اپرا=سرعت بيشتر
فايرفاكس=پر دقت و خوش دست(نشان دادن فونت ها و ...)
اينرنت اكسپلور=چرت و پرت
Printable View
اپرا=سرعت بيشتر
فايرفاكس=پر دقت و خوش دست(نشان دادن فونت ها و ...)
اينرنت اكسپلور=چرت و پرت
شكي نيست اول فاير فاكس ولي از مرورگرهاي بر مبناي هسته IE كه بخاطر سازگاري و آرشيو صفحات وب مورد توجه اند . آيا Maxthon يا My IE بهتر از Avant نيست كه در ليست بالا ديده نمي شود.
n بار تا حالا نظر سنجي صورت گرفته اما باز همه حرف خودشون رو مي زنند.
فقط فاير فوكس ... -البته بعضي وقت ها اپرا نياز ميشه-
اقا یکی به من بگه چرا نمی تونم پست های جدید این تایپیک رو ببینم ؟ از ظرف انجمن برام مبل میاد و نشون میده که پست های جدیدی ارسال شده ولی وقتی رو لینک کلیک میکنم و میام تو تایپیک اخرین پست پست خودم هستش!!!!!!!!! فقط هم با این تاپیک مشکل دارم
الان که این پست رو دادم درست شد :blink:
اقا کسی جوابی برا مشکلاتی که من با فایر فاکس دارم نداره؟
دوستان بدون هيچ حرف يا توضيحي ميگم فقط فاير فوكس ;) ;) ;)
:thumbsup: .موفق باشيد. :thumbsup:
فقط آوانت بروزر
Only FireFox
Maxhton هم تو راي گيريت بزار.
راستي كه Maxthon 2 رو كي تست كره؟!
عجب جيگري شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم لينك دانلود Preview Version:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100% بهتره. تو مرمورگرهاي تحت IE حرف اول و آخر رو Maxthon ميزنه و بس!نقل قول:
نوشته شده توسط HAMEDDEHGHANY
Maxthon با موتور IE 7 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ديگه كي به فاير نگاه ميكنه؟!! (البته به اونهاي كه تعصب الكي رو فاير دارن يا دشمن قسم خورده مايكروسافت هستن كاري ندارم!!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا واسه هرفتون دلیل بیارین و یه توضیح کوچولو در مورد اینکه چرا میگن بهتره بدین این توضیحات به درد ما میخوره
اقا یکی از امکانات اپرا رو دیروز تست کردم (irc chat client ) باید بگم این امکان اپرا رو خیلی بلاتر بورد
اگه نمیدونین irc چی هست در موردش بخونین واقعا چیز به درد بخوری هستش . همه چی توش پیدا میشه یه دنیاس واسه خودش . دیروز رو یه سرورش سرچ کردم بیش از 20000 روم پپیدا کرد که تو این روم ها در مورد همه جور موضوعی بحت میکردن از موضوعا اموزشی و پرسش و پاسخ گرفته تا دانلود از کامپیوتر های شخصی و ftp ها
با اپرا خیلی راحت میشه به این روم ها کانکت شد . ولیخدایش ندیدم فایر فاکس همچین امکانی رو داشته باشه
فقط Ie 7 تمام فونتها رو هم ساپورت میکنه