سلام
یک سوالی برام پیش اومد
شما هاردهاتون رو سرانجام داینامیک نمودید ؟؟؟؟ یا بیسیک ؟
نگفتید هر هارد رو چطوری فرمت کردید ؟؟؟؟ یا شایدم من نگرفتم !
به هرحال داینامیک برای سیستم عامل های مایکروسافتی خوب جواب نمیده کلا:n13:
یا حق
Printable View
سلام
یک سوالی برام پیش اومد
شما هاردهاتون رو سرانجام داینامیک نمودید ؟؟؟؟ یا بیسیک ؟
نگفتید هر هارد رو چطوری فرمت کردید ؟؟؟؟ یا شایدم من نگرفتم !
به هرحال داینامیک برای سیستم عامل های مایکروسافتی خوب جواب نمیده کلا:n13:
یا حق
همانطوريكه گفتم ، تست روي يه سيستم ديگه هست كه تا حد زيادي مشخص ميكنه آيا هارد ديسك مشكل داره يا اينكه مشكل از طرف سيستم هست . اگر هم سيستم ديگه اي براي تست نداريد پيشنهاد ميكنم هارد ديسكها رو بفرستيذ گارانتي تا خودشون تست كنيد و اگر هم مشكلي داشته باشه حتماً بايد تعويض كنند .نقل قول:
با سلام
من هارد را دادم گارانتی و هارد را تعویض کردند و مطابق انتظارم این هارد هم نو نیست، حداقل ظاهرش اینا میگه.
کابل اتصال ساتا اون زائده L مانند کوتاهش شکسته ، و خود شرکتی که ازش خریده بودم و فرستادند گارانتی گفت این احتمالاً رفرش هست.
مشکلِ بزرگم الان این هست که متاسفانه هاردی من دادم گارانتی ST2000DM001 ولی هاردی که الان بهم دادن ST2000VM003 هست.
این دو هارد چه تفاوتی با هم دارند؟
وضعیت سلامتش چجوری هست؟
اگه تفاوتشون زیاد هست برم برگردونم و بگم این هارد من نیست.
سلام .نقل قول:
1. هارد دیسک استفاده نشده هست . طبق عکسی که گذاشتید power on hours count صفر هست .
2. این هارد دیسک ST2000VM003 از سري Pipeline HD هست که برای DVR ، دستگاههای ضبط و پخش ویدئو و موارد مشابه استفاده میشن . 5900rpm هستند در مقایسه با ST2000DM001 سرعتشون هم بالا نیست .
ظاهراً مشکلی نداره .نقل قول:
وضعیت سلامتش چجوری هست؟
ممنون
این تست های Read و Write هست که ازش گرفتم ، به نظرتون فرقش با مدلی که خودم داشتم زیاد هست.
اگه زیاد هست خودم را دوباره آماده کنم برا 40 روز دوری :n02: و بدمش ببرند عوض کنند و از مدل خودم بهم بدهند ، اگه نیست که بیخیالش بشم و با همین دیگه سر کنم.
نکته ای که تو تست ها برا خودم جالب هست چرا از حدود 8 گیگ به بعد سرعت میره بالا؟
Read
محتوای مخفی: عکس
Write
سپاس:n16:
تيك Short Stroke رو برداريد و مجدداً تست بگيريد .نقل قول:
از قسمت random access هم اگر ميتونيد تست بگيريد .
Read
Write
Random Access
Read
Write
تستهاي Sequential/Random Access Read مدلي كه در حال حاضر داريد كمتر از مدل قبلي هست (نه خيلي زياد) . از سرعت Sequential/Random Access Write مدل قبلي تستي ندارم كه بخوام باهاش مقايسه كنم . به هر حال اگر كار خاصي با سيستم انجام نميديد كه نياز به سرعت بالا داشته باشه و در مورد سرعت هم حساس نيستيد ميتونيد همين مدل رو نگه داريد . ولي خب اين مدل هموني نيست كه قبلاً خريده بوديد ، قبل از اينكه تحويل بگيريد ميبايستي چك ميكرديد .نقل قول:
گارانتي كدوم شركت بود ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به سرعت حساس هستم ولی اگه محسوس نیست بیخیال دردسراش و دوباره 40 روز معطلی اش بشوم.
اگه تفاوت سرعت در حین استفاده از سیستم خیلی محسوس هست برم عوض کنم؟(یعنی سعی کنم عوض کنم اگه قبول کنند)
هارد هم برای نصب سیستم عامل و نرم افزارهای مرتبط با کارم مثل Catia ، Abaqus و گاهی هم 3D Max و فتوشاپ و البته آرشیو دیتاهام میخواهم استفاده کنم.
خب اين هارد ديسك 5900 هست كه باعث ميشه سرعت بالا اومدن ويندوز ، اجراي نرم افزارها و لودينگ بازيها حداقل چند ثانيه اي كندتر از هارد ديسك قبلي باشه . دقيقاً هم نميتونم بگم كه اين چند ثانيه يعني چقدر ، يك ثانيه ، سي ثانيه ، شصت ثانيه يا بيشتر . ولي تو يوتيوب چند كليپ مقايسه اي بين هارد ديسكهاي 7200rpm و 5400rpm موجوده كه ميتونيد ببينيد (كليپ 5900rpm نديدم تابحال) .نقل قول: