سلام به دوستای عزیز..........
شرمنده من یکی دو روز نیومدم کار داشتم:sad:
آهنگای کلاسیک خیلی باحاله با روح آدم نوازش میده:31:
Printable View
سلام به دوستای عزیز..........
شرمنده من یکی دو روز نیومدم کار داشتم:sad:
آهنگای کلاسیک خیلی باحاله با روح آدم نوازش میده:31:
من الان حدود دو ساله پیانو کار میکنم..............
مادر سازها فقط پیانو:thumbsup:
کلاسیک چی زدی تا حالا؟
من زياد پيانو بلد نيستم ... اول ارگ مي زدم ولي الان عاشق پيانو شدم .... واقعا بهترين سازه
ريچارد كلايدرمن هم كاراش حرف نداره در اين زمينه .
مي گم يه پيشنهاد : دوستاني كه چند ساله كار مي كنن و دست پنجه طلايي شدن كاراشونو آپ كنن ما گوش بديم و لذت ببريم .
baba ye chend ta link downloade musighi ghashang az piano bezarid..........
دوست عزیزم، سلام. فارسی نویسی در انجمن جزو قوانین هست. اما در مورد درخواستتون. سه تاپیک در انجمن دانلود داریم که می تونید در اون ها پیانو های بی نظیری رو پیدا و دانلود کنین. بعضی ها واقعا استثنایی اند:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما علاوه بر این ها، اگر باز هم درخواستی داشتین، به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه و طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، درخواستتون رو مطرح کنین. جای درخواست در این انجمن نیست. ممنونم...:11::11:
:40::40::40::40::40:
منم سعی میکنم بیشتر همینجور قطعات رو بزنم که با کمبود کلاویه روبرو نشم ولی بعضی ها رو نمیتونم از خیرشون بگذرم!نقل قول:
یه خواهشی دارم شما میتونید نت های قطعات کلاسیکی که فکر میکنید مناسبه و با 5 تا کلاویه زده میشه بزارین اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کلاسیک تا حالا کار نکردم دوست دارم کار کنم و چه بهتر که شما یه قطعه پیشنهاد کنید من ببینم میتونم بزنم یا نه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه من خیلی نت دارم که اکثرشون هم معروف نیستن.نقل قول:
من پیشنهاد می کنم که کارای باخ رو بزنید.
کتاب انوانسیون هاش و پرلود و فوگ هاش الان تو بازار هست.
اینو خودم زدم.اگه کلاسیک دوست داری ببین خوشت میاد؟نقل قول:
کد:http://video.yahoo.com/video/play?vid=325744
میبینم که پیانیستا بیشتر شدن
ااا ی ی ی ووو ل ل ل
من یکی از کارای شما رو که تو یه تاپیک دیگه گذاشته بودین رو گوش کردم و لذت بردم خیلی زیبا بودنقل قول:
این یکی رو نمیشه گوش کرد چرا؟
این همونه!چون من فقط تا حالا یه فایل آپ کردم!:31:نقل قول:
Lord007 جان من روي اين لينك كه ميرم چيزي باز نميشه .... شايد به خاطر اينه كه من سرعتم پايينه ....اگه تونستي يه لينك ديگه بده .
من چک کردم.مشکلی نداشت.نقل قول:
شاید شما نرم افزار مورد نیازو ندارید.فک کنم فلش لازم داشته باشه.
نگار خانوم الان داری رو جه قطعه ای کار می کنی؟
رو یکی داشتم کار میکردم که طبق معمول کلاویه کم اوردم .:13:نقل قول:
الانم فعلا هیچی .
شما م که هیچی به من پیشنهاد نمیدین:41:
من که به شما کارای باخ رو پیشنهاد کردم!سراغشون نرفتید؟نقل قول:
شما دقیقآ بگید چه سبک آهنگی رو می خواید منم سعی می کنم یه قطعه مناسب براتون پیدا کنم.:11:
آخه من که نمی دونم از این همه کارای باخ کدوم و بزنم.راستش میترسم نتونم چون تا حالا کلاسیک کار نکردم.نقل قول:
شما یکی رو بگین ذیگه از همون باخ من فقط تا الان کارای لاچینی رو زدم.
من نمیدونم دیگه شما استادی یکی باید انتخاب کنی برام استاد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همگی خوشحالم که پیانیستا پیداشون شده
اختیار دارید هنوز استاد نشدم!نقل قول:
اولین انوانسیون دو صدایی باخ رو بزن.
مطمئن باش که میتونی.از کارای لاچینی سخت تر نیست فقط یه فرم دیگه ای داره.
نگار خانوم شروع کردی؟
اگه خوشت نیومده می خوای یه آهنگ دیگه ای رو معرفی کنم.
چشم جناب رییس آخه کیبورد فارسی نداشتنقل قول:
از راهنمایی تون ممنووووووووووووووووووووون :10:
درود به همه
منم هستم
من از 12 سالگی ارگ میزدم و الانم 3 سالی میشه پیانو میزنم
عاشق کارای شومان و شوپن و شوبرت هستم ...
البته چند ماهی هست به دلیل مشغله کاری و فکری کلاس نمیرم
اینم قطعه ای که دوستمون پدرام زد با گیتار الکتریک
کد:http://www.guitar9.com/audio/fantasy1.mp3
بله شروع کردم استاد گرامی فقط به دلیل مشغله زیاد یه کم کند پیش میرم تا اینجا بد نبودم:)
دوستان قیمت یه پیانوی خوب الان چنده ؟؟؟
دوست من این تاپیک مربوط به پیانو هستش!نقل قول:
به هر حال ممنون.
چقدر خوب!نقل قول:
هر دفعه که شروع می کنی به کار کردن روی این آهنگ زمان تمرینت رو اندازه بگیر تا بعد که تمام قطعه رو زدی بدونی چقدر براش وقت گذاشتی.
بعدش به منم بگو :46:
فکر کنم یه پیانویی که یه حداقل صدای قابل قبول داشته باشه حدود 2 یا 2.5 باشه.نقل قول:
آقايان سلام من هم چند سالي ارگ کار کردم بعد هم يه 2 سالي فقط پيانو من ساکن رشت هستم چند روز پيش که رفتم يه فروشگاه درست حسابي ساز از يه پيانوي سفيد فرانسوي به مارک berden خوشم اومد قيمتش 7.5 بود ارزون ترم داشت مثل يه مدل خوشدست ياماها که 5.5 بودش اگه دنبال يه پانوي با پدر مادر هستيد زير 4 اصلا حساب نکنيد
من يه 1 سالي بيشتره که سراغ پيانو نرفتم هي حالا دارم دوباره شروع ميکنم 20 سالمه و فکر ميکنم براي من يه کم ديره شده و فرصت هاي خوبي رو از دست دادم ولي خوب موسيقي رکن جدانشدني زندگي منه براي همين با اينکه مشغلم نسبت به گذشته بيشتر شده ميخوام جدي تر پيانو رو شروع کنم براي همه دوستان پيانيست هم آرزوي موفقيت ميکنم .
سلامنقل قول:
من يه 1 سالي بيشتره که سراغ پيانو نرفتم هي حالا دارم دوباره شروع ميکنم 20 سالمه و فکر ميکنم براي من يه کم ديره شده و فرصت هاي خوبي رو از دست دادم ولي خوب موسيقي رکن جدانشدني زندگي منه براي همين با اينکه مشغلم نسبت به گذشته بيشتر شده ميخوام جدي تر پيانو رو شروع کنم براي همه دوستان پيانيست هم آرزوي موفقيت ميک
چرا فکر می کنی دیر شده؟به نظرم تو شرایطت شبیه پارسال منه.مطمئن باش اگه علاقه و پشت کار داشته باشی حتمآ موفق می شی.ریختر یکی از نوابغ پیانو توی 24 سالگی برای اولین بار پیش یه معلم بزرگ رفت.
بعدم اینجا ایرانه شاید بشه گفت پیانست خوب به تعداد انگشتان دست هم نداریم.
این مشکلاتو خیلیها داشتند.
سلام. من دارم موسیقی میخونم و پیانو درس عمومی ماست. من با کلید فا مشکل دارم. در ضمن دارم کتاب فردیناند بیر رو میزنم. برای همتون آرزوی موفقیت میکنم.
در ضمن پیانو 20 میلیونی که بهتره grand piano
سلام
من از 12 سالگی پیانو میزنم ... و اصلا" بهتره بگم من یک بیماره روانی هستم :20: چرا؟ چون وقتی پیانو میزنم و به یه نقطه ای از اوج لذت میرسم قاطی میکنم و خودزنی میکنم مثلا" رگمو میزنم .... من کلا" اینطوریم ... با گیتارمم همین کارارو میکنم مثلا" وقتی نتونم نت بنویسم با لگد به جونه گیتاره بدبختم می افتم ... البته الان یه 2 ماهی هست هیچ سازی نمیزنم ... و اصلا" اجازه ی این کارو ندارم و اگرم داشتم بخاطره دستم که در آخرین خودزنیم تاندونش پاره شد نمیتونم این کارو بکنم .... بابامم و کل فامیل تهدید به فروش سازهام کردنم ولی اونا جرات همچین کاری رو ندارن چون میدونن چه عاقبتی در انتظارشونه ...
چند وقت دیگه هم میخوام گیتار الکتریک بزنم الان دارم دربارش تحقیق میکنم ...
راستی یه خاطره تعریف کنم براتون : 7 و یا 8 ماه پیش یه دختره اومده بود بهش پیانو آموزش بدم ( خودش هم 1 سال کار کرده بود ولی هیچی بارش نبود ) وقتی من داشتم پیانو مینواختم هی موبایلش زنگ میزد و اونم هی جواب میداد و سوسه میرفت ( توضیح : من وقتی دارم پیانو و یا هر سازه دیگری مینوازم انتظار دارم شنونده آروم سره جاش بشینه و خلاصه صدا از خودش در نیاره و به من و سازه من احترام بذاره چون من عدم انجام این کار رو بی احترامی به ساز میدونم و اگه غیر از این باشه در بعضی از مواقع هرچی از دهنم در بیاد به طرف میگم ) منم چنان گوشی رو از دستش کشیدم و به دیوار کوبیدم که گوشی از وسط نصف شد ( گوشیش از این موتورولا تا شو ها بود ) و ادامه ی جریان که ادامه رو اگه حوصله داشتید بعدا" تعریف میکنم ....
من وقتی مینوازم احساس میکنم تک تکه اجزای ساز داره با من همدردی میکنه ( بسته به موقعیتم ) ....
خیلی حرف زدم اصلا" نفهمیدم چی گفتم !!
راستی یه نصیحت به شما نوازندگان دارم اونم اینکه "با قلب و روح خود بنوازید تا همیشه بنوازید "....
و یک توصیه : همیشه برایه کسانی بنوازید که لیاقت اکتاو به اکتاو - نت به نت - آکورد به آکورد و.. سازه شما را داشته باشد ...
مرسی :11:
اشتباه میکنی. این هنر کاملا مضر هستش. باید سعی کنی خودتو کنترل کنی.
تا حالا همچین چیز عجیبی نشنیده بودم!
به نظر من مهمترین چیز اینه که کیفیت نوازندگی خودمونو بالا ببریم.
نقل قول:
نوشته شده توسط persian_empire_evanescence [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول ... خداییش من حال میکنم با اینجور آدما
100% موافق حرفاتم بدجور:27:
منم دیوانه ی پیانوام ولی نه در حد خودزنی !:13:
بیشتر با کیا حال میکنی ( ویا کدوم سبک : کلاسیک ، رمانتیک ....)
باقیشم تو پی ام:10:
سلام من برگشتم.به دلیل کنکور خیلی کم فرصت میکنم بیام اینجا.
چقدر پیانیست.امیدوار شدم.
اینجا کسی آهنگهای فیلم افسانه 1900 رو داره برای من بزاره؟ (چون تمام آهنگهای فیلم با پیانو بود اومدم اینجا) ممنون
دیگه پیانیست نداریم؟!