سلام دوستان
از همه كمال تشكر رو دارم ديگه چيزي نگيد كه تو شك مي رم ديگه رفتم w810i بگيرم به اميد خدا
با تشكر
باي
Printable View
سلام دوستان
از همه كمال تشكر رو دارم ديگه چيزي نگيد كه تو شك مي رم ديگه رفتم w810i بگيرم به اميد خدا
با تشكر
باي
ایول از انتخابت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط vast_vision_office
فقط حواست باشه که گوشیت ریجستر شده باشه ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من هم w810 انتخاب خوبیه
سلام دوستان
باز يه مشكلي پيش اومد اين دوستم كه w810i داره مي گه صداش خوبه و صدا رو باز مي كنه ولي نسبت به N70 خيلي بده اي خدا نجاتم بده بي خيال همين w810i مي گيرم راستي من يكي گير آوردم مي گه دست دوم 2 ماه كار كرده 260 تومان خوبه يا گرونه؟؟؟به نظر خودم خيلي گرونه
با تشكر
باي
نو ش مگه چنده دو ماه كاركرده اون همه ميده؟به نظر من 810 انتخاب خوبي هست.شك زيادي نكن.نو اين گوشي تقريبا" 290 هزار هستش.آره صداش كمي پايينه ولي كيفيت خوبي داره.
اينم براي اونايي كه از سيمبين اين همه شكايت ميكنن.بله اين درست كه سيمبين ويروس مييگيره و سرعتش پايينه.ولي مثل اين كه ورژن 9.1 رو امتحان نكردين .
از لحاظ صدا كلا ان 70 رو بيخيال شو...........خش خشي و خش دار پخش ميكنه ...كيفيته دوربينشم تو فاصله هاي نزديك اصلا خوب نيست.......
صدای w810 از N70 خیلی با کیفیت تره ... صدای N70 رو اگه بلند کنی تا انتها خیلی کیفیتش میاد پایین ...
اما بلندی صدای N70 بیشتره...
به نظر من بین این دوتا W810 خیلی بهتره ...
سلام دوستان
با اين اوصاف و آمارگيري مشخص شد كه w810i بهتر از N70 هست از دوستان پي سي اگر كسي داره من مي خرم ازش
با تشكر
باي
دوست عزیز شاید بهتر باشه ولی رجیستر شدش گرونه.بعد انصافا دیگه زیادی کوچیکه گوشیش.
البته ناگفته نمونه ظاهر گوشی مثه امکاناتش و کیفیتش نیست که بشه مقایسش کرد ... یه چیز شخصیه ...!نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa