PC رو بازم تایید نکردن نه؟ Pc مثل همیشه مظلومه متاسفانه.نقل قول:
یکی از مسئولان کمپانی 2K هم تمام شایعات موجود در اینترنت در مورد این بازی رو بی اساس اعلام کرده و گفته برای اطلاعات بیشتر در مورد این بازی فقط مجله Game Informer رو بگیرید.
Printable View
PC رو بازم تایید نکردن نه؟ Pc مثل همیشه مظلومه متاسفانه.نقل قول:
یکی از مسئولان کمپانی 2K هم تمام شایعات موجود در اینترنت در مورد این بازی رو بی اساس اعلام کرده و گفته برای اطلاعات بیشتر در مورد این بازی فقط مجله Game Informer رو بگیرید.
برای pc می اید
این بازی پلتفرم اصلی اش pc است
یکی از نکته مهمش هم اینه که احتمال زیاد بازی موتورش بر مبنای Unreal3 هست.
نمی دونم چرا شرکت ها اینقدر با pc لج هستن و بیشتر بازی ها رو انحصاری میدن
شماره قبل رو برای pc ندادن...حتما این یکی رو هم نمیدن
Bioshock قبلی رو که واسه pc دادن.:13:نقل قول:
ندادن؟؟؟؟؟
نه من که ندیدم...
من از یک سری از مغازه دار ها پرسیدم گفتن که برای pc نیومده
ما هم موندیم تو کف این بازی...
عجيبه !!! من خودم شماره ي قبل رو روي pc تموم كردم ...
راست میگی؟
از شانس ...من بوده...
خوب اگه اینطوریه من امروز میرم ببینم میتونم بازی رو گیر بیارم
گفته شده که در بازی در نقش Big Daddy ها بازی خواهیم کرد!
و ميشه little sisterهارو همراهي كرد !!!
ميپرن رو كولت باهات ميان !!!
حالا معلوم نيست اينا صحت داره يا نه !!!
منظور شما از "مغازه دار ها" کدوم مغازه دار ها بودن ؟ همونطور که دوستمون گفتن پلتفورم اصلی این بازی pc بوده و من این بازی رو چند ماه پیش تموم کردم . تقریبا میشه گفت قدیمی شدهنقل قول:
این بازی اول انحصاری pc بود
بعدا برای کنسول ها امد
ولی تو نسخه 2 انگار پلتفرمی شده
منظورم همین فروشنده ها بود دیگه
اون موقع نمی دونستم اسمش رو چی بذارم گفتم مغازه دارها
نسخه ی pc که تایید شد دوستان ! خبرش رو گذاشتم قبلا که !
بازی برای 3 پاتفرم PC,X360,PS3 خواهد امد!!
نسخه قبل هم من تا اون جا که میدونم X360 به عنوان Lead Platform بازی بود!ولی روی هر یک از نسخه های بازی تیم جدا کار میکردند!!البته نسخه BioShock اولین بار برای PC تایید شده بود!!
حالا هم منظور از انحصاری که خیلی از دوستان را به شک انداخته منظور بین دو کنسول رقیب هست و کاری به PC ندارند!!
خیلی از بازی را انحصاری میگن مثلا Alan Wake انحصاری X360 هستش!!این به این معنی نیست که بازی برای فقط 360 میاد منظور اینه که در مقابل کنسول رقیب انحصاری هستش!!!یا از Splinter Cell Conviction به عنوان عنوان انحصاری X360 در مقابل PS3 یاد میشه!!!انحصاری منظور این نوع انحصاری هست!!نه یک عنوان برای یک کنسول!!!
خیلی از جاها دیگه حتی Wii را هم به عنوان رقیب در مقابل X360 و PS3 هم حساب نمیکنن!
--------------
این هم یک عکس از مجله GI که نشان میده ما Big Daddy هستیم از نوع دریل دارش!!!!راستی کسی نمیدونه چطور میتوانیم مجله Game Informer را دانلود کنیم؟این شمارش را
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا کیفیت این عکس اینقدر پایینه؟!
از چی عکس گرفتن که اینطوری شده؟
x_fashist_x جان اینو از مجله گرفتن!به خاطر همین هست که کم کیفیت هستش!
سلام
عکسهای بیشتر از بازی که در مجله GI به چاپ رسید بود در فروم بازی گذاشته بودند که برای دیدنشون به لینک زیر برین!!!
[HTML] http://www.bioshock2forums.com/viewtopic.php?f=7&t=158[/HTML]
ویژگی های بازی
- بازی 10 سال بعد از شماره ی اول اتفاق می افته
- بازی حالت مولتی پلیر خواهد داشت ولی فعلا جزییاتی ازش معلوم نیست
- Big Sister ها در واقع همان Little Sister ها هستن که بزرگ شدن و حالا یک تهدید برای شما هستن !!
- بعضی از مراحل بیرون از رپچر و در سطح دریا اتفاق میفته
- اگه درست فهمیده باشم Big Sister ها بعد از کشتن تعداد معینی Big Daddy خودشونو نشون میدن
- Big Sister ها بسیار سریع اند و یکی از سخت ترین دشمنان بازی محسوب می شن . اونا می تونن از اشیا استفاده کنن و یا اونا رو به شما پرتاب کنن یا به عنوان سپر ازش استفاده کنن !
- دریل شما داغ می کنه و نمی تونید به طور مداوم ازش استفاده کنین
- در هنگام کنترل Big Daddy شما می تونین با حرکات زیرکانه باعث ترس افراد بشین ( یه همچین چیزی !!! )
- آپگرید ها گسترده تر شده
- یک پلاسماید خاکستری جدید در آپگرید وجود داره که شما میتونین با اون آتش بفرستین
- حقه ی گردباد به بازی اضافه شده ! (Using Incinerate on a Cyclone Trap will result in a flaming trap.)
مرسی، میشه منبعش رو هم بگین.نقل قول:
نقل قول:البته مطمئن نيستم!کد:http://www.shacknews.com/onearticle.x/57659
نه منبعش TomsHardware بود !!
خب دوستان مجله ی game informer هم که اومده و تو این صفحه می تونین این صفحات رو با کیفیت بالا ببینین
کد:http://allgamesbeta.net/2009/03/16/bioshock-2-game-informer/
عکس های بازی من رو مسخ کرده...
صبرم برای انتشار بازی کمتر شد بعد از دیدن آرت ها و عکس های فوق العاده ی بازی.
منتظرم
پیمان جان پس تو هم به درد من دچار شدی!!
بعضی از اون چیزهای که تو مجله دیدم هیجان زده شدم!نوشته بود مثلا بازیباز میتواند بعضی جاها از رپچر خارج بشه و شهر رپجر را از نمای بیرون ببینه!!یعنی در کف اقیانوس راه بری و رپچر را تماشا کنی!!
راستی Elizabeth Toby مدیر کمیته 2K اعلام کرد که بازی فقط Bioshock 2 نام داره و Sea of Dreams را فراموش کنید. پس بازی فقط میشه Bioshock 2 .
2K به یورو گیمر گفت بایوشاک 2 هم چنان از اسم Sea of Dreams بهره می بره در حالی که اشتباهی هفته ی پیش گفته شد دیگه استفاده نمی کنه
کد:http://www.eurogamer.net/articles/bioshock-2-doesnt-drop-subtitle
بيچاره ها حول شدن !!! نميدونن اسم بازي رو چي بزارن !!!
آخر با هم دعواشون ميشه سر اسم بازي...
Sea of Dreams پسوند تريلر بوده است نه خود Bioshock 2 ...
Sea of Dreams فقط عنوان تيزر بازي Bioshock 2 ميباشد و نه خود بازي ، پس اين عنوان فقط با نام Bioshock 2 شناخته ميشود .
Charlie Sinhaseni از اعضاي 2K به IGN گفته است " ما در 2K اكثر تريلر هاي خود را نام گذاري ميكنيم و تنها نام تيزر تريلري كه اكتبر سال 2008 براي Bioshock 2 منتشر شد ، Sea of Dreams بود .
صحبتي در رابطه با اين كه اين پسوند را به عنوان subtitle رسمي انتخاب كنيم بوده است اما ما تصميم گرفتيم كه نام عنوان آينده يمان فقط BioShock 2 خالي باشد . ما به خاطر اين اشتباه متاسفيم ولي از ابراز علاقه مندي مخاطبان خوشحاليم . "
منبع :
کد:http://www.vg247.com/2009/04/02/sea-of-dreams-was-the-name-of-bioshock-2s-trailer-says-2k
سلام با تشکر از دوستان!!
خوب این هم یک عکس جدید از Big Sister که در یک مجله آلمانی به چاپ رسیده بود و این مجله اطلاعاتی هم در مورد بازی داده!!
این هم اطلاعاتی که منتشر شده که خیلی واضح هست و احتیاجی به ترجمه نیست!!!
همچنین اشاره شده بود که احتمالا تا اخر این هفته یا هفته دیگه اولین نمایش از گیم پلی بازی به نمایش در بیاد ظاهرا در Gametrailers TV قرار هست به نمایش در بیاد!:40:
- Bioshock 2 will have much more (facial) animations for it's characters, especially the Little Sisters.
- Tannenbaum is indeed back and during a gameplay presentation, Tennenbaum wakes up the player.
- According to Melissa Miller, returning to Rapture wont be boring because of three reasons: 1. You can go outside of Rapture, 2. You will mainly visit places, you only heard of in Bioshock 1 and 3. a secret aspect, she wont mention.
- Compared with the Big Daddy in Bioshock 1, you will be faster and your field of view will be better.
- Vita Chambers are back, but when you respawn there, the health of the enemies (e.g. Big Daddies) might be regenerated for a certain amount.
- There are more greytones added to your moral choices. So there is not just black and white. Moral choices are also integrated into the game mechanics and not just to the endings.
- Splicers will now search for cover, jump off balconies and use their enviroment. They can also catch grenades and throw them back.
- The Big Sister will change during the story.
- Guessing from artworks and screenshots, Splicers look more ill. One had more claw like fingers, eczemas...etc.
- Concept art showed Rapture Metro Station North, one small screenshot showed a hall in Fontaine Futuristics.
- In an interview with Jordan Thomes, he said: "Ryan and Fontaine were a part of the big ideological war, which made Rapture fall. While the story of this characters is somehow over, they are still important to show people whats up with Rapture...."
- Jordan also said that the player "creates" alot of corpses. The Little Sisters may show which are worthwhile to be harvested.
کیفیت بالا(HD)
کیفیت متوسطکد:http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/10456/t_bioshock2_excl_gttv_debugp_7s_hd.mov
کد:http://www.gametrailers.com/download/47807/t_bioshock2_excl_gttv_debugp_7s.mov
اوف تشکر تشکر تشکر تشکر تشکر!!
Saladii بریم ببینیم چطور هست!!!
فقط می تونم بگم فوق العادست!!!!!!!!
Saladii تو که منو نابود کردی!!من نمیتونم الان ببینم یوتوب نذاشته بود من Gt هم باز نمیشه لامصب!!
چی جوری هستش چی قابلیتهایی نشان داده شده؟
راستی اسکنها OXM هم از بازی در لینک پایین!!
[HTML]http://www.xboxinsider.net/oxm-uk-bioshock-2-scans/[/HTML]
اولش کنترل big daddy فکر کنم دستت بود،گرافیکش فوق العاده بود.مخصوصا گرافیک آب.وحشت بازی هم با گرافیک بالا و صدا گذاری عالی خیلی بالاست.خودت باید ببینی تا بفهمی چی می گم
وای مثل اینکه برای منم Gt باز شد!!منتظریم با این دیال اپ مسخره نشون بده!!
اون که مشخص هست ما در این بازی در نقش اولین Big Daddy ظاهر خواهیم شد!!وحشت بازی هم که گفتن از قبلی بیشتر هست!!آب را هم ببینم چه مدلی هست فکر کنم بهترین آبی باشه که در تاریخ بازیهای کامپیوتری طراحی شده!!
من که شماره 1 بازی رو نتونستم درست بازی کنم گیج میشدم و نمیدونستم باید چه کار کنم!3 ساعت بیشتر نتونستم بازی کنم
امیدوارم این دیگه مثل اون نباشه!!
آره بازيش كلا يه جوريه كه بايد زياد search كني تو محيط اطراف براي به دست آوردن وسايل مختلف !!! برا همين يكم گيج كننده بود !!!
خب Trailer بسيار فوق العاده و هيجان انگيز بيد !!! ( قابل توجه مهران :ي ) شما در نقش big daddy هستيد و به دنبال Big Sister هستيد !!! گرافيك بهتر از قبل شده !!! محيط كاملا تاريك هستش و شما براي ديدنه محيط اطراف خود بايد از چراغ قوه استفاده كنين !!! ديوارها و زمين پر از خون هستش !!! Big Sister همين جوري همرو ميكشه ميره جلو !!! همون صداهاي معروف نسخه ي قبل يعني فرياد و جيغو اين چيزا به گوش ميخوره !!! وقتي به Big Sister ميرسين اون ميپره بالا لوله هاي آب رو جر ميده و آب فوران ميكنه و شما به زير آب ميرين !!!بعد شما به جاي ديگه ميرين !!! در اينجا به جنگ با Splicer ها ميپردازين اگه درست گفته باشم !!! بعد يه دستتون اسلحه هستش و يه دستتون هم از همون جادوها دارين :ي كه آتيش پرت ميكرد !!! تا اينجا كه فقط شما در نقش Bid Daddy بودين !!!
بسیار سپاس نوید عزیز!!
من هم دیدم منتها از یوتوب!!باید بگم خیلی خیلی خیلی خوشم اومد!!این بیگ سیستر چقدر سریع هست!!لاکردار!!
3 سوت لوله یا محفظه را جر داد و ما داخل آب رفتیم چقدر افکت آب عالی بود!!مخصوصا وقتی توش غرق شدیم!!
جو بسیار گیرا و زیبا داشت و قدمهای آروم کی بر میداشت بیگ ددی یعنی بازیباز خیلی بهتر از دویدن نسخه قبل بود!!
صدای اون کسی هم که توسط بیگ سیستر تلف میشه هم خوف بودن بیگ سیستر را مشخص کرد!!این بیگ سیستر اعصاب نداره!!
در کل خیلی عالی بود!!
میشه یه عکس از این big sister بذارین
من نسخه قبل رو بازی نکردم از این خانواده big ها اطلاعی ندارم