مبارکه دوست عزیز... بهتون گفته بودم که! MSI واقعا بهترینه! ترکیب قدرت و زیباییه... :n12:نقل قول:
Printable View
مبارکه دوست عزیز... بهتون گفته بودم که! MSI واقعا بهترینه! ترکیب قدرت و زیباییه... :n12:نقل قول:
تو گاست یا ADVANCED WARFAREنقل قول:
کبارکتون باشه.
برای من که تو هیچکدوم افت فریم نداشت.
احتمالا آخرین آپدیت کارت گرافیکشو نصب نکرده بود.
دوستان کسی اینجا واقعا با msi ge60 2pc apache کار کرده؟!؟!؟
کسی میتونه به این سوالا جواب بده؟
1-کیفیت صفحه نمایش چطوره؟ (فک کنم حالتی داره واسه فیلم دیدن که کیفیت مانیتور رو افزایش میده، درسته؟)
2-آیا در کارهای عادی داغ میشه؟ در گیم تا چه حد داغ میشه؟
3-فناوری TDE داره؟ از کجا فعال میشه؟ و در کل فناوری های گفته شده در لینک زیر رو داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا جواب بدید خیلی سریع عجله دارم
عنقل قول:
شما تو تنظیمات کارت گرافیک انبورد میتونین واسه دیدن فیلم یه کنتراست و روشنایی و غلظت رنگ رو تنظیم کنین واسه حالتای غیر از فیلم ولی میتونین فقط کنتراست و روشنایی رو تنظیم کنین . یعنی سچوریشن ( غلظت رنگ ) فقط تو حالت فیلم قابل تنظیم کردنه.
واسه اینکه بتونین کیفیت صفحه نمایشش هم مقایسه کنین بهترین راه حل اگه به لبتاپ دسترسی ندارین ، اینه که برین تو سایت نوت بوک چک و از اونجا تست استاندارد صفحه نمایش در 9 زاویه مختلف رو ببینین. البته دقت کنین که اسم فایل عکس با خود نقد بررسیه مدل مطابقت داشته باشه . چون گاهی اوقات اشتباه میذارن . یا مثلا ماله دوتا مدل رو یدونه عکس میذارن . پس شما عکس رو سیو کنین و اسم عکس رو ببینین که مخصوص ge60 باشه.
ماله من در کارهای عادی . وبگردی و فیلم داغ نمیشه . قبلا وایو سری اف داشتم که اون بیشتر از این حرارت داشت ولی موقعی که رندر میگیرم طبیعتا دماش میره بالا . معمولا موقع رندر دماش 81-91 میشه
اون فناوری هم من ازش خبری ندارم اگه داشته باشه . اما cooler boost رو داره و یه دکمه است که وقتی میزنی سرعت فن تا 6000 میره و صداش هم زیاد میشه . اما خب تو دما تاثیر داره و حدودا 8-10 درجه ای خنک میکنه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
پس یعنی تو اون حالت دیدن فیلم دیگه اذیت کن نیست؟
متاسفانه review ی مربوط به این مدل رو نتونستم پیدا کنم اگه لطف کنید لینکشو بذارید ممنون میشم
یه سوال اینکه سرعت فن لپ تاپ تحت استرس تا چقدر بالا میره (قبل از کولر بوست)؟! یعنی سرعت فن اتوماتیک بالا نمیره مثل لپ تاپ های ایسوس!!؟
و در کل شما از لپ تاپ راضی هستید؟ مشکلی باهاش نداشتید؟
من بین این مدل با N56jk موندم :n03:
تو حالت فیلم دیدن چیز خاصی نیس . اون تنظیمات رنگ رو من خودم مثلا یکم غلظته رنگشو بردم بالاتر . چون بیشتر دوست دارم . اونم تازه با km player قابل مشاهده است . مثلا با vlc تاثیری نداره . ولی خب بهتر میشه دیگه . البته فک کنم به این مدل لبتاپ ربطی نداشته باشه . و صرفا تنظیمات گرافیکه . و اینکه من با لبتاپ بازی نکردم . اما موقع رندر گرفتن سرعت فن 4200 اینا میره . بدون اینکه کولر بوست رو روشن کنم .نقل قول:
سرعت فن به صورت اتوماتیک بالا میره . این کولر بوست یه چیز اضافه است که دورشو بیشتر میکنه . که صداشم خب زیاد میشه .
لینک اول مربوط به اپاچی و لینک دوم مربوط به مدل قبلی است
تو لینک اول متاسفانه تست صفحه نمایش اشتباه قرار داده شده و مربوط به gs 60 ه. شما واسه صفحه نمایش لینک دوم رو نگاه کن . البته اپاچی ای که تو ایران هس یه مقدار خیلی کمی از لینک دوم هم تصویر بهتری داره . جای ستاره notebookcheck
من مشکلی با لبتاپ ندارم . غیر از اینکه خب در کنار صفحه نمایش ips n550 کم میاره .
و هارد دور بالا و امکان اضافه کردن دوتا ssd در کنار هارد اصلی خودش کم چیزی نیس . و شما تو لبتاپای دیگه همچین چیزیو پیدا نمیکنین . من فقط از تاچ پدش راضی نیستم . قسمت پایینه تاچ پد یکم حالت لقی داره . که گویا یه سری مدلا اینجوری هستن . حالا شاید در حد سفت کردن پیچ باشه . ولی خب من چون با موس کار میکنم .دنبالش نرفتم. اها یه چیز دیگه اینکه صدای اسپیکر یه مقدار بم هس . یعنی شبیهه چیزیه که تو سینماها میشنویم. واسه بازی و فیلم خوبه . ولی واسه اهنگ من راضی نیستم . البته خب من همیشه هدفون میذارم . ولی لبتاپ خوبیه .نور کیبوردشم که ادم میتونه رنگشو تنظیم کنه خیلی جذابه :n02:
واقعا ممنون از راهنماییتوننقل قول:
ای کاش کیفیت صفحه مثل مدل GE60-2PE می بود که تو لینک اول گذاشته بودن
راستش من به شدت بین این مدل و مدل asus n56jk مدل گرافیک 4گیگ (که البته ddr3 هست و طبق سایت گیم دبت فقط 8% ضعیف تره که البته 2گیگ وی رم بیشتری داره) موندم... دیگه مخم داره میترکه از یه طرف صفحه نمایش بهتر، شارژ بیشتر باتری، کیفیت صدای بهتر و شاید ظاهر زیباتر و از طرف دیگه هارد سریع تر، اسلات ssd ، وزن کمتر و اینکه گیمینگ هست و طبق شنیده هام لپ تاپ های گیمینگ تحمل فشار خیلی بیشتری دارن و واسه کار سنگین طراحی شدن که نمیدونم msi تا چه در این زمینه خوب عملکرده سردرگم شدم!
و اینکه فک کنم کیبورد ایسوس بهتره... نظرتون در مورد کیبورد و باتری(وبگردی رو چقد دووم میاره) لپ تاپتون و کیفیت ساخت msi چیه؟
چرا منتظر Asus n551jm نمی مونی؟
همه چیزایی که می خوای رو داره یه مدل کامل هستش.
البته اینم بگم که سری n551 n550 دو تا فن دارن و سری n56 یه دونه فن
متاسفانه فعلا وارد نمیشه و من عجله دارم، ضمن اینکه اگه بیاد قیمتی بالاتر از 4.200 و حدود 4.500 خواهد داشت شایدم بیشتر! اگه اطلاعات دقیقی در مورد تاریخ ورود به ایران و قیمت حدودی دارید اعلام کنید