اقا مام اینو ساختیم جدیدا!!! شرمنده خیلی بچه بازیه ولی در عوض 1 ساعته ساختمش: حجمش 1111 کیلو
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسابی بمون بخندید!!!!!
Printable View
اقا مام اینو ساختیم جدیدا!!! شرمنده خیلی بچه بازیه ولی در عوض 1 ساعته ساختمش: حجمش 1111 کیلو
لینک:
حسابی بمون بخندید!!!!!
به عنوان اولین بازی بدک نیست
يه سوال
چرا توي xp براي من پيغام ميده كه ريزولوشنم زياده وحتي بعد از مينيمم كردنش بازم اين پيغامو ميده البته در 98 اين مشكل رو ندارم
پرنسس جان . . . اگه تو صفحه ي فكر كنم دوم نگاه كني فكر كنم نوشته بودي كه سعي مي كنم مطالبم را با تصوير بيان كنم . . . نه !
سلام بچه ها من هم بازی ساختم ( بازهایی در حد سیبریا ولی ترسناک ) و می خواهم به اشتراک بگذارم و در اینجا نمی شه
فایل پیوست داد لطفا مرا راهنمایی کنید و در کدام سایت میتوان اشتراک گذاری کرد یا در همین سایت.
بازی در حد سیبریا ولی ترسناک و فکری....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينجا اپلودش كن و بعد لينكشو بذار
تصویری از ابجکت ها :
به عنوان اولین بازی خوبه . همچنین می تونستی برای اولین بازیت اون بازی توپ ها را بسازی که آموزش رو دادم یا بازی cath the clown . اگه هم می دونستی که اولین بازی که با برنامه نویسی میشه ساخت چه شکلیه اون وقت بازی خودت رو در مقابلش پادشاه می دونستی :cool:نقل قول:
شرمنده این چند وقت خیلی سرم شلوغه چون دارم رو طراحی بازیهای سه بعدی با game maker کار می کنم اولین بازیم که در حد doom هست البته doom2 رو هر وقت تموم کردم می زارم. عکس ها رو هم همینطور و البته آموزش طراحی بازی های platform و بعد هم بازیهای سه بعدی فقط نمی دونم اینجا قرارش بدم یا چند تا تاپیک دیگه بزنم.؟نقل قول:
پرنسس جان . . . اگه تو صفحه ي فكر كنم دوم نگاه كني فكر كنم نوشته بودي كه سعي مي كنم مطالبم را با تصوير بيان كنم . . . نه !
اينو بگم كه ادامه بده تا سه بعدي نظر شخصي من اينه كه يه تاپيك ديگه باز كني !!!نقل قول:
نوشته شده توسط Prince_ of _Persia
دوم ... فكر نكنم هنوز دو بعدي تمام شده باشه . . . ! تازه بعد از دو بعدي بايد اكريپت نويسي اش را بگي ؟؟؟
حالا حالا تا سه بعدي مونده . . . . . . .! در ضمن اگه بتوني در حد دوم برسوني كه عالي. . . .! بلدي استراتژيك طراحي كني ؟؟؟ . . . . . ! اگه اين مطالب را داخل يك كتاب الكترونيكي بكني فكر كنم بهتر باشد . . . ! نه . . . ! واي چقدر حرف زدم شما هم يه چيز بگيد ديگه !!!؟؟؟
بچه ها به این تایپیک یه سری بزنید بازیهای ساخت خودم را ببینید ( بازی های در حد بازیهای سه بعدی )
بازي ها را با گيم ميكر ساخته ايد ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Omid_Sadeghvand
نه با نه با مولتی بیلدر هستش
این جدیدتره.حدود 8 مرحله.1 مگ
من در حال ساخت بازی هستم . . . یه بازی که اگه آموزششو بزارم واقعا می فهید که با Game Maker چه کارهایی میشه کرد . . .! البته در سطح خیلی بالا نمیسازم و سعی می کنم کمتر اسکریپت طراحی کنم . . . درضمن اگر شما هم سوزه ای دارید بگید تا بسازم . . . لازم است بگویم که دو بعدی باشه و خیلی هم سخت نباشه چون اصلا وقت ندارم . .. !
جالب بود گرافیکشم خوب بود ولی کنترلش یکم مشکل داشت بعد این مرحله اخرش و باید چیکار کرد؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط gamehackir
لطفا از بحث اصلی خارج نشوید . . . !نقل قول:
نوشته شده توسط martin
اصول طراحی بازی استراتزیک :
بدون شرح :
بچه ها هر دو بازی که ساختم را دانود کردید.
لطفا در تایپیکم نظر بدهید...باتشکر.
Martin سلام!!اقاشدیدا شرمنده شب بود حواسم نبود ...اقا اون مرحله ی اخر نیست که ..... بعدش میری از پل سراط و... اینا میگزری اخرشم میری بهشت.در ضمن نمیدونم چرا ولی وقتی بچسبی دیوار گیر میدی
اونی که میگه مرحله ی اخره وقتی میری پایین باید بره مرحله ی بعد الان درستش میکنم لینکشو میزارم
به نام خدا
با سلام بر همگی
خواهـــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــش می کنم تمامی مقالات را به صورت Pdf قرار دهید هم راحتتر می شه کارتان و هم ما وقتمون تلف نمی شه
با تشکر
ها من که نودونم شما چی وگید
ببخشيد چطوري مي شه آيكون پيش فرض گيم ميكر را تغيير داد؟
راهنماي ساخت بازي هاي رايانه اي تاليف : پويان ابولقاسم زاده
- تو global game settings>loding>change icon
بچه ها واقعا دستتون درد نكنه من يكي خيلي ممنونم ازتون و به زودي بازي هامو مي زارم واستون
این تاپیک با اجازه آقا پرینس تبدیل به PDF شد
ممکن است ناقص باشد بعدا هر تیکه آموزش را با عکس و مطلب های اضافی کامل می کنم و خدمتتان می گذارم فعلا بتا را دانولد کنید:
خب متاسفانه از اون سايتي كه شما upload کردید پاک شده اگه میشه تو persiangig آپلود کن که این مشکلات هم پیش نیاد اگه هم کسی رو خواستی دعوتت کنه به خودم بگو با تشکر :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط Ali-Bahal
بابا چرا دیگه آموزش نمیزارین؟؟
بابا چرا دیگه آموزش نمیزارین؟؟
گيم ميكر ديگه قديمي شده ... شما بهتره 3d Game Studio را كه آموزش داده شده است ياد بگيريد !
اقا يك آدم خيري ژيداشه اين همه آموزش رو به صورت ژي دي اف كنه ثواب دنيا و آخرت رو هم ببره
ببخشيد آقا واقعا اشتباه شد قلط املايي شد
يك آدم خيري اين همه آموزش مفيد رو به صورت فايل پي دي اف در بياره
پس چرا آموزش جديد نمي ذاريد؟
آره بچه ها راست می گن آموزش بذارید ما آموزش می خواهیم....
خب اگه آموزش نمي ذاريد لااقل دليلش رو بگيد
يه چند روز صبر كنيد آموزش فوقه حرفه اي مي ذارم ... دارم ترجمش مي كنم !
خيلي ممنون
حالا ديگه خيالم راحت شد
خوب اين ترجمه تا چند سال ديگه به دست ما ميرسه؟ :angry: :angry: :angry:نقل قول:
نوشته شده توسط Moh3en_DDD
حق با monitor00sina استنقل قول:
نوشته شده توسط monitor00sina
ما چقدر بايد صبر كنيم :angry: