به خدا mcafee آخرشه. :wink:
Printable View
به خدا mcafee آخرشه. :wink:
سلام
[حامد خسروي] عزيز، خدا و پيغمبر كه نشد دليل.
شما براي mcafee دليل خوب بيار، اون وقت من هم user مك آفي مي شم..
خوش باشي،
©م.م.©
patal جان شما به تاپیکی برو که اونجا آنتی ویروسا مقایسه شدند از اون لیست بگرد ببین نورتون چندمه !!!
navid_kashani عزيز، سلام
در زمان [گاليله] تمام مردم دنيا مي گفتند كه خورشيد مي چرخه و زمين ثابت ه، و تنها كسي كه مي گفت خورشيد ثابت ه [گاليله] بود.
و حالا همه ي ما مي دونيم كه حق با [گاليله] بود.
خوش باشي،
©م.م.©
این چه ربطی داشت !!!نقل قول:
در زمان [گاليله] تمام مردم دنيا مي گفتند كه خورشيد مي چرخه و زمين ثابت ه، و تنها كسي كه مي گفت خورشيد ثابت ه [گاليله] بود.
و حالا همه ي ما مي دونيم كه حق با [گاليله] بود.
یعنی الان شما گالیله ای !!!
پس منم انیشتینم
اینکه دلیل نمی شه
اونجا با دلیل و مدرک حرف می زنند اونوقت شما حرف از .... :roll: :roll:
آقا نويد من هم با نظر patal موافقم .
دليلش هم اينه كه تا حالا آنتي ويروسي نديدم كه Magic_PS (دزد پسورد هاي ياهو ! هموني كه همه تون ميشناسيد :wink: ) رو بشناسه. اما نورتون اورن رو پيدا كرد . :arrow:
حالا اگه دليل بيشتري ميخواهيد بگيد ... :idea:
بابا جان اونجا بیشتر از 7 صفحه دلیل و مدرک آوردیم
:roll: :roll:
یعنی شما همه رو امتحان کردی که می گی نمی شناسه !!!
نويد جان من اصلا با اين مقايسه ها مخالفم . ممكنه هزار نوع ديگه باشه كه نورتون نشناسه يا هر آنتي ويروس ديگه.
اين Magic_PS رو هم براي مثال گفتم .(چون ديگران مي گفتن كه مثلا نورتون اين رو نميشناسه ولي بقيه ميشناسن)
در مورد امتحان كردن هم بايد بگم بله چند تا رو امتحان كرد ولي نه همه رو .
حالا شما چطور ... آيا همه ويروس ها ! رو با همه آنتي ويروس ها چك كردي ؟
به هر حال نظر من اينه كه اينها نسبي هستند و تا حدودي سليقه اي.
آقا به خدا مكافي آخرشه 8)
من تقریبا همه یه پانتی ویروسا رو امتحان کردم ( که به نظر من بیت دیفندر از همه بهتره )نقل قول:
آيا همه ويروس ها ! رو با همه آنتي ويروس ها چك كردي ؟
من با این حرف شما موافقم :wink:نقل قول:
تا حدودي سليقه اي
بهترين فقط Norton 2005 اينو من خودم ديروز امتحان كردم اول McAfee روي كامپيوترم نصب بود و هيج ويروسي رو نشون نمي داد و لي ديروز پاكش كردم و Norton 2005 نصب كردم 29 تا پيدا كرد و همچنين سرعت كامپيوتر رو هم پايين نمي ياره؟
:wink: :wink: :wink:
شما اسم اون 29 تا ویروس رو اگه می شه بنویسید !!!
چون به نظر من یه همچین چیزی امکان نداره
درسته كه mcafeeخوبه اما به نظر من هيچ كودوم به پاي pccilin نمي رسن.مطمعن باشيد :D
only pc-cillin 2005
كاسپرسكي اولين و بهترين
به نظر من که هیچی جای McAfeeرا نمی گیرد البته انتی ویروس Norton هم بد نیست ولی سرس قوی ای نداره و ویروس می تونه زود خنثی اش کنه.
من هم با pc-cillin موافقم. كارايي و قدرت بالايي داره و نسبت به آنتي ويروسهاي ديگه كمتر رسورس از دستگاهتون ميگيره
100٪ McAfee بهترينه ...
panda كه اصلان به درد نميخوره ...
ببینم کسانی که میگن پتنددا و پی سی سیلین چجوری این دو تا آنتی ویروس رو کرک میکنید که آپدیت میشن؟؟؟
2 تا تاپيك براي كرك پي سي سيلين هست كه تو اونا دقيق گفته شده چيكار كنيد. خلاصش اينه كه برين تو يكي از اين سايتاي معروف كرك مثل astalavista.us و براي pc-cillin internet security 2005 يا اون نسخه اي كه فعلا دارين سرچ كنين يه فايل كركر 150 كيلو بايتي بهتون ميده. از اون اول سريال نامبر رو بگيرين و بعد از نصب ، يه دكمه داره به اسم patch server check كه اونو بايد كليك كنيد ( داخل همون فايل كركر )
حالا که فقط و فقط شد ما هم میگیم فقط Kaspersky :P
من هم كاسپرسكي را امتحان كردم حرف ندارد دست از نورتون و مكافي و بيت دفندر و... كشيدم و با كاسپرسكي كار مي كنم.واقعا" 25 نشان 100در 100 از سازمان جهاني انتي ويروس حقش بوده و لياقت گرفتنش را داشته.
آنتی ویروس چیز خوبیه و هر کس یه سلیقه ای داره و دلایلی برای خودش.
به نظر من هم فقط BitDefender
مگه خر سواریه که سلیقه ای باشه
بابا جان آنتی ویروس باید ویروس بشناسه و باید خوب پاکشون کنه و حالا کدومشون با رم کمتری این کارو بکنه برندهست
مگه الکی الکی میشه گفت من از این خوشم میاد باید دلیل تخصصی داشته باشی
تمام
خوب بايد به سليقه يه خودش از بين چند تا آنتي ويروسي كه اين ويژگي رو دارند انتخاب كنه ديگه ! واقعا چند تا آنتي ويروس هستش كه سخته كه بگيم كودوم بهتره !
با سلام
نه آقا جون انتخاب آنتی ویروس الاغ سواری نیست .
من کفتم که سلیقه ای است و هر کس برای انتخاب آنتی ویروس مورد نظرش دلایل خاص خودش رو داره همنطور که شما میگین kaspersky.
شما میتونین برای دیدن دلایل من به تاپیک زیر برید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این دلایل فقط برای انتخاب خودم هست
به نظر من هم آنتي ويروس رو نمي شه سليقه اي انتخاب كرد
البته در نرم افزارهاي ديگه هم نبايد سليقه اي انتخاب كرد و بهتره كه بهترين رو انتخاب كرد اما اگه فرضا براي پخش فايل هاي صوتي يك نفر winamp و يك نفر ديگه jetaudio رو انتخاب كنند مشكل خاصي پيش نمي آد. اما در مورد آنتي ويروس ممكنه كه سليقه اي انتخاب كردن كار دست طرف بده و با انتخاب يك آنتي ويروس كه مثلا بهترين نباشه اما از نظر اون بهترين باشه كلي ويروس و تروجان رو سيستمش وارد شه بدون اينكه با اون آنتي ويروس متوجه شه و وقتي كه متوجه بشه كه ديگه كار از كار گذشته.
الان طبق بحث هايي كه شده و آزمايش و تست هايي كه انجام گرفته كاسپرسكي بهترين آنتي ويروس شناخته شده. البته ممكنه براي كاربران عادي اين اسم غريبه باشه اما معروف بودن دليل بر بهترين بودن نيست.
با سلام
مك آفي از همه لحاظ بهتره 8)
من از avast pro خيلي راضيم .
فكر ميكنم از panda , mcafee , ... بهتر كار مي كنه و ساده تر هم است البته اين نظر منه .
دوست عزيزم سلامنقل قول:
نوشته شده توسط king7
من خودم تا چند ماه پيش از مك آفي استفاده مي كردم اما از وقتي در بحث ها و تاپيك هاي مختلف و همينطور در بررسي هاي انجام شده به اين نتيجه رسيدم كه كاسپرسكي پرو بهترينه ديگه از مك آفي دست كشيدم و الان طوري قبولش دارم كه طرف هيچ آنتي ويروس ديگه اي نمي رم. اما يه نكته مهم بايد بگم كه اصلا روي يك آنتي ويروس نبايد تعصب داشت. يعني اگه يه روزي برسه (حالا مي خواد امروز باشه يا 1 سال ديگه يا بيشتر) كه من با دليل و مدرك ببينم كه آنتي ويروسي از كاسپرسكي بهتر هست مطمئنا سراغ اون مي رم. چون آنتي ويروس خيلي مهمه و نمي شه با تعصب يا علاقه داشتن و عنوان سليقه اي بودن خود رو در معرض خطر قرار بديم.
درسته دوستان نباید با تعصب و سلیقه درمورد یه آنتی ویروس تصمیم بگیریم چون مسئله امنیت سیستممونه
به نظر من اصلا همه این آنتی ویروسهایی که گفتید رو باهم نصب کنیم فکر کنم دیگه هیچ ویروسی نتونه به سیستممون چپ نگاه کنه
فقط Toolkit :x :mrgreen:
در ضمن دوستان میبخشید کسی لینک دانلود مستقیم bitdefender رو نداره؟
اگر کسی داره لطف کنه بزاره که خیلی احتیاج دارم
شاید شک کنید و بگید تو که از لینوکس استفاده میکنی و باید خیالت راحت باشه چرا دنبال آنتی ویروس میگردی
در جواب باید بگم درسته لینوکس ویروسی نمیشه
طبق اطلاعاتی از منابع ناموصق تعدادی ویروس خیلی خفن منتشر شده که سیستم عامل ویندوز رو تهدید میکنه امروز یکی از دوستانم کل هاردش بدسکتور سخت افزاری شده بود
پیش متخصص برای رفع بد سکتور و درست کردنش بردیم که هارد خراب شد متخصصه گفت که به یه ویروس جدید ناشناخته مبتلا شده
من خر هم چند روز پیش از سیستم این دوستم چند تا فایل هارد به هارد کرده بودم حالا میخوام یه ویروس اسکنر دانلود کنم که همه ویروس های کوچیک و بزرگ و ناشناخته جهان رو بشناسه
خلاصه مواظب باشید
اقاnod-32چی شد؟؟؟؟؟
اگه به تاریخ این تاپیک یه نگاهی بکنی و ببینی که یکی زحمت کشیده و اینو از اون پایین کشیده بالا ! میفهمی !
تمامی بحث ها هم فکر کنم قرار بود تویه تاپیکه آنتی ویروس انجام بشه !
اول از همه اينكه قرار شده همه بحث ها در يك تاپيك باشه كه يكپارچه بشه. اين تاپيك هم براي چند وقت پيشه.
دوست عزيزم سلام. يك نكته بگم و اون اينكه هرگز دو آنتي ويروس رو با هم نصب نكنيد. يا اگه نصب مي كنيد يكيش حتما بايد غيرفعال باشه. وگرنه سيستم قاط مي زنه! :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط rootnt
چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :shock: :shock: :shock:نقل قول:
نوشته شده توسط mjh4zz
TOOLKIT كه خدا بيامرزدش!!! چند ساله كه فروخته شده به شركت مك آفي!!!!
فقط مكافي
بهترين ويروس ياب جهان
هم سرعت داره هم كارش عالي
just mcafee virusscan
اگه مشكلي تو آپديت اون داشتید بريد تو اين وبلاگ :
:arrow: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hyriand جان زحمت قفل كردن اين تاپيك رو هم بكش! مثل اينكه دوباره داره زنده مي شه!