منم دانلود کردم و register کردم ولی موقعی که رو لاگین کلیک می کنی می نویسه : service unavailable
اینطور که معلومه کل بازی run time از رو اینترنت دانلود میشه و اصلا بره من خوب نیست چون 2 سوت ترافیک dsl ته میکشه .
Printable View
منم دانلود کردم و register کردم ولی موقعی که رو لاگین کلیک می کنی می نویسه : service unavailable
اینطور که معلومه کل بازی run time از رو اینترنت دانلود میشه و اصلا بره من خوب نیست چون 2 سوت ترافیک dsl ته میکشه .
امسال هم این میاد و هم Need for Speed Hot Pursuit؟
نقل قول:
بله . ولی این بازی single player نداره و فقط آنلاینه .
کسی نسخه آزمایشی این رو دانلود کرده ؟ چجوری اجرا میشه ؟
یا این سرعتهای ما میشه بازی کرد ؟
نقل قول:
:18: یعنی چی؟
یعنی فقط آنلاینه
بالا خره کد رو باید از کجا گیر بیارم؟ اصلا مجانی هست؟
تو فروم EA حداقل کارت گرافیک مورد نیاز رو زده بود Intel GMA 950!! یعنی تقریبا هیچچی!! این جوری باشه که عالیه...
گفته بودم فقط انلاینه که
حرف منو که قبول نداریدنقل قول:
بزارید بتا که فردا تموم میشه ببینید
من نسخه بتا (آزمایشی) رو که خودم بازی میکنم رو گفتم مجانی هستش. ولی تا جایی که خبر دارم قرار بوده مجانی باشه و فقط پول امکانات اضافی (مثلا خرید ماشین مدل بالا برای 3 روز ) رو بگیرن. اگر هم پولی شد که باز هم مشکلی نیست آخه برادران زحمتکش هکر برامون سرورهای مجازی راه میندازن :31:نقل قول:
برای بازی در نسخه بتا اول در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام میکنید و بعد از چند روز ایمیلی براتون میاد که با تایید اون بصورت اتوماتیک کد وارد سایت میشه و میتونید بازی رو دانلود کنید و لذت ببرید.حجم بازی تا الان حدود 2.05 گیگ هستش.البته میتونید از کسایی که قبلا دانلود کردن بگیرید و کپی کنید
آدرس محل نصب : C:\ProgramData\Electronic Arts
من خودم الان 2تا ID فعال دارم :27:
در حال حاظر نسخه آزمایشی run هستش و بعد از هر بار بسته شدن و باز شدن مجدد سرور (که هر بار حدود 7-14روز بازه) ماشیناتون پاک میشه ولی با این حال توصیه میکنم که الان اکانت خودتون رو بسازید که بعدا با مشکل تعداد نفرات عضو مواجه نشید.
موفق باشید :46:
wwwنقل قول:
نداره ..اسم سایت...
من ثبت نام کردم
فقط یه ایمیل خوش آمدگویی اومد
بازی رو از کجا دانلود کنم ؟
دوستان مگه این بازی منتشر نشده؟
پس چرا انتقالش نمیدن؟
چون این بازی اصلا مهم نیست که منتشر بشه یا نشه ( البته برای ما ایرانیا ) .نقل قول:
چرا مهم نیست چون آنلاینه یا قضیه ی افت NFSنقل قول:
چون این بازی اصلا مهم نیست که منتشر بشه یا نشه ( البته برای ما ایرانیا ) .
مطمئنم که همین روزا واسه فروش میاد تو بازار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا حالا که ندیدیم سری بازیهای nfs تو ایران پخش نشه و سر و صدا به پا نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای اینکه آنلاینه و مطمئنا نمی تونه اون گرافیک و زیبایی سری های nfs رو داشته باشه . و از همه بدتر اصلا قسمت single player نداره و حتما باید اورجینال بخریش
نقل قول:
یعنی چی single player نداره!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:واقع این بازیو فقط باید آنلاین بازی کرد؟!
nfs هم به نظرم دیگه به تاریخ پیوست با این گندی که بالا آورده...روز به روز داره پسرفت می کنه...نه به اون روزهای اولش با underground2 نه به undercover , pro street و حالا هم این world که فقط باید online بازی کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعآ مسخرست . . .
GAME OVER NEED FOR SPEED [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی pro street رو بازی کردم افسردگی گرفتم
اول شدن واسم عقده شد.........:31:
حالا بازم!!!!یک بازی mmo ماشین کجا دیدی؟؟؟؟
+
حالا سرور مجازی نداره مثل wow ?????
+
قیمتش چند در میار برای سریالش؟؟؟
+
برای ما افتضاحه نه برای خارجی ها منظور انلاین بودنشه
این free to play مال بتا بود که تموم شد.اینم یک اسکرین شات که برای یک بازی تمام انلاین مثل wow گرافیک قابل قبولی داره...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی جناب که میگی گیم اور نید فور اسپید باید بگم که شاید nfs دیگه مثل قبل نیست و بازی هایی مثل froza motrsport 3 جاشو گرفتند اما این بازی فقط برای کامپیوتر برای انلاین بودنش هست که نسخه ی اصلی که برای پلتفرم های دیگه میاد
need for speed hot pursuit هستش که ببینیم چه جوریه به نظر من که اصلا گند نیستش این WORLD
دوستان چند تا بازی ماشین معرفی کنین مخصوصا از اونایی که ادیت ماشین توش هست .............!
نقل قول:
نه اصلا لن نداره فقط آنلاین از طریق اینترنته و وصل شدن به سرورهای خود سایت .
حدودا 40 تومن . ولی نمیرزه .
بعد یک سوال دیگه این هم مثل wow باید برای سرور هاش ماهیانه پول بدی یا نه منظورم اینه که گیم کارد داره؟؟؟
نقل قول:
فکر کنم با سریاله . فقط باید یه بار بخریش
خیلی خوبه واقعا عالیه!!!!!!!!!!مثل بلیزارد نیست که برای 60 روز بازی 40 هزار تومن پول بدی خیلی خوبه فعلا دارم تو سایت ها رو چک می کنم ببینم کجا دارن می فروشن از خارج اگه کردیت کارد قبول می کنند!!!!
---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------
راستی دوستان فروشگاه خود ea این بازی رو 19.99 $ دلار میده واقعا خوبه!!!!
راستی دوستان لیست ماشین ها چون بازی انلاین MMO هست همیشه آپدیت میشه!!!
آخه EA اگه می خواست مثل بلیزارد پول بگیره که کسی سراغش نمی رفت . :دی در ضمن شاهکارهای بلیزارد رو هم نمیشه با این بازی مقایسه کرد .
بليزارد اينجوريم نيستا!اول كار 100 تومن ميدي يه 2 ماه بازي ميكني بعدش هر دو ماهي 32 تومن ميدي.نقل قول:
بعدشم WOW و نميشه با اين مقايسه كرد.هر كي WOW زده حالشو برده.
حالا خودم Wow باز هستم بازی کردم الان هم دارم بازی می کنم و کارم درسته (البته به نظر خودم!)
ولی بهتر شد یه چند بازی MMO هم دارن میان که اگه مثل بلیز نشه عالیه دیگه ادمو تیغ نمی زنن!!!
مثل STAR WARS: THE OLD REPUBLIC که به نظر خودم بهترین بازی mmo میشه!!!
نقل قول:
یه بازی هم اومده به اسم apb که تو سبک اکشنه و خیلی جالبه . بازی مافیاییه . ولی حدود 50 تومنه ( به دلار )
اومده بازی؟ اگه اره بریم بخریم
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
مثل اینکه پولیه حیف ...
حال میدادا با یه فرمون بازیش میکردیم :دی
در کل ea خیلی کثیفه .. اولا گفتش free هست ... الان میگه پولی لول
کثیفی نداره دیگه اون بتا بود ...
اقا کسی میدونه تو بازار اومده یا نه خود بازی نهایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من توي يه سايت بازي رو براي دانلود ديدم.با حجم حدودا 1 گيگ.مي خواستم بدونم مگه نميگين كه بازي انلاين هست . نميشه افلاين بازي كرد در حاليكه اون سايت هيچ چي از اينكه انلاين هست ننوشته.خودشم يه سوال داشتم مي خواستم ببينم بازي با اين حجم ميتونه كامل باشه؟ممنون
نخیر این بازی فقط و فقط انلاین هستش مثل WoW اگه دیده باشین.یعنی یک بازی ماشین که در عین حال بینهایت نفر میتونن یک زمان با هم بازی کنند داخل یک سرور...
حجم کامل هم با توجه به حداقل سیستم مورد نیاز 2 گیگ می خواد حالا زیپ یا ریپ هست نمیدونم...
فقط هم باید نسخه اورجینال داشته باشید برای بازی و گرنه می تونید بازی رو از خود سایت این بازی دانلود کنید اول باید عضو بشید
و بعد فعالش کنید. بعد وارد اکانت خودتون بشید و دانلود رو بزنید یه فایل 5 مگ دانلود می شه و بعد با اون برنامه بازی از اینترنت نصب میشه شما فقط میتونین تا لول 10 بازی کنید بعد باید اصل رو بخرید تا بتونید تا 50 اپگرید کنید.
این مجانی بازی کردن هم فکر کنم همین روزا تموم بشه...
این بازی چطوره بچه ها
سلام بچه ها این NFS World سریال نامبر نمیخواد برای بازی؟
اگه میخواد از کجا بگیریم؟
سلام
آقا این بازی همون اولش که اومد من ریختمش ولی هنوز داشتن روش کار میکردن یه سری مشکل داشت. مثلا واسه نیترو باید پول واقعی میدادی و از این حرفا .... منم دیگه از اونموقع به بعد بازی نکردم. حالا چه جوریاست؟ ردیف شده ارزش بازی کردن داره؟