اولا" كيفيت فيلم برداري ربطي به مگا پيكسل نداره و فقط مربوط به عكس هستنقل قول:
نوشته شده توسط امگا
دوما" نوكيا و سامسونگ حرف اول را تو فيلم برداري مي زنند.مخصوصا" سري N نوكيا كه محشره
Printable View
اولا" كيفيت فيلم برداري ربطي به مگا پيكسل نداره و فقط مربوط به عكس هستنقل قول:
نوشته شده توسط امگا
دوما" نوكيا و سامسونگ حرف اول را تو فيلم برداري مي زنند.مخصوصا" سري N نوكيا كه محشره
خوب بود مدتها بود اينقدر نخنديده بودم.
دبليو 900 فيلمبرداريش QVGAنقل قول:
نوشته شده توسط Green_life
دي 820 فيلم برداريش CIF
كيفيت دور بين جلوي دبليو 900 كه مخصوص تماس تلفوني هست هم حتي از دي 820 بيشتره..كيفيتش QCIF هست كه از CIF بيشتره....
خواستي جوابم رو بدي لطفا فقط نخندونم... ;) :) :cool:
پسر خوب سامسونگ فورمت فيلم برداريش Mp4 با ابعاد 352×288 پيكسل استنقل قول:
نوشته شده توسط امگا
در صورتي كه و900 با فرمت 3gp با ابعاد 320×240 است
در ضمن شما برو اطلاعاتت را كامل كن بعد نظر بده
ببخشيد دخالت ميكنم اما اشتباه ميكنيد. (هر دو)
QCIF يعني نصف CIF ... يعني 176 × 144
CIF = 352 * 288
در ضمن 3gp رزولوشنش 320 × 240 نیست . 176× 144 و یه رزولوشن دیگه هم داره که یه کم از این بالاتره یادم نیست دقیق 196 در چنده ...
اي بابا شما ديگه داري كل ميندازيانقل قول:
نوشته شده توسط Green_life
ببين جيگر...اولا اون n93 كه خداي گوشي هاي سري n به حساب مياد با قيمت بالاي 800 تومن و 2 كيلو وزن :biggrin: (مي دونم 200 گرمه نگي نمي دونست.) كيفيت فيلم برداريش در حد دبليو 900 هست...البته به اسم اما در عمل همون دبليو 900 با كيفيت تر نشون داده.
(ن93 VGA و30 فريم در ثانيه---دبيلو 900 QVGA و 30 فريم در ثانيه)
ثانيا دبليو 900 mp4 رو هم ساپورت مي كنه.(اينم از اطلاعات شما)
3- اون اختلاف در ابعاد به معني كيفيت بر تر نيست بايد در مجموع و با مقايسه گفت ...كه در مورد فيلم برداري 820 سامسونگ و 900 سوني اريكسون اختلاف فاحشه ...حالا با ن93 باز يه چيزي نزديكه...
البته تو عكس برداري ن93 صد در صد بهتره ولي بازم دبليو 900 بهتر از سامسونگ 820 1.3 پيكسلي و بدونه فلشه..
كه البته الان بحث سر فيلم برداريه.. حالا برو تا فردا فكر كن ببين چي بنويسي
نقل قول:
نوشته شده توسط M_ETALLIC_A
Video Graphic Array)VGA) لطفا منبع اطلاعاتي خودتون رو در اين رابطه بگيد تا ما هم استفاده كنيم چون من كه نمي دونستم :blink:
البته يه جايي خونده بودم
Cif = 352 * 288
Vga = 640 * 480
Qvga = 320 * 240
Qcif = 176 * 144
كه طبق اين مسعله حرف شما درسته ولي يه جايي هم خونده بودم Q مخفف QUALITY هست كه فكر كنم همون نصف شدنه درست تره.
[QUOTE=امگا]اي بابا شما ديگه داري كل ميندازيا
ببين جيگر...اولا اون n93 كه خداي گوشي هاي سري n به حساب مياد با قيمت بالاي 800 تومن و 2 كيلو وزن :biggrin: (مي دونم 200 گرمه نگي نمي دونست.) كيفيت فيلم برداريش در حد دبليو 900 هست...البته به اسم اما در عمل همون دبليو 900 با كيفيت تر نشون داده.[QUOTE]
واقعا" شما جدي ميگي.اصلا" فيلم برداري و900 از هندي كم هم بهتره.....!!!!!
(ن93 VGA و30 فريم در ثانيه---دبيلو 900 QVGA و 30 فريم در ثانيه)
[QUOTE=امگا]ثانيا دبليو 900 mp4 رو هم ساپورت مي كنه.(اينم از اطلاعات شما)در نهايت اينكه بحث كل انداختن نيست .من چيزي را كه به چشم خودم و مقايسه اي كه بين اين دو مدل را كردم را دقيقا" مي نويسمنقل قول:
mp4 را براي خوندن ساپورت مي كنه ولي با اين فورمت ضبط نمي كنه
3- اون اختلاف در ابعاد به معني كيفيت بر تر نيست بايد در مجموع و با مقايسه گفت ...كه در مورد فيلم برداري 820 سامسونگ و 900 سوني اريكسون اختلاف فاحشه ...حالا با ن93 باز يه چيزي نزديكه...
البته تو عكس برداري ن93 صد در صد بهتره ولي بازم دبليو 900 بهتر از سامسونگ 820 1.3 پيكسلي و بدونه فلشه..
كه البته الان بحث سر فيلم برداريه.. حالا برو تا فردا فكر كن ببين چي بنويسي
واقعا شما راست ميگي .فيلم برداري و900 از هندي كم هم بهتره...!!!!!
در ضمن و900 . فرمت Mp4 را براي خوندن ساپورت ميكنه ولي با اين فرمت فيلم ضبط نمي كنه
در ضمن اگه شما فيلم هاي ضبط شده از طريق و900 و نوكيا البته سري ان(مثلان70) را تو دستگاه آناليز قرار بدي.ميتوني را Detailes هر دو را كاملا" بررسي كني متوجه ميشي حتي از لحاظ bit rate هم چقدر تفاوت قابل توجهي با هم دارن و نوكيا خيلي بالاتره
از اين موارد هم كه بگذريم شما اصلا" يه مقايسه ساده و رو در رو بين اين دو تا مدل كن .انصافا" ببين كيفيت كدوم بالاتره.كدوم روو نتره
در ضمن بحث كل انداختن هم به هيچ وجه نيست............