اقا خیلی ممنون ولی ایکاش مراحل اپدیت رو هم میگفتی یا اگه عکس میزاشتی که عالی میشد
به هر حال دستت درد نکنه :blush:
Printable View
اقا خیلی ممنون ولی ایکاش مراحل اپدیت رو هم میگفتی یا اگه عکس میزاشتی که عالی میشد
به هر حال دستت درد نکنه :blush:
خواهش می کنم قابل نداشتنقل قول:
مراحل Update با نرم افزار Nokia Updater Software خیلی راحته
در هر صورت اگه سوال خاصی داستید در خدمتم :happy:
ببخشید میخواستم بدونم که ما باید دو باره یک فایلی 20 Mb را دانلود کنم
اول یکی برنامه اش است و دومی دانلود میکنه ؟؟؟
این برنامه دومی که اجرا میشه هر بار یک پیغامی میده !
بعضی مغهاهم خود به خود بسته میشه
لطف میکنید راهنمایی کنید !
یه روش برای دونستن اینکه آیا گوشی شما نیاز به Update داره یا نه
با وارد کردن #0000#* در گوشی ورژن فریم ور گوشیتون نشون داده میشه
مثال : من الان این کار رو رو گوشی خودم انجام دادم و اطلاعات زیر رو به من نشون داد اونی که پررنگ مجزاش کردم ورژن فریم ور هستش
V 3.0638.0.0.1
30-10-2006
RM-133
Nokia N73 (01)
حالا گوشیتون رو خاموش کرده و پشتش رو باز کنید
زیر باطری همون جا که شماره سریال و IMEI و ... نوشته شده ببنید جلوی Code چه کدی رو نوشته
این کد product code هستش
مثال : این کد برای من 0527009 بود
این کد رو در قسمت Enter your product code: از صفحه زیر وارد کنید و دکمه Go رو بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این کار آخرین ورژن فریم ور موجود در سایت رو نشون می ده
مثال : این ورژن برای من
3.0649.0.0.1 بود
پس من نیاز دارم که گوشی رو Update کنم چون ورژن جدید تری از فریم ور که رو گوشیم هست اومده :happy:
ببخشید اگه آموزش یه کم طولانی بود و زیادی کشش دادم ولی خواستم طوری باشه که آماتورها هم بتونن استفاده کنن :blush:
بلهنقل قول:
اول باید نرم افزار Nokia Software Updater رو دانلود کنی که کارش گرفتن فریم ور جدید مخصوص گوشی شما از اینترنت و نصب اون بر روی گوشیه پس باید یه دفعه دیگه یه فایل که با توجه به گوشیتون می تونه از 40 تا 100 مگابایت حجم داشته باشه توسط این نرم افزار دانلود بشه
می شه بگی چه پیغامی ؟؟
اگه کلیه مراحل رو درست انجام بدی کاره دانلود باید شروع بشه
باز هم تایید می کنم نرم افزار Nokia Software Updater فقط وقتی اجرا میشه که به اینترنت وصل باشی
موفق باشید :)
پیغام
action failed due to network peroblems
درسته من همه کارا را کاردمنقل قول:
راستی موقع نسب nokia sofware updater باید گوشی به دسگاه متصل باشه آخه هر بار یک جوری نسب شد
من به همین شک دارم دوباره هم ای کارو کردم
ولی فکر میکنم ای پیغام به خاطر سرعت کمه اینترنته !
بازم دستت درد نکنه
ببخشید یک سوال دیگه
موقع نصب بر روی گوشی هم پیغامی میدهد
یعنی از کجا بفهمیم داره دانلود میشه درست !
نه هنگام نصب nokia sofware updater نیازی به اتصال گوشی به کامپیوتر نیست فقط وقتی می خوای Update رو شروع کنی و قبل اجرای این نرم افزار باید وصل بشهنقل قول:
بله اگه سرعت اینترنت کم باشه همون اروری رو می ده که هنگام عدم اتصال به اینترنت می ده منم با این مشکل مواجه شدم
هنگام شروع دانلود در نرم افزار نشون می ده که چند مگابایت از کل دانلود شده ولی تا اتمام دانلود روی گوشی هیچ اتفاقی نمی افته بعد از اتمام دانلود گوشی خاموش شده و به حالتی شبیه به Stand By میره و بعد از Update کامل خودش روشن می شه و پیغام اتمام Update رو نرم افزار هم نشون داده می شهنقل قول:
موفق باشید :happy:
بابا ایول دست درد نکنه که واقعا خوب تو ضیح میدی
خدا خیرت بده جوان !