من دیروز خریدم 230 گارانتی مایکروتلنقل قول:
Printable View
من دیروز خریدم 230 گارانتی مایکروتلنقل قول:
خوب نش قبر کردم ...... که بالاخره یکی بیاد مشکلات این گوشی رو بم بگه.......!!
من آخر از سیستم استفاده همزمان از دو سیم کارت چیزی نفهمیدم..... یه مشت هم سوال دارم... یکی بیاد که بپرسم.....!!!
من مرداد ماه اين گوشي رو خريدم و تا الان بدون كوچكترين مشكلي دارم ازش استفاده ميكنم . در مورد دو سيم كارته بودن كه مزيت فوق العادش براي من بوده بايد بگم كه اصلا يادم ميره دو سيم كارت تو گوشيم دارم و استفاده از دوسيم كارت براحتي انجام ميشه و هيچگونه مشكلي نداره . دوربينش رو با نوكيا ان 70 قبليم كه مقايسه ميكنم داراي كيفيت بسيار بالاتري در گرفتن عكسه و عكسها وضوح و شفافيت بسيار چشمگيري دارند . من موقع خريد يه رم 2 گيگ هم براش گرفتم كه دهها آلبوم ام پي تري توش ريختم و وقتي تو مسافرتم گوش ميدم .نقل قول:
به هر حال گوشيه بينظيريه و البته مخاطب خاص داره .
راستي در مورد نصب بازي و غيره اينكار براحتي با برنامه جاد ميكر كه رايگان و بسيار هم كم حجمه قابل انجامه به طوريكه يه فايل جاد در كنار جاد ميسازه و اگر هر دو را با هم در گوشي بريزيد برنامه خيلي راحت نصب ميشه
شهاب جان باز خوبه شما اومدی جواب بدی.....!!!
ببینم ، وقتی اس ام اس یا زنگ میخوره گوشی ..... نوشته یی چیزی میزنه که از کدوم خط اومده......؟!؟!
(این برام خیلی مهمه.).
درباره پلیر گوشی ..... فقط play list میخونه دیگه ...... با اون مشکلی نداری......!؟؟!؟!
کیبورد گوشی برای تایپ چطوره....!؟؟! اذیت نمیکنه....؟!؟!
مصرف باطریش چطوره...؟!؟ چون بالاخره دو تا سیم کارت داره .... باید دو روز رو توی حالت استفاده سنگین رو بده دیگه ...... درسته....!؟؟!
دسته گلت مرسی ..... ;-)
سلام
من امروز رفتم و این گوشی رو خریدم جالب اینجاست که توی تمام علادین با گارانتی مایکروتل اصلی رو میفروختند 245000 تومن اما رفتم فروشگاه شماره 1 مایکروتل توی خیابون جمهوری و با گارانتی اصلی و کلی احترام بهم دادند 209000 تومن ببینید چه بخور بخوری توی این علادین پرجیکسن عزیز من هنوز فرصت نکردم دل و روده این گوشی رو بریزم بیرون اما تمام تماسها و اس ام اس ها نشون داده میشه که از کدوم خط هست حتا نکته جالب اینجاست که این گوشی از 2 تا برد آنتن استفاده میکنه یعنی وقتی یک خط مشغول صحبت هست خط دیگه هم آنتن مجزا میده و زنگ میخوره برخلاف انواع چینی که در زمان مکالمه یک خط اون یکی میره توی کما یه چیز خیلی جالب این گوشی قابلیت گرفتن عکس های پانوراما هست که عزیزانی که آشنایی دارند میدونند چه لذتی داره و باز هم حسن دیگه اش اینه که خز نیست و دست عمله بنا های توی کوچه نیست خدایی فیگور و کلاسش رو من با n95 عوض نمیکنم
این گوشی روی تمام منوها و اس ام اس ها و آرشیو فایل پسورد میزاره و اجازه دسترسی رو به افرا غریبه هم نمیده
دوست عزیز مرسی.....!!
ولی هنوز نمیدونم اینو بخرم یا نه......!!! :-(
این گوشی قابلیت پخش فیلم به جای تصویر تماس گیرنده رو داره دسترسی به هر دو تا سیم کارت خیلی خیلی راحته فقط با یک دکمه که سمت چپ گوشی هست موزیک پلیرش به پای n91 نوکیا نمیرسه قبل از این n91 داشتم اما همسرم p1i sony ericsson داره و از لحاظ پخش موزیک با هم در یک سطح هستند فکر میکنم قابلیت پخش موزیک توسط پلی لیست یکی از مزایایش باشه چون رحت میشه آرشیو بندیش کرد برنامه های جاوا هم به راحتی روش نصب میشه فقط ایرادش نصب نشدن دیکشنری و نقشه تهران هست اگر کسی میتونه کمک کنه خیلی ممنون میشم
الان گوشیت چی هست؟نقل قول:
من به لحاظ شغلم مجبورم دو تا خط داشته باشم یه هفته گوشی چینی دستم گرفتم بیچاره ام کرد کوبوندمش به دیوار مفتش گرونه اما از دیروز به معجزه سامسونگ پی بردم که عجب برندیه آنتن دهیش فوق فوق فوق العاده است ممکنه باور نکنی اما امروز توی نقطه کوری که خیلی گوشیها رو امتحان کرده بودم و آنتن نمیدادند زنگ خورد و صحبت کردم
من الان یه یو 700 دارم و بی 300 ......!!
در اینکه گوشیه خوبیه شکی نیست ..... و بنظرم از دی 880 هم بهتره...... ولی من یه گوشی دیگه که موزیک فون هستش رو مدنظر دارم ..... این رو به خاطر دوسیم کارته بودنش میخوام ..... e8 موتو رو به خاطر زیبایی و پخش موزیک و جک 3.5 ......!!
الان دو هفته س که بین این دو انتخاب دارم جون میکنم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
آپدیت :
میشه درباره باطریش .... هم توضیح بدید.....؟!؟!؟ با یه مصرف معمولی چقدر دوام میاره....؟!؟!
تا جایی که متوجه شدم ... کار کرده دو سیم کارتش فوق العادس ..... درسته....؟!؟! پس توی این زمینه مشکلی نیست.
بریم سراغ امکانات جانبی گوشی ...... :
به نظرت بدنه گوشی چطوره...؟!؟! پلاستیکه دیگه....؟!؟! استحکام داره......!؟!؟
سرعت انجام دستور عملهای گوشی رو چطور ارزیابی میکنی......؟!؟!
ضعف پلیرش رو میدونم ( همون خوندن لیست ..... به نظرم ضعفه ) ؛ در قسمت گالری عکس و فیلم مشکلی نداره.......؟!؟!
مرسی. ;-)
من هم مثل شما بین 880 و 780 مردد بودم اما فاکتور ظاهر 880 که خیلی عمومیه و 80 درصد گوشیهای سامسونگ همین شکلی هستند نظرم رو عوض کرد ضمن اینکه 880 برای سال 2007 هست و 780 سال 2008 توی یه سایت دیگه خوندم که بعضی کاربرها از وجود باگ در 880 شاکی بودند .نقل قول:
باطریش رو دیروز ظهر فول شارژ کردم و تا الان ساعتها باهاش ور رفتم بازی کردم عکس گرفتم موزیک گوش دادم با اسپیکر رادیو گرفتم و حدود 45 دقیقه هم صحبت کردم یک سوم خالی کرده.
کارکرد دو سیمش که اصلا حرفی توش نیست
وقتی 880 و 780 رو با هم دستت میگیری با توجه به کشویی بودن 880 احساس میکنی که 780 محکمتره و گوشی استخوان داری به نظر میاد
سرعتش توی منو ها خوبه با توجه به امکان دسترسی به منوها از طریق اعداد هم ممکنه که خیلی خیلی سریعتر هم میشه مثلا منشی تلفنی با منو + مربع + 613 خیلی سریع باز میشه
من توی گوشی قبلیم با همین پلی لیست مشکل داشتم چون هرچی موزیک و جوک بود رو پلی میکرد و همه رو با هم پخش میکرد اگر میخواستی پلی لیست رو بخونه باید با منو ور میرفتی اما این گوشی همون پلی لیستی که خودت تعیین کردی رو میخونه و برای من که خیلی بهتره
در قسمت عکس که برنامه ویرایش داره و افکت و برش و غیره توش هست اما برای پخش فیلم اگر اهل فیلم دیدن باشی با توجه به کوچیک بودن صفحه نمایش خیلی مطلوب نیست البته فول اسکرین هم میشه
آقا بابت جوابا مرسی ......!!
بهتره یه چند روز با این گوشی کارکنید که همه نقاط ضعفش دستتون بیاد.......!! منم که اینقدر گیجم که نمیدونم میخوام چیکار کنم.
حتما نقاط ضعفش رو هم کشف کنم میگم فعلا که دارم حال میکنمنقل قول:
سلام دوباره
مشکلی که این گوشی داره یکیش اینه که موقع عکس گرفتن اندازه عکس گرفته شده بزرگتر از اون چیزیه که شما توی صفحه نمایش میبیند هست .ایراد دیگه اش اینه که عکس های پانوراما رو با کیفیت vga میگیره ایراد دیگه اش هم اینه که اسپیکر گوشی کلا یه دونه هست و صدای زنگ و موزیک و مکالمه از همین انجام میشه حدس میزنم در استفاده طولانی به عنوان موزیک پلیر آسیب ببینه و اگر انگشتتون رو بذارید روی اسپیکر دیگه هیچ صدایی بیرون نمی آد این مشکل زمانی نمود پیدا میکنه که این گوشی رو توی کیف چرمی بذاربد و دیگه هیچ صدایی نمی آد.
یعنی عکس که میگیری توی ال سی دی جا نمیشه.....!؟!؟؟! مطمئنی....؟!؟! کمی مسخره به نظر میاد ها .......نقل قول:
مشکلی که این گوشی داره یکیش اینه که موقع عکس گرفتن اندازه عکس گرفته شده بزرگتر از اون چیزیه که شما توی صفحه نمایش میبیند هست
درباره اسپیکر هم ؛ هیچ مشکلی نیست ...... اکثر سامسونگها یه اسپیکر دارن ..... خیلی جالب نیست ولی مشکلی هم به وجود نمیاره ... از بابت آسیب دیدن میگم.
من هنوز بین دوتا گوشی ..... تا دی 780 موندم ..... از یه طرف موسیقی الان دیگه خیلی برام مهمه ..... و میخوام یه موزیک فون خوب و نایاب بگیریم ..... از یه طرف از همراه داشتن 2 تا گوشی خیلی خوشم نمیاد (همیشه کسایی رو که دو تا گوشی داشتن رو مسخره میکردم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..)
و از طرفی هم بودجم فقط به وسیله میرسه :-(
خب چرا دی 980 نمیگیری؟
تاچه ...... جنس دورش پلاستیکه ..... و اصلا خوشم نمیاد ازش .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .نقل قول:
خب چرا دی 980 نمیگیری؟
سلام
ایراد دیگه اش هم اینه که پورت جک هدست و شارژر یکجاست و نمیشه هم رادیو یا موزیک گوش داد و همزمان شارژ کرد گوشی رو.
پرجیکسن عزیز من فکر میکنم در حال حاظر با این 3 تا انتخابی که هست با توجه به نزدیک بودن قیمت 880 و 780 انتخاب خیلی سخت نیست مگه اینکه صبر کنی تا شاید برند های دیگه هم بخوان وارد رقابت دو سیم کارته بشند موزیک پلیر این 780 هم بد نیست اما از نظر من به پای n91 که یک موزیک پلیر بود نمیرسه اما با هدست کیفیت خوبی داره و فکر میکنم که اگر هد ست دو تیکه می داشت تا بشه جک استریو اسپیکر هم بهش وصل کرد خیلی بهتر بود آخه من اون n91 رو به آمپلی سینمای خانگی وصل میکردم و باهاش میترکوندم
چی بگم .... فعلا که با دو تا گوشی دارم سر میکنم .....!!
راستی ، من دی 880 رو نمیگم ها ..... من E8 رو میگم .. :
یعنی نمیدونم دی 780 بخرم .... که یه گوشیه دو سیم کارتس ..... یا دو تا گوشی داشته باشم .... یه موزیک فون و یه گوشی ساده..!کد:http://www.gsmarena.com/motorola_rokr_e8-2104.php
نقل قول:
معذرت میخوام فکر کردم بین 880 و 780 مرددی اما این موتورولا که تک سیمه ولی قیافه قشنگی داره موتورولا چند وقتی هست که توی رقابت عقب مونده کیفیت محصولاتش هم چنگی به دل نمی زنه من خودم موتورولا رو انتخاب نمیکنم در حال حاضر اگر موزیک پلیر و مولتی مدیا خوب میخواهی و دو سیم بودن برات مهم نیست چه را سراغ نوکیا نمیری ؟ البته من خیلی با خودم کلنجار رفتم برای خرید e71 نوکیا واسه من خز نشدن گوشی خیلی مهمه الان هم خوشحالم که نگرفتمش چون توی دست ها زیاد شده
سلام دوستان دو تا سوال داشتم و ممنون میشم جواب بدین
گوشی d780 منشی تلفنی داره؟
اگه یه فایل از طریق بلوتوث دریافت بشه میشه گوشی رو طوری تنظیم کرد که فایل در حافظه جانبی ذخیره بشه نه در حافظه داخلی؟
سلام گوشی من 2روز بود که بعد از هر بار خاموش و روشن کردن به تنظیمات کارخونه برمیگشت و مجددا تنظیمش میکردم
اما امشب بعد از خاموش کردن دیگه روشن نشد و فقط لوگوی سامسونگ توی لوپ افتاده و هی خاموش و روشن میشه
فردا شب هم مسافرم گارانتی اصلی هم هست راهی داره بشه درستش کرد بدون رفتن به گارانتی ؟
نقل قول:
منشی داره و فقط برای سیم کارت اصلی فعال هست و قابلیت تنظیم داره برای ذخیره بلوتوث بر روی مموری
این طور که معلومه شما firmware گوشیت دچار مشکل شدهنقل قول:
اول باید flash کنیش که اگه حل نشد ممکنه سخت افزاری باشه
به نظر من بهتره ببری بدی مایکروتل
گارانتی برای همین مواقع هست
البته درک میکنم که مسافری و گوشی رو لازم داری
سلامنقل قول:
رفتم و اومدم هنوز حاضر نشده گوشیم پنجشنبه دادم گارانتی میگن تکنسین هامون رفتن مرخصی:18:
d780 خریدم اومدم دیدم اینجا کلوپ زدین! منم بازی
گوشی باحالیه البته واسه من بقیه رو نمیدونم.
باتری 1200 میلی آمپریش واقعا معرکه هست البته بازم واسه من چون قبلش گوشی فوق باریک x820 رو داشتم که باتریش هم فوق ضعیف بود!
دوتا قابلیت خیلی با حال داره که واقعا واسه من کاربردیه:
یکی اینکه میتونیم لیست رد تماس ایجاد کنیم و شماره هایی که نمیخوایم بهشون جواب بدیم رو اونجا بزاریم.
دومی هم اینه که یه همچین چیزی رو واسه اس ام اسها هم میتونیم درست کنیم و شماره هایی که نمیخوایم ازشون اس ام اس دریافت کنیم رو اونجا قرار بدیم.
چندتا نکته دیگه هم بگمو برم.
اول اینکه 200 تومن خریدم که بنظر ارزون تر از اینها باید باشه!
دوم اینکه فارسی نبود و ساپورت نمیکرد که طرف واسم فلش کرد.
سوم اینکه صداش بقدر کافی واسه من بلنده و البته کیفت مطلوبی هم داره.
دوربینش تقریبا مزخرفه ولی قابل تحمل. فیلمبرداریش بدک نیست.
ایمیلیش ssl نداره و باید بیخیال جیمیل بشم.
مرورگر پیشفرضش فقط واسه دانلود استفاده میشه چون اپرا مینی واقعا باهاش سازگاره. فارسی رو هم کامل ساپورت میکنه.
نصب بازی و برنامه هم که مثل بقیه سامسونگها محدودیت داره. حجم فایل جاوا نباید بیشتر 700 کیلو باشه. کلا 4 مگ فضا واسه نصب داره و برای نصب باید فایل jad و jar هردو باشن. البته اینبار کار نصب ساده تر شده و فقط کافیه بریزید تو گوشی و اجراش کنید تا عملیات نصب شروع بشه.
برای هر سیمکارت میشه زنگ تماس متفاوتی گذاشت ولی واسه اس ام اس نه. اگر ایرانسل و همراه اول دارید و بخواید از اینترنت ایرانسل استفاده کنید حتما باید ایرانسل سیمکارت اصلی باشه چون سیم کارت دوم فقط واسه تماس و اس ام اسه. البته رفت و برگشت هردو فعاله!
دیگه اینکه موزیک پلیرش اونقدرها هم بد نیست درسته که واکمن نیست ولی واسه خودش خوبه! اکولایزر هم بیخیال فقط 4 تا normal و rock و jazz و classic
ویدئو پلیرش تقریبا هیچی نداره.
کلا گوشی خوش دستیه و دکمه های باحالی هم داره
بهیچوجه هم از این انتخابم پشیمون نیستم.
به نظر من مشکلات این گوشی نصب نشدن درست و حسابیه تمام برنامه های جاوا خصوصا نقشه ها و برنامه های کاربردیه
در ثانی رنگ دور گوشی اگه خوب باهاش رفتار نکنی از خاکستری میشه طوسی.:18:
اما اگه قصد فقط تلفن و اس ام اس باشه و اینکه بخوای از لحاظ اقتصادی فیشهای موبایلت رو مواظب باشی و مواظب حمل نکردن 2 تا گوشی نباشی گوشیه خوبی به نظر میاد.چون دکمه هاش هم خوراک اس ام اس بازی به نظر میاد.:10:
اما آنتن دهی سامسونگ نسبت به برند نوکیا و س اریکسون پایین تر بوده:13:.
مشکل دیگش هم اینه که گوشی و صفحه کلیدش فارسی نداره،اگه هم با فارسی ، گوشی روفلش کنی مشکلات هنگ و این جور چیز ها رو داره.:2:
آنتن دهی فوق العاده ای دارهنقل قول:
احتمالا گوشی شما این مشکلات رو داره چون گوشی من هم صفحه کلیدش کاملا فارسی هست و هم نرم افزار زبان فارسی کامل و ساپورت میکنه.
واقعا عجیبه که هنوز رنگش هم خاکستری نشده !!!
سلام دوستان من الان یک هفته است که d780 خریدم و خیلی باهاش حال کردم چون هم فارسی داشت و هم خوش دسته
ولی چند تا مشکل یا سوال دارم که نتوانستم حلش کنم
1- وقتی مسیج میدم مسیجهای ارسالی در قسمت ارسال شده ها قرار نمیگیره و خالیه تنها قسمت مسیج دریافتی فعال هست
2- چطوری میتوانم از دفترچه تلفن یا همان کانتکت گوشی روی کامپیوترم بکاپ بگیرم
3- متاسفانه من فقط یه برنامه میخوام نصب کنم که موفق نشدم .همراه بانک مربوط به ملی ، ملت ، صادرات را تست کردم ولی نشد یعنی روش هک جاوا هم خوندم و مو به مو انجام دادم ولی یه پیغامی میده که نفهمیدم چیه ؟!!!
4- ایا میشه روش تم هم نصب کرد؟اگر میشه ادرس سایتی که تم مربوط را داره بگید.
5- لطفا کد مستر ریست سامسونگ را هم بگید چون من تا حالا سامسونگ نداشتم.
لطفا راهنمایی کنید.مچرکم
نقل قول:
کار خوبی کردی
برای ارسال مسیجsend and save رو بزن بعد میمونه
با نرم افزار سامسونگ پی سی سویت میتونی دفتر تلفنت رو توی کامپیوتر باز کنی و فکر کنم بتونی کپی کنی
برای نصب هم باید هم جار رو داشته باشی هم جاد jar & jad
من تم نصب نکردم روش
کد ریست هم فکر کنم توی همه سامسونگ ها هشت تا 0 باشه
ممنون از سرعت جوابتون و همچنین راهنماییتوننقل قول:
همه مشکلام حل شد جز نصب برنامه همراه بانک این پیغامم میده
This MIDlet will be started periodically to get information. The current application interrupted. Is that okay?
نقل قول:
حجمش چقدره ؟
با برنامه jad maker درستش میکنی ؟
حجمش خیلی بشه 280 کیلو بایت هست و اینکه من روش هک جاوا را هم کاملا طی کردم ولی این پیغام را میده و بعدش هیچ اتفاقی نمیفته
یه سوال دیگه داشتم راجع به پلیر گوشی آیا امکان عقب و جلو بردن موزیک هست یعنی دکمه ای بشه موزیک را ببری از وسط یا جای دلخواه بعد ادامه بده یا باید از اول تا اخر را گوش بدی؟
بازم ممنون که جواب میدی
من چند روزه که گوشیم رو با f480 عوض کردمنقل قول:
و زیاد موزیک گوش نمیدادم و دقیقا یادم نیست
اما در زمان پخش فکر کنم یکی از دکمه های جهتی چپ و راست رو نگه داری باید عقب و جلو بره
سلام
قیمت گوشی سامسونگ رو می خواستم ! سامسونگ d780
اگه میشه سایت معتبر که قیمت نزدیک به قیمت بازار می ده رو هم معرفی کنید
لطفا به ایمیل زیر بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اول اینکه من این گوشی رو تو قائم شهر 3-4 روز پیش 170 خریدم ! (بدون گارانتی اما مطمئن هستم اصل هست)
دوما من چند تا سئوال دارم ! گوشی من زبان فارسی و عربی ساپرت نمی کنه ! به هیج وجه هم نمی خوام گوشیم فلش بشه ! یعنی مشکل فارسی رو می خوام با نرم افزار حل کنم ! (همینکه یکم بهتر بدتر بشه فهمید اس ام اس چی گفته برام کافیه ! )
حالا پیشنهاد شما چیه ؟
من خواستم این کارو انجام بدم (تو این 2-3 روز که موفق نبودم) برنامه اس ام اس همراه اول رو نصب کردم ! تو ارسال اس ام اس مشکلی ندارم و فارسی می تونم ارسال کنم ! اما من بیشتر دریافت برام مهمه و ارسال رو فینگلیش می فرستم !
برای دوستام اینباکس داخل برنامه همراه اول (مدل گوشی فرق داره و نوکیا هست) راحت اس ام اس ها لود میشه (که اگه برای منم لود بشه دیگه حله و می تونم بفهمم چی نوشته ! )
در ضمن کار کردن با نرم افزار همراه اول تو گوشی مدل ما خوب نیست و کمی هنگ می کنه که باید Exit یا Reset کنیم گوشی رو !
حالا شما پیشنهادتون به جز فلش کردن برای حداقل خوندن اس ام اس دیگران که فارسی برام ارسال کردند چیه ؟
لطفا کمک کنید
(به این ایمیل جواب بدید ممنونم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
وقتی برام مسیج میاد قبلا باز که میکردم گوشه بالا سمت چت میزد که برای کدام خط مسیج اومده اول یا دوم
ولی حالا فقط عکس یه موبایل کوچیک را میندازه هر چی تنظمات را نگاه کردم چیزه خاصی ندیدم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
با یلام خدمت دوستان من میخواهم بدانم آیا میشود روی d780 فایل exe رو اجرا کرد واگر نمی شه با چه گوشی میشه ؟؟؟
برای اجرای یک نرم افزار portable میخوام.با تشکر
سلام.من چند روزه d780 گرفتم.گوشی فوق العاده ایه.فقط 1 مشکل با انتخاب اهنگ برای اس ام اس دارم.وقتی فایل mp3 انتخاب می کنم موقع دریافت اس ام اس اهنگ 3 بار پشت سر هم تکرار میشه.تو بقیه فرمتها هم همینطوره.وقتی هم فرمت wma انتخاب میکنم اهنگ 1 بار تکرار میشه ولی بعد پیغام not supported content میده.کسایی که این گوشی رو دارن لطفا کمکم کنن.چه فرمتی باید یذارم که sms alarm صحیح کار کنه؟نه تکرار بشه نه پیغام error بده؟
ممنون اگه زود جوابمو بدین