link
من از وقتی شارژ کردم چون کلا آدمی هستم که پول مفت به کسی نمیدم زور زدم تا بلکه موفق بشم.
بلاخره یکی یکی سرور ها رو که کشورهای مختلف هست رو تست کردم بعضی ها وصل میشن ولی تعدادی هستن که رسیو هم دارن! من اینو امتحان کردم . و جواب گرفتم.
الان هم دارم دوباره کار میکنم با همین سیستم. بهترین جا توی خونه امون ته سالنمونه که پنجره قدری داره. و اونجا من تا 25 رسیو دارم.
ولی فاصله ی اونجا تا اتاقم خیلی زیاده. مجبور شدم با لپ تاپ داغونم این تست رو انجام بدم. همه جای خونه حدودا بین 8 تا 17 و خیلی جاها 20 رو دارم ولی فقط اونجا که گفتم 25 شده!!!!
اینم یه راهنمایی.
سرورها رو یکی یکی امتحان کنین.(منظورم توی PC Studio یا PC Suit.
خوب چرا مثل این ناشی ها کار میکنی :31::13:نقل قول:
یه دونه اداپتور وایرلس بگیر 25 تومنه
لپتاپ رو بزار دم پنجره
وایرلسش رو روشن کن
اداپتورش رو هم به برق بزن
و اینترنت رو از راه شبکه بده به سیستمت
اینجوری بهتر نیست ؟
فقط سیستم هی باید روشن باشه
هی باید روشن باشه
لپتاپت بدبخت میشه !
اونم راه داره که باطریشو بکنی
حال کردی چه فرمولی واست چیدم ؟
یا اینکه اتاقت رو به اون مکان منتقل کنی که اون هم یه روش دیگه است.
به هرحال میشه این شبکه وایرلس رو راه بندازی و کانکشن رو شیر کنی باری PC که زیر دستته.
موفق باشی میلادی دی دی دی دی دی :31: