سلام :)
بدترین اتفاقات و جابه جایی ها داره در نقل و انتقالات واسه منچستر میوفته ... جابه جایی و رفتن دیماریا و اومدن پدرو ! ، بازم تاکید می کنم پدرو یه بازیکنیه به مراتب ضعیف تر از کسی مثل کوادرادو و اصلا و ابدا نه تیم به یه همچین بازیکنی و سبک بازی ای نیاز داره و نه این بازیکن در سطح این لیگ هستش. مورد دوم هم انگار رفتن ده خیا داره نهایی می شه و باز صحبتش هستش ، ده خیا می ره و سیلسن میاد ! که خب سیلسن هم کلا تو بازی های پیش فصل آژاکس بازی نکرده زیاد و به جاش " امانا " کامرونی واسه آژاکس بای کرده و کلا سیلسن هم آبی ازش گرم نمی شه.
این 2 تا انتقال رو داشته باشید ، بالاخره 2 نفر ( 2 فوق ستاره ) دارن می رن و 2 بازیکن متوسط به تیم اضافه می شن ، اما نکته ی تاسف بار وضعیت خط دفاعیه تیم هستش ، من تعجب می کنم دوستان هی از جون زو اسمالینگ و بلیند دفاع می کنن و عملکردشون رو خوب می دونن. 2 مورد اول یعنی جونز و اسمالینگ زمانی یه دفاع کامل می شن که بقل کسی مثل ویدیچ و فردیناند ( رو اوج ) و راموس و اتامندی و ... بازی کنن ،وگرنه خودشون 2 تا رو تا 10 سال دیگه هم کنار هم ازشون بازی بگیرین همینی که هستن ، هستن. من واقعا " نگران " وضعیت خط دفاعی هستم ، تیم با این وضعیت دفاعی و حمله قطعا فصل آینده شانسی واسه قرار گرفتن تو 5 تیم نداره ، حتی مدافع های تیم تاتنهام ، لیورپول و اورتون از منچستر بهتر و باتجربه تر هستن. جونز و اسمالینگ هر 2 در حد یه مدافع سوم به درد تیم می خورن ، حرکت جونز تو گلی که " ابی " زد بهمون رو بارها نگاه کنید ، کجا رو گرفته؟! هوا رو ! . بلیند هم که دفاع چپه ، اسمالینگ هم که توپ می بینه انگار یو یو دیده ! . ببینید من کی گفتم این تیم جزو 4 تا هم نمیاد. خطوط حمله و هافبک لیگ برتر امسال فوق العاده شدن و ما شانسی در دفع توپ و جلوگیری از حمله تیم ها نداریم ، حتی تیم هایی مثل ساندرلند و استوک هم خوب شدن تو حمله و بازیسازی.
با تمام احترام یکه واسه فن خال قائلم اما واقعا یه وقتایی حرس آدمو درمیاره. یه بچه 12 ساله می دونه این تیم مدافع می خواد و از اول هم مشخص بود راموس داره فیلم بازی می کنه. کاش حداقل پارسال استفان دی ورای رو می خریدن باز از این 2 تا استاد سوتی بهتر بودن. این 2 تا دفاع خوبن ! خیلی خوب ، منتها سطح فنیشون به درد تیمی مثل واتفورد Watford می خوره. یعنی تازه بیای لیگ برتر و واسه بقا بجنگی و سعی کنی کم سوتی بدی ! . اون همه مدافع داشتیم ، یادش به خیر ، کارمون به کجا رسیده محتاج اسمالینگ و جونز ! شدیم. اون جانی اوانز هم که 10 ساله همینه ، نه بهتر می شه ، نه بدتر ، همیشه هم سالی تعداد مشخصی فیکسه و بقیش یا تو رزروه و یا رو نیمکت.
من خیلی نگران تیم هستم و دلم می سوزه با 5 تا خرید خوب چرا باید زحمات همه به خاطر 2 تا دفاع وسط نداشتن بره رو هوا.