نظر شما چیه؟ بین ایکس10 و8910امنیا!!(البته زیاد از شکل ظاهری امنیا خوشم نیومد!!)نقل قول:
Printable View
نظر شما چیه؟ بین ایکس10 و8910امنیا!!(البته زیاد از شکل ظاهری امنیا خوشم نیومد!!)نقل قول:
نقل قول:با پست اردشیر جان که گذاشتمش موافقم و در نهایت با توجه به گفته شده ها 8910 گزینه ی بهتریه.نقل قول:
البته ممکنه در اینده اندروئیید پیشرفت های بسیار زیادی کنه
ولی من فهمیدم که دوستمون معمولاً از دستکش استفاده میکنن و به نظرم ویواز بگیرن بهتره
خوب دوستان مثل اینکه یه مسئله خیلی ساده(دستکش!!)که اصلا فکرشو نمی کردم انقدر مهم باشه باعث می شه انتخاب من محدود بشه فقط به ویواز!ممنون از همه که راهنماییم کردین.......نقل قول:
توی تاپیک سیستم عامل ها خیی نا امید شدم از ویواز.....یعنی انقدر سیستمه ویواز پایینه!!!دوست ندارم بعد از این همه تحقیق برم یه موبایل پایین بگیرم....
خوب اما در مورد:نقل قول:
omnia hd از سامسونگ
خوب این گوشی یه گوشی لمسیه با قابلیت نمایش 16 ملیون رنگ و سیستم عامل سیمبین؛ مجهزه به یک دوربین 8 مگاپیکسلی با فلش LED و قابلیت تشخیص چهره و لبخند و ثبت کننده ی تصویر، و همونطور که از اسمش پیداست قابلیت فیلمبرداری با فرمت HD در 24fps.
بقیه ی امکاناتش عبارتند از:
خروجی تلویزیون
امکان جابجایی کارت حافظه MicroSD در زمان روشن بودن گوشی
سوکت صوتی 3.5 میلی متری
صدای دالبی 5.1Channel مجازی ( در هدفون )
قطب نمای دیجیتال، قابلیت Proximity، و حسگر شتابسنج
آهان Divx هم پشتیبانی میکنه
اما مشکلاتی هم داره مثل:
فیلمبرداری HD در بعضی موارد به کمتر از 24fps می رسد یا فریم ها را به 24 تکرار می کند .
نداشتن برنامه های کافی
زوم لمسی در مرورگر وب بخوبی عمل نمی کند
مرور کند در گالری عکس
نداشتن پوشش لنز و فلاش Xenon
البته با احترام نسبت به همه ی طرفداران برند سامسونگ؛ این برند هم مانند ال جی ساپورت خوبی چه از لحاظ سخت افزاری و چه نرم افزاری در کشور ما نداره .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی گفته ویواز گوشیه بدیه؟نقل قول:
الان هر کی گرفته راضی بوده در ضمن سی پیو قدرتمندی داره.
ضعفه کلیشم اینه که صدای ضعیفی داره همچنین برد فلشش کمه.
نسبت به 8910 هم تاچش خازنی نیست همچنین ال سی دیش کوچکتره.
در باقیه موارد خوبه.
مواردی هم که گفتم میشه تحمل کرد و ایراد اساسی به حساب نمیان.
مزایاشم اینه که باطریه قوی ای داره همچنین سی پیو قوی ای هم داره که در بالا گفتم و فیلم برداریه بسیار خوبی داره حتی نسبت به 8910 و ساتیو هم بهتره.
در کل ویواز باطری و سی پیو و فیلم برداریه بهتری نسبت به ساتیو و 8910 داره.
البته ساتیو و 8910 هم برتری های خودشونو دارن
نقل قول:
کی گفته ویواز سیستم عامل خوبی نداره .سیستم عامل سیمبیان توی اکثرگوشی های تاپ بازار وجود داره مثل امینا اچ دی /ساتیو/ان 86و...........
در ضمن شما میتونید به ساتیو هم فکر کنید گوشی خیلی خوبیه.تاچش هم مقاومتیه.
من واسه کسب اطلاعات بیشتر به تاپیک سیستم عامل های موبایل رفتم وپرسیدم چرا از سیمبین چیزی نمی زارید که جواب دادن*دوست عزیز نمیشه سمبین رو با ویندوز موبایل و... مقایسه کرد سمبین برایه گوشیهایه رده متوسط و پایین عرضه میشه
وتو اون رده قطعا گوشی ای که این سیستم عامل رو داشته باشه با گوشی هایی که فاقد سیستم عامل هستند بهتره *از روی حرف ایشون گفتم نمیخوام موبایلم رده پایین باشه!!!
---------- Post added at 09:04 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
وای نمی دونم چه جوری تشکر کنم خیلی ممنون که اینقدر زحمت می کشید واسه ی انتخاب بهتر من!:11:نقل قول:
پس نظر شما هنوز روی ایکس 10 هست اگه مشکل دستکشو نداشتم...درسته؟
ساتیو رو هم دیدم....دوربینش فوق العادس...ولی چون توی تاپیکش خیلی از شارژش بد می گفتن(من توی روز ممکنه 5ساعت نیاز داشته باشم ای بوک بخونم)و یکی دیگه اینکه اولین بار که وی مغازه دیدمش مغازه دار گفت ای بوک نمی تونه بخونه که واسه من ای بوک خوندن هم مهمه!!!دیگه منصرف شدمنقل قول:
در مورد باطری نمیدونم چی بگم ولی احتمالن یه چیزی هست که همه میگن.نقل قول:
در مورد یی بوک هم اگه خود گوشی نتونه اجرا کنه توسط نرم افزار میتونه چون ساتیو دارای سیستم عامل سیمبین ورژن5 میباشد.
البته گزینه هایی مثل ویواز و 8910 هم هستن
الان یه گشتی تو ساتیو زدم ...سیستمش مثله ویواز سیمبیان هست پس دلیلی نداره ای بوک نخونه!!(خودم دارم جواب خودمو می دم!!)...اینطور که من فهمیدم تفاوت ویواز با ساتیو اینه که ساتیو دوربینش بهتره و پروکسیمیتی داره...ویواز این 2تا رو نداره(البته دوربینش بد هم نیست و قبل قبوله)ولی سوتک میلیمتری داره و باتری قویتر و اگه اشتباه نکنم سی پیو قویتر ویه فرق باحال دیگه هم داره که سبک تره:31:
میگم شما چرا امنیا 2 نمیگیری ؟نقل قول:
از سیستم عاملش که خیالت راحت ویندوزه و برنامه و بازی براش خیلی زیاده اگه مشکلت دوربین و صداشه بازم خیالت راحت که هر دوش خوبه
اگه خاستی عکساشو برات میزارم
باتریشم خیلی خوبه و واسه خوندن ebook به خاطر ال سی دی بزرگ و با کیفیت عالیه
اومنیا2 گوشیه خوبیه ولی به نظره من اگه کارتون با سیمبین راه میفته ویندوز نگیرین چون ویندوز بسیار پیچیده میباشد....
اتفاقاً ویندوز موبایل پیچیدگی خاصی ندارهنقل قول:
حتا نصب نرم افزارشم راحتتر از سیمبینه و -- و ساین نمیخاد
شاید x2 چون سرعت پایینی داشته و هنگ میکرده شما فک میکنی همه ویندوز موبایلا همینجورین
امنیا 2 سرعت خیلی خوبی داره مخصوصاً با رام لایت که دیگه فرقی با سیمبین نداره
هنگم نمیگم نمیکنه ولی فقط تو برنامه هایی که خودشون یه مشکلی داشته باشن وگرنه در حالت عادی هر چقدرم برنامه باز کنی هنگ نمیکنه
پیچیدگی دیگه ای به ذهنم نمیرسه!
هر کسی نظری داره و به نظره من سیمبین برای کارای معمولی بهتره.
همونطور که گفتم من کلاً نسبت به ساپورت برندهای Samsung & LG دید خوبی ندارم، ولی گذشته از این مورد Omnia II گوشی خوبیه.
اگه پولت میرسه X10 بگیر چون آینده ی روشنی در انتظار اندرید
من واقعا دیگه کامل خودم هنگ کردم!!!.....کاربرد های من این 6تا مورد بالاست+اینکه با دستکش هم کار کنه یابه قول دوستان مقاومتی باشه!!(حالا شاید هم از دستکش منصرف شدم اگه قرار باشه موبایل بهتری انتخاب کنم!)نقل قول:
پس پیشنهادات دوستان دراخر این شد.....ویواز.ساتیو.ایکس10. 8910 .امنیا 2 ....!(اولویت خودم به ترتیبیه که نوشتم!...خودم دیگه خسته شدم چه برسه به شماها!!)
من فکر کردم که قراره بین این دو گوشی نظر بدیم نه اینکه پیشنهاد خرید گوشیهای دیگه هم داده بشه.:41:
اره اولش همین طور بود ولی دوستان گفتن این چند تا مدل دیگه هم خوب هست واسه خرید و پیشنهاد دادننقل قول:
خوب پس خیلی از گوشیها وارد گود میشند:
میتونی روی گوشیهای خوبی مثل:
Legend از اچ تی سی
N97 Mini از نوکیا
هم حساب کنی.
البته یه پیشنهاد بهتر هم برات دارم.
میتونی تا اواخر تابستون صبر کنی اینطوری هم میتونی از آبدیت X10 با خبر بشی، و هم به لیستت فوق ستاره هایی مثل HTC EVO 4G و N8 رو اضافه کنی.
ممنون از راهنمایی توننقل قول:
لجند رو از ظاهرش خوش نیومد!!
نوکیا رو هم چون یه تجربتلخ ازش دارم کلادیگه از برندش خوشم نمیاد!(اون زمان که ان 91اومد و تو بورس بود واسه کادو بابام خریدمش....3هفته نشده بود کلا مبایله سوخت!!!:18: هر جایی هم بردم نتونستم کاری بکنم...کلا از قیمتش که بگذریم چون کادو بود خودم خیلی ناراحت شدم)
متاسفانه نمی تونم صبر کنم!چون از لحاظ درسی بهش نیاز دارم!
بازم ممنون:11:
خوب اگه به نوکیا فکر نکنیم
چطوره همون X10 بگیری؟:31:
نه خوب گزینه ها که زیاده مثلا همون omnia II که صحبتش رو کردیم. یا حتی Omnia HD یا مثلا HD2 mini یا Pixon 12 !
البته گوشیهای خوبی در سطح پایینتر هم وجود دارند مثل:
W995
HTC Touch Diamond 2
Touch HD HTC
:11:
اگه پولش مهم نیست x10 بهتره صفحه نمایش بزرگتر
ولی ویواز صداش کمه
به نظره من ویواز میتونه گزینه ی خوبی باشه.
ایکس10 اینده ی خوبی داره.
اومنیا2 هم که گوشیه بسیار خوبیه
می دونم این 3تا خوبن ولی انتخاب یکیشون مهمه!!که واقعا سخته بین ویواز و ایکس 10 یکی رو انتخاب کنم!!! فکر کنم اخرش 10 .20 .30 .40 کنم!!:31:نقل قول:
به نظره من بین این دو ویواز بهتره.
چون اندرویید در اینده پیشرف خوبی خواهد داشت و من پیشنهادم برای اندرویید برای یک سال اینده میباشد
:11: نوکیا فقط
دوست عزیز به نظره شما این پست شما ربطی به این تاپیک داره؟نقل قول:
شما به جای این که بیاین این پست الکی را بزنید در جهت اهداف تاپیک پست بدین نه این که بیاین علایق خودتونو بیان کنید.
ممنون
دوست عزیز به نظره شما این پست شما ربطی به این تاپیک داره؟
شما به جای این که بیاین این پست الکی را بزنید در جهت اهداف تاپیک پست بدین نه این که بیاین علایق خودتونو بیان کنید.
ممنون
---------------------------------------------------------------------------------------
پس چرا همش شما میگید ویواز همش
واسه اینکه من ازشون پرسیدم ویواز یا ایکس10 یا امنیا!!!بحث نوکیا اصلا نیست!!!نقل قول:
با تشکر از پست بالا(نتونستم از دکمه ی تشکر استفاده کنم که فکر کنم دلیلش سرعت بسیار پایین اینترنتم باشه)
دوست عزیز همان طور که دوست عزیز در پست قبلیه من اشاره کردن من جوابشونو دادم و در رابطه با تاپیک گفتم.نقل قول:
بین ایکس10 و ویواز با توجه به این که ایکس10 هنوز مشکلات نرم افزاری داره و هنوز براش اپدیت نیومده من ویواز را پیشنهاد دادم(البته ناگفته نمونه که ایکس10 به زودی اپدیت میشه شاید طول بکشه ولی میشه)
و در نهایت من بین ایکس10 و ویواز برای دوستمون ویواز را انتخاب میکنم البته به شرطی که سیمبین کار های این دوستمون را را بندازه.
هر دو گوشی از امکانات و مالتی مدیای خوبی برخوردارن و فرق اساسی بین این دو سیستم عاملشون میباشد.