سلام
حیف این تاپیک که این همه مدته بدون پاسخ داره خاک میخوره!!
اگه دوستان استقبال کنند دوباره موضوع رو ادامه بدیم.
آقا یه نفر پیدا نشد یه پاسخ دقیق و منطقی به اصل موضوع تاپیک بده :"pc یا سیستمهای صوتی و تصویری؟"
من جای دیگه ای هم این سئوال رو پرسیدم. کلی هم توی صفحات فروم جستجو کردم. یه جاهایی مثل " همه چیز در مورد HTPC" بحثهای مشابهی وجود داشت اما هیچ کدوم با قطعیت و علت محکم نتیجه رو اعلام نکرده بودند.
منظور من دقیقاً کیفیت خروجیه صوت و تصویر روی LED/LCD و یه مجموعه سینمای نسبتا خوب ( مثل پایونیر )هست. البته مشخصه که مثلاً برای دریافت صوت با کیفیت شما میتونید یه کارت صوتیه حرفه ای رو مثلا با قیمت 300 هزار تومن به pc وصل کنید و مسلماً خروجیه خوبی روی ست باندهاتون خواهید داشت.
من دقیقاً میخوام بدونم آیا یه کیس مناسب ( شبیه پیشنهاد هایی که دوستان در صفحات قبلی ارائه دادن که البته الان خیلی از اون قطعات نیاز به آپگرید داره ) نسبت به پلیرهای موجود در بازار ( مثلا بلوری پلیر ) با قیمت حدود 400 که دارای چیپستهای اختصاصی برای پردازش صوت و تصویر HD هستند، عملکرد بهتر و یا حتی برابر داره؟! و آیا این همه پلیرهای با مارکهای تجاریه مرغوب مثل فیلیپس و پاناسونیک وسامسونگ و ال جی تا نسباتاً حرفه ای مثل pioneer , DENON, oppo و ... ( با High endهای گرون قیمت کاری نداریم ) تصویر مشابهی داره با یک کیس که یه کارت گرافیک حدود 200 تومنی داره با سی پی یو مثلاً AMD چهار هسته ای؟!!!
من که به شخصه فکر میکنم از پلیرهای خوب خروجی های بهتری بتونیم بگیریم.
البته که یه کیس کاربردهای خیلی بیشتری داره. اما شما در این مورد فرض کنید کارایی های یه پلیر و کیس فقط محدود به پخش فیلم هست.
خواهشاً دوستانی که هر دو حالت رو تست کردند ( پخش full Hd روی tv حالا یا بصورت اوریجینال ایمیج یا دیسک بلوری ) پاسخ بدند که واقعاً کدوم یکی کیفیت واقعی و شفاف و بدون نویز و گرین اضافی رو براشون پخش کرده. چون فکر میکنم برای کسی که میخواد از تصویر تلویزیون فول اچدیش بیشترین استفاده رو ببره هیچ چیز مهمتر از برترین کیفیت تصویر و صدا نیست...