آخه سبک دیگه حال نمیده.مثلا چه سبکی؟نقل قول:
اگه استراتژی بخوای که تو همین بخش بازیهای آنلاین تاپیکاش پره...
اکشن هم فقط کانتر رو میشه بازی کرد.من خودم بتلفیلد 2 رو بازی میکنم ولی چون سرور ایرانی نداره مجبورم تو خارجی ها برم و پینگم خیلی بالاست...
Printable View
آخه سبک دیگه حال نمیده.مثلا چه سبکی؟نقل قول:
اگه استراتژی بخوای که تو همین بخش بازیهای آنلاین تاپیکاش پره...
اکشن هم فقط کانتر رو میشه بازی کرد.من خودم بتلفیلد 2 رو بازی میکنم ولی چون سرور ایرانی نداره مجبورم تو خارجی ها برم و پینگم خیلی بالاست...
لیست بازی ها رو بگو اگه جالب بودن بررسی می کنیم.نقل قول:
محمد من مشکل خاصی تو rohan ندیدم.باز میخوای خودت یه بررسی بکن.
من این بازی رو دیدم.گیم پلی اون زیاد با شایا فرقی نداره.صحنه هاش تاریک تره و خون ریزی زیادی داره.نقل قول:
کاراکتراشم اونقدر تنوع ندارن.من که با بازی زیاد حال نکردم ولی یه کلیپ از بازی میذارم که همه ببینید.
فرمت 3GP هست.
کد:http://rapidshare.com/files/255322990/requiem_90sec_1280.3gp.html
راست میگی من هم زیاد باهاش حال نکردم.شایا خیلی بهتر از اینه.نقل قول:
باشه خودم معرفی می کنم. منم متاسفانه الان اومدم شهرستان دیال آپ دارم کار می کنم! سرعتم خیلی کند شده و جمع آوری data ها برام یذره سخت شده ولی سعی می کنم تا آخر امروز تا قبل از خواب 2 تا بازی rohan و Rakion رو معرفی کنم.نقل قول:
در ضمن این انتقادات هم که بازیباز ها کردن و شما اینجا نوشتی بیشترشون دیگه قابل قبول نیست.نقل قول:
لطفا اگه امکانش هست تاریخ ثبت این review ها رو هم بزارید چون این بازی کار خود رو سال 2006 شروع کرده و در سال اول دارای bug های زیادی بود که بهشون هم اشاره شده و شما در این پست آوردین رو داشته.
ولی به گفته خود سایت همه نظرات بازیبازها رو مورد بررسی قرار دادن تا جایی که تونستن باگ های بازی رو در طول این چند سال برطرف کردن و بازی با اونی اول بیرون اومده متفاوت هست.و این ریویو ها که شما اشاره کردید احتمالا تاریخش قدیمیه .
و اما در مورد لول آپ کردن که اعتراض می کردن. خود سایت بازی و کسانی که از این بازی خوششون اومده و نمره بالا به اون میدادن هم به یک نکته اشاره می کردن که سختی این بازی نسبت به بازی های mmorpg دیگه بیشتر هست. مشخصا یک عده با بازی های سخت حال نمی کنن یه عده هم حال می کنن.
من هم نمی گم بازی بدونه اشکال هست ولی سرسری بررسی کردن رو هم کار درستی نمی دونم.
این جور کپی کردن انتقاد و نظرات منفی رو هم جالب نمی دونم. چون حتی برای بهترین بازی ها افلاین مثل GOW و AC و... من براتون چندین صفحه انتقاد و نطر منفی و مقالات با نظر مخالف میزارم .
باز هم می گم بقول دوستمون اینقدر راحت یطرفه به قاضی نرید.
عجب !!! ما اين وسط مونديم !!! اون بازي 3 و 4 كيم بلي خيلي جذابي دارن ! ولي خب ! اخرش تو شكيم بريم برا دانلود يا نه !!! ولي مي كم ! بازي مثل شماره ي 2 حتي اكه خيلي عالي هم باشه باز هم مثل همون شايا و بازي هاي قديمي ديكه هست ! حداقل 3 و 4 يكم تفاوت دارن :)
مي كم يه كاري بكن ! شما كه داري مزاياش رو هم مي نويسي ! يه سري از اين انتقادات جديدش رو هم بنويس ! با كوكل ترانسفرش هم بكني ديكه اصلا 20 !!! اخه ادم خيلي دلش مي سوزه جند روز يه بازي رو دانلود كنه ! بعد هم كلي وقت بزاره لول اب كنه ! بعد از دو سه روز ببينه بازي كلا BUG هست !نقل قول:
يه سري review اين بازي rohan رو ديدم ! اين هم مثل بقيشون ساده بود و مزيت خاصي مثل اون دو تا بازي 3 و 4 نداشت :) با اين حال اكه انتقادات بازي ها رو هم بزاري خيلي راحت تر ميشه تصميم كرفت !!!(اي كاش روزي برسه كه سه سوته بازي رو خودمون تست كنيم و تصميم Begirim !!!
این یه ویدئوی جالب در مورد rohan .
البته قابل دانلود نبود و مثل youtube هست.من هم تا وسطاش دیدم.ولی شیوه جنگیدن و اسکیلها و همچنین گرافیک بازی خیلی جالبه.همچنین سرعت ضربات.شما اگه سرعتتون بالاتره تا آخر ببینید.جالبه.
من youtube برام فیلتره وگرنه فیلمهای زیادی تو یوتوب داره.کد:http://www.wegame.com/watch/Rohan_Online_Official_Gameplay_Video/
من تا یکشنبه نیستم و میرم مسافرت ولی وقتی بیام rohan رو حتما دانلود میکنم تا خودم بازی کنم وببینم چطوریه.
این هم یه سری از خصوصیاتش که ترجمه کردم:
1 - سلاحها و آیتمهایی که در بازی وجود دارد دارای خصوصیات متفاوت و در سطح وسیعی هستن.مثلا دوبازیکن که هم لول باشن احتمالش کمه که هر دو از یه سلاح و با یه خصوصیات استفاده کنن چون آیتمهای زیادی در بازی وجود داره.همچنین میشه آیتمها رو ترکیب کرد و آیتمهای جدید با قدرت بیشتر به وجود آورد.
2- جهان بازی بسیار بزرگ و جذاب است.نقشه های وسیع و با گرافیک زیبا و دلنشین است و بازیکن میتواند بدون محدودیت به هر جای بازی بخواهد سفر کند.
3- انیمیشن و موسیقی بازی بسیار زیبا و دلنشین است.
4-تنوع زیاد موب ها
5- تو بازی میتونین هم مونت داشته باشید و هم pet
6- یه خصوصیتی که من زیاد متوجه نشدم.مثل اینکه بعد از لول 30 میتونید یه گزینه رو فعال کنید که از کشتن موب ها تجربه نمیگیرید ولی از کشتن بازیکنها 3 برابر تجربه میگیرید و اموالشون رو هم میتونید بگیرید.یه چیزی تو مایه های همون قتل و غارت...
7- یه نکته دیگه که یادم رفته بود بگم اینه که این بازی دارای شغل هست.مثل wow شما میتونید شغل یاد بگیرید و مثلا سلاح بسازید یا زره بسازید یا آهنگری و enchant کنید.این قسمت بازی هم به نظرم جالب میاد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم MAP بازي Runes of Magic !!! اين جوري كه معلومه خيلي بزركه !!! بايين عكس رو ببنينين !!! اين فقط يك جهارم نقشه ي كل بازي هست !!!
پست 23 صفخه 3 برای review بازی پنجم یعنی Rohan : Blood Feud آپدیت شد.
نظر من در مورد بازي 5 يعني روهان !
خصوصيت خاص جذابي نداره ! و ميشه كفت همه ي خصوصيت هاش رو بقيه ي بازي هاي mmorpg دارن . ولي يكي اين كه از Race هاي متفاوت توش استفاده شده ! و تقريبا طراحي محيطش هم قابل قبول هست ! البته همون طور كه كفتي براي اين بازي بايد بيشتر توي Party بود !!! اكه بروبج تصميم كرفتن برن سراغ اين !! ما هم مي زاريم دانلودش مي كنيم !!! :) !!!
و دوباره همون مشكل قبلي در مورد قتل و غارت !!! خب اكه من يه لول 90 نزديكي هام ديدم فوري از بازي خارج ميشم و يا اكه هم باهاش درGir شدم فوري اينترنت رو قطع مي كنم ! بعد از اون جه اتفاقي مي افته !
و اين Pet هاش هم كه خيلي ضايع هست :|
لينك مستقيم دانلود بازي Rohan:BloodFeud با قابليت رزومه :)کد:http://www8.onrpg.com/rohan_blood_feud_global/RohanBloodFeud_Global.exe
خب تا الان 1 كيكش رو دانلود كردم (ديشب يعني بهتر بكم ! بريشب ! وسط كار قطع شده بود) فكر كنم امشب ديكه همش دانلود بشه ! :)
سلام!
تاپیک خوبی هستش!
میگم پست سوم رو بصورت فهرستی از همین بازی ها بزارین تا دست رسی کاربرا راحت تر بشه! مثلا اینطوری:
1-The Chronicles of Spellborn
2- Requiem: Bloodymareکد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3956462&postcount=2
و همینطور تا آخر!کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=3956481&postcount=4
تا منم اسم تاپیک رو به صورت زیر تغییر بدم:
معرفی بازی های مجانی آنلاین - فهرست در پست سوم
خوبه؟
ممنون .نقل قول:
قصد این کار رو داشتم فقط می خواستم تعداد بازی ها بیشتر شه بعد این کار رو بکنم بهر حال انجام شد.
پست 1 ویرایش شد . اضافه شدن لینک ها
Reppelz:این بازی حجم آپدیت هاش چقدره؟؟
من اینترنت 256 دارم البته محدود(5 گیگ).هر ساعت بازی چقدر از 5 گیگ کم می کنه؟؟
دوست عزیز اصلا نگران محدودیت حجمی دانلودتون نباشید. این سبک بازی ها حداکثر در ساعت 10 مگابایت مصرف می کنن. یعنی اگر 24 ساعت بازی کنین میشه 240 مگابایت:46:نقل قول:
با 5 گیگ محدودیت شما میتونی حدود 500 ساعت بازی کنی:5: گیمر های حرفه ای هم اینقدر در ماه بازی نمی کنن.
من خودم الان دارم یکی دیگه از همین بازی های آنلاین رو با دیال آپ بازی می کنم.:18:
سلام من برگشتم.
ای بابا میبینم که هنوز تصمیم نگرفتید...پس چی کار میکنید شماها.
من رفتم rohan رو دانلود کنم....به شماها نمیشه امید بست.
خوب حدود 320 مگ روهان رو دانلود کردم تا حالا.واقعا با اینترنت نفتی هم کار کردن مصیبته.
به زودی نصب میکنم و نتیجه رو میگم...
برسم فکر کنم تو هم دانلود کرده بودی.تونستی بازی کنی؟
سلام.نقل قول:
دیشب از 4 گذاشتم تا 7 30% دانلود شد.
اگه قراره بازی کنیم دان کنم...
وگرنه که به چه دردی میخوره تک و تنها میون اون همه خارجی؟!
درضمن دان کردید وایسید با هم شروع کنیم...
من امشب دان کردنم تموم میشه فردا شب آپدیت...
یادتون نره وایسید با هم شروع کنیم ها!
بای!:10:
ای بابا ببین من کی گفتم روهان هم هست و چقدر گفتم که خوبه !
تو تاپیک "بیا 2 کارت دارم ضرر نمکینی " + "همین تاپیک shaiya " رو شرچ کنید من و دوستان کلی در موردش صحبت کردیم حتی اخر سر
کاظم جان بود یا هادی جان تصمیم گرفتیم که روهان رو خط بکشیم
من خودم دو بار روهان رو دانلود کردم و یه بار اولی که 1.6 گیگ بود نصب نشد ( بد دانلود شده بود )
و دفعه بعدش هم همون مشکل
به نظر من اگه میخواین دان کنید حتما از لینک های 100 مگی استفاده کنید
من که دیگه دان نمیکنم !
سبک های دیگه زیادی هست مثلا یه سبک GTA انلاین هست که اسمش رو یادم رفته
تو تاپیک "بیا 2 کارت دارم ضرر نمکینی " خیلی بازی های خولبی معرفی کردن
بابا ایول مگه اینترنتت چنده؟نقل قول:
من فکر کنم تا آخر هفته بتونم دانلود کنم.البته فقط شبا میذارم دانلود شه.
اگه من از بازی خوشم بیاد بازی میکنم کاری هم ندارم ایرانی باشه یا نباشه اتفاقا با خارجی ها بیشتر حال میده.:27:
علی جان اونموقع من قشنگ یادمه روهان نسخه بتاش بود و هنوز کامل ریلیز نشده بود.برای همین بیخیالش شدیم.وگرنه من هم میدونم بازی خوبیه.نقل قول:
اوههه نه دیگه بتا نبودنقل قول:
بتا قبلا بود که من دانلود کردم
وقتی که تصمیم گرفتیم بازی رو خط بکشیم حدود 4 ماه پیش از بتا در اومده بود
در ضمن شما که دان میکنی قبلا تحقیق کن ببین پریمومش چنده
چون هر بازی free حتما پریموم داره
و معمولا هم چند تا چیز درست میکنن که بدون اونها اصلا نشه بازی کرد و مجبور بشی پول بدی
فقط اینو میدونم که از شایا خیلی ارزونتره.شایا که رقماش نجومیه...نقل قول:
نقل قول:
کاظم جان میدونه ما که از سایت نمیخریم گرون در بیاد
rohan هم حتما پریمومش گرونه چون رفتم دیدم
حالا یه چیزی باحال :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Increase to fishing, ---- Dancs
30 Days / 450 RPs
این بازی یه چیزی داره که تو shaiya ندیدم . قبلا شنیدم که کارکتر ها رو هم اثر میزران
مثلا یه روز دوست دخترن نیست ضعیف میشی lol :31:
تازه باید حیون رو از سایت بخرین معلوم نیست چنده 20 هزار -30 هزار :18:
قیمت 3 تا حیون به ترتیب
1000
1000
1300
RPs
اینم قسمته ایتم های پولی مثل لباس و ... :
کد:https://shop.playrohan.com/Exchange/Item_Sale_List.html
نمیدونم چی بگم.
به هر حال من که دارم دانلود میکنم.فوقش حال نکردم پاکش میکنم ضرر که نداره.
ولی انصافا هیچی shaiya نمیشه.حال کردین عجب بازی ای معرفی کردم بهتون...:31::27:
اها..من رفتم سراغ کار خودم...
Atalntica Online رو دان میکنم...
از هرکی پرسیدم گفت روهان آشغاله...
همه با هم گفتن بهترین Atalntica Online
ما رفتیم...
اگه روزی خواستید ما رو اونجا پیدا کنید...
دیگه از Classic RPG خسته شدم...
میرم سراغ یه تجربه ی تازه!
بازی های اینجا رو دیدم بد نبودن
حالا یک کمکی به من بکنید که بیام کدوم بازی رو دانلود کنم
اول از همه بگم که گرافیکم 128 فول هست (سری فول تا 5500 رو هم ساپرت می کنه )
خب نکته بعدی هم از بازی های گروهی خوشم میاد
حالا بگید کدوم مناسبه که دانلود کنم
هر چه سریع تر بگید بهتره :d
بستگی داره...نقل قول:
اگه کلاسیک دوست داری همین شایا و Runes Of Magic بهترینن.(از نظر من)
.لی چیزی که دوستان اجنبی بنده گفتن...روهان رو بخیال!
بهم گفتن برو Atlantica online رو دان کن!
این کلاسیک نیست...
یعنی با یک کلیک یه mob نمیمیره...
میکرو منجمنت داره!
من امشب اونو دان میکنم...
هرکی خواست بیاد بیاد!
------------------------------------------------------------------------------------
مشکلایی که دوستام از روهان گرفتن :
1- هرکی 2 دلار میده از سایتای غیر قانونی طلا میخره
2- گرافیکش در ظاهر خوبه اما باگ زیاد داره
3- کلاسیک (اینو من قبول ندارم! :دی)
خوب اینایی که گفتی که نشد مشکل.همه بازیهای فری طلای غیر قانونی هم داره ولی ما قانونیش رو هم نمیتونیم بخریم پس برای ما فرقی نداره.نقل قول:
مشکلایی که دوستام از روهان گرفتن :
3- کلاسیک (اینو من قبول ندارم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
گرافیکش خیلی خوبه باگش هم تا اونجایی که من میدونم از بازیهای دیگه کمتره.
سومی هم که هیچی...
من سیستم بازی Atlantica Online رو دیدم.عکس های بازی که گرافیک خوبی داره.
سیستم fighting بازی هم با بقیه که تا حالا دیدم فرق داره.
مثل شایا هم نیست که مثلا 1 ساعت منتظر پارتی باشی.خودت می تونی با mercenary
هایی که داری یه پارتی تشکیل بدی.حتی یه عکس دیدم طرف با پارتی خودش داشت boss می کشت.
من دارم دانلودش می کنم.
این بازی strategic turn based هست.یعنی بیشتر استراتژی هست تا آر پی جی.پس اگه به این نوع بازیها علاقه دارید دانلودش کنید.نقل قول:
یعنی مثلا مثل civilization 4 هست.اینطوری نیست که با کارکترتون هر جا خواستید آزادانه برید یا هر طور خواستید مبارزه کنید.به این صورته که مثلا شما یه تعداد حرکت دارید و میتونید اونا رو انجام بدید بعد مثلا منتظر بشید تا کاراکترتون حمله کنه و...
البته من چیز زیادی از راهنمای بازی نفهمیدم.
فعلا شما دانلود کنید ببینیم چی میشه.اگه خوب بود من هم میام.
حجمش چقدره؟
اوه...الان دیدم این بازی turn based هست.تو عکس ها زیاد مشخص نبود.نقل قول:
منم با این سبک زیاد حال نمیکنم.حالا میخوای دانلودش کنی؟نقل قول:
من پست زدم مثل اینکه پستم پاک شده
به هر حال به نظر من سبک جدید
مشکل اولی که حتی تو wow هم پول میفروشننقل قول:
3- کلاسیک (اینو من قبول ندارم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فقط مشکل دوم یه مقدار حل نشدنی هست