بررسی سه عطر مردانه ی خنک 2014
فصل بهار هست و تابستون نزدیک وقت عطرهای خنکه!
امروز موفق شدم سه عطر مردونه ی خنک رو تست کنم که هر سه هم جز محصولات جدید برندهای خوش نامی هستند
اول چندتا نکته رو بگم:
- هرگز نمیشه معیار پخش و ماندگاری کاغذ تست رو با پوست یکسان دونست!
- خیلی بعید خواهد بود که دو عطر یک نت مشترکی داشته باشند که اون نت باعث تشابه رایحه بشه(در ادامه بیشتر توضیح میدم)
- اینو بگم عطرهای ایتالیایی معمولا پیچیدگی بالایی ندارند (برعکس فرانسوی ها) اما با کیفیت هستند! نمیشه گفت خطی هستند اما ثبات مناسبی دارند (حداقل در عطرهایی که من تجربشون کردم)
عطر اول از برند هرمس! عطر تغ بود البته نه اون تغ :دی این ورژن کلا از لحاظ نت ها و گروه بویایی متفاوت هست با ورژن اصلیش.
این عطر جدید تغ محصول 2014 هست عطری کاملا خنک در حجم 125 میل و قیمت 280 هزار تومان در سایت fragrantica این عطر وودی-آروماتیک دسته بندی شده ولی من به جرات میگم هیچگونه شباهت رایحه ای از عطرهای چوبی در اون ندیدم!
در ابتدا یک بوی لیمویی تند دقیقا لیمو ترش رو تصور کنید و بعد از گذشت حدود نیم ساعت بوی شدیدی از گل شمعدانی(ازش متنفرم :دی) از اینجا به بعد تغییر رایحه ی قابل ملاحظه ای ندیدم و صرفا دو نت لیمو و شمعدانی حس میشه.
ماندگاری عطر خوب هست و پخشش متوسط رو به خوب
عطر دوم از برند جورجیو آرمانی بود عطر کد آیس! اگرچه یکبار دیگر تست شده بود اما اینبار سعی کردم دقیقتر تست کنم و با دو عطر دیگه مقایسه کنم تا نتیجه گیری ماندگاری و پخش (هرچند روی کاغذ) درست تر باشه.
خیلی راحت بگم من تعداد زیادی از عطرهایی که نت زنجبیل دارند رو دوست دارم! در کد ایس نت زنجیبل رو خیلی خوب حس میکنم+ حس چوبی بودن و البته لاوندر! (اسطخودوس) و
اون نکته ی اول حرفام اینجا معنی میده--علیرغم وجود گل شمعدانی به هیچ عنوان اون بوی زشت شمعدانی حس نمیشه! خیلی دوست داشتنی هست رایحه ی این عطر دوستان با قیمت 250
ولی متاسفانه در مقایسه با تغ و عطر بعدی که میگم پخشش به مراتب کمتر بود!
و اما عطری که منو تحت تاثیر قرار داد به دلیل رایحه خوب+پخش جالب! و بالا+ ماندگاری بالا
از برند ایتالیایی سالواتوره فرگامو هست .
اینبار هم آکوا اسنشال BLU مهر تاییدی زد به نظر من!(قیمت 280)
لیمو و ترنج در ابتدا با یک سرمای سوزناکی حس میشه کمی بعد لاوندر خودشو به خوبی نشون میده و تا پایان با همون صلابت رایحه حفظ میشه در زمان های انتهایی یک رایحه شیک و تمیز که نمیدونم دقیقا کدوم نت هست هم اضافه میشه! که عطر رو از حالت سادگی خارج میکنه و کمی سنگینتر میشه در نت انتهاییش
در مجموع این عطر بنظرم انتخاب بسیار عالی هست! من اگر بخوام عطری بخرم (مردونه) خنک و باحال با پخش مناسب از اونا که فقط خودت حسش نکنی! قطعا میگم همین عطر:n39: با ذکر این نکته که این عطر تداعی کننده ی F بلک از فرگامو هم هست اما با قدرت بیشتر در پخش و خنکتر بودن...
در مجموع اول رایحه کد ایس رو دوست دارم بعدش اسنشال رو همچنین اصلا از تغ خوشم نیومد.
ترتیب برتری ماندگاری: اسنشال-تغ-کد ایس
ترتیب پخش: اسنشال-تغ با فاصله از این دو کد ایس
در نهایت: ممکنه عطری که من میپسندم شما نپسندید همونطوری که مطمئنم تغ رو خیلی از افراد میپسندن:n26:
آدرنالین نایت از برند انریکه ایگلسیاس
پیش از این در سال 2014 برند انریکه نخستین عطر خود را با رایحه ای گرم و چرمی با نام انریکه ایگلسیاس تولید کرده بود.
اینبار در سال 2015 شاهد ارائه ی عطر دیگری از این برند نوپا با نام آدرنالین نایت هستیم که بنظر میرسد دارای رایحه ای چوبی-ادویه ای باشد.
نت های تشکیل دهنده ی این عطر:
نت ابتدایی: لیمو، پرتقال و نارنگی، برگ بنفشه
نت میانی: گل رز، هل، زعفران، فلفل سیاه
نت پایه: چوب سدر، چرم، دانه تونکا
این عطر هنوز به بازار عرضه نشده اما طرفداران این خواننده ی مطرح بی صبرانه منتظر ارائه ی آن هستند.
ما هم قضاوت در مورد ماندگاری و پخش را به بعد از مشاهده و تست میسپاریم.
پ.ن: درخواستی از طرف یکی از دوستان عزیزم @
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]