ببينم اصلا" هيچ فايلي با پسوند wam وجود نداره؟نقل قول:
يه گشت ديگه تو فايلاتون بزنيد
Printable View
ببينم اصلا" هيچ فايلي با پسوند wam وجود نداره؟نقل قول:
يه گشت ديگه تو فايلاتون بزنيد
سرچ کردم اصلا نبود نه با این اسم نه با این فرمت.
این فایل های قسمت دیتا هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم داخل Level
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم كاشكي يه عكس هم از فولدر بالاترش كه محل نصب بازيه مي ذاشتينقل قول:
من ميگم شايد به صورت يه فايل فشرده تمام اون فايلا رو در آوردن؟
خودم چک کردم چیزی نبود.
میگم دیگه چیت نداره؟
تنها چيت هايي كه من ديدم دستكاري توي پوشه mission بوده و لاغيرنقل قول:
امیدوارم دیر نشده باشه برای کسایی که لینک دانلود بازی رو می خواستن :
لینک مستقیم worms world party با حجم 157 مگابایت:
کد:ftp://80.250.162.180/miem/ict/2010/Daniil.Alexashenkov/Desktop/-Worms%20World%20Party%202007.PCGAME.%5BEirik312%5D.rar
اين فايل بعد از زيپ ميشه 90 ميگنقل قول:
من دارمش
اقا این بازی روی ویستای من کار نمیده چیکار کنم؟؟ از compatibility هم استفاده کردم فایده نداشت
دوستان سرعت منوهای این بازی چرا اینقدر پایین و افتضاحه؟ :2:
اینم خودش زیپه آخهنقل قول:
او جالبهنقل قول:
يه گيم مگه در چند تا سايز پخش ميشه
سلام! اينطور كه من فهميدم براي ويستاهاي مختلف و كارت گرافيكاي مختلف راهكار هاي متفاوتي براي حل اين مشكل هست به اين فروم خارجي يه سر بزنيد در 111 پست( تا بحال) راجع به نحوه حل اين مشكل بحث شده:نقل قول:کد:http://forum.team17.com/showthread.php?p=577125
به یاد قدیما......:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام smohs عزيز
من استفاده از بانجي رو بلد نيستم همچنين تو مرحله پنجم جايي كه مين ميباره گير كردم نمي دونم چطور ميشه درحال استفاده ازطناب يا جت پرواز از سلاح ديگه اي استفاده كرد
ميدونم اين گفتگو خيلي قديمي شده ولي من براي اين گفتگو عضو شدم لطفا كمك كنيد
سلام!
خوش اومدید
برای استفاده از بانجی اونو انتخاب کنید بعد از لبه ای جایی بپرید یه طناب کشی به لبه آویزون میشه و شما توی هوا تاب می خورید(ابزار خیلی کارآمدی نیست)
در حال استفاده از طناب یا جت اگه اینتر بزنید سلاح رو براتون میندازه
موفق باشید
سلام
smohs عزيز ممنون از اين پاسخ سريع دل يه نيمه پيرمرد رو كه هواي جواني زده به سرش شاد كردي
ازاين فروم شما خيلي خوشم اومد تا حالا اگه جايي عضو ميشدم هيچ فعاليتي نميكردم و بعد از مدتي
كلا قضيه رو فراموش ميكردم ولي فكر ميكنم حسابي تشويق شدم اينجا فعال باشم.
البته گفتم كه من يه نيمه پيرمردم هنوز پير پير نشدم ولي مشكلات شغلي وخانوادگي ودختركم نميزارن
زياد بيام پاي اينترنت باآرزوي سلامت وموفقيت براي همه اعضاي اين فروم
سلام smohs عزيز
من هنوز با بانجي مشكل دارم اصلا فعال نميشه يه كم بيشتر راهنمايي كن كاري كه گفته بودي كردم رفتم (به نيابت از آقاكرمه)يه لبه بانجي رو انتخاب كردم حالا spas ميزنم اينتر ميزنم هركاري ميكنم فقط سقوط ميكنه وخبري از طناب كشي نيست لطفا پيرفهم بنويس برام
سلام مجدد با هزار بدبختي فهميدم كه نبايد بپرم(شما نوشته بوديد بپريد)بلكه بايد راه برم تا بيافته و بانجي فعال شه فقط ميخوام بدونم با همون بانجي ميشه برگشت رو همون لبه وايساد؟
سلام
smohs عزيزميخوام بدونم با همون بانجي كه كرم پريده ميشه برگشت رو همون لبه وايساد؟ :23: