فکر نمیکنمنقل قول:
بعضی وقت ها از اینجور عکس ها و بیرون میاد که بیشترشون هم جنبه شوخی دارن :13:
Printable View
فکر نمیکنمنقل قول:
بعضی وقت ها از اینجور عکس ها و بیرون میاد که بیشترشون هم جنبه شوخی دارن :13:
نه برادر من اینا فقط هوچی گریای رئالی هاست که جو بازیو بهم بریزن که شایذ بارسا ببازه
مگه دختر قحطی هست که اینا برن گ////ی بشن
زنده از شبکه 3
شنبه 18/02/1389 ساعت 23:30
ليگ اسپانيا
سه ويا - بارسلونا
کد:http://football3.ir/
زيدان: لاليگا امسال 2 قهرمان دارد
مشاور باشگاه رئال مادريد بر اين باور است فوتبال اسپانيا در اين فصل از رقابتها دو قهرمان دارد و آنها تيمهايي نيستند جز رئال مادريد و بارسلونا.
ملی پوش بازنشسته تیم فوتبال فرانسه گفت: خیلی جالب است که رقابت بارسلونا و رئال مادرید ادامه دارد. اگرچه من رئال مادرید را حمایت می کنم اما به نظر من هر دو تیم در این فصل از رقابتها عملکرد خوبی داشتهاند.
مشاور باشگاه رئال مادرید افزود: فکر نمی کنم تیمهای دیگر تا این اندازه توانسته باشند در طول فصل امتیاز کسب کنند. به نظر من ، اسپانیا در این فصل از رقابتها دو قهرمان دارد: رئال مادرید و بارسلونا.
بارسلونا و رئال مادرید در پایان هفته سی و ششم رقابتهای لالیگا با 93 و 92 امتیاز در ردههای اول و دوم قرار دارند.
شنبه 18/02/1389کد:http://football3.ir/news.do?itemid=21649
مسي، 3 گل تا جاودانه شدن
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا در دو بازي باقيمانده فرصت دارد به رکورد رونالدو دست پيدا کند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ليونل مسي ،بازيکن کليدي تيم ملي آرژانتين ،در اين فصل از لاليگا، 31 گل به ثمر رسانده و به طور کلي در رقابتهاي امسال اعم از لاليگا، ليگ قهرمانان اروپا و کوپا دل ري 44 گل زده است.
او براي شکستن رکورد گلزني رونالدوي برزيلي با لباس بارسلونا تنها 3 گل ديگر فاصله دارد.
رونالدو فصل 1997- 1996 در بارسلونا حضور داشت.
مسي جوان و پرطرفدار، در دو بازي باقيمانده تيمش برابر سويا و رئال وايادوليد به ميدان ميرود.
اگر مسي اين رکورد تاريخي را از دست رونالدو خارج کند به جمع 5 گلزن برتر تاريخ بارسلونا نيز ملحق شده و در 212 حضور رسمي خود 124 گل به نام خود ثبت ميکند.
شنبه 18/02/1389کد:http://football3.ir/news.do?itemid=21641
140 ميليون يورو براي آقاي فوتبال؟!
سران باشگاه مادريدي ممکن است با پيشنهادي 139.3 ميليون يورويي براي خريداري مسي وارد عمل شوند.
این روزها در مطبوعات انگلیسی این خبر جنجالی منتشر شده است، این در حالی است که مبلغ درج شده در بند جدایی زودهنگام مسی 250 میلیون یورو است ولی در صورتی که این اتفاق رخ دهد، مسی گران قیمت ترین بازیکن دنیای فوتبال خواهد بود.
تصورش را بکنید که لیونل مسی در نهایت از بارسلونا راهی مادرید شود، همان مسیری که لوئیس فیگو در سال 2000 طی کرد.
روزنامه دیلی میرر روز شنبه در گزارشی اختصاصی به این نکته اشاره کرد که سران باشگاه مادریدی پیشنهادی جنجالی را برای جذب لیونل مسی، ستاره باشگاه بارسلونا و به خدمت گرفتن او در کنار کریستیانو رونالدو در رختکن تیمشان آماده کرده اند.
طبق خبر منتشره ،این پیشنهاد 139.3 میلیون یورو ارزش دارد و بدین ترتیب مسی می تواند گران قیمت ترین بازیکن دنیا لقب بگیرد و این انتقال گران ترین انتقال سال شود.در حال حاضر کریستیانو رونالدو، گران قیمت ترین بازیکن دنیاست که با قراردادی 96 میلیون یورویی ازمنچستریونایتد به رئال مادرید منتقل شد.
در سپتامبر سال 2009 لیونل مسی قراردادش با بارسلونا را تا سال 2016 به تمدید رساند و بدین ترتیب مبلغ ذکر شده در بند جدایی زودهنگامش از 100 میلیون یورو به 250 میلیون یورو افزایش یافت.
در گزارش به این نکته اشاره شده که سران باشگاه مادریدی نیز فکر نمی کنند که کاتالونیایی ها پیشنهاد آنها را بپذیرند ولی این اقدام ممکن است به منزله به نمایش گذاشتن قدرت اقتصادی تیم مادریدی باشد.
شنبه 18/02/1389کد:http://football3.ir/news.do?itemid=21664
حالا ببیننقل قول:
ولی منم همچنان معتقدم قضیه ساخته رسانه های مادریدی هستکد:http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8902180641
خب هر کی یه سلیقه ای داره... بالاخره واسه تنوع هم که شده ... !:27:نقل قول:
نشون دادن خودشون رو صدا و سیمایی ها!نقل قول:
مسي جوان و پرطرفدار
منظورم اهالی منبع-ه!
هرگز این اتفاق نمیوفته!نقل قول:
140 ميليون يورو براي آقاي فوتبال؟!
+
من هیچی نمیگم، اما خداییش طرز تفکر اینا رو ببین:
همینه که ما اینجاییم!نقل قول:
ولی این اقدام ممکن است به منزله به نمایش گذاشتن قدرت اقتصادی تیم مادریدی باشد.
منبع خبر فارس هستش ميگي رسانه هاي مادريدي ؟ فارس به مادريد وابستگي داره ؟نقل قول:
ولی منم همچنان معتقدم قضیه ساخته رسانه های مادریدی هست
مثل اینکه خبر اصلی در مارکا تولید شده!!!نقل قول:
ربطی نداره که ... گ.ی بودن به این چیزا مربوط نیس دوس دارن دیگه!نقل قول:
حالا واقعا این چیزا انقد ارزش بحث داره ؟:دی
ابراهیمویچ ازدواج کرده و دو بچه ی 4 و 2 ساله داره ، پیکه البته مجرده !
دیگه باید گفت بارسلونا قهرمان لا لیگا شده چون تا الان که دقیقه ی 36 هست 2 ب 0 جلو هست .
تا پایان نیمه اول بارسا قهرمان شد (با توجه به تساوی رئال)
بارسا قهرمان میشه ...:41:
یکی جلوی جواد خیابانی رو بگیره ... خیلی بد داره طرفداری میکنه !! :دی
من خودم طرفدار بارسا هستم ولی الان داره خیلی افراطی گزارش میکنه ...
بارسا قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه :دی
با خبری که شده رئال پیشنهاد 140 تایی داده به مسی بنظرتون مسی میاد رئال اینم مستقیم از بارسلونا .
اگر این اتفاق بیفته که نمیفته تمام هواداران بارسا دشمن مسی میشن مثل فیگو .
قهرمانی رو متاسفانه من باید تبریک بگم به هوادارا بارسا...
مبارکتون باشه...
خداییش این رو میگم که از این مسئله ناراحت باشید!نقل قول:
یکی جلوی جواد خیابانی رو بگیره ... خیلی بد داره طرفداری میکنه !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم طرفدار بارسا هستم ولی الان داره خیلی افراطی گزارش میکنه ...
یعنی من اگه خیابانی طرفدار تیمم بود، بیخیال اون تیم میشدم!
مردک طرفداریش به کنار، چرت و پرت داره میگه! تا کی این قرار گزارش کنه، معلوم نیس!
وای!
چقدر حساس شده!
عجب بازی شده
دقیقه 80 و رئال 3-1 جلو افتاد
اینجا هم بارسا 3-2 شده بازی
1 گل دیگه میخواد :31:
من بازم تبریک میگم به هوادارا بارسا قهرمانیشون رو!(دفعه قبل تبریک گفتم، بلافاصله 2 تا زدن سویا ای ها! گفتم شاید این دفعه هم بگیره!: دی )
+
خیابانی خطاهای بازیکنا سویا رو با قاطعیت درست میدونه یا میگه خطا مشخص بود اما داور نگرفت..
اما قضیه وقتی برعکس میشه، میگه کارشناس داوری باید نظر بده!!!
5-1 رئال!!
چرا نمیخوره این یه گل رو بارسا! : دی
چی شد من tv ندارم
بچه ها در مورد این قضیه زلاتان ، من رفتم توی یوتوب ، اما فقط عکس پیدا کردم ، کسی ویدئو رو نداره ؟
تبریک به بارساییها
حیف شد
برد بلاخره! اه!
احتمالا قهرمان هم شدن!
اما من یه سوال دارم!
این دوستانی که میگن بارسا دفاع نمیکنه و نمیدونم همیشه حمله میکنه و زیر توپ زدن و اینا...الان چی بود قضیه که زیر توپ میزدن بازیکنا بارسا؟!؟!
بله دوستان! بارسا هم به وقتش دفاع میکنه از تک گل برتری که داره!
یکی نتیجه نهایی رو بگه
3-2 بارسا برد...نقل قول:
یکی نتیجه نهایی رو بگه
بازم تبریک به بارسایی ها...
حیف اون جشنواره گلی که رئال بر پا کرد!
(بنزما این همه بازی گل نزد، اومد و این 1 هفته مونده به اخر گل زد! کچل!: دی)
نقل قول:
به خاطر حساسیت بازی اونم تو هفته ای که جبرانش سخته طبیعیه
به رئالی های عزیز تبریک میگم.
نمی دونم چرا هیچ وقت سویا را مثل امروز دوست نداشتم!
به لطف داور!!! اون از گندی که تو ال کلاسیکو سر گل آفساید زلاتان زده شد اینم از امشب که پیکه کانوته رو قشنگ هل داد و داور پنالتی نگرفت.
اگه گل زلاتان رو آفساید می گرفت رئال 1 امتیاز جلو بود الان!
ولی بدجور ترسیده بودن بارسایی ها...سفید شدن یهو!!!
این خیابانی هم حال مارو بهم زد...تا بارسلونا جلو بود هی تعریف...2 تا گل که خورد از سویا تعریف!
بازی های هفته بعد رو کسی داره
هو هو قهرمان شدیم :دی هفته آخرم بیخی
زنده باد بارسلونااااا
تبریک به همه
خیابانی رو مخ بود واقعا...
میدونستم ال کلاسیکو و ضعف پیگرینی آخر کار دست رئال میده
تبریک به هواداران و علاقه مندان به بارسلونا.
حیف اون موقعیت های خوبی که از دست رفت. شل گرفتن بازی ها بعد از موفقیت بی نظیر فصل قبل ممکن بود کار دستمون بوده.
در خانه با یک پیروزی شیرین جشن قهرمانی می گیریم.
البته فک کنم تاپیکش زده بشه اما رئال با مالاگا تو خونه حریف داره و بارسا هم با وایادولید تویه نیوکمپ داره و قهرمانیش رو احتمال خیلی زیاد، جشن میگیره...نقل قول:
بازی های هفته بعد رو کسی داره
بازیها هم شنبه هفته دیگه ساعت 10:30 به وقت تهران برگزار میشه...
+
من هنوز این برام سواله..
یکی از دوستان بارسایی که این مسئله رو قبلا رد کرده، لطفا جواب بده!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4927207&postcount=66
Sevilla 2-3 Barcelona: Guardiola's Men Stay Top Heading Into The Final Day
سویا 2-3 بارسلونا: مردان گواردیولا در صدر روانه روز نهایی شدن
Bojan Krkic, Lionel Messi, Barcelona, Sevilla
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Messi and Bojan celebrate
بهترین بازیکن زمین:
Xaviکد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2010/05/08/1915300/sevilla-2-3-barcelona-guardiolas-men-stay-top-heading-into
Player Ratings: Sevilla 2-3 Barcelona
Goal.com
By Anthony Wright
SEVILLA
Palop: 6.5
Konko: 4.5
Fazio: 6
Escude: 5.5
Adriano: 5
Navas: 5.5
Zokora: 6.5
Renato: 5.5
Capel: 5.5
Kanoute: 6.5
Luis Fabiano 7
Substitutes
Squillacci: 5.5
Stankevicius: 6.5
Lolo: 6
BARCELONA
Valdes: 6 - Made a few good saves, including a superb reflex save from Luis Fabiano in the first half, to keep Sevilla at bay until he was let down by some poor defending.
Dani Alves: 7.5 - As usual he was very dangerous in the final third, setting up some clear-cut chances for the front three. Solid in defence, although his eagerness to get forward earned him a touchline berating from his coach.
Puyol: 5 - Clearly past his best now. He was caught napping as Kanoute raced past him to score the opener while he was not aware of Zokora taking a quick free kick until it was too late.
Pique: 6 - There was not a great deal of pressure to soak up from Sevilla, and Pique could count himself a little fortunate he was not penalised for a push on Kanoute in the penalty area in the second half.
Maxwell: 7 - Defended well and emulated his Brazilian compatriot on the other flank by getting forward and providing a superb assist for the opening goal.
Xavi: 8 - Despite carrying an injury he was outstanding yet again. He played a lot of clever chipped balls over the Sevilla defence with heavy backspin for the front three and one resulted in a goal for Bojan.
Busquets: 6.5 - He won a lot of balls in midfield and drew numerous fouls from Sevilla, frustrating their players and upsetting their rhythm.
Keita: 6.5 - Appeared to strain a muscle during the first half but soldiered on and provided good support for Maxwell and Abidal in a defensive capacity.
Messi: 7.5 - Had a lot of space in which to operate when he dropped deep. He scored a fantastic goal in the fifth minute while he should also have scored a second but missed from a few yards.
Bojan: 7.5 - Justified Pep Guardiola's decision to put him up front ahead of Zlatan Ibrahimovic as he tucked away his goal with real confidence, although he did miss an open goal in the second half.
Pedro: 7 - Caused a lot of problems for the Sevilla defence and scored the decisive third goal when he reacted quickly to a bouncing ball to strike past Palop from range.
Substitutes
Abidal: 5.5 - Caught completely off-guard when Sevilla took a quick free kick to pull the score back to 3-2.
Toure: N/A - Replaced Xavi in the 87th minute.
Jeffren: N/A - Only had around 90 seconds on the pitch.
May 8, 2010کد:http://www.goal.com/en/news/12/spain/2010/05/08/1915443/player-ratings-sevilla-2-barcelona-3
من همین الان 20 دقیقه پایانی بازی رو دوباره نگاه کردم و چیزی به اسم دفاع محض ندیدم. بارسا تو 20 دقیقه پایانی هم صاحب توپ و میدان بود اما استرس خوردن دو گل باعث شد بارسا مثل 70 دقیقه اول حمله نکنه و بیشتر بازی رو اداره کنه. اولین تعویض دفاعی بارسا هم دقیقه 90 بود که ژاوی جای خودش رو به توره داد و هر سه مهاجم بارسا تا پایان بازی تو زمین بودند پس بارسا به دنبال دفاع کردن نبود. حالا شما اگر عقیدت این هست که وقتی بارسا 3 بر 2 جلو هست و قهرمانی هم تا حدی به این بازی بستگی داره پویول باید تو محوطه جریمه به جای دور کردن توپ خیلی خونسرد 5 نفرو دریبل کنه اون یه بحث دیگست. یه بار دیگه 20 دقیقه آخر رو ببین شاید نظرت عوض بشه.نقل قول:
دوست عزیز، بجای مسخره کردن و بیان کاری که بازیکنتون عمرن نتونه انجام بده، یخورده منطقی باشید...نقل قول:
من همین الان 20 دقیقه پایانی بازی رو دوباره نگاه کردم و چیزی به اسم دفاع محض ندیدم. بارسا تو 20 دقیقه پایانی هم صاحب توپ و میدان بود اما استرس خوردن دو گل باعث شد بارسا مثل 70 دقیقه اول حمله نکنه و بیشتر بازی رو اداره کنه. اولین تعویض دفاعی بارسا هم دقیقه 90 بود که ژاوی جای خودش رو به توره داد و هر سه مهاجم بارسا تا پایان بازی تو زمین بودند پس بارسا به دنبال دفاع کردن نبود. حالا شما اگر عقیدت این هست که وقتی بارسا 3 بر 2 جلو هست و قهرمانی هم تا حدی به این بازی بستگی داره پویول باید تو محوطه جریمه به جای دور کردن توپ خیلی خونسرد 5 نفرو دریبل کنه اون یه بحث دیگست. یه بار دیگه 20 دقیقه آخر رو ببین شاید نظرت عوض بشه.
من اصلا ایراد نمیگرم از شیوه بازی بارسا طی تغریبا 10 دقیقه آخر...
بارسا قهرمانیش بسته به این بازی بود و بعد اینکه بازی 3-2 شد، کاملا طبیعی بود که دفاع کنه...
همونطور که اینتر اینکار رو کرد...وقتی با حمله کردن امکان داشت فینال لیگ قهرمانان از دست اینتر بره، مورینیو چرا باید به بازیکنا تیمش میگفت الکی برن جلو و حمله کنن؟!
مشکل شما ها اینه که این چند دقیقه اخر بازی تیمتون رو منطقی میدونید و اون رو نمیدونم حفظ توپ و اداره کردن صدا میکنید اما بازی اینتر رو که باعث حذف تیم شما شده رو ضد فوتبال و نا جوانمردانه و چی میدونم، فوتبال خراب کن و از این جور چیزا میدونید!! در حالیکه در دو شیوه یکی هستن و هدفشون، حفظ پیروزیه...
یخورده واقع بین باشید و الکی از تیم محبوبتون دفاع نکنید و فکر نکنید مسخره کردن سخته و هنر بزرگیه!!
خوش باشید با این ایده های خود برتر بینی!