نقل قول:
با حال بود:27:
Printable View
نقل قول:
با حال بود:27:
نقل قول:
سلام عزیز اگه بخوام از این خاطره ها بگم که خیلی میشه یه بار تو دانشگاه نشسته بودیم من ترم 2 بودم دیدم یه دونه پیدا کرد هیچی خیلی عکس و کلیپ و این چیزا دادیم به هم که من یه نت براش سند کردم که خودتو نشون بده ببینیم کی هستی خودشو نشون داد دیدم واقعآ چیزه خوبیه گفتم بیام پیشت با هم صحبت کنیم گفت اگه ماشین داری میام تو ماشینت و اونجا با هم صحبت میکنیم چون من تو محیط دانشگاه با کسی حرف نمی زنم!!!!!!!!خیلی حالم گرفته شد چون نه ماشینی بود نه چیزی الان گفتی ماشینمو بفروشم گفتم اینو بگم که قدر ماشینتو بدونی تمام کار دنیا بر عکسه اگه ماشین نباشه هر چی دختره تو خیابون چراغ میزنن اگه هم ماشین باشه که طرح مبارزه با فساد درست میشه و اگه بخوای کسی رو سوار کنی با خمپاره میزننت:31:
ولی بهترین خاطره هارو با بلو دارم.:10:
نقل قول:
ايول بعضي حرفات حرف دلمه بخدا
يه مدت به عنوان تاكسي تلفني كار مي كردم
موقع برگشتن هميشه مسافر هم ميزدم
باور كن وقتي اينور خيابون بودم دخترا همه اونور خيابون بودن و وقتي مي رفتم دور بلوار دور بزنم باز دخترا اونور خيابون مي رفتن:31:
ولي يه بار به يكيش اشاره كردم گفتم تكون نخور الان دور مي زنم ميام :laughing: :laughing: :laughing:
يه چيز ديگه بگم بخندي
ما خونوادگي يه جايي كه مي ريم مثلا يه مغازه كه مي ريم
چنان اونجا شلوغ ميشه كه جاي خودمون نميشه
يه بار مي خواستم چند بشكه آب مقطر از يه تصفيه خونه بگيرم باور كن تا رفتم اونجا تا خواستم پارك كنم ماشينو
5تا ماشين ديگه هم اومدن و سريع بشكه هاشونو گذاشتن تو نوبت گفتم باشه براتون دارم:25:
خلاصه هفته ديگش كه مي خواستم برم از اونطرف خيابون كه داشتم به اونجا نزديك مي شدم شروع كردم به سوت زدن براي خودم و يعني حواسم نيست كه چه خبره جلو تصفيه خونه بعد زير چشمي يه نگاهي كردم ديدم خلوته يهم گاز ماشينو گرفتم كامل چرخوندمش جلو تصفيه خونه پريدم بيرون گفتم آقا اين بشكه رو بگير پركن اونم جا خورد گفت مگه چيه گفتم هيچ چي پرش كن :laughing: :laughing: :laughing:
آقا صبر کنید با هم بریم.منم یه خاطره دارم.یه روز تو مترو بودم.وقتی سوار ترن شدم بلو رو روشن کردم و یا علی.منم حالا 6630 دارم اما تو بلو اسم N95 دادم.اقا یه سرچ زدیم دیدم 40 نفر بلوشون روشنه.خواستم یه چیزی بفرستم یه لحظه سر بلند کردم دیدم ملت دست همدیگرو نگا میکنن ببینن کی N95 داره خلاصه ما هم کم نذاشتیم یه عکس خیلی خفن فرستادم یکیشون گرفت .بعد که داشتم پیاده میشدم یه لحظه یه زن و شوهرو دیدم که رفته بودن تو گوشی.مرده هم شده بود عین لبو...:21:
نقل قول:
اي شيطون :21: اسم بلو رو ميزاري ان95:laughing: :laughing:
ما كه مترو نداريم كه همزمان 40 نفر توش اون باشن:37:
سر كلاس جغرافي بي كار نشسته بوديم گفتيم اقا چي كار كنيم حوصله مون سر نره :20:
يكي از بچه ها تازگي موبايلش برنامه ي رقص زده بود گفتيم بيا از معلممون عكس
بگيريم بندازيم رو برنامه رفتيم به معلم گفتيم اقا اجازه ميدين ازتون عكس يادگاري بگيريم
معلممون با خوشحالي گفت اشكالي نداره ما هم عكسمون رو گرفتيم :27: انداختيم رو برنامه
و حسابي خنديديم :31: يكي از بچه هاي خل و چل گفت اين عكسه چه قشنگ در اومده
بيا به اقا هم نشون بديم ما هر چي گفتيم نكن حسن خطر ناكه حسن گوش نداد
و عكس رو به معلم نشون داد چشمتون روز بد نبينه:18: معلممون اول خنديد بعد كه
2قروني اش افتاد مثل بمب منفجر شد ميگفت كدوم بي پدر و مادري اين كار رو
كرده بره مامانشو برقصونه بياره خواهرشو برقصونيم(با عرض معذرت) :11: خلاصه بعد كلي فحاشي موبايل
هم كلاسي مون توقيف شد و نصف كلاس رو ريخت بيرون من هم چون ضرر نكرده
بودم كلي خنديدم :31:
راستی بهتر نیست اسم تاپیکو عوض میکردن چون هیچ ربطی با موضوعش نداره!
خاطره های جالبی داره کم کم گفته میشه منم هر چی یادم بیاد براتون میزارم مواظب خودتون باشد
ممل جون از تو ديگه انتظار نداشتمنقل قول:
خوب بچه ها بيشتر از كارايي بلوتوث لذت بردن و خاطره مي گن و بعضي برنامه هاي ديگه.
مثل اون دوستمون كه اسمش محسن بود از برنامه dancer گفت كه باحال بود مادرشو بياره تا برقصونيمش:39:
دستت درد نكنه عزيزنقل قول:
ما هم مي خونيم خاطراتتون رو و ما هم اگه يادمون بياد تعريف مي كنيم
خيلي باحاله خاطراتتون انصافا:46:
راست میگیا چرا من دقت نکردم .آخه میدونی امروز یکی به 6630 من توهین کرد .من امروز رفتم پاساژ علاءالدین گفتم بذار یه قیمتی کنیم گوشیه رو یارو گفت 140 ازت میخرم گفتم مگه 66جواده که 140 میخری و زدم بیرون.هنوزم تو شک هستم.
راستی توکه عشق آرژانتینی چرا پرچمشو 90 درجه چرخوندی؟
نقل قول:
اي بابا چرا گوشيت رو به اونا نشون دادي كه تحقيرش كنن
تو كه مي دوني اونا كارشون اينه كه وقتي ميخوان يه گوشي رو بخرن حسابي خوردش مي كنن تا ارزونتر بخرنش:46:
برو همين الان 6630 رو يه بوس كن:11: و بعد هم يه قاب جديد براش بخر تا از دلش در بياد
آخه چجوري دلت مياد 6630 رو بفروشيييييييييييييييييييي يييي
من كه 6630 رو دلم نيومد بفروشم آخرش هم دادمش به دادش كوچيكم و 200هزار تومن ازش قرض گرفتم :31:
والله راستش پشت ماشينم همينجوري آويزونش كردم بعد يه عكس ازش گرفتم گذاشتم كنار امضا :27:نقل قول:
خوب راستش از وقتی این 5700 سر و کلش پیدا شد وسوسه شدم بفروشمش.بعد پشیمون شدم.دیشب هم کلی منتشو کشیدم تا راضی شد منو ببخشه..!!!نقل قول:
در ضمن میتونستی یه Rotate به امضات بدی ..منظورم عکسشه..
آقا آخرش من دیدم اگه این بلو توث نبود ما اصلا" نا کام میموندیم .آقا اگه خاطرات منو قبلا" خونده باشین میفهمین که منم با این بلو خیلی حال کردم .همنی که میگفتم دیگه همدیگرو شناختیم با همون بلو و کم کم داریم پیشرفت میکنیم دیگه هر وقت میبینه من دارم گوشی رو از جیبم در میارم و باهاش ور میرم اول یه نوت میفرسته برام و منم پر میشم دیگه نمیدونم استاد بدبخت چیه میگه تو کلاس .راستی فردا میان ترم داره.ولی جالبترین خاطره امروز تو آزمایشگاه حرارت (فیزیک3 ) اتفاق افدا .من بیکار واساده بودم که گوشی رو باز در آوردم و یه سرچ زدم دیدم باز روشن گذاشته .تا دید گوشی دست من هستش رفت و گوشی خودشو از کیفش برداشت و گذاشت رو سایلنت و تا من بجنبم یه نوت بهم زد و باز من پرررررررررررررررررررررررر ررر.
دوست عزیز Imanokia کار خیلی جالبی کردی به مکالمه دیگری گوشی که افتخار میکنی بعد میگی کارآرایی
نقل قول:
اگه كسي از اين متن چيزي فهميد به منم حالي كنه:31:
نقل قول:
نه بابا rotate زشتش مي كنه اگه مي گي نه عكس رو سيو كن بعد بچرخون:31:
نیما کمی واضحتر بگو مثلا" پست مربوط رو یه بار نقل قول کن.واقعا" مبهم نوشتی.
احتمالا منظورش اینه که :نقل قول:
خیلی جالبه که به مکالمه یکی دیگه گوش کردی و افتخار هم میکنی .
ولی میگما .... معلم انشا هم خوب چیزیه به خدا .
نقل قول:
آره والله معلم املاي من كه تويي:10:
حالا يه معلم انشا كم داريم كه متنها رو حدس بزنه:27:
فكر كنم باحال ترين كار ممكن توي عمرم عكاسي بصورت جاسوسي با3250 بود! حتما اونايي كه 3250 داشتن ميفهمن چي ميگم!
بله .چرا متوجه نشیم .آخه ما ایرانی هستیم.مخصوصا وقتی تو تاکسی باشیم.نه داداش
بچه ها فكرشو كنين با ان95 عكس يا قيلم جاسوسي بگيري بعد بري خونه رو كامپيوتر با اون كيفيت باور نكردني نگا عكسا و فيلما كني اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووف چه حالي ميده:27:
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووفي:2 7:
جوووووووووووووووووووووووو وووووووون:27:
اين آخ و اوفا براي ان95 هستا فكر نكنيد كسي پيشمه:31:
ايول خوشم djmamal:10:نقل قول:
پس اين جمله نشون ميده كه همه مثل خودم اهل خلافن!
خدا يه n95 بده به تو يه n95هم بده ما!(عجب ضرب المثلي شد!):31:نقل قول:
نه بابا خدا فقط ارزونش كنه و بيشترش كنه تا بشه گيرش آورد و خريدشنقل قول:
خدايا يادم رفت راستي رجيستر هم باشه ها:27:
خودم برات میخرم...:46:
اصلا فکر نکنم خلاف باشه .یه نوع لذت بردن از کارایی گوشیه.مگه نه!
در ضمن ما چاکر هر چی اهل خلافه هستیم...
ولی جون تو عجب تاپیک توپیه...مرگ نداره...جووووووووووووون...... ااااااخ.....ااااوووووفففف... ه حالی میده...اوووه..yes.....yeah:21:
قربون تو برم من ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن ن :31:نقل قول:
مي گم dj جوون يه لطفي كن يه قيمتي از ان95 برام بگير آخرين قيمتش الن چقدره البته رجيستر شده ها :11:
ما چاکرتیم ...رو چه شم (برای تلفظ بهتراینطوری نوشتم)....راستی میدونی فلسفه dj بودن من چیه؟
در ضمن یه نگاه اینجا بنداز....راستی یادم باشه اهنگهایی که خودم ساختم براتون بذارم...جوووووون
ایول .ایجا پره از برو بچ خفن.خوشمان آمد.عجب تاپیکی فکر نمیکردم به خوبی و سرعت رشد کنه.
راستی Rjoun یه چیزی در مورد 3250 گفت یادم افتاد که منم یه بار از این کاربردش استفاده کردم .یکی از استادا رو تو نمایشگاه کتاب با خانومش دیدم .ما هم که میدونستیم این دوتا باهم همکلاس بودن(خود استادمون گفته بود)یه عکس انداختم بردم تو دانشگاه پخش کردم .آی حال داد بحث بچه ها شده بود استاد و خانومش.
مطمئنی خانومش بود......؟در ضمن تاپیکی که داش ایمان بزنه...حرف توش نیست...خودت یه نگاه تو کلوپ نوکیا بنداز متوجه میشی
az doorbine gooshim
چه ممختصر و مفید ...خوشم اومد...بالخره یه پست با تاپیک خوند...
سلام دوباره به دوستان مخصوصا ممل جون
داستي ممل گفتي يه نگاه به اينجا بنداز ولي من نمي دونم به كجا نگاه بندازم:10:
راستي جريان اين كارت زردي كه گرفتي چيه:41:
ايول مثل خودمينقل قول:
من هم با 6260 ام همين كار رو كردم:27:
اصولا گوشي هايي كه دوربينشون كنار باشه خيلي به درد اين كار ميخورن:46:
حرفمو كه ميفهمي:31:
حالا با n73 اصلا نميشه اين كار رو كرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی تکل دوپا رفتم...:21:
اونم میخواستم بگم یه سر به اون یکی تاپیک بزن که یادم رفت..
تو قسمت سخت افزار بود نگاه کن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو جاخالی کلمه مناسب بذار.......ن...م...و...د
نه این 3250 خیلی حال میده واسه اینه که اصلا" معلوم نمیشه داری از دوربین استفاده میکنی.راستی مطمئنم .یه گندی هم زدم من کتاب رو برداشتم و نگاش کردم بعدش هم انداختم سر جاش گفتم اینم که مثل کتابای دیگس همون هالیدی بسمونه.بعد دیدم خانومش برداشت منم نمیشناختم این بابا(استاد )با این که خیلی جونه موهاش سفید شده یه هو گفتم این دختره هم مثل من بدبخته داره فیزیک میخونه خودش هم باباش آورده واسش کتاب میخره.خلاصه کلی گند زدیم.