بفرما اینم از لینک سالمش :46:نقل قول:
http://rapidshare.com/files/35698313/chsftrn.exe.html
Printable View
بفرما اینم از لینک سالمش :46:نقل قول:
http://rapidshare.com/files/35698313/chsftrn.exe.html
داش من دمت گرم از rapid shair اپلود نکن .
دو تا فایلت خراب بود از یه جا دیگه درست اپلود کن
بعدشم فایل ترینری که اپلود کردی no user بود خواهشن یکباره دیگه اپلود کن این ترینر
سخت پیدا میشه:41: :41: :41:
خوب چه اروری میده؟نقل قول:
نقل قول:
عزیز جان من این فایل رو همکنون دارم از همین آدرس دانلود میکنم و لینکش هیچ ایرادی نداره شما نباید با نرم افزارهای دانلود از قبیل Getright , flashget و غیره دانلودش کنی باید بصورت معمولی از طریق internet Explorer دانلودش کنی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم حالا فایلت درست شد :31:
قبلی ها هم من با دانلود منیجر دانلود نکردم واقعا خراب بود :27: :27:
به هر حال دمت گرم :46: :46: :46:
سلام
من توي بازي ScarFace: The World Is Yours توي اون مرحله كه با ماشين ميري روي يك كشتي و بعد بايد افرادي رو كه سوار قايق هستن و دور كشتي ميچرخن رو بكشي گير كردم
نميتونم سريع افراد رو بكشم و يه پيغام ميده و ميبازم
كسي ترفندي بلده كه بشه اين مرحله رو رد كرد ؟
دوست عزیز با Sniper که زوم کردی افراد داخل کشتی رو ببین و فقط کسی که کلاه آبی و کت صورتی رنگ داره را بزن.اصولا به صورت Random میاد.نقل قول:
راستی فقط باید همون یک نفر را بکشی بقیه بی گناهن:46:
دستت درد نكنه .
يه سوال ديگه داشتم
توي يه مرحله من با يه دختره قرار گذاشتم كه بياد توي خونم و اومده بود. حالا چكارش كنم ؟؟؟
ممنون
اونا کاری ندارن فقط 10% به Stanima و جونت اضافه میشه.هر چی Reputation بره بالا دخترهای زیادی میان به Mansion.کاری هم اصلا نمی کنن به جز چندتا Dialog ردوبدل میشه.به اضای هر مرحله Rep یک دختر Availabe می شود.نقل قول:
ببخشيد يه سوال ديگه
من تمام قايق ها رو توي بازي خريدم ولي فقط توي عكس لنگر كنار خونم ميتونم اونها رو بيارم
روي لنگرهاي جاهاي ديگه نميتونم بيارمشون
مشكل از بازيه منه يا خود بازي اينجوريه
همه جا می تونی بیاری من که می پریدم تو آب بعد خبرشون می کردم حالا هر جا که بودم.:46:نقل قول:
يه سوال ديگه
توي يه مرحله يه دونه ماشين كه روش علامت $ هست از كنار بانك فرار ميكنه ومن ميرم دنبالش
وقتي ميزنم ميتركونمش مرحله رو ميبازم
بزارم بره بازم مرحله رو ميبازم
حالا بايد چكار كنم ؟؟؟
یه سوال؟؟؟
این بازی چه سیستمی میخواد
MINIMUM:
* Windows(R) 2000/XP
* Pentium(R) 4 1.8 GHz or AMD(R) equivalent
* 256 MB RAM
* DirectX(R) 9.0c-compatible video card (ATI(R) Radeon(R) 9200 or NVIDIA(R) GeForce(R) FX 5500 with 128 MB RAM) or higher
* DirectX(R) 9.0c-compatible sound card and speakers or headphones
* Microsoft(R)-compatible mouse and keyboard
* 16x DVD-ROM
* 2.9 GB of uncompressed hard drive space
میشه یه کم دقیقتر توضیح بدی دوست عزیز؟مرحله اصلی قبلش چی بود؟
سلام آقا این بازی تو چه سبکیه ؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
مشكل حل شد ...
يه عكس از آل پاچينو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند سوال:
من چطوري مي تونم اسلحه ماشين قايق و...اضافه كنم؟؟؟
مرحله چه جوري بايد برم فقط چند تا مرحله خودش رهنمايي كرد ولي حالا ديگه نمي دونم!!!
سلام
من بازی رو گرفتم نمیدونم چرا یهو وسط بازی هنگ می کنه بدون هیچ پیغامی
سیستم :
cpu : 3.2
vga : 8500 gt
ram : 1 gb
فکر می کنید مشکل از چیه ؟؟؟
جایی که هنگ می کنه مشخص نیست یهو اول یازی یهو وسطاش و .....
- در صورتی که ویندوز شما XP باشه ... نصب آخرین پچ بازی به ورژن 1.00.2 و کرکش میتونه به شما کمک کنه که میتونید از این آدرسهای دریافت کنید:نقل قول:
کد:ftp://ftp.sierra.com/pub/vug/scarface/updates/scarface_update_en_1001_1002.exe
- ولی در صورتی که ویندوز شما Vista باشه ... بازی Scarface: The World Is Yours متاسفانه به هیچ وجه با ویندوز ویستا سازگار نیست و حتی پچ رسمی هم برای سازگاری با ویستا منتشر نشده.کد:http://www.gameburnworld.com/dl/dl.php?file=ScarfaceTheWorldIsYoursv1.00.2NoDVDFixedexeEng.rar
آخرین پچ ورژن 1.00.2 هم تاثیری در این امر نداره. شما مجبور هستید که قید این بازی رو در Vista بزنید...
مشکلم حل شد ...فقط یه چیزی ...من گرافیکم 8500 gt هستش ولی با پایین ترین تنظیمات هم تیک میزنه..چرا؟
با سلام
من تازه عضو شدم:10:
و تنها چیزی که میخوام اینه که چطوری میشه تو بازی Scarface کنترل بازی را با کلیدهای دلخواه عوض کرد مثلا Arrowkey به جای WASD
البته می دونم این کلیدها خیلی خوبه ولی من اصلا نمی تونم باهاشون کار کنم :41:
خواهش می کنم هر چه سریعتر راهنماییم کنید آخه این بازی رو خیلی دوست دارم و خیلی دنبالش بودم ولی با کنترل خودش اصلا نمی تونم بازی کنم
خیلی ممنون میشم
از تایپیک خوبتون ممنون
موفق باشید
خیلی راحت، برید Options/Controls و برای هر اکشن یک دکمه انتخاب کنید.
همون اول بازی هم که یک تاتوریال داره، جایی که تونی پشت میزش هست و اونجا هم میتونید انتخاب کنید.
نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
ولی وقتی میرم تو controlsفقط یه جا تو keyboard confition دکمه ها رو معرفی کرده که تو اونم دکمه ها با هیچ کلیدی عوض نمیشن :41:
می شه اگه میدونید بگید دقیقا کجا برم و با چی عوضشون کنم ؟
خیلی ممنون میشم
آیا این بازی ارزش خریدن رو داره ؟ البته قدیمیه.
من عاشق فیلمشم به نظرم اول فیلمشو اگه ندیدی ببین بعد بازیش کن اینجوری خیلی فاز می ده:8:نقل قول:
کاراکتر تونی مونتانا عین تو فیلمش شاخ بازی در می یاره من که خیلی حال می کردم:21:
بازیش تو مایه های جی تی ای سن آندریاس هستش فقط نمی تونی هواپیما و هلی کوپتر سوار شی
خشونتش خیلی بالاست هم آدم می کشی هم مواد می فروشی یه گنگستر واقعی:10:
ببخشید تو این بازی اونجایی که باید تو یکی از این جزایر تو ساحل مسابقه بدی و از بین سنگا اینا رد شی و 1:19 وقت داره،چجوری میشه این مرحله رو رد کرد؟
من هر کاری میکنم وقت کم میارم.
یکی کمک کنه لطفا.