نشد من برم توی یه تاپیک
طرفدارای چاوشی Off Topic نکرده باشن :31:
Printable View
نشد من برم توی یه تاپیک
طرفدارای چاوشی Off Topic نکرده باشن :31:
همه چی که نباید متن ترانه باشه ... تو موسیقی پاپ باید به موزیک هم زیاد توجه کنن !نقل قول:
اگه شما خیلی معنی و مفهوم آهنگ براتون مهمه ، میتونید برید رپ گوش بدید که بیشتر رو متن کاراشون کار میکنن تا بیت ... :27:
آقایان و خانمها Attention PLZ !
اینقدر به بنیامین و چاووشی توهین نکنید.
هر خوانندهای سبک خودش رو داره و هر کسی آزاده که انتخاب کنه. بعضیها سبک چاووشی رو میپسندن و بعضیها سبک بنیامینرو.
من فکر کنم دوتا پست مرتبط با تاپیک اینجا بیشتر ندیدم
هیچکدام 21 35.59%
نیازی به بحث نیست ارا خودش بیانگره همه چیزه
طرفدار های چاووشی به قول مجید هرجا میرند شورش می کنند
شما تا صبح هم بگید چاووشی مگه ما قبول می کنیم؟؟؟
این دیگه کرکر خنده هست!!!!نقل قول:
چاوشی بهترین خواننده جهانه
درود بر شما
بنیامین بهادری عالی میخوند،میخونه،و خواهد خوند...
هیچ ایرادی نمیشه ازش گرفت...چون سبک جدیدی رو ساخت و با اون محبوب و محبوبتر میشه...
آهنگاش رو خیلی با احساس میخونه... توی آلبوم جدیدش،آهنگ 16، نمونه ی فوق العاده ای از سبکش رو اجرا کرده...بغض خودش رو توی این آهنگ فرو میده و ادامه این آهنگو میخونه... واقعآ بااحساس میخونه و تحسین بر انگیزه...
نظر همه دوستان متین و قابل احترامه... اما من واقعآ بنیامین رو قبول دارم و سبکشو دوست دارم
سپاس فراوان بابت زحمات شما دوستان عزیز
نقل قول:
خب معلومه طرفداراش :31:
70 تای برتر :31::31::31:
خداییش بعضی از این پست ها رو که میخونم میمیرم از خنده
دمتون گرم که میخندونین ما رو
:31::31::31:
نوکرمنقل قول:
طرفدار های چاووشی به قول مجید هرجا میرند شورش می کنند
شما تا صبح هم بگید چاووشی مگه ما قبول می کنیم؟؟؟
دارم فکر میکنم تاپیک بزنم در مورد آلبوم های System Of a Down
ولی میترسم اینا بیان بگن چاوشی بهتره
:31: :31:
بابا دعوا نداره که... من خودم کار بیشتر خواننده هارو گوش میدم و دوست دارم... چاووشیم کاراش خوبه و دوسش دارم... اما دوستان خوبم... ما اینجا در مورد بنیامین عزیز صحبت میکنیم و کاری به کس دیگه ای نداریم... قصد هیچ کس مقایسه نبوده و نیست... هر کس یه خواننده ای رو دوست داره دیگه... تعصب رو کنار بزارید و برای نظرات هم احترام قائل باشید... با سپاس از زحماتی که همه خواننده های خوب ایرانی میکشن...هرچند اونا اگه میدونستن مردم سرشون میخوان با هم دعوا و بحث کنن...هرگز راضی به خوندن نبودن! D:
لطفاّبحث رو بیشتر از این ادامه ندید تا دیگه دچار این مشکلات نشیم...
دوستتون دارم و برای نظرات تک تکتون احترام قائلم...
من که هرچی سرچ کردم چیزی پیدا نکردمنقل قول:
این شیکه ها هم که میگید من بعضی مواقع فقط tv persia نگاه میکنم اما چیزی نگفته یا من نشنیدم
بقیه شبکه ها هم که وقتی میزنم مجری یا کیفیت شبکه رو می بینم میفهمم چه شبکه مزخرفی هست
در هر صورت اگه لینک معتبری از این رده بندی بدی ممنون میشم
دوستان حالا كه اگه خدا بخواد مشكل حل شد،بياين يه كم از بنيامين بگيم... خب آخه تاپيكه اونه... نميشه كه انقدر خشك و خالي...اين مطلبو پيدا كردم(اميدوارم راست باشه)... شايد خوشتون بياد:
بنیامین بهادری هستم .در محله ی جیحون تهران به دنیا آمدم و بزرگ شدم . اما در حال حاضر ساکن سعادت آبادم . تاریخ تولدم ۱۸ /۶ /۱۳۶۱ است . مجردم و فعلا قصد ازدواج ندارم . دانشجوی رشته ادبیات دانشگاه آزاد رودهن هستم . پدرم صدای خوبی دارد . گرچه هیچ وقت نخواند . ۳ برادر و یک خواهر دارم و فرزند آخر خانواده محسوب میشوم . (ذدر بیمارستان بابک واقع در خیابان کارون تهران مکانی که این نوزاد به دنیا آمد . )
مخاطبان : تمام رده های سنی کار مارا گوش میکنند و آن را پسندیده اند . مثلا بچه ی خواهرم که ۶ سال دارد عاشق قطعه ی آدم آهنی است . بچه های دیگری را هم دیده ام که با سایر قطعات ارتباط برقرار کرده اند .
---------------------------------- قسمتهایی از خصوصیاتش ----------------------------------
خوش خواب است و می گوید به قول پدرش تا لنگ ظهر میخوابد . اهل دستکاری کردن توی گوشی موبایل و اس ام اس باز .نوشیدنی آب پرتقال رو دوست دارد و از میهمانان خود با آب پرتقال پذیرایی می کند . مشکلات و رازهایش را تنها با مادرش در میان می گذارد .از مزاحمین تلفنی اش به شدت کلافه شده است .ولنتاین رو دوست دارد چون می گوید آن روز بوی عشق میدهد . از عدد ۹ خوشش می آید چون ۹ آهنگی که او تهیه کرده باعث موفقیتش شده .از بین آهنگهایش از آهنگ میرمو میمرمو آسوده میشم از عشق بیشتر خوشش میاد . پدر و مادرش از ولخرجی های او خسته شده اند .بنیامین اکنون ۱۸۷ سانتی متر قد و ۸۱ کیلو وزن دارد . او از نوجوانی در بین بچه های محل به خوش پوش معروف بود . سینما زیاد نمی ره و تلویزیون هم کمتر نگاه میکنه . بر خلاف دیگر جوانان که عشق ماشین دارند او هیچ علاقه ای به خودرو ندارد . به سوار شدن در آژانس تاکسی و حتی اتوبوس های شرکت واحد علاقمند است و از بودن در آن لذت می برد .از نور زیاد خوشش نمی آید سعی میکند در مکانی که بسر میبرد نورش کم باشد . از سرعت خودرو وحشت دارد و اگر راننده کمی پایش روی گاز برود سریع میگوید کمی یواشتر .
تکیه کلامش : اینه !
اگه درست باشه خيلي خوبه... چون يه جورايي اينا مشخصات منه! :31:
سلام به همگی...
دوستان توجه؛
این بار فقط پست های نامربوط حذف شد. اما بعد از این اگه به هر خواننده ای تو این تاپیک توهین بشه، بی برو برگرد نویسنده ی پست اخطار خواهد گرفت. بحث و درگیری هم همینطور!
:40::40::40::40::40:
ما که از اولش کاری به کسی نداشتیم.فقط امیدوارم از این به بعد اسم چاووشی در این تایپیک دیده نشه.
واقعا بهتره دیگه توی هیچ تایپیکی بحث مقایسه دو یا چند خواننده مطرح نشه، اینطوری ارزش کار هیچکس از بین نمیره.
آلبوم 85 که اومد پاپ داخلی پیشرفت الان رو نداشت
....
الان دست زیاد شده و بنیامین نتونسته اون گرد و خاکی که بپا کرد الان بپا کنه
ای کاش گزینه "هیچ کدام" رو نمیگذاشتید.
دوستان شرمنده مطلب كمي قديميه... اما گفتم شايد بعضي ها نشنيده باشن...عكس و مطلب رو از سايت رسمي بنيامين گرفتمکد:www.benyaminmusic.com
محسن رجبپور مدير شركت ترانه شرقي در گفتوگو با خبرنگار موسيقي فارس گفت: تمامي كنسرتهايي كه از طريق شركت ترانه شرقي برگزار ميشود ابتدا براي كودكان استثنايي و يا كم توان ذهني اجرا و سپس به صورت عام براي مخاطبان برگزار ميشود.
وي ادامه داد: از آنجا كه كنسرت بنيامين به زودي در تهران برگزار خواهد شد اين خواننده فردا همزمان با هفته معلم در يك مدرسه كم توانان ذهني واقع در بلوار فردوس تهران اجرايي را خواهد داشت.
رجبپور در خاتمه خاطر نشان كرد: آلبوم بنيامين 88 هم اكنون در بازار موسيقي موجود است و طبق برنامهريزيهاي به عمل آمده به منظور جلوگيري از نشر بياساس برخي مصاحبهها شركت ترانه شرقي براي تمام كساني كه مايل به گفتگو با اين خواننده هستند هماهنگيهاي لازم را انجام خواهد داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
افتضاحتر از این نمیشد !!
عمرا" یه بار دیگه گوش بدمش !!
خودشو خراب کرد , همین ...
Mer 30
بابا چرا انجوری میگید؟؟؟
کدوم آهنگش بد شده به نظر من خیلی خوب خونده مخصوصا آهنک بیا عاشقم کن و شومینه که دیگه فوق العاده شده...
شماهم بلدید الکی بد بگید فقط...
عالی بود.من که خیلی دوستش دارم.
اصلا با يه بار گوش دادن نميشه اظهار نظر كرد اين البوم بهترين البوماز2 سال قبله واقعا عاليه همه اهنگاش عاليند
من که خیلی خوشم نیومد اصلا در حد و اندازه های البوم قبلیش نبود
به نظر من 88 بد نیست . خود بنیامین گفته که سعی کرده که باز هم موفق باشه و 3 سال رو این آلبوم کار کرده ، با این حال به نظر من 85 بهتر بود .
اما یه مسئله ای که به نظر من توی کارهای بنیامین ضعفه ، ترانه هاشه . فرید احمدی شاعر ترانه ها که شعرهایی مثل خاطره و فاصله های فریدون آسرایی هم اثر اونه ، به نظر من در کارهای بنیامین بسیار بسیار ضعیف عمل کرده . شما اگه دقت کنید می بینید که طولانی ترین اثر بنیامین هم ترانه اش فقط چند بیته ، چه برسه به اون کوتاهها . علاوه بر کوتاه بودن ، معنی و مفهوم جالبی هم نداره .(به جز چند مورد)
نقل قول:
تایید میشه
آهنگ هاي "اينترو" و "پايان" يه ايده ي نو بود تو آلبوم ولي با سبك آلبوم زياد جور در نميومد.
كلا آلبوم از ترك 9 به بعد داستاني شد و اين هم واسه من جالب بود ...
آهنگ "كجاي دنياي" خيلي خوب بود در سبك R&B ولي بعضي جاهاي شعر زياد جالب نبود مثل "نيستي و خستمو به تو وابستمو"!
كلا تا آهنگ 9 در سبك R&B بود تقريبا ولي R&B هاش در بعضي جاها خوب تنظيم نشدن (بيت هاي رپي كه رو آهنگهاي پاپ گذاشته شد مثل "بيا عشقم كن" يا "خواب" اعصاب هركس رو بهم ميريخت مخصوصا تو آهنگ "بيا عاشقم كن" كه اولش خوب شروع شد ولي بازم بخاط مشكل در شعر و تنظيم زياد موف نشد.
آهنگ "من لعنتي" ، "شومينه" بهمراه آهنگ "رفيقا ميگن" از بهترين آهنگاي اين آلبوند.
اين آلبوم هم مثل آلبوم قبل بنيامين از شعراي قوي اي برخردار نبود مثل آهنگ "آهاي تو" ، يا "من و تنها" قسمتي از شعر "من و تنها : من رو حرف تو حساب كرده بودمو ، همه عشقا رو جواب كرده بودمو ..."!! آهنگ "عاشقي با تو" هم كه اصلا جالب نبود با اون بيت رپي كه روش گذاشت ؟!؟؟
و در آخر هم تنظيم هاي پيام شمس كه در بيشتر موارد كليشه اي بود !
جمع بني شما چيه از اين آبوم؟؟؟
به نظر من آهنگ بیا عاشقم کن و عاشقی با تو از همه آهنگاش قشنگ تر بودن....
من اوایل "آهای تو" رو زیاد گوش میدادم،ریتم آشنا و تندش زودتر از بقیه منو جذب خودش کرد؛ بعد کم کم از "بیا عاشقم کن"، "رفیقا میگن"، "شومینه" و "تموم شد" بیشتر خوشم اومد.متن ترانه "بیا عاشقم کن" از همه پرمغزتر بود، ضمن اینکه اون سه تای آخری که اسم بردم به خاطر ریتم ملایمشون و شعرهایی که راحت روی ذهن میشینه قابلیت اینو دارن که آدم تو یه نوبت چند بار گوش بده بهشون.
قشنگ ترین آهنگاش بیا عاشقم کن،آهای تو،صدای قلب تو،لیلی در پاییز،کجای دنیای هست به نظر من
من كه همه آهنگاشو دوست دارم....
مخصوصاً شومينه...
در كل عالي بود...من همه رو دوست دارمممممممممممممممممممممم ممممممممم
خودشم دوست دارم... D: البته بعد از اين آلبوم تو فكرش رفتم! D:
به نظرم بنیامین بره گفتار درمانی آلبوم بدیش شاید بهتر بشه
:31:با مزه بود:31:نقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من آلبوم 85 بهتر بود.
تو این آلبومش از 17 تا آهنگ 5تاش قشنگ بود،بقیش معمولی بود در صورتی که تو آلبوم 85 بیشتر آهنگاش قشنگ بود.
ولی در کل یه مدل جدیدی خونده که همین آلبومشو جذاب کرده نسبتا.
exactlyyyyyyyyyyy!!!!!نقل قول:
به نظر میرسه این ترانه های آلبوم جدیدش موندگاری نداشته باشن؛ من که بعد از گذشت یه ماه دیگه تمایلی ندارم اونارو گوش بدم، علی رغم اینکه بعضی ترانه هاش اوایل برای آدم جذاب بودن.
منم آلبوم 85 رو بیشتر دوست دارم...قبلیاش کمتر توش موسیقی داشت...آدم عمق صداشو میشنید....ولی الان تو آهنگاش انقد موسیقی داره که آدم حوصلش سر میره:13:
به نظر من این آلبومش طرفدارهای خاصی داره و مورد پسند عموم نیست ولی من خودم که خیلی باهاش فاز میگیرم.
آلبوم 88 زیاد تعریفی نداشت . من فقط از سه تاش کمی خوشم اومد . لیلی پاییز - دوست دارمت - عاشقی باتو
بنظر من بهترین آهنگ این آلبوم همین عاشقی با توعه . نظر شما چیه ؟
فقط سیروان خسروی با سبکی متفاوت شاگرد کاوه یغمایی
بنیامین اصلا آلبوم خوبی نداشت اگه آلبوم خوبی داشت شرکت ایران گام که آلبوم های بهتری رو نسبت به این دو شرکت روانه باز می کنه بین سیروان و بنیامین سیروانو انتخاب نمی کرد.
بنیامین باید بره همون مداحیشو بکن.
تازه آلبوم بنیامین از همه لحاظ ضعف داشت.
ترانه.
بیت آهنگاش.
ولی آلبوم سیروان توسط ترانه مکرم ترانه سرایی شده.
با یاسم که دیگه یه ترک داده.
خیلی صداشو ناله می کنه !
کلاً دوست داره خودشو خسته و کوفته جاوه بده هم توی آهنگاش هم عکس جلد آلبومش :31:
ولی در کل بد نیست هردو آلبوم خوبه و در یک سطحه
آهنگهای قشنگه آلبوم 88 از آهنگهای قشنگ آلبوم 85 قشنگتر ولی آهنگهای زشتش هم بدتر از آلبوم 85 بود ( فلسفی شد...)