دوست عزیز شما قبل از هر چیز توضیحاتی رو که دادم درست بخون البته نمی خوام این حرفم باعث دل آزردگی بشه و اگر بشه منظور خاصی ندارم .نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi87
دوست عزیز من چندین دفعه در بالا تکرار کردم که من هم خودم اولش فکر میکردم که سیستم من دچار یک Adware شده و من بعد از این که رفتم و خود برنامه ها رو از سایت خودشون دانلود کردم و همان لحظه هم اسکان کردم ولی باز هم پیغام Riskware-Adware رو میده و این یعنی اینکه سیستم من دچار هیج چیزی نشده و من به سایت کاسپرسکای هم که رفتم دیدم که اونجا هم نوشته که این برنامه ها یک نوع Adware توشون هست.
و حالا چرا کاسپرسکای شما اینها رو نمیشناسه 2 دلیل داره.
1 >> از کاسپرسکای پرسونال استفاده میکنید نه پــــــرو
2 >> اگر ار نسخه پرو استفاده میکنید قابلیت پیدا کردن Riskware و Adware رو فعال نکردید.
بعد از همه این صحبت ها من به این شک کردم که کاسپرسکای نسخه پرو این مشکل رو داره و رفتم و نسخه 2006 رو بر روی سیستمم نصب کردم ولی جواب همونی است که در بالا میبینید.
این هم عکسهایی از کاسپرسکای نسخه 2006 که رجیستری و همه چیز ویندوز رو کنترل میکنه.
وقتی که Kaspersky Antivirus 2006 رو نصب کردم رفتم و از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایروال ZoneAlarm v رو دانلود کنم و با این نسخه از آنتی ویروس چک کنم ببینم که این یکی چی میگه و این هم جوابش... :idea:
در حین دانلود و اجرا شدن Internet Download Manager
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از تمام شدن دانلود و نشان دادن یک پیغام از طرف کاسپرسکای برای فایل دانلود شده...
Delete کردن فایروال زون آلارم پرو و نشان دادن پیغام ...
و حالا کسی که میخواد این فایلها رو توسط کاسپرسکای تست کنه باید مقدار Antivirus Database اینقدری باشه که در پایین میبینید. و قابلیت پیدا کردن Adware و Riskware رو هم فعال کرده باشه چون در حالت عادی و یا نسخه پرسونال قادر به تشخیص اینها نمیباشد.
نظر شما چیه :?: