نقل قول:
باوربفرمائید چند تا مریض داخل مطب فرستادن و برخورد بد پزشک با بیمار هیچ توجیه ی ندارد و کاملا تخلف است.
من خودم این رو قبول دارم و کاملا با این رفتار مخالفم چون نه تنها بیمار نمیتونه کامل به پزشک توضیح بده بلکه پزشک هم نمیتونه کامل بیمار رو ویزیت و معاینه کنه
نقل قول:
چرا مردم حاضر نمیشن به کلینیک دولتی مراجعه کنن؟.....پزشکی هم که در مرکز دولتی میشینه پزشک هست با همون علو و دانش و توانایی
اما چه ربطی داره؟ من پول ویزیت رو دادم . اصلا من پول ندهم و درمان رایگان باشه. چه ربطی به اخلاق بد پزشک و حوصله نداشتن اون داره؟
بله اما بی حوصگی و رفتار ناصحیح پزشک با بیمار ناشی از شلوغی بیش از حد مطب هست
اما در مراکز دولتی که قانون ارتقای ویزیت اجرا میشه پزشک در هر ساعت تعداد خاصی نوبیت داره پس میتونه با حوصله و دقت بیمار رو ویزیت کنه
اما مردم تعصب عجیبی به ویزیت در مطب دارند و همین باعث شلوغی مطب ها شده
البته همچین رفتارهایی خطا هست و راه شکایت باز هست
اما تعصب مردم بیشتر ناشی از فقر فرهنگی هست.....مخصوصا در روستا ها که بیمار به پزشک روستا مراجعه نمیکنه و حاضر میشه ویزیت آزاد متخصص و فوق تخصص بده
در حالی که همون پزشک روستا ممکنه بتونه بیمار رو درمان کنه و یا اگر تشخیص بده بیمار رو ارجاع بده
نقل قول:
من خودم 2 سال پیش رفتم یکی از متخصص ها،سرش هم شلوغ بود.بهش میگم مشکل من این هست و دارو فقط برای این بده . گیر داده بود من باید جوش های صورتت هم درمان کنم. گفتم اقا من حساسیت دارم . جوش های صورتم رو کار نداشته باش. زد رو دفترچه گفت اگر میخواهی هیچ دارویی برات ننویسم! منم هیچی نگفتم و نوشت و رفتم پزشک دیگر.
اما اگر اون موقع پول نداشتم برم پزشک دیگر چی؟
نقل قول:
اینکه پزشک میگه برو این دارو ها رو از فلان داروخانه بخر و بیا، تا برات توضیح بدم نحوه مصرف رو یعنی چی؟
این رفتار ها خطا هست و قابل بازخواست....البته بعد از اجرای طرح تحول راه بای شکایت بسیار هموار هست
پس بهترین کار شکایت از فرد متخلف هست و نه خراب کردن وجهه کل جامعه پزشکی
نقل قول:
تازه همه که نمیتونن برن دولتی. این قدر هم خدمات سطح ش بالا نیست. مردم پیر هستند و نمیتونن تو نوبت وایسن. سرکار هستند. مجبرند برن خصوصی
به هرحال خدمات خصوصی هزینه خصوصی داره......
در ضمن شما خودتون گفتید مطب شلوغ هست.....پس چطور کسی حاضر میشه تو صف چتد ساعته ویزیت خصوصی بایسته اما تو صف چند ساعته دولتی نایسته؟
اما واقعا مراکز دولتی به همان کیفیت مراکز خصوصی در ارتباط با درمان و تشخیص هستند فقط امکانات رفاهی چندان مناسب نیست
چیزی که من رو ناراحت کرد این حرف هست که پزشکان بیمار رو به چشم پول میبینن و اینکه درمان بیمار به درستی انجام نمیشه تا به مراکز خصوصی برای درمان صحیح مراجعه بشه
که این حرف بی اساس هست و تهمت محسوب میشه
پزشکان با درآمدی بسیار کمتر از پزشکان کشور های غربی همان خدمات رو در بحث درمان وتشخیص ارایه میدند....پزشکان ایرانی از بهترین و مجرب ترین در دنیا هستند و ایران استادان بزگی در این زمینه داره
همین پزشکان با این مشکلات چرخ بهداشت و درمان کشور رو که مشکلات عظیمی داره میچرخانند
مشکلات بهداشت درمانی بیشتر به امکانات و زیر ساخت ها بر میگرده نه پزشک و کادر درمان