اقا شرمنده ظاهرا اين سايت ف ي ل ت ره اين شكل اررورم
فقط خدا كنه يكي كمك كنه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اقا شرمنده ظاهرا اين سايت ف ي ل ت ره اين شكل اررورم
فقط خدا كنه يكي كمك كنه!!
دوست عزیز شما حافظه مجازیت رو برای یک بار بالا ببر ببین کارت راه میافته یا نه ؟نقل قول:
نوشته شده توسط seyyed.ali
سلام
سيد جان بهترين راه پرسيدن از صاحب بچه است
سايت ماكروسافت گفته راه درمان :پاك كردن فايل هاي اضافي ..خالي كردن سطل زباله..و افزايش حافظه مجازيه ..راستي فضاي خالي درايو ي كه ازش براي حافظه استفاده كردي كمتر از اون مقدار حافظه نباشه...ميشه بپرسم اين چه برنامه ايه؟
در پايان يه نكته رو بگم كه فضايي كه براي حافظه مجازي استفاده ميكنيم حد اقل 1.5 برابر و حد اكثر 3 برابر رمتون بايد باشه البته اين حالت recommended يا مناسبه
سلام با اجازه از همه دوستان و اساتید...من قبلآ نمونه این مشکل شما رو دیدم ، اگه اشتباه نکنم مربوط به سیستم شماست،یکی از دوستان یه سیستم پیشرفته با رم بالا و مناسب داشت ، منظورم اینکه اصلآ کمبود حافظه نداشت ،بعد روی سیستمش این پیغام خطا میامد،جالب اینکه همون برنامه رو روی یه سیستم قدیمی که به اندازه ، یک هشتم ، سیستم قبلی رم داشت براحتی اجرا میشد!!! :blink:
راستی میشه بفرمایید چه برنامه ای هست؟ یا اگه امکان داره ، آپلود بفرمایید...در ضمن مشخصات سیستم شما چیه،یعنی مادربردش و غیره...
سلام
ممنون از توجهتون
K A R I M I جان مموري رو هم 300 مگ زياد كردم ولي ... هيچي نشد!
درايو سي من 1گيگ خالي داره و سيستمم سنترينوي 2 هستش و سطل زباله هم که مثل جیب س رد ار س ا زندگی خالیه!!! :blink:
فايل رو هم اينجا اپلود كردم
پسوردشم newmanکد:http://www.4shared.com/file/6989100/238d35a9/STCLOG.html
شرمنده كج و كوله نوشتم, اخه ده دفه نوشتم صفه نيومد بالا
اي مديران
اي ميثم
اي سينا
اي علي
جون من اين سرورو عوض كنين
بابا ما adsl گرفتیم
سرعتمون کمتر هم شده!!!
در هر حال
ممنون از توجه همه دوستان...