برق منزل ما یه دو سه سالی زیاد اتصالی داشت و برقکار آوردم و همه پریزها رو تست گرفت و کلیدها رو روشن و خاموش کردیم به نتیجه ای نرسید و گفت مشکلی نیست. زنگ زدم اداره برق اومد کنتور رو یه دستی زد و یکیشون رفت بالای تیر برق کابل رو این ور اون ور کرد اتصالی خیلی خیلی کم شد. بعضی مواقع شاید از کابل و محل اتصال تیر برق باشه مثلا کابلی که برق منزل شما رو از تیر گرفته مشکل یا تکونی خورده این اتفاق اتصالی و قطعی مکرر دارید. فیوز کنتور رو هم کسی دستکاری نکرده باشه. ولی حتما به خرابی اداره برق زن بزنید و بگید اتصالی زیاد داشتم و کلی از لوازم هم سوخته بیان برن بالای تیر برق و ترانس سر کوچه رو تست کنن شاید اونجا مشکل هست و داخلی و از سیم کشی منزل نباشه. شاید هم سیم کشی داخلی باشه و یه جایی خرابی هست که برقکار بیارید تا تست کنه. محافظ دم کنتور گرون هست ولی ارزش داره و یک لایه محافظتی برای جلوگیری از خرابی و سوختی لوازم خونه شما اضافه میشه و به همراه محافظ های لوازم خونه شما تقریبا خرابی دستگاه ها رو به صفر می رسونه. البته ما نخریدیم چون وقتی از خرابی اداره برق اومدن و سیم سر تیر برق رو دستکاری کرده مشکل ما بر طرف شد و این یکی دوسال دیگه اتصالی غیر عادی و زود به زود نداشتیم. اگر اون هم جواب نداد محافظ برق در کنار کنتور نصب کنید. قیمتش فکر کنم حدود 1 تا 1.5 باشه. البته برای یک منزل دو طبقه این کافیه. اگر تعداد طبقات بیشتر باشه محافظ کنتور گرون تر هست. تو اینترنت جستجو کنید "محافظ کنتور" یا "محافظ پای کنتور" سایتهایی هستند. خودتون بدون مشورت برقکار مهار نخرید. برقکار بیاد ساختمون رو ببینه بهتون بگه مثلا چه مدل و نوعی برای ساختمون کافیه. ولی باز قبل از خرید خرابی اداره برق بگید بیاد و محکم و دقیق بگید چند بار و چه مدت این مشکل رو دارید و لوازمتون رو سوزونده. من محافظ برق "پارت الکتریک" دارم که تو این مدلهای ایرانی محافظهای خوبی هست و خیلی طرفدار داره. من محافظ ایرانی دیگه داشتم که زود خراب شده و چند بار هم که اتصال برق داشتیم خود محافظ کم آورده و خراب شده ولی این محافظه های "پارت الکتریک" خوب و مقاوم هستند. مدلهای خارجی رو نمی دونم چقدر قیمت دارن ولی حتما حتما خیلی گران هستند. با توجه به درآمدی که گفتید من این محافظ خوب رو پیشنهاد می کنم و باقی چیزهایی که گفتم رو پیگیری کنید. راستی هر موقع هم که برق رفت تمام لوازم رو از برق بکشید. دو شاخه یخچال رو بکشید و کلید روشن و خاموش محافظ ها رو هم خاموش کنید. کلید پاور کیس کامپیوتر رو هم خاموش کنید. لب تاپ رو هم قطع کنید. کلا وقتی برق رفت با وجود محافظ باز هم رو قطع کنید. این صفحه درباره خسارت گرفتن و داستانهای اون چیزهایی نوشته؛ یه نگاهی بندازید ببینید به درد خور هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]