خوب پس بيخيال اين گوشي ميشيم...
Printable View
خوب پس بيخيال اين گوشي ميشيم...
فكر كردن به اين جور اسباب بازي ها هم اشتباه ساسان جون.نقل قول:
مطئنن کسی که میخواد 700 تومن پول بابت N95 بده میره یه اصلشو میگیره ....
نمیره پول بابت این اسباب بازیها بده که .....
شك نكن !!!نقل قول:
از كجا بايد فهميد n95 تقلبيه؟
لطفآنظرتون بديد اگه ميشه؟
راستي كيفيت مدل چيني n95چه فرقي با اصلش ميكنه؟
البته با قيافش
بازم نظر بديد
اما خداییش کارشون حرف نداره ها. کم الکی هم نیست بتونند چنین تکنولوژی ای را کپی کنند. با این کارهاشون می تونند حتی یه مارک معروف جدید ایجاد کنند...
فعلا كه مارك جديدي بخصوصي به گوشمون نميخوره
همش از اين الكي هاست:
aok mpeg nokla oem nec noika....
Salam Mabada Bakred Bacheha In Goshiha Saket Sherkat Nec Chine Barai Keshvare Arabestan Saktan Vagean Ashgale Keyfete Aksash Ke Neveshte 5 Bavar Koned Be Goran Gasam 1 Ham Nist Lcd Lamsish Bad 1ya2 Mah Tarik Meshe Va Kar Nemikone Man Yeki Az Bane Gereftam 320hezar Toman 1hafte Kar Nakard Be Valay Ali Gasam Har Ke Mikad Poleshe Berize Beron Behteri Hala Az Ma Gotan Az Shoma Nashnedan
بچه ها خوشبختانه یا متاسفانه قراره من یکی از استفاده کننده های این نوع گوشی بشم
به هر حال من که دارم تست میکنم
اگه خبری شد بهتون میگم
قیمت 200 هزار تومان
آقا این ظلم و در حقه خودت نکننقل قول:
من تو یه موبایل فروشی دست یه نفر دیدم. دوربینشم 9/2 مگاپیکسله! نه یک دهم کم و نه یک دهم زیاد:4:. صداشم برام پخش کرد خیلی بلند بود ولی کیفیت نداشت. فکر کنم لغزش دو طرفه هم نداشت. یکمم زشت بود.:34::weird:
فقط دوستان عزیز توجه داشته باشن که هنوز اطلاعات دقیقی از کیفیت فیلم برداریش در دست نیست!! ما داریم از گوشی تقلبی ای صحبت می کنیم که گوشی اصلیش فیلم dvd-llike میگیره!! شوخی نیستا.
ساسان نخرش. بابا 70 چوب بزار روش یه k800 بخر. با احترام به نوکیا:42:
بابا این که خوبه... ایران تقلبشو بزنه میشه شبیه 1100... اسمشم میشه n95 (نوگیا)!
تف به هر دوشون...
در کل همه میدونیم که بدی هایی دارن
ولی یه سری مزایا هم دارن
صفحه نمایش با کیفیت و صدای بسیار بلند و صفحه تاچ اسکرین
درسته که اینا کافی نیستن ولی شما یه نگاهی به قیمت مناسبش هم بندازید
من که دارم تستش میکنم و تفاوت هاش رو با n95 خودم مقایسه کنم
چین+ایران=یک آفتابه پر از شیر موز با طعم توت فرنگی پیوند زده شده با هندوانه!!!!
درود
بنده هم مثل دوست عزیز Sasan Info فکر میکردم،تا همین الآن که برای تحقیقات سراغ این تاپیک آمدم!
خدایا شکرت،همین یک ساعت پیش قرار بود گوشی دابلیو هشتصد خودم رو با یکی از همین نوکلیا ها عوض کنم که خوشبختانه تا رفتیم موبایل فروشی رفیقم گفت که فروخته!آخه رفیق آدم وقتی بکنه تو پاچه آدم،چه انتظاری از غریبه میشه داشت؟به من میگه این نوکیا هست و ان 95 و فقط گارانتی نداره !
ای نامرد،فردا نشونش میدم!
دوستان اگه اطلاعات دیگه ای دارید میشه در اختیار ما بگذارید.هر چند در مورد دوربین هیچکدوم از نظرات یکسان نبود و همه تون یه چیزی گفتید!در حالی که رفیق خودم گفت 5.5 هست(همون رفیقی که میخواست بکنه تو پاچه ام)!
به هر حال . . .
با تشکر یاشار عطری!
تا اونجایی که من میدونم دوربینش 2.9 هست و تقریبا مطمئن هستم. به نظر من ارزش گرفتن نداره همون w800 داشته باش یا بفروشش یه n73 me بگیر البته اگه پولت میرسه. البته حرف و حدیث رو n73 هم زیاده چون وضع بازار خرابه!!!
مو نمیزنه!!!
تا چند وقت دیگه میبینی جنگنده ی F22 رو هم کپی زدن.
سلام
دوستان من يكي از همين نوكلا ان95 گرفتم البته از داييم گرفتمش 120 تومن ! عاليه نه ؟
بايد خدمتتون بگم كه اين گوشي :
فقط جاوا داره
منشي تلفني نداره و برنامه هم نميخوره
دوربينش 2.9 ولي در حد 2 تاي كا750 بيشتر نيست
و ...:8:
به نظر من كه تا 200 تومن هر كي ميخاد بخره گوشيه خوبيه
ما كه مفت خريديم:31:
حالا ما هی میگفتیم دوربینش 2.9 هست بعضی دوستان میگفتن نه دوربینش 3 یا 2.5 و ... هست. بگذریمنقل قول:
120 تومن شاید ولی 200 تومن نمی ارزه:13: