کسی تونست این بازی رو انجام بده! کجا بازی میکنین ؟
Printable View
کسی تونست این بازی رو انجام بده! کجا بازی میکنین ؟
امروز چشمم به جمال یک ایرانی در سرور beginners با فونت فیروزه ای روشن شد
SAEED کیه؟ اگر از این انجمن هستی پی ام بده. تبادل IP کنیم که با NETMITTING صدا داشته باشیم
خیلی حال میده:31:
من نتونستم بازم !!! توي هر سروري كه مي ريم كلي مب دانلود مي كنه :(
خب بلاخره يه سرور ديديم كه زده بود no download ! يكيش هم بود ! كلي دانلود كرد ! تا رفت تو مب عوض شد !!! : دي ! كه فعلا دوباره اين كرافيكه اود كرده ! اعصاب ادم رو خراب مي كنه !!! خمير سيليكونش رو عوض كردم ولي خب الان فن نداره !
دوست عزیز باید لااقل سرعت 8 کیلو بایت ثابت برای بازی داشته باشید. 8 کیلو بایت واقعینقل قول:
یعنی خط adsl 512 کیلو share هست به درد نمیخوره. شما فقط سعی کن مپ هلی یک سرور را بگیری
بهترین اینه BEGINNER XP SAVE 4 EVER به رنگ زرد. فقط سرور زرد
ولی خداییش آخرت بازی جنگی تاکتیکال هست .
به معنی واقعب مغز آدم برای استراتژی ای جنگ واقعی آماده میشه در این بازی:20:
دوست عزيز !!!! من از اون لحاظا كه شما مي كي اصلا مشكل ندارم !!! مب هاي اين رو هم هر كدوم 10 دقيقه اي دانلود ميشه !!!نقل قول:
سرعت من 70 كيلوبايت به قول شما واقعي بر ثانيه هست :) فقط بينك من يكم زياد هست :)
در ضمن اين سروري هم كه مي كي رنكش سبز بودا !!! امشب دوباره مي رم يه خورده مب ديكه دانلود كنيم ببينيم جي ميشه !
با adsl هم جواب نمی ده
الان من adsl2+ دارم خیلی سرعت دانلودش بالا باشه40kb در ثانیه است
یه سرور کشفیدم که دانلود نداره
FUN NO DOWNLOADXP SAVE
همین رنگ هم هست
امتهان کنین
من تا الان 4 map هاي همون Beginers رو دانلود كردم ! اين رو هم فردا دانلود مي كنيم :)نقل قول:
خدا وكيلي يكم توضيح بده بابا !!! من كه اخر نفهميدم ! لباس روشن ها امريكايي هستن يا لباس تيره ها !!!
بعد يه سوال ! اين مسله يعني همين ماشين كان و تانك و اينا رو با جي بايد رديفش كنم ؟ يعني وقتي ميرم كنارش يه علامت مي اد ولي نمي دونم با كدوم دكمه عمل ميكنه !!!
حداکثر پینگ واسه این بازی چنده ؟
سلام. لبلس هاشون که بازو بند داره! روشن ها آمریکایی تیره ها آلمانینقل قول:
در پست های قبلی اشاره کردم. کل عملیات لوجستیک این بازی توسط سربازان مهندس انجام می گیره. همون علامت آچاری ها. خوب! ما بقی سرباز ها وظایف جنگی دارن
دکمه آتش در موقعی که انبر دست دستته فانکشن انجام میده. مثلا نزدیک جاهایی که صندوق و پرچم هست برای آچار میاد یعنی باید کارش رو درس کنی
کدام سور بازی میکنی الان تا من هم بیام
=========
برای پینگ فکر کنم تا 500 هم جواب بده
من توي همون سرور زرد رنك فور بكينرز بازي مي كنم 1 از اول تا اخرش هم هي مي ميره و زنده ميشه !
منم دارم دانلود میکنم
پینگ 300 هست میشه بازی کرد ؟
ببين بينكت نسبت به سرور هاي مختلف فرق مي كنه ! بايد بشه بازي كرد ! ببين مثلا يه مثال ساده بزنم برات ! من بينكم توي هاماجي وقتي با مصطفي بازي مي كنم روي 400-500 هست ! ولي توي كانتر ! وقتي توي اين سرور ها مي رم جون اكثرا ايراني هستن ! بينك همه زير 100 هست بينك من روي 150 هست(ISP ام بيخوده :|)
من شبها می آیم. معمولا 2 می آم تا 3 شب. اسمم هم meysam هست و اکثرا برای ارتش ورمیخت بازی میکنم. یعنی آلمانیا. داخل سرور زرد رنگ بگینرز.نقل قول:
شما اسمت را بگو چیه اونجا و کیا می آی تا با هم باشیم. فقط خدادت داده بیوفتی تو تیم مقابل من:31: پر پر میشی
من هم بعضي موقع ها مي ام ! همون شب ها ! البته ساعتاي 1 تا 2 ! جون بعدش دانلود شبانه دارم ! هر جا Bersam ديدي يا منم ! يا يكي ديكه !!! يعني اكثر جا ها نيك نيم من اينه ! كسي هم زياد ازش استفاده نكرده تا حالا !
اقا منم دان کردم اسمم -OS- حتما بیاین
دوست عزیز سرور و ساعت را مشخص کننقل قول:
من بیشتر سرور beginners worlds xps for ever به رنگ زرد بازی میکنم
سلام صبح که بودم رفتم یه سرور -3-4 ساعت بازی کردم بدون مشکل الان چند ساعته نمی تونم بازی کنم یا مپ دان نمیشه
یه دان میشه ds میشه یا دان میشه میره تو بازی اون موقع ds میشه خلاصه هر کاری میکنم نمیشه
یه چیزی دیگه من تو اکثر سرور ها که میرم وقتی لو میکنه تموم میکنه تا میرم که مثلا امریکارو بردارم ds میشه و میگه نمیتونی تا 2 دقیقه وصل بشی بعد دو دقیقه هم میشه رفت ولی بازی ds میشه
قضیه چیه ؟!
برای منم اینطوریه.اصلا سرکاریه بازیش.نقل قول:
این چه اروری هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی دیگه هادی جان مثل اینکه cd key میخواد من سرور وصل میشم ds میکنه میگه cd key نداری !
خوب زننده تاپیک بیا به ما یه cd key بده :D
نه بابا ! جرا من بازي مي كنم همجين مشكل هايي رو ندارم ؟ البته من فقط ميرم هر كي رو ديدم تير بارونش مي كنم !!! ياروه مي نويسه نزن بابا من توي تيم تو هستم ! مي كم خب باشه ! بعدي !
کانتر رو هم همینطوری بازی میکنی؟:18::27:نقل قول:
من که میرم توی یه سرور dc که میشم هیچی.از بازی خارج که میشم میبینم اینترنتم هم قطع شده و باید مودم رو خاموش و روشن کنم.:18:نقل قول:
bersam اول باید بگی تو چیکار کردی
والا من یه عمره بازی انلاین کردن قاطی تر از این بازی ندیدم و نمیبینم !
سلام. هیچ cd key یا نظیر آن لازم نیست. نه موقع نصب و نه موقع بازی. بعضی از سرور ها علامت قفل جلشون هست. یعنی خصوصی هستند. پس بدون پسورد نمیتونین وارد بشین.نقل قول:
وقتی مپ جدیدی را دانلود کردین حتما یه بازی از سرور خارج بشید و دوباره وارد بشین
اگر با ارور dc شدن و امثال آن مواجه شدین تا 3 بار reconect را بزنین . اگر وصل نشد سرور را عوض کنین
در نتخاب سمت بازی توضیح دادن. اکثر سرور ها علامت ترازو دارن. یعنی بالانس را باید رعایت کنید. پس تیمی را انتخاب کنید که کمتره! صد بار هم بزنید نمیتوانید در تیم ی که نفرات بیشتری داره بازی کنید. مگر اینکه سرور نا متوازن باشه
در روز ها نعطیل مثا امروز یا جمعه ها چون سرعت اینترنت نزول پیدا میکنه دچار مشکل میشیم ما ایرانی ها. از بازی نیست! پینگ ما زیاد شده به دلیل افت سرعت. برای همین است که دچار مشکل می شید
دوستانی هم که اصلا نمی تونن بازی کنند باور کنند نه مشکل از سیستم شان است نه بازی. مشکل از اینترنت تار انکبوتی هست. به چراغ های مودم نگاه کنید. tx rx باید مداوم و سریع چشمک بزنه نه یه خط در میون
سرور پیشنهادی
BEGINNERS WORLDS XPS 4 EVER
هر چی بازی کنید بیشتر از تکنیک های بازی سر در می آرین
مثلا اگر تیر خوردی و روی زمین ولو شدین زود دکمه space bar را نزنین. اگر از محل شروع تیمتون دور بودین و دیدین امدادگر نزدیگ شما هست دکمه V21 را بزنین . یه علامت + رو سرتون می آید و امدادگر بکمک تون می آد و با آمپولش زندتون میکنه
اگر مهمات تموم کردی با چاقو نرین جلو. دکمه V22 را بزنین تا نزدیکترین FIELD OPS براتون مهمات بیاره:31:
قبلا هم گفتم. این بازی تداعی کنند جنگ جهانی دوم است بسیار هم خوب SIMULATE میکنه. باید تکنیکال بازی کنید. مثل کانتر نیست فقط راه بری بکشی! باید فکر کنی که الان چه نوع سربازی مورد نیاز هست برای تیم خودتون! کجا باید تمرکز آتش کنین! کجا باید مین گذاری کنین! کجا باید کمین بگیرین و ....نقل قول:
والا من یه عمره بازی انلاین کردن قاطی تر از این بازی ندیدم و نمیبینم !
حتما بگین چه ساعتی هستین تا با هم بازی کنیم
من توی بازی رو نمیگنم که این ds شناش !نقل قول:
قبلا هم گفتم. این بازی تداعی کنند جنگ جهانی دوم است بسیار هم خوب SIMULATE میکنه. باید تکنیکال بازی کنید. مثل کانتر نیست فقط راه بری بکشی! باید فکر کنی که الان چه نوع سربازی مورد نیاز هست برای تیم خودتون! کجا باید تمرکز آتش کنین! کجا باید مین گذاری کنین! کجا باید کمین بگیرین و ....
حتما بگین چه ساعتی هستین تا با هم بازی کنیم
من میخوام با شما بجنگم میشه بیای همین سرور
میشه ای پیش رو بدی ؟
این ارور چیه ؟
همین سروری که معرفی کردی رو پیدا کردم این ارور رو داد
یه بار دیگه هم تلاش کردم حدود 30 مگ فیال دان کرد بعدش رفت ت بازی بعد از 5 ثاینه exit میشه معلوم نیست چرا !
بعدش این ارور میاد
این چیه یکی کمک کنه
نمي دونم والله !!! تو برو توي اون سرور for beginers ... نميدونم جيجي ! همون كه زرد رنكه ... جون بينكش كمه بالاي ليست هست اكثر اوقات ! شايد سروري كه رفتي توش مشكل داره !
اينترنتت رو هم جك كن ... ببين send و resive داري يا نه !
دوست عزیز واقعا عجیبه که مشکل دارین. شاید سرور های خوبی را انتخاب نمیکنید. تو یکی از اررور ها نوشته بود فایلی با پسوند pk3 خراب هست. هر وقت فایل جدیدی را دانلود کردین حنما یکبار از سرور خارج و بعد وصل بشید دوبارهنقل قول:
در مورد جنگ هم باید بگم تا بخواین ببینین من کجا هستم و چکار میکنم کشته شدین! جنگ اینجوریه:31:
ip سرور رو بعدا می زارم. ولی سرورش خیلی معروفه زود پیداش میکنی!
متاسفانه 99% این اتفاق میفته یا به سرور وصل نمیشه و این ارور رو میده :
یا اینکه وصل میشه و میره تو بازی بعد از چند ثانیه خارج میشه و هر دفعه که امتحان کنی اینطوریه !
یعنی اگه بخوام یه سرور پیدا کنم دو بار گریم میگیره 3 بار عصابم خورد میشه 1 ساعت طول میکشه یه سرور پیدا کنم !
ببین می تونی با connect to ip وصل بشینقل قول:
77.237.243.10:27960
این ip همون سرور beginners world Xps for ever هست
یه چیز دیگه. من هم روز ها نمی تونم بازی کنم و چپ و راست می افتم بیرون. بخاطر کیفیت پایین adsl در روز هست. چون لسپلیتر های مخابرات لژن هست و پالس های زنگ تلفن را تا حدی عبور میده و ایجاد نویز میکنه
یکبار ساعت 12 شب تست کن ببین می تونی وصل بشی به این سرور