شک نکن، 5700 یک گوشیه جدید با امکانات عالی و جذابیتی که حالا حالاها سرگرمش میشی.
هر چقدر بگردی در n70 یک برتری نسبت به 5700 نمی بینی!
در ضمن سرعته پردازش 5700 در گوشی های دارای سیمبیان بدونه اغراق بی نظیره.
شک نکن، 5700 یک گوشیه جدید با امکانات عالی و جذابیتی که حالا حالاها سرگرمش میشی.
هر چقدر بگردی در n70 یک برتری نسبت به 5700 نمی بینی!
در ضمن سرعته پردازش 5700 در گوشی های دارای سیمبیان بدونه اغراق بی نظیره.
مرسی از راهنماییت دوست عزیز ولی من نیمدونم پی تی کجاست منظورتون persiantools یا نهنقل قول:
بله اونجا چند نمونه عکس هست بهتون Pm میزنم قسمت 5700 رو.نقل قول:
دوست عزیز اینجارو نگاه کننقل قول:
اون پایین پایین هاش چند تا عکس قرار داده شده...مرجع خوبی هستش
[کد:http://www.mobile-review.com/review/nokia-5700-en.shtml
اخ اقا دستت درد نکنه عجب پر کاری ها شما :18: تو همه ی فروم ها اینجوری هستی :31:نقل قول:
نه دیگه پیر شدیم و کم کم وقتشه که بازنشسته بشیم :20:نقل قول:
دوستان دیگه خواهشان بیان کمک :19::19::19::19::19::19::19::19:
مگه چی شده که کمک کنیم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا پیرمون در اومد بسکه این روزا 6120 و 5700 و n73 رو با هم مقایسه کردیم
چند دفعه بگیم که گوشیهایی که تو یه سبک و کلاس نیستن مقایسه نکنید
شما بهتره اون موقع که تاپیک میزنی بگی که از گوشی چه انتظاری داری بعد هم بگی مایه ات چقدره
نه اینکه گوشیا رو مقایسه کنی و یه عده متعصب رو به جون هم بندازی که کدوم بهتره!
سلام
من اون تاپیک 5700 توی Pt رو هم کامل خوندم. فکرکنم چهل و خورده ای صفحه بود.
بعضی جاهاش یه چیزایی بود که آدمو به شک می برد. مثلا اینکه بلندی صدای این گوشی
از N70 و 5300 هم کمتره. یا اینکه رنگ دکمه هاش بعد از مدتی میره. و ....
میخواستم اولا ببینم اینا درسته؟ هم تو هدفون هم اسپیکر؟ اونایی که الان دارن واقعا راضین؟
تا حد 300 تومن این گوشی انتخاب خوبیه؟ کیفیت عکاسیش نسبت به N70 چجوریه؟ در کل مشکل
خاصی تو این گوشی ندیدین؟ از این باگهای اعصاب خورد کن؟
منظورم اینه که راهنمایی کنید تو همین مایه ها :31:نقل قول:
دوست عزیز من هیچ نو مقایسه ای نکردم تازه والا من اسم از N73 یا 6120 نیاوردم بلکه گفتم N70 me بخرم یا 5700 به اسم تاپیک هم دقت کنی همینه دوستان دیگه مقایسه کردن من قصد مقایسه نداشتمنقل قول:
دوست عزیز من هم دقیقا مثل شما کل اش را خوندم یک میگفت کلید C پریده یکی دیگه مگفت عکسش بده یکی مگفته یک خورده قسمت چرخان لق میشه یکی دیگه ازش تعریف کرده بود یکی هم میگفت با N70 Me کل انداختم تو صدا کم اورد یکی هم میگفت هم چیش خوبه واقعا ادم گیج میشه یکی بیاد تورو خدا بگه ائن قسمت چرخان لق میشه یا نه من خیلی بابت این قسمت میترسم :41:نقل قول:
نترس!تمام اون خضعبلات از قبیل کمی صدا و لقی قسمت چرخان رو خودم شخصا در تاپیکها مطرح میکرم!!میتونی بری توی پی تی و پستهایی رو که در مورد صدای 5700 در مقابل 5300 و ان70 موزیکال هست ببینی!!اونها رو خودم نوشتم چون اون موقع از تنظیم اکولایزر و تنظیم صدای این گوشی هیچی حالیم نمیشد!!!!اگر میخواهی که دکمه ی c رنگش نره برو مشکی بخر و با ناخن کار نکن!!!!
تعجب ميكنم اين چه سواليه؟
اين بيشتر برام عجيبه كه تاپيك اينقدر پست داره
خوب معلومه 5700 بهتره !!!!!!!
سلامنقل قول:
قبل از هر چیز برای مطمئن شدن از لق شدن 5700 اینجارو بخونید !
در مورد اینکه رنگ کلید ها بره 90 درصد گوشی ها اگر باهاشون بد کار کنید و با ناخن کار کنید رنگ صفحه کلید می ره...این مورد در همه گوشی صدق می کنه و مختص این گوشی نیستکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=1498430&postcount=1078
اگر فکر بلندی صدا هستید این گوشی بدرد مانور دادن تو خیابون نمی خوره و بهتره یه K750 و یا این گوشی های چینی بگیریذ
صدای این گوشی 5 درصد از N70 ضعیف تره (تست شخصی خودم تو ماشین و در فضای بسته) اما از کیفیت 20 درصد بهتره
امیر جان میشه بگی درصدشو چجوری تخمین زدی..من الان دست چپم ان 70 هست.دست راستم 5700 .یه آهنگ رو تو جفتشون ریختم و همزمان پلی کردم.اصلا ان 70 تو بلندی و کیفیت حرفی برای گفتن نداشت!!حالا نه اینکه فکر کنید چون خودم 5700 دارم اینو گفتمنقل قول:
صدای این گوشی 5 درصد از N70 ضعیف تره (تست شخصی خودم تو ماشین و در فضای بسته) اما از کیفیت 20 درصد بهتره
دوست عزیز یک سوال خوب برای چی شما اون حرفها رو زندی منظورم لقی و کمی صدا این جور صحبتها حالا یک سوال الان برای شما خدای نکرده که دکمه ایش پاک نشده یا نه شده :21:نقل قول:
نه هیچ دکمه ای پاک نشده!!من از بابت لق نشدن گوشی موقعی مطمئن شدم که یک کلیپ تست این گوشی رو در سایت یوتوب دیدم(لینکش رو در پی تی گذاشتم)در این کلیپ به وحشیانه ترین شکل ممکن این گوشی رو فقط میچرخوند!!به طوری که حالم داشت به هم میخورد!!!برای اطمینان بهت پیشنهاد میکنم که اون کلیپ رو ببینی!!لینک اون کلیپ در صفحات 30 تا 40 کلوپ موبایل 5700 در سایت پی تی هستش!!!
من کل کلوپ 5700 تو پی تی رو خوندم اون لینک یوتوب رو هم دیدم ولی میخوام که بروم تو ف.ی.ل.ت.ر . ه لامسب حالا یک سوال دیگه حالا خداییش جان من یک خورده هم لق نشده جان من راست بگو جان مننقل قول:
حمیدرضا جان برای مطمئن تر شدن در مورد قسمت چرخون 5700 از بچه ها تقاضا کن چند تا عکس از خارهای میانی قسمت چرخون این گوشی بزارن.این خارها در میان خطوطی که در بدنه ی قسمت چرخان این گوشی قرار دارن جای میگیرند.در ضمن این گوشی 360 درجه نمیچرخه به همین دلیل پنکه نمیشه.در مورد لقی قسمت پایین باید بگم که بعد از چند بار چرخوندن این قسمت به مقدار یک میلی متر ساید هم کمتر تکون میخوره!!و بیشتر از این نمیشه!!!میتونی صبر کنی و 3 ماه دیگه گوشی رو بخری تا اون موقع مشخص میشه مال ما لق میشه یا نه!!!
نه بابا یعنی چیه که لق شهنقل قول:
این شایعس که مردم درست کردن
اون پریدن رنگ دکمه هم خدمتتون پی ام زدم.
نه لق نشده اصلا فقط نرم تره اولش میشه.نقل قول:
ایول پس شد 5700 :10:نقل قول:
دقیقا همین صحبتا و نقیضه گویی ها منو به شک انداخته. دیگه اگه از N70 صداش کمتره که نشد Xpress Music !نقل قول:
آقایون بالاخره شما تایید می کنید یا نه؟ همین الان همینجا دوباره یکی گفت بلندی صداش از N70 کمتره یکی دیگه بعدش گفت نه N70 جلوش حرفی واسه گفتن نداره! آخه مگه این 5700 و N70هایی که شما امتحان می کنید
با هم فرق دارن؟ خواهشا یکی جواب قطعی به ما بده. در مورد کیفیت همه اتفاق نظر دارن که کیفیت صداش عالیه. ولی درمورد بلندی صدا انگار اختلاف نظره. کسی جواب قطعی نمیده؟ آقا امیر لطف کنید چندتا از اون عکسای
خوبتون گه با گوشی 5700 گرفتین آپلود کنید. در حالتی که نور و سایر شرایط مناسب بوده. ممنون.
اختلاف نظر سر بلندی صدا برمیگرده به اختلاف قدرت شنوایی یوزرهانقل قول:
پیدا کن پرتغال فروش را !!!!
من همون روزی که گوشی رو خریدم دوستم N70 داشت و تو ماشین داشتیم باسه خودمون تست می زدیم..یه میوزیک بلوتوث کردم و با هم همزمان پلی کردیم....کمی 5700 ضعیف تر بودش اما کیفیتش خیلی ناز بودشنقل قول:
اقا جون روی بلندی صدای این گوشی اصلا حساب باز نکن..این گوشی برای مانور دادن تو خیابون ساخته نشده..برای میوزیک گوش دادن تو فضای ساکت از جمله تو ماشین ساخته شده...نقل قول:
ولی درمورد بلندی صدا انگار اختلاف نظره.
شما چرا به عکس های من می خوایید انتخاب نظر کنید...تو صفحات قبل همین تاپیک لینک Mobile Review رو دادم...اون لینک رو ببینید چندین و چندین عکس قرار داده شده...فقط من که عکاس نیستم !!! اونجا در تمام شرایط اب و هوایی و نور و شب و ... عکس گرفته شدهنقل قول:
خوبتون گه با گوشی 5700 گرفتین آپلود کنید. در حالتی که نور و سایر شرایط مناسب بوده. ممنون.
شما مطمئن باش این گوشی نسبت به این قیمت خیلی خیلی بیشتر از اینا می ارزه
ما هم نخواستیم تو خیابون مانور بدیم .ولی وقتی آدم یه گوشی واسه موزیک گوش دادن میخره میخواد باهاشنقل قول:
جاهای مختلف موزیک گوش کنه. همه جام که نمیتونه به ملت بگه ساکت ساکت من میخوام موزیک گوش کنم!
جایی مثل ماشین خب موزیکو تو ضبطش گوش میدیم چرا با گوشی ؟ گوشی که واسه موزیک باشه یعنی تو
کوچه خیابون می خوای آهنگ گوش کنی. اونجام جای ساکتی نیست. لاقل هدفونش چی؟ اون خوبه؟
اگه مال خودش خیلی قوی نیست مال سری واکمن سونی بش می خوره؟
خیلی باحال گفتی من هم نظرم همینه :31:نقل قول:
ببینید اگر دو تا لینک بررسی این گوشی رو از سایت های خارجی می خوندید اینقدر باسه این گوشی فکر نمی کردیدنقل قول:
این گوشی دو تا باند داره و استریو هست..یعنی صداش ضعیف هم نیست...بلند هم نیست.نرمال و با کیفیت
کیفیت هدفون هم خوبه...اگر سونی اریکسون باز هستید نه خوب نیست و بیس خوبی نداره...هدفون خودش هم بهترین هدفون هست و برای فیلیپس هست که سفارش نوکیا زده شده....هدفون خودشو رو سونی اریکسون تست کنید بهترین جواب رو میگیرید
اصولا یه میوزیک باز روزی دو ساعت میوزیک گوش کنه دیگه چیزی به اسم شنوایی براش نمی مونه !!!نقل قول:
روزی 5 ساعت هم گوش کنه بعد از 30 سالگی نیاز به صمعک داره
به گفته دانشمندان امریکایی !!!
موافقم من نیمدونم چرا هر کی میخواد گوشی بخره اینقدر توجه به صدا داره خوب اگه صدای بلند میخواد باید بره از این گوشهای چینی بخره که بلندترین صدا رو دارهنقل قول:
ایولنقل قول:
یه جایی نوشته بود که سونی اریکسون اکثر گوشیهاشو برای ادمهای کم شنوا میسازه
البته ناراحت نشینا شوخی کردم..شرمنده
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31:نقل قول:
بازم خلاقیت سونی اریکسون :21:نقل قول:
ای کلک!:21:نقل قول:
واقعا جالبه و واقعا خیلی حوصله دارید،۸ صفحه دارید با هم بحث می کنید، دمتون گرم
ولی نظر من رو بخواهی ببین دوست من اگر شما می خواهید تو خیابون به موسیقی گوش بدید باید هدست استفاده کنی، بحث اسپیکر خود گوشی تا اوونجا که صدای زنگش بیاد کافیه! قرار نیست چون طراحی برای موزیک هست روی گوشی سیستم صوتی نصب بشه که! حالا صداش از n70 بالاتر یا پایینتر! شما کلی چیز رو رها کردی صدا رو گرفتی!
اگر بین n70 me و ۵۷۰۰ شک داری! عزیز شک نکن ۵۷۰۰ بخر(می گی با طراحیش هم مشکلی نداری که)
بین ۵۷۰۰ و n73 me و n95 دیگه بحث فرق می کنه بیشتر سلیقه ای می شه! چون اینها دیگه غیر از n95 که خوب wifi و GPS داره امکانات دیگه در یک سطح هستند حالا یکی cpu قویتر داره یکی دوربینش بهتره دیگه اوونجا شما باید ببینی خواست خودت چیه کاری که با گوشی داری cpu بهتر می خواد یا دوربین بهتر بعد یکیش رو انتخاب کنی،اگر هم فقط می خوای زنگ بزنی و sms به نظر من پولت رو خراب نکن یه گوشی ساده بگیر.
ولی بین n70 و ۵۷۰۰ دیگه به چی شک داری آخه؟!!!
هیچی دادش ردیف شد Only 5700 تو همین مایه ها :31: تا 3 . 4 روز دیگه میخرمش :40:نقل قول:
همون طور که گفتی 5700 بعد از مدتی از ریخت و قیافه میوفته و قسمت چرخانش لق میشه n70 هم بعداز مدتی سرعتش کم میشه ولی n70بهتره
javadeyousefi از روی باد معده یه چیزی پروند!!من هم بهش تبریک میگم!!!!